Sveiki,
Šioje temoje kiekvienas forumo dalyvis gali pasiūlyti idėjų, temų naujiems foto konkursams. Prieš siūlydami, perskaitykite, kokie konkursai forume jau vyko, kad temos nesikartotų. Vykusių konkursų nuotraukas rasite čia: www.supermama.lt/foto
| i |
| Nuo 2005 m. kovo mėn. iki 2006 m. spalio mėn. vyko šie konkursai: |
1. Mamyte, tu man skaniausia! (žindymo tema) 2. Abi šidelės pusės (suaugusiems - Valentino d. proga) 3. Linksmieji šeimos pietūs 4. Veidrodėli, pasakyk... (moterims- grožio tema) 5. Kai aš mažas buvau (supermamų vaikystės foto) 6. Man smagiausia su mamyte 7. Kol mama nemato... (išdaigos) 8. Kai laukiau tavęs (nėštukėms) 9. Kai užklumpa dėdė miegas 10. Aš tėvelio vaikas! 11. Ei, plaukuotasis ūsuotasis, pažaiskim! (su augintiniais) 12. Vanduo mano stichija (ne vaikams) 13. Žiedai tarp žiedų (žydinčioje gamtoje) 14. Atostogos Rūgpienių kaime 15. Man jūra iki kelių (vaikams) 16. Tortadienis! (gimtadienio tema) 17. Labas, mokykla (rugsėjo 1-osios tema) 18. Nupiešk sterimar delfiną (piešinių-fotokonkursas) 19. Plaukai mano puošmena (supermamoms) 20. Mažo žmogaus maži rūpestėliai (kūdikiams) 21. Rudens lobiai 22. Šventinis atvirukas (Kalėdinis konkursas) 23. Tu mano širdyje (mažylių meilė) 24. Mažieji stebukliukai (naujagimiams) 25. Mano didelės storos lietuviškos Kalėdos 26. Smagi akimirka su Maxima 27. Mes nulipdėm Sniego Senį 28. Mano Valentinukas (Šv.Valentino d. proga - suaugusiems) 29. Žiemos pramogos 30. Spėkit, kuo būsiu užaugęs? (būsima profesija) 31. Belaukiant gandrų (nėštukėms) 32. Diena su mama 33. Prie krikšto šaltinio (krikštynų tema) 34. Tėčio kopija (Tėvo dienos proga) 35. Nusišypsok  36. Gražiausios vasaros akimirkos 37. Vasaros peizažai 38. Mažieji mokinukai 39. Grybų karalystėje 40. Pupuliukų maudynės Laukiame naujų idėjų ir siūlymų  Ačiū!
esu-mama
2006 10 08, 19:24
matau nebuvo konkurso skirto visai seimai. siulau paskelbti : mano seima graziausia, ar mes visur kartu ar pan. kad nuotraukyteje atsispindetu visa grazi ir laiminga seima
Alambra
2006 10 08, 21:27
QUOTE(vaidicita @ 2006 10 08, 19:24) matau nebuvo konkurso skirto visai seimai. siulau paskelbti : mano seima graziausia, ar mes visur kartu ar pan. kad nuotraukyteje atsispindetu visa grazi ir laiminga seima  gera mintis
lektuvelis
2006 10 08, 23:50
aha.apie seima tai labai gera mintis. gali buti net kas nors susiję su rudeniu, pvz: Seima tarp rudens siltu spalvu
daniele
2006 10 09, 11:59
Visur ir visada - as su savo seima!  arba linksma musu seimynele
Samta0204
2006 10 09, 12:13
Gera įdėja dėl šeimos, o tik kad bus paskelbtas naujas konkursas?
kristeu
2006 10 10, 09:16
Šis ruduo buvo labai grybingas. gal kas ne tik grybavo, bet spėjo ir gražių nuotraukyčių pridaryti, tik va pavadinimo konkursui niekaip nesugalvoju......
O AŠ SIŪLAU FOTOKONKURSĄ SU SENELIAIS, KIEK MATAU TIKRAI TOKIO NEBUVO  Ogi vertėtų
Jolantuke
2006 10 10, 12:26
Siulyciau tema "Broliu ir sesiu santykiai", kuri apimtu viska: nuo broliskos meiles, zaidimu iki konkurencijos
o man labiau patiktų siauresnė tema na, nors mes dar neturim nei brolių, nei sesių, aišku neprieštarausiu tokiam konkursui
kristina-buziene
2006 10 10, 17:06
QUOTE(vaidicita @ 2006 10 08, 18:24) matau nebuvo konkurso skirto visai seimai. siulau paskelbti : mano seima graziausia, ar mes visur kartu ar pan. kad nuotraukyteje atsispindetu visa grazi ir laiminga seima  O as pagalvojau,kad visai neturim nuotrauku visi  ....Dazniausia fotografuojam vaikus vienus...  ...Todel negaletum ir dalyvauti,kaip butu liudna....
Mimiku fotokonkursas .Linksma butu paziuret i tokias nuotraukas Dar su sesem ar broliais galetu koks konkurselis but
kodėl taip ilgai neskelbia naujo konkurso?
Kutuliukas
2006 10 10, 19:07
QUOTE(Aurėja @ 2006 09 29, 12:28) susitiksim kitame konkurse maždaug spalio vidury. Padarysim nedidelę pauzę 
kristina-buziene
2006 10 10, 22:43
QUOTE(SANTA @ 2006 10 10, 16:27) Mimiku fotokonkursas .Linksma butu paziuret i tokias nuotraukas Dar su sesem ar broliais galetu koks konkurselis but  Va uuuuuz toki ir as sutinku  ..."Su broliuku ar sesute"....
HALLOWEENAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kristeu
2006 10 11, 08:38
QUOTE(SANTA @ 2006 10 10, 18:27) Mimiku fotokonkursas .Linksma butu paziuret i tokias nuotraukas Dar su sesem ar broliais galetu koks konkurselis but  o aš pritariu abiem
esu-mama
2006 10 11, 10:58
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 10 10, 17:06) O as pagalvojau,kad visai neturim nuotrauku visi  ....Dazniausia fotografuojam vaikus vienus...  ...Todel negaletum ir dalyvauti,kaip butu liudna....  bet butu proga nusifotografuoti!
Ametistė
2006 10 11, 14:49
Pritariu grybų temai. Pavadinimas galetų būti koks nors " Du grybukai " ar panašiai. Taip pat ir tema visos šeimos nuotrauka smagi. Iš tikrųjų manau, kad daugeliui šeimų tai būtų puiki proga visiems nusifotografuoti
Siulau gal kokia tema "pirma karta pamaciau vaivorykste" (fone matytusi vaivorykste) , "Kaip ruosiuosi kaledoms" (kauke gaminu, puosiu namus ir t.t.), pritariu grybu temai  , "pirmosios traumos"
Tiesiog_ji
2006 10 11, 17:11
''KARNAVALAS'' vaikai su kaukemis(kad veidukas matytusi),tiktu pries Kaledas.Zinoma,jei tokio konkurso dar nebuvo.
Mažieji sportininkai
kristina-buziene
2006 10 11, 21:11
QUOTE(Ode @ 2006 10 11, 19:43) Mažieji sportininkai  Man si tema ir prie sirdies.....
DvigubaMama
2006 10 11, 21:29
Gal reiketu pagerbti sauniasias mociutes ir sugalvoti koki konkurseli su jomis
kristeu
2006 10 12, 09:09
QUOTE(inuska @ 2006 10 11, 17:14) 1.Siulau gal kokia tema "pirma karta pamaciau vaivorykste" (fone matytusi vaivorykste) , 2."Kaip ruosiuosi kaledoms" (kauke gaminu, puosiu namus ir t.t.), "pirmosios traumos"  pritariu abiem temom, įdomu, bet 1. gal labiau tiktų pavasariui, o 2. žiemai, dabar gal reikėtų kažko labiau rudeniško
DvigubaMama
2006 10 12, 09:36
QUOTE(kristeu @ 2006 10 12, 10:09) pritariu abiem temom, įdomu, bet 1. gal labiau tiktų pavasariui, o 2. žiemai, dabar gal reikėtų kažko labiau rudeniško  Pritariu, kad dabar butu metas rudeneliui. O Kaledos dar suspes
QUOTE(DvigubaMama @ 2006 10 12, 09:36) Pritariu, kad dabar butu metas rudeneliui. O Kaledos dar suspes  o as siulyciau sauniausi kuminai su savo kriksto vaikiukais
Siūlau konkursą "Rudenėlio spalvos"  , jame galėtų dalyvauti pačios įvairiausios rudens temą atspindinčios nuotraukytės- nuo nukritusių lapų rinkimo iki derliaus nuėmimo
Pinacea
2006 10 13, 14:27
Tai kad ir rudenelis jau yra buves, ir Kaledos - ash dar karta pasisakau uz senelius, mociutes, kartu nuotraukas
kristina-buziene
2006 10 13, 14:38
QUOTE(Pinacea @ 2006 10 13, 13:27) Tai kad ir rudenelis jau yra buves, ir Kaledos - ash dar karta pasisakau uz senelius, mociutes, kartu nuotraukas  O tai kas ,kad buve...  ...Buvo praitais metais,o dabar jau naujas rudenelis atejo-ir nuotraukytes naujos bus...Man labai patinka tema susirisusi su rudeneliu......Nuostabu ziureti tokias nuotraukutes nuo rudenio peizazu iki rudenelio padovanotu gerybiu
as mielai ziurecia skiekvienais metais "sezonines" ir "sezoniniu svenciu" nuotraukas  o del ko cia dabar jokio konkurso nera?  prizu nera? As jei tik rasciau tinkama foto, mielai ir be prizu dalyvauciau  , manau, kad tureti SM apdovanojima daug smagiau nei prizas, bet jei jau jis yra, tai negi atsisakysi Papildyta:kas del kriksto ir kitu religiniu svenciu, tai man toks konkursas nemielas  nesu tikinti, tai kazkaip galimybe jame dalyvauti apribojama iki 0 (nulio) Papildyta:rudens spalvos- liux
Jolita Viliūnienė
2006 10 13, 19:32
QUOTE(Onora @ 2006 10 13, 17:47) as mielai ziurecia skiekvienais metais "sezonines" ir "sezoniniu svenciu" nuotraukas  o del ko cia dabar jokio konkurso nera?  prizu nera? As jei tik rasciau tinkama foto, mielai ir be prizu dalyvauciau  , manau, kad tureti SM apdovanojima daug smagiau nei prizas, bet jei jau jis yra, tai negi atsisakysi Papildyta:kas del kriksto ir kitu religiniu svenciu, tai man toks konkursas nemielas  nesu tikinti, tai kazkaip galimybe jame dalyvauti apribojama iki 0 (nulio) Papildyta:rudens spalvos- liux
Jolita Viliūnienė
2006 10 13, 19:37
vieni vaikuciai gimsta su garbanelemis,o kiti visai plikuciai.manau visai idomu butu pamatyti graziu leliuku nuotraukyciu
Jolita Viliūnienė
2006 10 13, 20:34
QUOTE(vaidicita @ 2006 10 08, 20:24) matau nebuvo konkurso skirto visai seimai. siulau paskelbti : mano seima graziausia, ar mes visur kartu ar pan. kad nuotraukyteje atsispindetu visa grazi ir laiminga seima  pilnai pritariu.  juk tos nuotraukos buna labai mielos,kuriose visa seima
Ar cia man tik taip atrodo, ar dauguma mamyciu siulo rudenelio tema - o konkurso kaip ner taip ner...
kristina-buziene
2006 10 13, 23:37
Alambra
2006 10 14, 15:37
O kaip butu jums konkurso tema "mazosios manekenes" ar panasiai. Juk mergytes nuo mazens megsta maivytis, matuotis rubus, dazytis ar kitaip grazintis. Cia gali varzytis ir nuotraukos su idomesniais rubais, aksesuarais ar tiesiog idomiom veido israiskom. manau, kad visos dukreliu mamos turi tokio tipo nuotraukom - kur mergaites vadiina princeses, matuojasi ka nors, ar siaip graziai iseje... O veliau galima ir berniukams - "mazieji dzentelmenai" ar panasiai. Juk ir berniukai kartais nuotraukose atrodo kaip "tikri vyrai". Nu supratot gal ka norejau pasakyt.
QUOTE(Alambra @ 2006 10 14, 17:37) O veliau galima ir berniukams - "mazieji dzentelmenai" ar panasiai. Juk ir berniukai kartais nuotraukose atrodo kaip "tikri vyrai". Nu supratot gal ka norejau pasakyt. as irgi manau,kad reiktu skelbti ir berniukams konkusa... jie kartais tokie grazus ir dzentelmeniski buna
man tai rudens tema labai patiktu, bet va kad pas mus oras sudurniavo. buvo shilta shilta. visi medziai dar vis su lapais, o vakar jau pasnigo.....  tikekimes dar bus ruduo pas mus.... nesinori, akd tiesiai po vasaros ziema ateitu  nes noriu ir ash graziu nuotraukychiu su rudenios spalvom....
Eglynelis
2006 10 16, 17:27
QUOTE(DvigubaMama @ 2006 10 11, 22:29) Gal reiketu pagerbti sauniasias mociutes ir sugalvoti koki konkurseli su jomis  Pritariu, kad mes nepelnytai esam pamirse musu sauniasias mociutes
Visai neblogas pasiulymas  bet gal reiketu kazkoki amziaus limita nustatyti  ???
olantukas
2006 10 17, 13:27
Siūlau, paskelbti šį konkursą: "Rudens gėrybės ir aš" . Manau atsirastų daug puikių nuotraukų. Ačiū
| i |
| Rudens konkursas visai šeimai "Grybų karalystėje" jau prasidėjo! |
aš suprantu, kad ne į temą  , bet gal galima ir kokį rašinių konkursą vėl paskelbti, nes fotokonkursų vis naujų atsiranda, o rašytojėlėms nėra kur save parodyti ir į kitas pažiūrėti  gimdymo istorijos nesiskaito, nes ne visos
QUOTE(Aurėja @ 2006 09 29, 12:28) kaip ir rašiau konkurso nugalėtojų sveikinimo pabaigoje, susitiksim kitame konkurse maždaug spalio vidury. Padarysim nedidelę pauzę  QUOTE(Aurėja @ 2006 10 18, 17:43) Rudens konkursas visai šeimai "Grybų karalystėje" jau prasidėjo! Jeigu jau rugsėjo mėnesį buvo nuspręsta dėl konkurso, tai ar negalima buvo iš anksto paskelbti būsimo konkurso temos?Būtų išvengta daugybės panašių siūlymų ir būtų galima pasiruošti artėjančiam konkursui. Dabar, spalio vidury, grybų mažai. Vadinas dalyvauti konkurse galėsime tik su tom nuotraukom, kurias jau turime savo fototekose. Jei žinotume iš anksto apie konkursus (ypač teminius), būtų daug įdomiau. Būtų galima pasiruošiti, surengti įdomias fotosesijas (nebūtinai profesionalias). Ir nevirtų bereikalingos diskusijos siūlant temas. Visą mėnesį mamos siūlė rudenines temas,o konkurso tema jau seniai buvo moderatorių nuspręsta. Pavyzdžiui, jau pasibaigus šiam konkursui galima būtų paskelbti paruošiamąjį periodą ir paskelbti būsimo konkurso temą. Pvz.: kaukių nuotraukos. Visi galėtų ruoštis, puoštis ir fotografuotis,o pasibaigus švenčių sezonui - dalyvauti nuotraukų konkurse.
O iš kur tu žinai, kad moderatoriai buvo apsisprendę dėl temos? Aš kaip tik manau, kad būtų neįdomu žinoti temas iš anksto. Man asmeniškai neįdomu fotografuoti specialiai konkursui - visuomet renkuosi iš turimų nuotraukų. O jei neturiu, ar turiu niekuo neypatinga - tai ir nereikia. Nebent noriu sudalyvauti 'ant juoko'.  Ir retai kada atkreipiu dėmesį į akivaizdžiai surežisuotas nuotraukas...
Tema rugsėjo mėn. dar nebuvo žinoma. Atostogavome  Palaukėme daugiau pasiūlymų, o grybų tema pasiūlymų tikrai buvo (ir ankstesnėje temoje (kuri surinkusi 50 psl.) ir šioje. Daug pasiūlymų buvo rudens gėrybių ir spalvų temai, bet pernai kaip tik turėjome tokį konkursą "Rudens lobiai", todėl šiemet nuspręsta atiduoti duoklę grybams, juolab, kad ruduo buvo išties grybingas. Šiuo metu laukiame temų pasiūlymų konkursams, vyksiantiems iki Kalėdų, žiemos. Ačiū Jums!
QUOTE(Onora @ 2006 10 13, 16:47) prizu nera? As jei tik rasciau tinkama foto, mielai ir be prizu dalyvauciau  , manau, kad tureti SM apdovanojima daug smagiau nei prizas... Gal as cia ir ne i tema, bet pritariu siai minciai  kad galetu vykti , kad ir 2 konkursai tuo pat metu, bet viename is ju butu kovojama tik del medalio  pastebejau, kad daugelis mamyciu laukia tu konkursu kaip sventes  o cia- batc ir negali dalyvaut...
voveraite1302
2006 10 25, 20:58
As siūlyčiau fotokonkursą su besimaudančiais linksmais musų mažaisiais pupuliukais  Juk maudomės visi, o be to, vienos gražiausių nuotraukyčių būna iš maudynių. Galėtumėm ir pavadinti kaip nors "Pliušku pliušku tešku tešku"
Ramintelez
2006 10 28, 13:22
 jau ir litetuvoi svenciamas helovynas.Kodel nepapuosus ir musu vaikuciu.Ir parodyti kokie jie grazus,sventiski.
|
|