Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Siūlome temas foto konkursams
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
c-girl
QUOTE(Gitatuka @ 2007 10 07, 20:44)
g.gif bet juk yra tokiu seimynu, kurios, net nesusiduria su gyvunais unsure.gif
*

Jei naminio augintinio neturi, tai dar nereiskia kad su gyvunais nesusiduria mirksiukas.gif Mes neturim nei kaciuko, nei suniuko ar pan., bet pries du metus kazkur, esam laimeje konkursa, kai mano maziai buvo uzfiksuoti betyrinejant sraige bigsmile.gif Gyvunu buna ir laukiniu, kieminiu, zoologijos sodo ir t.t. Taigi mirksiukas.gif
INEXS
su gyvunais butu super,tikrai surastum koki kaciuka kad galetum nusifotografuot
Rhealife
QUOTE(mama22 @ 2007 10 08, 16:09)
pirmiausiai, tai nebutinai visos seimos turi dalyvauti. o antra, tai tikrai nemanau, kad daug seimu, kurios visiskai nesusiduria su gyvunais  schmoll.gif  nejau niekad kieme nesutinka kaimynu sunelio, katytes ar tiesiog  balandziu ir kitokiu pauksteliu? arba negi nera niekad buve zoo sode. juk nebutina namie auginti  mirksiukas.gif

ir man toks konkurselis labai patiktu  thumbup.gif  patys turime augintini ir butu tikrai saunu jei galetume sudalyvaut tokiam konkurse  rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

As pasiuliau tokia tema irgi ne vieno gyvuno namie neturedama, bet gyvunu, pauksciu ir pan.. yra visur, ir nuotrauku tikrai manau, idomiu butu thumbup.gif
adirgni
O as vistiek noreciau fotokonkurso "Zyzliukas" g.gif
Arba kaip ten anksciau kazkas minejo "Mimikos" tongue.gif smile.gif g.gif schmoll.gif cool.gif ir panasiai biggrin.gif
kristina-buziene
O aš tik noriu naujo konkurso biggrin.gif
MaršuA
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 10 09, 20:38)
O aš tik noriu naujo konkurso   biggrin.gif
*

Ir aš drinks_cheers.gif nesvarbu koks bus, svarbu NAUJAS
Elen
Pritariu "Mimikos" konkursui. Ir su gyvunais butu thumbup.gif .
Rhealife
QUOTE(marsua @ 2007 10 09, 18:47)
Ir aš drinks_cheers.gif  nesvarbu koks bus, svarbu  NAUJAS
*

drinks_cheers.gif

O zyzaliukai ar oziukai irgi idomu butu. Bent jau mes tai oziuku saviski vadinam lotuliukas.gif
darbsti
O kažin buvo konkursas ,,Gamta''. Tiek yra nuostabių vietų Lietuvoje. Bet gyvūnėlių konkursas būtų neblogai.
AgnėM
kodėl niekas nerašo iš modernatorių g.gif ?

nors pasakytų kada laukti naujo konkurso cool.gif

grange
Dar nesugalvojo matyt unsure.gif
kedute
QUOTE(grange @ 2007 10 10, 16:35)
Dar nesugalvojo matyt  unsure.gif
*

ka cia galvot jau pasiulymu labai daug su gyvunais kad konkurselis butu thumbup.gif
kristina-buziene
QUOTE(kedute @ 2007 10 10, 21:54)
ka cia galvot jau pasiulymu labai daug su gyvunais kad konkurselis butu thumbup.gif
*

Liux būtų su gyvūnėliais konkursėlis ,bet viena sąlyga biggrin.gif Kad dalyvauti galėtų ne vien vaikučiai ,o ir kiti šeimos nariai thumbup.gif
kedute
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 10 10, 23:21)
Liux būtų su gyvūnėliais konkursėlis ,bet viena sąlyga  biggrin.gif  Kad dalyvauti galėtų ne vien vaikučiai ,o ir kiti šeimos nariai  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif , jau zinau kokia nuotraukele ideciau wub.gif
kristina-buziene
QUOTE(kedute @ 2007 10 10, 22:23)
*

Aš irgi bigsmile.gif ax.gif
Ryški
O mes gyvūnėlio namie neturim ir net negalime jo auginti sad.gif
Valetta
QUOTE(kedute @ 2007 10 11, 01:23)
*

as irgi tokiam konkurse sudalyvauciau thumbup.gif
Springlet
Siūlau konkursą "Pirmoko šypsena" arba "Mokinuko šypsena", kad galėtų sudalyvauti ir vyresni vaikučiai. smile.gif
c-girl
QUOTE(Springlet @ 2007 10 11, 19:03)
Siūlau konkursą "Pirmoko šypsena" arba "Mokinuko šypsena", kad galėtų sudalyvauti ir vyresni vaikučiai.  smile.gif
*

Grazuoliai bedanciai biggrin.gif Mano sesiametis nesisypso fotika pamates doh.gif Bet gal saldainiais papirksciau tongue.gif
grange
verysad.gif turbūt jau nebeus konkursų ka jokios reakcijos cool.gif
meska
Norime konkurso!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kristina-buziene
Liūdna truputį verysad.gif
daffodil
O aš visai norėčiau konkurso "Rudens gėrybės" ar kaip nors pan... ax.gif 4u.gif
Gulia
QUOTE(grange @ 2007 10 12, 12:59)
verysad.gif  turbūt jau nebeus konkursų ka jokios reakcijos  cool.gif
*

Kodel? g.gif g.gif
juk visada tarp konkursu buna pertrauku mirksiukas.gif
Chanson
QUOTE(daffodil @ 2007 10 12, 21:14)
O aš visai norėčiau konkurso "Rudens gėrybės" ar kaip nors pan... ax.gif  4u.gif
*

su uogom, vaisiais ir daržovėm visai neseniai buvo (užpraeitas, berods g.gif ).

Dabar ruduo, manau tikrai jau yra pasifotografavusių ant nukritusių lapų. Be to, smagu vaikams juos rinkti, daryti puokštes, džiovinti. Voliotis, mėtytis spalvotais lapais. Arba tiesiog džiaugtis rudeniu.
Va toks, mano manymu, konkursas dabar būtų visai "į temą"
--
Dėl gyvunėlių. Man visai patiktų tik gyvunėlių nuotraukų konkursas ax.gif
Alaja
Gal tema butu"Draugai","Draugyste"..Tikiuosi nebuvo dar?Visi turi draugu,net patys maziausieji.Tai nuotraukytese butu vaikiukai su savo draugais zaidziantys,bendraujantys,besipykstantys,besidziaugiantys...
daluta
QUOTE(*Rita* @ 2007 10 13, 16:04)
Dabar ruduo, manau tikrai jau yra pasifotografavusių ant nukritusių lapų. Be to, smagu vaikams juos rinkti, daryti puokštes, džiovinti. Voliotis, mėtytis spalvotais lapais. Arba tiesiog džiaugtis rudeniu.
Va toks, mano manymu, konkursas dabar būtų visai "į temą"
*

Pritariu visom keturiom bigsmile.gif Tikrai būtų thumbup.gif Šypsenos bei gyvūnai ar draugai niekur nepabėgs, galima būtų ir vėliau tokius foto konkursus surengti, o ruduo, deja, praeis... rolleyes.gif Tokia būtų mano nuomonė... ax.gif
adirgni
Ale rimtai ilgai uztruko su tuo foto konkursu g.gif
Pacankė
Aš siūlau tema "Rudens puokštė" cool.gif , tai mažų ir didelių vaikų menas ax.gif
Semile
as ir uz seimos konkursa thumbup.gif
Nike***
o as siulau konkursa smile.gif koki nors , kad foto butu, kaip mazieji sneka telefonu, laiko telefona, spaudo mygtukus, lauzo telefona, ar siaip ji maudo vandeny smile.gif
mirksiukas.gif
Neigaja
kodėl taip ilgai nėra naujo konkurso ?
dani84
nezinau, gal jau buvo toks konkursas g.gif bet siulau siusti nuotraukas su saldziausiu miegeliu, jug maziukai musu kai miega tai gali prisiziureti tokiu bajeriuku wub.gif lotuliukas.gif
vvvvv
o man grazu butu paziureti i mazuosius princus ir princeses..
juk per gimtadienius ar kokiom kitom progom taip graziai papuosiam vaikus, kodel nepasidalinus siuo groziu su mamytem wub.gif
laukine
QUOTE(vvvvv @ 2007 10 20, 19:06)
o man grazu butu paziureti i mazuosius princus ir princeses..
juk per gimtadienius ar kokiom kitom progom taip graziai papuosiam vaikus, kodel nepasidalinus siuo groziu su mamytem  wub.gif
*

dar truputuka palaukim su tokia tema, maniskes princesiskas gimtadienis po gero menesiuko bus blush2.gif wub.gif
Noelle
o, ir man patiktu "miegelio" konkursas 4u.gif
Gaziulka
man tai po tokios ilgos pertraukos, patiktu jau bet koks konkursas doh.gif
kristina-buziene
QUOTE(Gaziulka @ 2007 10 20, 21:40)
man tai po tokios ilgos pertraukos, patiktu jau bet koks konkursas doh.gif
*

Pritariu biggrin.gif
drinks_cheers.gif
Rustė
ramiai, tiktai ramiai, tuoj ką nors sugalvosim. cool.gif

aš visus pavadinimus susirašiau, ką siūlėte, tuoj gal kurį ir pasirinksim.
Daivulyte
Juk neuzkalnu Helovynas ,galetu buti koks konkursas sia tema ,ar kaukes vaikams ar darzo gerybiu 4u.gif thumbup.gif
Gulia
QUOTE(Daivulyte @ 2007 10 21, 12:45)
Juk neuzkalnu Helovynas ,galetu buti koks konkursas sia tema ,ar kaukes vaikams ar darzo gerybiu 4u.gif  thumbup.gif
*

Kad ankstoka dar.
Juk nuotrauku dar nera biggrin.gif gruodzio pradzioje bus pats tas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Daivulyte
QUOTE(Gulia @ 2007 10 21, 14:38)
Kad ankstoka dar.
Juk nuotrauku dar nera biggrin.gif gruodzio pradzioje bus pats tas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Tai matai helovynas buna Spalio 31d,o ne gruodzio men . Nebent mes kalbam apie skirtingas data t.y. Helovyna ir Kaledas g.gif

Gulia
QUOTE(Daivulyte @ 2007 10 21, 16:23)
Tai matai helovynas buna Spalio 31d,o ne gruodzio men . Nebent mes kalbam apie skirtingas data t.y. Helovyna ir Kaledas g.gif
*

Zinau irnesakyk.gif
Bet,kad dar ankstoka.Moliugu mieste ir baruose dar nera
raciren
o as noreciau tokio konkurso," mano pirmasis gimtadienis" wub.gif ,
RII
QUOTE(Alaja @ 2007 10 13, 16:13)
Gal tema butu"Draugai","Draugyste"..Tikiuosi nebuvo dar?Visi turi draugu,net patys maziausieji.Tai nuotraukytese butu  vaikiukai su savo draugais zaidziantys,bendraujantys,besipykstantys,besidziaugiantys...
*

Patiktu toks thumbup.gif
Noelle
QUOTE(raciren @ 2007 10 21, 17:59)
o as noreciau tokio konkurso," mano pirmasis gimtadienis"  wub.gif ,
*

gal tuomet geriau "mano gimtadienis" ? smile.gif nebutu taip ribojama amziaus grupe smile.gif
butu visai saunu pasizvalgyti kaip svenciami gimtadieniai smile.gif
Valerija
Siūlyčiau krikštynį tema fotokonkursą "Aš - Dievo vaikas"
Žinau, kad prieš pusantrų metų jau buvo, bet juk daug naujų vaikučių pakrikštytų, o ir ve viena buvo krikštamotė.... ax.gif
Norisi kažkokio šventinio konkurso 4u.gif
raciren
QUOTE(Valerija @ 2007 10 22, 12:43)
Siūlyčiau krikštynį tema fotokonkursą "Aš - Dievo vaikas"
Žinau, kad prieš pusantrų metų jau buvo, bet juk daug naujų vaikučių pakrikštytų, o ir ve viena buvo krikštamotė....  ax.gif
Norisi kažkokio šventinio konkurso 4u.gif
*

as ir visai noreciau ir kirstynu blush2.gif
Matelyk
tai vis dar jokių naujienų verysad.gif
Gaziulka
Ruste, gal mes galetumem kaip nors padeti ta konkursa organizuot bigsmile.gif Tu uzsiemusi, Aureja irgi su leliuku 2.gif . Jau nei prizu mums nereikia, nei ta tema is tikruju svarbi - kad tik vyktu kas biggrin.gif mirksiukas.gif Mums gi bele pasirodyt ir kitus apkalbet biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.