Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Siūlome temas foto konkursams
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Violetikas
Dabar netiketai susimasciau, kad arteja velines. Tai tikrai nera linksma svente, greiciau susimastymo, prisiminimu. O susimaste vaikai buna be galo grazus.
Todel manau butu idomu paskelbti konkursa, kuriame vaikuciai ne linksmi, kaip iprasta, bet susimaste, nuliude, uzsisvajoje. Gal ji galetu vadintis pvz. "Ko gi liudi tos mazos akeles?"
Ramunita
Tema "žieminiam" konkursui: "Aš įsivaizduoju žiema štai taip " ir mamytės tegul siunčia nufotografavusios savo vaikiučių darbelius - piešinius, lipdinius,kartinius ir pan. Bet kad tie piešinėliai ir kt. gaminiai nebūtų susiję su Kalėdomis smile.gif
astukas
Gal reiketu kokiu tai emociju konkurso, pvz. uzuojautos, nepasitenkinimo ir pan. Na gal panasu i sypseneles, kurias paisom savo tekstuose. Truputi pabodo konkursai, kur vaikai aprengiami ir atitinkamai pasodinami. Per daug dirbtinumo.
Veitė
labai tikiuosi, kad bus koks konkursėlis su seneliais blink.gif Tikiu, kas sulauktume labai šiltų nuotraukyčių wub.gif wub.gif
RESPECT...
QUOTE(Jolantuke @ 2006 10 10, 14:26)
Siulyciau tema "Broliu ir sesiu santykiai", kuri apimtu viska: nuo broliskos meiles, zaidimu iki konkurencijos  4u.gif
*

Aha tau gerai kai turi dvi atžalėles smile.gif O va mes dar neturim saviškiui nei sesutės, nei broliuko, o konkurse irgi dalyvaut norime ax.gif
Gitatuka
QUOTE(voveraite1302 @ 2006 10 25, 20:58)
As siūlyčiau fotokonkursą su besimaudančiais linksmais musų mažaisiais pupuliukais  biggrin.gif Juk maudomės visi, o be to, vienos gražiausių nuotraukyčių būna iš maudynių. Galėtumėm ir pavadinti kaip nors "Pliušku pliušku tešku tešku"  lotuliukas.gif
*

thumbup.gif ...maudynes tikrai buna smagios, o ir nuotraukeles grazios wub.gif

Aurėja
QUOTE(Gitatuka @ 2006 11 08, 22:55)
thumbup.gif  ...maudynes tikrai buna smagios, o ir nuotraukeles grazios wub.gif
*

As siūlyčiau fotokonkursą su besimaudančiais linksmais musų mažaisiais pupuliukais  Juk maudomės visi, o be to, vienos gražiausių nuotraukyčių būna iš maudynių. Galėtumėm ir pavadinti kaip nors "Pliušku pliušku tešku tešku"

Jums, ir dar daugeliui anksčiau siūliusių šią temą, panorėjus - pirmadienį pakviesime mažuosius pupuliukus į maudynių konkursą! bigsmile.gif
sraige1
QUOTE(Busta @ 2006 10 18, 22:23)
aš suprantu, kad ne į temą lotuliukas.gif , bet gal galima ir kokį rašinių konkursą vėl paskelbti, nes fotokonkursų vis naujų atsiranda, o rašytojėlėms nėra kur save parodyti ir į kitas pažiūrėti bigsmile.gif  gimdymo istorijos nesiskaito, nes ne visos  nestuke.gif  bigsmile.gif
*

drinks_cheers.gif
QUOTE(Violetikas @ 2006 10 28, 22:34)
Todel manau butu idomu paskelbti konkursa, kuriame vaikuciai ne linksmi, kaip iprasta, bet susimaste, nuliude, uzsisvajoje. Gal ji galetu vadintis pvz. "Ko gi liudi tos mazos akeles?"
*

MAno manymu, tai daug idomesne tema nei sypseneliu konkursai, nes sypsenele iamzint nuotraukoj galima bet kada, o "pagaut" kadra kai vaikutis kazka masto ar rimtesnis - daug sunkiau.... bent jau man taip atrodo. 4u.gif
Veitė
QUOTE(Aurėja @ 2006 11 09, 10:46)
Jums, ir dar daugeliui anksčiau siūliusių šią temą,  panorėjus - pirmadienį pakviesime mažuosius pupuliukus į maudynių konkursą!  bigsmile.gif
*

Rimtai???Kaip faina drinks_cheers.gif Labai laukiam thumbup.gif thumbup.gif
astukas
QUOTE(sraige1 @ 2006 11 09, 15:54)
drinks_cheers.gif 

MAno manymu, tai daug idomesne tema nei sypseneliu konkursai, nes sypsenele iamzint nuotraukoj galima bet kada, o "pagaut" kadra kai vaikutis kazka masto ar rimtesnis - daug sunkiau.... bent jau man taip atrodo.  4u.gif
*

As turejau omeny ne sypseneles, o emocijas (sypsenelese yra visokiausiu emociju, pvz. piktas, geda, sutrikes...)
Kvaki
Aurėja, ačiū už nuomonių išklausymą ir paskelbimą apie konkursą iš anksto aciuks.gif

Dar pagalvojau, kad būtų įdomus ir linksmas konkursas "mažieji šnekučiai". Juk kiekvienas vaikas pasako įdomių frazių, mamos jų daug gali papasakoti. Gal galėtume išrinkti "SM šnekutį", ar "mėnsio frazę" bigsmile.gif
Zuikiosaulute
Gal galima būtų pasiūlyti temą foto konkursui "Mūsų rankdarbiai mažiesiems" ax.gif
Isila
QUOTE(Aurėja @ 2006 11 09, 10:46)
Jums, ir dar daugeliui anksčiau siūliusių šią temą,  panorėjus - pirmadienį pakviesime mažuosius pupuliukus į maudynių konkursą!  bigsmile.gif
*

oi laukiam laukiam, konkursėlio laukiam thumbup.gif
Aurėja
QUOTE(kvaki @ 2006 11 09, 19:59)
Dar pagalvojau, kad būtų įdomus ir linksmas konkursas "mažieji šnekučiai". Juk kiekvienas vaikas pasako įdomių frazių, mamos jų daug gali papasakoti. Gal galėtume išrinkti "SM šnekutį", ar "mėnsio frazę"  bigsmile.gif
*

man irgi patiktų toks konkursėlis thumbup.gif pagalvosim mirksiukas.gif
Zeneta Sinica
o gal tema galetu buti tiesiog linksmos akimirkos.... juk tokios nuotraukos niekad nesibaigia..... blush2.gif 4u.gif
olantukas
Būtu puiku
olantukas
VALGYSIU JAU PATS manau būtu šaunu,ar ne? thumbup.gif
alexxxx
patiktų konkursas "netemk lūpos-prilis(arba mašinytės pritaškys)"(čia priklausomai nuo to kurią lūpą-viršutinę ar apatinę tempia).juk taip dažnai zuikiai lūpa virpina,o atrodo taip žavingai:) ax.gif
Double Latte
O gal išeitų pamąstyti apie dar vieną konkkursą žindymo tema.... ax.gif

juk besilaukiančioms konkursai skelbiami beveik kasmet, o vat žindomų kūdikėlių nuotraukos buvo tik pačiame pirmąjame.
O juk tai tokios wub.gif šiltos ir jaukios akimirkos .
Rustė
aš noriu pasiųlyti konkursą "kaip du vandens lašai"
galima dvyniams, arba kai vaikai labai panašūs į savo vyresnius brolius, arba į tėvelius kai buvo maži rolleyes.gif
nes
QUOTE(Rustė @ 2006 11 14, 13:29)
galima dvyniams, arba kai vaikai labai panašūs į savo vyresnius brolius, arba į tėvelius kai buvo maži  rolleyes.gif
*

Butu idomu i tevelius, mazus. Tik reiktu 2 nuotraukas sulipinti bigsmile.gif
dvyne2
QUOTE(Rustė @ 2006 11 14, 14:29)
galima dvyniams, arba kai vaikai labai panašūs į savo vyresnius brolius, arba į tėvelius kai buvo maži  rolleyes.gif
*

o man ta irgi patinka:) kadangi esu ish dvyniu...tai pasaka o ne tema:)
arba zinau kita gera tema "asaru pakalne " Kiek galima ziuret i vaikuchius su shypsenom:) reikia ir ashras pamatyt kada nors:)
Rustė
QUOTE(nes @ 2006 11 14, 13:57)
Butu idomu i tevelius, mazus. Tik reiktu 2 nuotraukas sulipinti  bigsmile.gif
*

šiaip fotomontažas draudžiamas, bet šitam konkursui gal leistų?

ir dar vieną sugalvojau temą.
Akiniukus nešiojantiem vaikiukam.
gal tokių nebūtų daug, bet šiaip gražu man, nes mano dukrytė akinukus nešioja blush2.gif
she
QUOTE(dvyne2 @ 2006 11 16, 05:57)
o man ta irgi patinka:) kadangi esu ish dvyniu...tai pasaka o ne tema:)
arba zinau kita gera tema "asaru pakalne " Kiek galima ziuret i vaikuchius su shypsenom:) reikia ir ashras pamatyt kada nors:)
*

as pritarciau tokiai temai, nes ir verkiantys vaikiukai grazus, arba susigraudine tokie... lupytes patempe rolleyes.gif tikrai idomiu nuotrauku galima butu pamatyti
Renacita
Man tai labai patinka siauros temos, o ne tos masines, kur gali dalyvauti visi vaikai. Kai tema siauresne, tai ir nuotrauku maziau ir jos ivairesnes bei idomesnes buna.
Vailingo
Artėja Kalėdos smile.gif Pagalvojau, smagus būtų "Smaližių" konkursas ax.gif Nugi tiek skanėstų vaikai gauna bigsmile.gif taip skaniai gardžiuojais rolleyes.gif . O ir mamoms pyragus kepti padeda mirksiukas.gif O bešeimininkaujant visko nutinka smile.gif
nes
[quote=Rustė,2006 11 16, 08:02]
šiaip fotomontažas draudžiamas, bet šitam konkursui gal leistų?

"sulipinti" - tai reiskia, kad kartu turetu buti ir vieno is teveliu vaikystes ir vaikucio dabartine foto, t.y. dvi nuotraukytes viena greta kitos. Joks cia ne montazas. Tiesiog kitaip neitu parodyti 2 nuotrauku. Man patiktu toks konkursas. tongue.gif
alexxxx
gera tema su tom nuotraukytem kur su tėveliais mažais panašūs thumbup.gif -mano lialius yra tikra mano mažos kopija,tik kad plaukučiai šviesesni ir retesni truputį.kaip dvynys mano.
o kaip jum tema-gražus nuo pat pirmo šaukšto-?
aš jau bandau savo zuikiui kai ka daugiau pasiūlyt nei savo pienuką,tai jo veido išraiškos atrandant naują skonį būna vertos medalio:) biggrin.gif
Pigalica
Aš tai labai norėčiau, kad pasikartotų konkursas su gyvūnėliais. Labai smagu stebėti, kai vaikai žaidžia su gyvūnais wub.gif
voveraite1302
O kaip jums fotokonkursas, kur mūsų mažieji parduotuvėse? smile.gif Visai įdomu būtų pažiūrėti, kaip mamos ir tėčiams sekasi apsipirkinėti su vaikučiais, kaip atrodo, jaučiasi mažyliai, jie vėžinami ar patys laksto, ką perka, matuojasi ir panašiai. Galvoju, būtų thumbup.gif nuotraukėlės. Ar dalyvautumėte tokiame konkurse? ax.gif
Veitė
QUOTE(voveraite1302 @ 2006 11 21, 13:21)
O kaip jums fotokonkursas, kur mūsų mažieji parduotuvėse?  smile.gif Visai įdomu būtų pažiūrėti, kaip mamos ir tėčiams sekasi apsipirkinėti su vaikučiais, kaip atrodo, jaučiasi mažyliai, jie vėžinami ar patys laksto, ką perka, matuojasi ir panašiai. Galvoju, būtų  thumbup.gif  nuotraukėlės.  Ar dalyvautumėte tokiame konkurse?  ax.gif
*

nesu niekad fotografavus savo mažosios parduotuvėj blink.gif g.gif Kai kur parduotuvėse fotografuoti draudžiama blink.gif
voveraite1302
thumbup.gif
QUOTE(Jusma @ 2006 11 10, 12:11)
Gal galima būtų pasiūlyti temą foto konkursui "Mūsų rankdarbiai mažiesiems" ax.gif
*

visai neblogai, juk mes, mamukės, tokios išradingos thumbup.gif
astukas
O gal tiktų tema "Mažųjų išdaigos" kai vaikučiai būna pagauti ką nors "prisidirbę" lotuliukas.gif blink.gif
kristina-buziene
O as siulau tokia labai laisva tema is kurios taipogi sulauktume keliu simtu nuotraukeliu,bet manau butu nuostabiu akimirku.... 4u.gif ....
Pavadinimas butu-"musu fotoalbumo graziausia nuotrauka".....( vaikuciu)..... Manau kiekviena turim pacia graziaaausia savo nuotraukele-kazkokia ipatinga......Tik kartais negalime jos panaudoti ,nes nevisada atitinka esanciam konkurseliui... mirksiukas.gif Aisku butu po to sunku issirinkti tas graziausias,bet juk galima ir is vis nebalsuoti jai jau taip sunku nuspresti kurios paciausios.....O paziureti ir pasikelti nuotaika thumbup.gif thumbup.gif
Veitė
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 11 21, 18:55)
O as siulau tokia labai laisva tema is kurios taipogi sulauktume keliu simtu nuotraukeliu,bet manau butu nuostabiu akimirku.... 4u.gif ....
  Pavadinimas butu-"musu fotoalbumo graziausia nuotrauka".....( vaikuciu)..... Manau kiekviena turim pacia graziaaausia savo nuotraukele-kazkokia ipatinga......Tik kartais negalime jos panaudoti ,nes nevisada atitinka esanciam konkurseliui... mirksiukas.gif Aisku butu po to sunku issirinkti tas graziausias,bet juk galima ir is vis nebalsuoti jai jau taip sunku nuspresti kurios paciausios.....O paziureti ir pasikelti nuotaika  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Toks siūlymas buvo jau ne kartą ir ne du...Matyt, per plati tema-ne tema lotuliukas.gif lotuliukas.gif
RESPECT...
QUOTE(Ode @ 2006 10 11, 22:43)
Mažieji sportininkai smile.gif
*

OI AHA IR MAN PATIKTŲ KONKURSAI "MAŽIEJI SPORTININKAI" fitness3.gif IR DAR TAS "MIMIKŲ KONKURSAS" tease.gif . LINKSMA BŪTŲ PAŽIŪRĖT
ploja.gif
Veitė
QUOTE(Erika-amerika @ 2006 11 22, 13:46)
OI AHA IR MAN PATIKTŲ KONKURSAI "MAŽIEJI SPORTININKAI" fitness3.gif  IR DAR TAS "MIMIKŲ KONKURSAS" tease.gif . LINKSMA BŪTŲ PAŽIŪRĖT
  ploja.gif
*

pritariu rolleyes.gif
jurgutte
nebuvo dar su miegu....pwz.: SALDUS MIEGELIS wink.gif
nes
"kai uzklumpa dede miegas" buvo.
Uliuliuska
OI AHA IR MAN PATIKTŲ KONKURSAI "MAŽIEJI SPORTININKAI" fitness3.gif  IR DAR TAS "MIMIKŲ KONKURSAS" tease.gif . LINKSMA BŪTŲ PAŽIŪRĖT
  ploja.gif
*

Mimikams pritariu, lotuliukas.gif lotuliukas.gif
voveraite1302
QUOTE(Rustė @ 2006 11 16, 08:02)
ir dar vieną sugalvojau temą.
Akiniukus nešiojantiem vaikiukam.
gal tokių nebūtų daug, bet šiaip gražu man, nes mano dukrytė akinukus nešioja blush2.gif
*

Manau, kad fotokunkursas, kur vaikai akinius ant nosies pakabinę būtų, visai nebloga mintis. Bet nebūtinai gi vien tik su tais akiniais, kur regėjimą taiso. Galima ir akinius nuo saulės, ir akinius iš popieriaus ar pan. "priimti" draugėn blush2.gif Būtų thumbup.gif
Virdzinija
O ar buvo kokių konkursėlių - anūkai ir seneliai? aš kaip iš medžio iškritusi, nes atsivertusi pirmą kartą šią temą tik paskutinį psl perskaičiau ax.gif
Virdzinija
va, perskaičiau temą ir pasitaisau....
Galėtų būti Seka pasaką senelė, bet kažin ar daug mamų savo albumuose rastų tokių nuotraukų, kur vaikučiui prieš užmiegant močiutė pasakas skaito g.gif:
Konkursas Pagrandukas - apie patį mažiausią šeimos narį, kai visi kiti - jau arba beveik suaugę. Nuotraukoje turėtų būti ir didysis brolis/sesuo.
Karnavalinių kaukių...
Įdomu būtų pamatyti dar vieną (labai jau jų retai būna) supermamų, o ne kūdikių konkursą. Tik dar idėjų nekilo g.gif:
Linea...
QUOTE(Virdzinija @ 2006 11 22, 19:53)
O ar buvo kokių konkursėlių - anūkai ir seneliai? aš kaip iš medžio iškritusi, nes atsivertusi pirmą kartą šią temą tik paskutinį psl perskaičiau ax.gif
*

seneliu ir vaikuciu tema jau seniai seniai siuliau blush2.gif greiciausiai pasirode neoriginali, nes niekam neuzkliuvo biggrin.gif
Veitė
QUOTE(mazylle @ 2006 11 23, 07:02)
seneliu ir vaikuciu tema jau seniai seniai siuliau  blush2.gif greiciausiai pasirode neoriginali, nes niekam neuzkliuvo  biggrin.gif
*

ir mano toks siūlymas tikrai ne kartą buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet kaip nėr, taip nėr....
Virdzinija
Dar galetu buti kas nors susije su lietum ax.gif per lietu, lietuje, arba tik tik po lietaus.
milabra
OI AHA IR MAN PATIKTŲ KONKURSAI "MAŽIEJI SPORTININKAI" fitness3.gif 
*

Pritariu Sportininkų konkursui. bet vis labiau noriu konkursų pagal amžių. Nu tegul vienas konkursas, bet nominacijos pagal amžių ax.gif Nesinori lįsti į lėliukų nuotraukas su savo dičkiais....
Bet jaučiu kol administratorių moderatorių vaikai maži, tol konkursai bus tik mažiems (arba visiems, kur 95 proc dalyvių iki 1 metų) biggrin.gif
westa
gal padarom konkursą ,,Supermamų susitikimai" . Aišku tik kaži kiek objektyvumo būtų balsuojant g.gif smile.gif
eegle
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 10 10, 22:43)
Va uuuuuz toki ir as sutinku  thumbup.gif ..."Su broliuku ar sesute".... wub.gif
*

QUOTE(Jolita Viliūnienė @ 2006 10 13, 19:37)
vieni vaikuciai gimsta su garbanelemis,o kiti visai plikuciai.manau visai idomu butu pamatyti graziu leliuku nuotraukyciu bigsmile.gif
*

QUOTE(astukas @ 2006 11 09, 19:21)
As turejau omeny ne sypseneles, o emocijas (sypsenelese yra visokiausiu emociju, pvz. piktas, geda, sutrikes...)
*

QUOTE(nes @ 2006 11 14, 13:57)
Butu idomu i tevelius, mazus. Tik reiktu 2 nuotraukas sulipinti  bigsmile.gif
*

va tokiems konkursams aš pritarčiau blush2.gif
ewa
Dabar sugalvojau, kad visai įdomu būtų "Pasakos herojus", ar "Pasakos iliustracija". Nu kažkas tokio. Nors šiaip tai toks nelabai konkretus g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.