Violetikas
2006 10 28, 22:34
Dabar netiketai susimasciau, kad arteja velines. Tai tikrai nera linksma svente, greiciau susimastymo, prisiminimu. O susimaste vaikai buna be galo grazus. Todel manau butu idomu paskelbti konkursa, kuriame vaikuciai ne linksmi, kaip iprasta, bet susimaste, nuliude, uzsisvajoje. Gal ji galetu vadintis pvz. "Ko gi liudi tos mazos akeles?"
Ramunita
2006 10 28, 22:52
Tema "žieminiam" konkursui: "Aš įsivaizduoju žiema štai taip " ir mamytės tegul siunčia nufotografavusios savo vaikiučių darbelius - piešinius, lipdinius,kartinius ir pan. Bet kad tie piešinėliai ir kt. gaminiai nebūtų susiję su Kalėdomis
astukas
2006 11 06, 13:39
Gal reiketu kokiu tai emociju konkurso, pvz. uzuojautos, nepasitenkinimo ir pan. Na gal panasu i sypseneles, kurias paisom savo tekstuose. Truputi pabodo konkursai, kur vaikai aprengiami ir atitinkamai pasodinami. Per daug dirbtinumo.
labai tikiuosi, kad bus koks konkursėlis su seneliais  Tikiu, kas sulauktume labai šiltų nuotraukyčių
RESPECT...
2006 11 08, 16:36
QUOTE(Jolantuke @ 2006 10 10, 14:26) Siulyciau tema "Broliu ir sesiu santykiai", kuri apimtu viska: nuo broliskos meiles, zaidimu iki konkurencijos  Aha tau gerai kai turi dvi atžalėles  O va mes dar neturim saviškiui nei sesutės, nei broliuko, o konkurse irgi dalyvaut norime
Gitatuka
2006 11 08, 22:55
QUOTE(voveraite1302 @ 2006 10 25, 20:58) As siūlyčiau fotokonkursą su besimaudančiais linksmais musų mažaisiais pupuliukais  Juk maudomės visi, o be to, vienos gražiausių nuotraukyčių būna iš maudynių. Galėtumėm ir pavadinti kaip nors "Pliušku pliušku tešku tešku"   ...maudynes tikrai buna smagios, o ir nuotraukeles grazios
QUOTE(Gitatuka @ 2006 11 08, 22:55)  ...maudynes tikrai buna smagios, o ir nuotraukeles grazios  QUOTE As siūlyčiau fotokonkursą su besimaudančiais linksmais musų mažaisiais pupuliukais Juk maudomės visi, o be to, vienos gražiausių nuotraukyčių būna iš maudynių. Galėtumėm ir pavadinti kaip nors "Pliušku pliušku tešku tešku" Jums, ir dar daugeliui anksčiau siūliusių šią temą, panorėjus - pirmadienį pakviesime mažuosius pupuliukus į maudynių konkursą!
sraige1
2006 11 09, 14:54
QUOTE(Busta @ 2006 10 18, 22:23) aš suprantu, kad ne į temą  , bet gal galima ir kokį rašinių konkursą vėl paskelbti, nes fotokonkursų vis naujų atsiranda, o rašytojėlėms nėra kur save parodyti ir į kitas pažiūrėti  gimdymo istorijos nesiskaito, nes ne visos  QUOTE(Violetikas @ 2006 10 28, 22:34) Todel manau butu idomu paskelbti konkursa, kuriame vaikuciai ne linksmi, kaip iprasta, bet susimaste, nuliude, uzsisvajoje. Gal ji galetu vadintis pvz. "Ko gi liudi tos mazos akeles?" MAno manymu, tai daug idomesne tema nei sypseneliu konkursai, nes sypsenele iamzint nuotraukoj galima bet kada, o "pagaut" kadra kai vaikutis kazka masto ar rimtesnis - daug sunkiau.... bent jau man taip atrodo.
QUOTE(Aurėja @ 2006 11 09, 10:46) Jums, ir dar daugeliui anksčiau siūliusių šią temą, panorėjus - pirmadienį pakviesime mažuosius pupuliukus į maudynių konkursą!  Rimtai???Kaip faina  Labai laukiam
astukas
2006 11 09, 19:21
QUOTE(sraige1 @ 2006 11 09, 15:54) MAno manymu, tai daug idomesne tema nei sypseneliu konkursai, nes sypsenele iamzint nuotraukoj galima bet kada, o "pagaut" kadra kai vaikutis kazka masto ar rimtesnis - daug sunkiau.... bent jau man taip atrodo.  As turejau omeny ne sypseneles, o emocijas (sypsenelese yra visokiausiu emociju, pvz. piktas, geda, sutrikes...)
Aurėja, ačiū už nuomonių išklausymą ir paskelbimą apie konkursą iš anksto  Dar pagalvojau, kad būtų įdomus ir linksmas konkursas "mažieji šnekučiai". Juk kiekvienas vaikas pasako įdomių frazių, mamos jų daug gali papasakoti. Gal galėtume išrinkti "SM šnekutį", ar "mėnsio frazę"
Zuikiosaulute
2006 11 10, 11:11
Gal galima būtų pasiūlyti temą foto konkursui "Mūsų rankdarbiai mažiesiems"
QUOTE(Aurėja @ 2006 11 09, 10:46) Jums, ir dar daugeliui anksčiau siūliusių šią temą, panorėjus - pirmadienį pakviesime mažuosius pupuliukus į maudynių konkursą!  oi laukiam laukiam, konkursėlio laukiam
QUOTE(kvaki @ 2006 11 09, 19:59) Dar pagalvojau, kad būtų įdomus ir linksmas konkursas "mažieji šnekučiai". Juk kiekvienas vaikas pasako įdomių frazių, mamos jų daug gali papasakoti. Gal galėtume išrinkti "SM šnekutį", ar "mėnsio frazę"  man irgi patiktų toks konkursėlis  pagalvosim
Zeneta Sinica
2006 11 10, 23:54
o gal tema galetu buti tiesiog linksmos akimirkos.... juk tokios nuotraukos niekad nesibaigia.....
olantukas
2006 11 11, 21:14
Būtu puiku
olantukas
2006 11 11, 21:20
VALGYSIU JAU PATS manau būtu šaunu,ar ne?
alexxxx
2006 11 12, 23:55
patiktų konkursas "netemk lūpos-prilis(arba mašinytės pritaškys)"(čia priklausomai nuo to kurią lūpą-viršutinę ar apatinę tempia).juk taip dažnai zuikiai lūpa virpina,o atrodo taip žavingai:)
Double Latte
2006 11 13, 00:29
O gal išeitų pamąstyti apie dar vieną konkkursą žindymo tema.... juk besilaukiančioms konkursai skelbiami beveik kasmet, o vat žindomų kūdikėlių nuotraukos buvo tik pačiame pirmąjame. O juk tai tokios  šiltos ir jaukios akimirkos .
aš noriu pasiųlyti konkursą "kaip du vandens lašai" galima dvyniams, arba kai vaikai labai panašūs į savo vyresnius brolius, arba į tėvelius kai buvo maži
QUOTE(Rustė @ 2006 11 14, 13:29) aš noriu pasiųlyti konkursą "kaip du vandens lašai" galima dvyniams, arba kai vaikai labai panašūs į savo vyresnius brolius, arba į tėvelius kai buvo maži  Butu idomu i tevelius, mazus. Tik reiktu 2 nuotraukas sulipinti
QUOTE(Rustė @ 2006 11 14, 14:29) aš noriu pasiųlyti konkursą "kaip du vandens lašai" galima dvyniams, arba kai vaikai labai panašūs į savo vyresnius brolius, arba į tėvelius kai buvo maži  o man ta irgi patinka:) kadangi esu ish dvyniu...tai pasaka o ne tema:) arba zinau kita gera tema "asaru pakalne " Kiek galima ziuret i vaikuchius su shypsenom:) reikia ir ashras pamatyt kada nors:)
QUOTE(nes @ 2006 11 14, 13:57) Butu idomu i tevelius, mazus. Tik reiktu 2 nuotraukas sulipinti  šiaip fotomontažas draudžiamas, bet šitam konkursui gal leistų? ir dar vieną sugalvojau temą. Akiniukus nešiojantiem vaikiukam. gal tokių nebūtų daug, bet šiaip gražu man, nes mano dukrytė akinukus nešioja
QUOTE(dvyne2 @ 2006 11 16, 05:57) o man ta irgi patinka:) kadangi esu ish dvyniu...tai pasaka o ne tema:) arba zinau kita gera tema "asaru pakalne " Kiek galima ziuret i vaikuchius su shypsenom:) reikia ir ashras pamatyt kada nors:) as pritarciau tokiai temai, nes ir verkiantys vaikiukai grazus, arba susigraudine tokie... lupytes patempe  tikrai idomiu nuotrauku galima butu pamatyti
Renacita
2006 11 20, 18:26
Man tai labai patinka siauros temos, o ne tos masines, kur gali dalyvauti visi vaikai. Kai tema siauresne, tai ir nuotrauku maziau ir jos ivairesnes bei idomesnes buna.
Vailingo
2006 11 20, 22:20
Artėja Kalėdos  Pagalvojau, smagus būtų "Smaližių" konkursas  Nugi tiek skanėstų vaikai gauna  taip skaniai gardžiuojais  . O ir mamoms pyragus kepti padeda  O bešeimininkaujant visko nutinka
[quote=Rustė,2006 11 16, 08:02] šiaip fotomontažas draudžiamas, bet šitam konkursui gal leistų? "sulipinti" - tai reiskia, kad kartu turetu buti ir vieno is teveliu vaikystes ir vaikucio dabartine foto, t.y. dvi nuotraukytes viena greta kitos. Joks cia ne montazas. Tiesiog kitaip neitu parodyti 2 nuotrauku. Man patiktu toks konkursas.
alexxxx
2006 11 21, 01:46
gera tema su tom nuotraukytem kur su tėveliais mažais panašūs  -mano lialius yra tikra mano mažos kopija,tik kad plaukučiai šviesesni ir retesni truputį.kaip dvynys mano. o kaip jum tema-gražus nuo pat pirmo šaukšto-? aš jau bandau savo zuikiui kai ka daugiau pasiūlyt nei savo pienuką,tai jo veido išraiškos atrandant naują skonį būna vertos medalio:)
Pigalica
2006 11 21, 11:26
Aš tai labai norėčiau, kad pasikartotų konkursas su gyvūnėliais. Labai smagu stebėti, kai vaikai žaidžia su gyvūnais
voveraite1302
2006 11 21, 13:21
O kaip jums fotokonkursas, kur mūsų mažieji parduotuvėse?  Visai įdomu būtų pažiūrėti, kaip mamos ir tėčiams sekasi apsipirkinėti su vaikučiais, kaip atrodo, jaučiasi mažyliai, jie vėžinami ar patys laksto, ką perka, matuojasi ir panašiai. Galvoju, būtų  nuotraukėlės. Ar dalyvautumėte tokiame konkurse?
QUOTE(voveraite1302 @ 2006 11 21, 13:21) O kaip jums fotokonkursas, kur mūsų mažieji parduotuvėse?  Visai įdomu būtų pažiūrėti, kaip mamos ir tėčiams sekasi apsipirkinėti su vaikučiais, kaip atrodo, jaučiasi mažyliai, jie vėžinami ar patys laksto, ką perka, matuojasi ir panašiai. Galvoju, būtų  nuotraukėlės. Ar dalyvautumėte tokiame konkurse?  nesu niekad fotografavus savo mažosios parduotuvėj  Kai kur parduotuvėse fotografuoti draudžiama
voveraite1302
2006 11 21, 14:47
QUOTE(Jusma @ 2006 11 10, 12:11) Gal galima būtų pasiūlyti temą foto konkursui "Mūsų rankdarbiai mažiesiems"  visai neblogai, juk mes, mamukės, tokios išradingos
astukas
2006 11 21, 18:04
O gal tiktų tema "Mažųjų išdaigos" kai vaikučiai būna pagauti ką nors "prisidirbę"
kristina-buziene
2006 11 21, 18:55
O as siulau tokia labai laisva tema is kurios taipogi sulauktume keliu simtu nuotraukeliu,bet manau butu nuostabiu akimirku....  .... Pavadinimas butu-"musu fotoalbumo graziausia nuotrauka".....( vaikuciu)..... Manau kiekviena turim pacia graziaaausia savo nuotraukele-kazkokia ipatinga......Tik kartais negalime jos panaudoti ,nes nevisada atitinka esanciam konkurseliui...  Aisku butu po to sunku issirinkti tas graziausias,bet juk galima ir is vis nebalsuoti jai jau taip sunku nuspresti kurios paciausios.....O paziureti ir pasikelti nuotaika
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 11 21, 18:55) O as siulau tokia labai laisva tema is kurios taipogi sulauktume keliu simtu nuotraukeliu,bet manau butu nuostabiu akimirku....  .... Pavadinimas butu-"musu fotoalbumo graziausia nuotrauka".....( vaikuciu)..... Manau kiekviena turim pacia graziaaausia savo nuotraukele-kazkokia ipatinga......Tik kartais negalime jos panaudoti ,nes nevisada atitinka esanciam konkurseliui...  Aisku butu po to sunku issirinkti tas graziausias,bet juk galima ir is vis nebalsuoti jai jau taip sunku nuspresti kurios paciausios.....O paziureti ir pasikelti nuotaika  Toks siūlymas buvo jau ne kartą ir ne du...Matyt, per plati tema-ne tema
RESPECT...
2006 11 22, 13:46
QUOTE(Ode @ 2006 10 11, 22:43) Mažieji sportininkai  OI AHA IR MAN PATIKTŲ KONKURSAI "MAŽIEJI SPORTININKAI"  IR DAR TAS "MIMIKŲ KONKURSAS"  . LINKSMA BŪTŲ PAŽIŪRĖT
QUOTE(Erika-amerika @ 2006 11 22, 13:46) OI AHA IR MAN PATIKTŲ KONKURSAI "MAŽIEJI SPORTININKAI"  IR DAR TAS "MIMIKŲ KONKURSAS"  . LINKSMA BŪTŲ PAŽIŪRĖT  pritariu
jurgutte
2006 11 22, 20:00
nebuvo dar su miegu....pwz.: SALDUS MIEGELIS
"kai uzklumpa dede miegas" buvo.
Uliuliuska
2006 11 22, 22:46
QUOTE(Erika-amerika @ 2006 11 22, 13:46) OI AHA IR MAN PATIKTŲ KONKURSAI "MAŽIEJI SPORTININKAI"  IR DAR TAS "MIMIKŲ KONKURSAS"  . LINKSMA BŪTŲ PAŽIŪRĖT  Mimikams pritariu,
voveraite1302
2006 11 23, 02:10
QUOTE(Rustė @ 2006 11 16, 08:02) ir dar vieną sugalvojau temą. Akiniukus nešiojantiem vaikiukam. gal tokių nebūtų daug, bet šiaip gražu man, nes mano dukrytė akinukus nešioja  Manau, kad fotokunkursas, kur vaikai akinius ant nosies pakabinę būtų, visai nebloga mintis. Bet nebūtinai gi vien tik su tais akiniais, kur regėjimą taiso. Galima ir akinius nuo saulės, ir akinius iš popieriaus ar pan. "priimti" draugėn  Būtų
Virdzinija
2006 11 23, 02:53
O ar buvo kokių konkursėlių - anūkai ir seneliai? aš kaip iš medžio iškritusi, nes atsivertusi pirmą kartą šią temą tik paskutinį psl perskaičiau
Virdzinija
2006 11 23, 03:12
va, perskaičiau temą ir pasitaisau.... Galėtų būti Seka pasaką senelė, bet kažin ar daug mamų savo albumuose rastų tokių nuotraukų, kur vaikučiui prieš užmiegant močiutė pasakas skaito  : Konkursas Pagrandukas - apie patį mažiausią šeimos narį, kai visi kiti - jau arba beveik suaugę. Nuotraukoje turėtų būti ir didysis brolis/sesuo. Karnavalinių kaukių... Įdomu būtų pamatyti dar vieną (labai jau jų retai būna) supermamų, o ne kūdikių konkursą. Tik dar idėjų nekilo  :
Linea...
2006 11 23, 07:02
QUOTE(Virdzinija @ 2006 11 22, 19:53) O ar buvo kokių konkursėlių - anūkai ir seneliai? aš kaip iš medžio iškritusi, nes atsivertusi pirmą kartą šią temą tik paskutinį psl perskaičiau  seneliu ir vaikuciu tema jau seniai seniai siuliau  greiciausiai pasirode neoriginali, nes niekam neuzkliuvo
QUOTE(mazylle @ 2006 11 23, 07:02) seneliu ir vaikuciu tema jau seniai seniai siuliau  greiciausiai pasirode neoriginali, nes niekam neuzkliuvo  ir mano toks siūlymas tikrai ne kartą buvo  Bet kaip nėr, taip nėr....
Virdzinija
2006 11 23, 16:12
Dar galetu buti kas nors susije su lietum  per lietu, lietuje, arba tik tik po lietaus.
milabra
2006 11 24, 14:14
QUOTE(Erika-amerika @ 2006 11 22, 13:46) OI AHA IR MAN PATIKTŲ KONKURSAI "MAŽIEJI SPORTININKAI" Pritariu Sportininkų konkursui. bet vis labiau noriu konkursų pagal amžių. Nu tegul vienas konkursas, bet nominacijos pagal amžių  Nesinori lįsti į lėliukų nuotraukas su savo dičkiais.... Bet jaučiu kol administratorių moderatorių vaikai maži, tol konkursai bus tik mažiems (arba visiems, kur 95 proc dalyvių iki 1 metų)
gal padarom konkursą ,,Supermamų susitikimai" . Aišku tik kaži kiek objektyvumo būtų balsuojant
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 10 10, 22:43) Va uuuuuz toki ir as sutinku  ..."Su broliuku ar sesute"....  QUOTE(Jolita Viliūnienė @ 2006 10 13, 19:37) vieni vaikuciai gimsta su garbanelemis,o kiti visai plikuciai.manau visai idomu butu pamatyti graziu leliuku nuotraukyciu  QUOTE(astukas @ 2006 11 09, 19:21) As turejau omeny ne sypseneles, o emocijas (sypsenelese yra visokiausiu emociju, pvz. piktas, geda, sutrikes...) QUOTE(nes @ 2006 11 14, 13:57) Butu idomu i tevelius, mazus. Tik reiktu 2 nuotraukas sulipinti  va tokiems konkursams aš pritarčiau
Dabar sugalvojau, kad visai įdomu būtų "Pasakos herojus", ar "Pasakos iliustracija". Nu kažkas tokio. Nors šiaip tai toks nelabai konkretus
|
|