QUOTE(*Rita* @ 2007 11 25, 13:27) Man dabar labai aktualu, todėl siūlau štai tokią konkurso temą: "Gražioji nėštukė" ar pan. Tai kad jau buvo... Ir neperseniausiai... QUOTE(Elenele Raganele @ 2007 12 03, 01:12)  o man patiktu seimos foto konkursas :-) kad butu surinkta visa seima,tad nuotraukos autoriai gali buti ir ne supermamu dalyviai. "Grazi musu seimynele siandien susirinko",o jei dar seneliai ir mociutes butu  Oi, ši idėja atrodo tokia neįdomi, kiekvienas turi tų šeimos nuotraukų, jau tiek atsižiūrėta, kad net  ...
Elenele Raganele
2007 12 05, 16:09
Oi, ši idėja atrodo tokia neįdomi, kiekvienas turi tų šeimos nuotraukų, jau tiek atsižiūrėta, kad net  ... [/quote]  suprantu,kad visokiu uzstaliniu nuotrauku daug,bet specialiai konkusui-linksmu,nuotaikingu foto asmeniskai as neturiu.Todel ir butu idomu kazka tokio spec.konkursui padaryti-surinkti visus ir nusifotografuot
RamuneM
2007 12 11, 01:59
Patiks bet kokie konkursai, kad tik nereiktų žmonių rodyti. Kaip tokie patinka  Bent jau galima neblogai pasirodyti. O kai prasideda su žmonėmis, tai tiek asmeniškumų, kad nemažai daliai ir drąsą dalyvauti atima. O gal aš klystų
o kaip dėl ''gražiausios Kalėdų eglutės'' ?
QUOTE(0jura @ 2007 12 11, 16:58) o kaip dėl ''gražiausios Kalėdų eglutės'' ?  buvo pernai, bet noreciau ir siemet
Mažulėlė
2007 12 13, 12:50
Eglutės buvo pernai - buvo gražu, dar ir kalėdinių atvirukų konkursas buvo - šiemet jau tikriausiai nebebus... O kad nesikartotų vien eglutės - man būtų labai įdomu pamatyti, kaip žmonės puošia aplinką - t.y. eglutes, namus, medžius lauke - man labai gražu, kai važiuoji keliu ir aplinkui mirga, švyti  būtų gera pažiūrėti į šventinį tamsos-šviesos žaismą, o taip pat pasimokyti originaliai papuošti savo aplinką didžiosioms šventėms  Minty turiu štai tokius (aišku būtų daug gražesnių) vaizdus:
na turėtų būti koks nors kalėdinis, juk gražiausia metų šventė
Valerija
2007 12 17, 10:11
QUOTE(grange @ 2007 12 17, 00:32) na turėtų būti koks nors kalėdinis, juk gražiausia metų šventė  Aš irgi noriu kokio nors Kalėdinio ir gal jau laikas konkursui su vaikais, nes jau du iš eilės buvo tai be žmonių, tai be vaikų. Laikas savo mažuosius parodyti
Ramunita
2007 12 17, 10:45
nors aš neturiu vaikučių,bet jau irgi noriu konkursų su vaikiukais  siulau temą"Kalėdiniai nykštukai"  aprangos kodas-Nykštykai:) vaikai su tom raudonom kepurytėm ir pan
Palaida Bala
2007 12 17, 16:03
QUOTE(Ramunita @ 2007 12 17, 11:45) aprangos kodas-Nykštukai:) geras pavadinimas
QUOTE(Ramunita @ 2007 12 17, 11:45) nors aš neturiu vaikučių,bet jau irgi noriu konkursų su vaikiukais  siulau temą"Kalėdiniai nykštukai"  aprangos kodas-Nykštykai:) vaikai su tom raudonom kepurytėm ir pan  gera mintis  reik kalėdinės temos
akvilyte
2007 12 19, 10:02
QUOTE(Ramunita @ 2007 12 17, 10:45) nors aš neturiu vaikučių,bet jau irgi noriu konkursų su vaikiukais  siulau temą"Kalėdiniai nykštukai"  aprangos kodas-Nykštykai:) vaikai su tom raudonom kepurytėm ir pan  super  daug nykštukų vienoj vietoj
Zydre.v
2007 12 19, 11:42
Kiek peržiūrėjau, nemačiau, kad būtų konkursas apie atostogas ar keliones į užsienį. Gal galėtume pavadinti "Atostogos užsienyje".
QUOTE(Zydre.v @ 2007 12 19, 11:42) Kiek peržiūrėjau, nemačiau, kad būtų konkursas apie atostogas ar keliones į užsienį. Gal galėtume pavadinti "Atostogos užsienyje".  buvo išsvajotos atsotogos, tai ten buvo nemažai foto užsienyje...
Rhealife
2007 12 19, 19:49
o aš vis tikiuosi su gyvunais temos
Erszebeth
2007 12 19, 20:19
QUOTE(Rhealife @ 2007 12 19, 19:49) o aš vis tikiuosi su gyvunais temos   Beje, gyvūnų temą visai įmanoma pritempti prie Kalėdų  Visi "žino", jog Kūčių naktį gyvūnai prakalba. Taigi va, galėtų būti toks kūrybinis konkursas, kuriame - kokiose nors pozose ar situacijose (su šeimininkais/vieni/su vaikais/be vaikų...) užfiksuoti gyvūnai, pageidautina - keistesnėse, gali būti - ir įdomiai surežisuotose, o nuotraukos paraše bandoma "iššifruoti", ką tas gyvūnas sako. Na kažkas panašaus, kaip tinklalapyje mycathatesyou.com daroma su katinų nuotraukomis... Bet taip pat su humoru galima pažvelgti ir į kitus gyvūnus, netgi nebūtinai naminius
Valerija
2007 12 20, 09:29
Labai faina mintis  , galėtų vadintis kaip nors "Gymūnų kalba", tai manau būtu labai linksmą, nes kaip autorius interpretuoja vieną ar kitą pagautą momentą
Chanson
2007 12 20, 11:23
QUOTE(Erszebeth @ 2007 12 19, 21:19)  Beje, gyvūnų temą visai įmanoma pritempti prie Kalėdų  Visi "žino", jog Kūčių naktį gyvūnai prakalba. Taigi va, galėtų būti toks kūrybinis konkursas, kuriame - kokiose nors pozose ar situacijose (su šeimininkais/vieni/su vaikais/be vaikų...) užfiksuoti gyvūnai, pageidautina - keistesnėse, gali būti - ir įdomiai surežisuotose, o nuotraukos paraše bandoma "iššifruoti", ką tas gyvūnas sako. Na kažkas panašaus, kaip tinklalapyje mycathatesyou.com daroma su katinų nuotraukomis... Bet taip pat su humoru galima pažvelgti ir į kitus gyvūnus, netgi nebūtinai naminius  labai graži mintis  Tik ko gero gyvūnai turėtų būti vieni. Juk jie kalba Kūčių naktį, kai visi miega...
QUOTE(*Rita* @ 2007 12 20, 12:23) labai graži mintis  Tik ko gero gyvūnai turėtų būti vieni. Juk jie kalba Kūčių naktį, kai visi miega...  jei jau vieni tai ir fotkint turėtų gyvūnai
Palaida Bala
2007 12 23, 15:53
KUR NAUJAS KONKURSAS? DUOKIT MUMS NAUJĄ KONKURSĄ
QUOTE(Ramunita @ 2007 12 17, 10:45) nors aš neturiu vaikučių,bet jau irgi noriu konkursų su vaikiukais  siulau temą"Kalėdiniai nykštukai"  aprangos kodas-Nykštykai:) vaikai su tom raudonom kepurytėm ir pan  Mintis nebloga, bet jau matau konkurso nuotraukas, visur panašiai aprengti vaikiukai, tik skiriasi jų pozos ir veidukai...  Kažin ar originalus konkursas gausis... Aišku, tai tik mano nuomonė. O konkurso Kalėdų eglei pasidemonstruoti irgi praktiškai nereikia, užtenka nueiti į Kalėdų skyrelį, ten jau antra tema užvesta... Rodoma į valias Gal geriau kalėdinio šventimo akimirkos? Arba originalaus šventinio kostiumo (na, ne vien nykštuko)?
Ramunita
2007 12 26, 13:42
QUOTE(BaltairJuoda @ 2007 12 25, 23:23) Mintis nebloga, bet jau matau konkurso nuotraukas, visur panašiai aprengti vaikiukai, tik skiriasi jų pozos ir veidukai...  Kažin ar originalus konkursas gausis... Aišku, tai tik mano nuomonė. O konkurso Kalėdų eglei pasidemonstruoti irgi praktiškai nereikia, užtenka nueiti į Kalėdų skyrelį, ten jau antra tema užvesta... Rodoma į valias Gal geriau kalėdinio šventimo akimirkos? Arba originalaus šventinio kostiumo (na, ne vien nykštuko)?  aš irgi šiaip galvojau apie aplamai kalėdinį kostiumą,bet...nykštukai yra butent kalėdinis simbolis,o va visokiais meškiukais/tigriukais ir pa. galima bet kada apsirengti
Matelyk
2007 12 26, 17:52
negi nebus kalėdinio konkurso
Gaziulka
2007 12 30, 15:57
jo, kazkaip gaila, kad per sventes negavom graziais vaizdais pasidziaugt
Man atrodo moderatoriai remeju laukia...o be reikalo.....  Kam tie prizai...???? Niekada net neskaitau kas per prizai, kai dalyvauju. Tiesiog smagu sudalyvaut konkurse ir viskas. Juk anksciau yra buvo konkursu be jokiu prizu ir ne viena nepriestaravo... Duokit Konkursa  O tai liudna be jokio zieminio, ar sventinio konkurso Pamenu praeitas Kaledas turejom net kelis vienu metu...buvo sventiniu konkursu maratonas(jei atmintis neslubuoja)
Makalius
2007 12 30, 19:24
Aš irgi noriu konkurse dalyvauti  Duokit tik su KELIONĖM kokį nors susijųsį
NeNaujoke
2007 12 31, 10:55
Gal dar nevėlu būtų konkursui apie šventes. Galėtų būti konkursas visai šeimai su kaukėmis. Na, kad ne vien vaikučiai, bet ir tėvai ar vienas iš tėvų būtų kaukėti  Man atrodo tokio konkurso dar nebuvo O tema galėtų būti: "Visa šeima į karnavalą"Šventes prisiminus
Valerija
2007 12 31, 11:26
QUOTE(NeNaujoke @ 2007 12 31, 11:55) Gal dar nevėlu būtų konkursui apie šventes. Galėtų būti konkursas visai šeimai su kaukėmis. Na, kad ne vien vaikučiai, bet ir tėvai ar vienas iš tėvų būtų kaukėti  Man atrodo tokio konkurso dar nebuvo O tema galėtų būti: "Visa šeima į karnavalą"Šventes prisiminusBuvo toks pernai. Dabar tai jau manau, kad nebebus Šventinio konkurso, nes ne tik, kad šventės baigiasi, bet jei ir paskelbtų tokį konkursą, tai kažin kas dalyvaus? specialiai vaiką (arba nevaiką) rengia ruošia ir surengia fotosesiją, arba kita daugybė visai ne į temą nuotraukų (nes tokios kuri tinktų konkursui nebuvo nufotografuota per šventes), o tik vos kelios tos kurios netyčia turi tokį kadrą per šventes padarė atitinkantį tą temą. Ir iš viso, kuo toliau, tuo ilgiau laukiame konkursų  , o mes vis kartojame NEREIKIA MUMS PRIZŲ, TIK DUOKITE KONKURSĄ
Mažulėlė
2008 01 01, 14:58
Nu tikrai... ką... duokit konkursą.. ką... nu bet kokį  norim dalyvaut ir pasigrožėt kitų nuotraukom  o prizų tai nereikia visai, apseisim ir be jų - juk būdavo konkursų, kur SM medaliais apdovanodavot  ir užteko to visoms duokit konkursą, ką
QUOTE(Valerija @ 2007 12 31, 11:26) Ir iš viso, kuo toliau, tuo ilgiau laukiame konkursų  , o mes vis kartojame NEREIKIA MUMS PRIZŲ, TIK DUOKITE KONKURSĄ   as ir sutikciau taip, nereikia tu prizu, uzteks medaliu ir tai smagu, bet idomiausia paziureti isradinguma ir foto ivairias
Gerbera
2008 01 02, 17:09
o man atrodo visai dar tiktu sventinis konkursas: kaip mazylis sutiko naujuosius metus
QUOTE(Gerbera @ 2008 01 02, 17:09) o man atrodo visai dar tiktu sventinis konkursas: kaip mazylis sutiko naujuosius metus  ...  na, kai kam gali pasirodyti, kad vėl ribojamas dalyvių skaičius, nes ne visos tuos mažylius turi... O šiaip temos idėja visai nieko
Butaforija
2008 01 03, 23:53
QUOTE(Mažulėlė @ 2008 01 01, 14:58) Nu tikrai... ką... duokit konkursą.. ką... nu bet kokį  norim dalyvaut ir pasigrožėt kitų nuotraukom  o prizų tai nereikia visai, apseisim ir be jų - juk būdavo konkursų, kur SM medaliais apdovanodavot  ir užteko to visoms duokit konkursą, ką  as irgi sutinku ne prizai svarbiausi, smagu grozetis kitu nuotraukytem
Neigaja
2008 01 04, 10:17
Tikrai kažkaip jau silpnai su konkursais čia  anksčiau buvo geriau,o dabar apsileido ....
Ramunita
2008 01 04, 10:49
QUOTE(Temėja @ 2008 01 04, 10:17) Tikrai kažkaip jau silpnai su konkursais čia  anksčiau buvo geriau,o dabar apsileido .... tai kad mamkas ir nemamkas kažkokios bizdeles sukando...kai pasiskaitai aptarimus-tai  ir vienos iš neto fotkes kelia,kitos rausiasi po visus įmanomus parašus ir paskui puola moderatores kodėl jos kažko nepastebi...
moderatoriai dar, matyt, atostogauja  Nekantriai laukiam ju sugrizimo ir naujo fotokonkurso  Ir palaikau jau issakyta nuomone, kad prizu nereik
Valerija
2008 01 04, 11:25
iš tikro nelabai fainiai yra laukti vis naujų konkursų, nes reikia kaip kokios išmaldos prašyti
voveraite1302
2008 01 04, 18:44
Norim konkurso, norim konkurso! Padarykit kokį nors paprastą, aiškų,kur daug daug nuotraukų būtų...
pukute m
2008 01 05, 13:43
Ir mes norim nes dar niekad nedalyvavom
Mažulėlė
2008 01 07, 14:42
liūdna...
Linokas
2008 01 07, 16:21
QUOTE(Valerija @ 2008 01 04, 12:25) iš tikro nelabai fainiai yra laukti vis naujų konkursų, nes reikia kaip kokios išmaldos prašyti   na po tokių postų tai tikrai dar ilgaaaaaaaaaaaaaaai lauksit Negi manot, kad viens du ir konkursas yra? čia jau moderatorių sprendimas, kada jam laikas Tuoj pradėsit reikalauti, kad būtų kas mėnesį, po kurio laiko spiegsit, kad nespėjat sudalyvauti, o jau kitą skelbia Kaip sakant, ateis laikas, bus ir konkursas
Valerija
2008 01 07, 16:33
Tai, kad ankščiau taip nebūdavo, po mėnesį tarp konkursų nereikėdavo laukti, o dabar jau kelintą? trečią ar kervirtą kartą tokios didelės pertraukos???? Matyt išlepome, gauti konkursą po konkurso  prie gero priprantama. o tos, kurios pražioplina konkursus tai jau jų kaltė, dažniau čia lankytis reikia
Kaledinis konkursas butu nebloga mintis  Bet Kaledineje temoje gletu dalyvauti ne tik vaikiukai su nukstuku kaukemis,kaip kazkas siule,juk ne kiekvienas vaikas per Kaledas taip rengtis galejo.Juk kaledos tai ir eglute ir Senelis saltis, aisku ir kaukes
Erszebeth
2008 01 08, 23:41
QUOTE(Mažulėlė @ 2008 01 01, 14:58) Nu tikrai... ką... duokit konkursą.. ką... nu bet kokį  norim dalyvaut ir pasigrožėt kitų nuotraukom  o prizų tai nereikia visai, apseisim ir be jų - juk būdavo konkursų, kur SM medaliais apdovanodavot  ir užteko to visoms duokit konkursą, ką  QUOTE(Wedi @ 2008 01 01, 23:24)  as ir sutikciau taip, nereikia tu prizu, uzteks medaliu ir tai smagu, bet idomiausia paziureti isradinguma ir foto ivairias QUOTE(Butaforija @ 2008 01 03, 23:53) as irgi sutinku ne prizai svarbiausi, smagu grozetis kitu nuotraukytem  QUOTE(Temėja @ 2008 01 04, 10:17) Tikrai kažkaip jau silpnai su konkursais čia  anksčiau buvo geriau,o dabar apsileido .... QUOTE(Valerija @ 2008 01 04, 11:25) iš tikro nelabai fainiai yra laukti vis naujų konkursų, nes reikia kaip kokios išmaldos prašyti  Ir t.t., visų analogiškų net nepacitavau. Kodėl visos įsitikinę, jog nauji konkursai neskelbiami todėl, kad neturima prizų ar nėra idėjų? Ar kas nors pagalvojo, ką reiškia stringančiam ir braškančiam dėl milžiniškų srautų tinklalapiui tai, jog anksčiau fotokonkurse būdavo po keletą dešimčių nuotraukų, o vėliau jų skaičius pradėjo viršyti 100? Jas juk sutalpinti serveryje reikia, beje, net ir tas, kurių lankytojai nepamato, nes moderatoriai atmeta. O kur kosminiai peržiūrų skaičiai? Kiek gigabaitų persiunčiama, kiek srauto suvalgoma? Būtų įdomu, jei moderatoriai atsakytų, kiek dabar jiems kainuoja vienas fotokonkursas. Ir ne puodelio, marškinėlių ir kuprinės kainą turiu omeny
Linokas
2008 01 09, 00:34
nemanau, kad ims ir pasakys kainą O laiko manau užima tikrai nemažai  Tad negalvokit tik apie save  juk yra begalės fotokonkursų
Mažulėlė
2008 01 09, 12:32
Pagalvojau, lygiai taip pat pagalvojau, kad labai senus konkursus galima jau būtų ir ištrinti arba palikti tik laimėjusiųjų foto - tip atsirastų vietos. Taip pat puikiai žinau, jog šiuo metu forumui trūksta neužsiėmusių moderatorių (čia taip pat manau viena iš priežasčių, kodėl nėra konkursų). Bet konkursai duoda forumui gyvybės, todėl jų ir reikia.
Raimonda-Gema
2008 01 09, 16:47
QUOTE(Mažulėlė @ 2008 01 09, 14:32) Pagalvojau, lygiai taip pat pagalvojau, kad labai senus konkursus galima jau būtų ir ištrinti arba palikti tik laimėjusiųjų foto - tip atsirastų vietos. Taip pat puikiai žinau, jog šiuo metu forumui trūksta neužsiėmusių moderatorių (čia taip pat manau viena iš priežasčių, kodėl nėra konkursų). Bet konkursai duoda forumui gyvybės, todėl jų ir reikia.  noriu ir as dalyvauti, bet nera kokiame
na taip kaip ir visur viskas remias į finansus, ar laiko ir kitas sąnaudas... anksčiau tikrai būdavo dažniau ir ypač švenčių metu, t.y. pasibaigus šventėms... na gal dar kada sulauksim, tikrai atsigaudavo forumas labiau
SuperMama
2008 01 10, 17:34
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|