Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Siūlome temas foto konkursams
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
baltė
QUOTE(*Rita* @ 2007 11 25, 13:27)
Man dabar labai aktualu, todėl siūlau štai tokią konkurso temą:
"Gražioji nėštukė" ar pan.
*

Tai kad jau buvo... Ir neperseniausiai...

QUOTE(Elenele Raganele @ 2007 12 03, 01:12)
g.gif o man patiktu seimos foto konkursas :-) kad butu surinkta visa seima,tad nuotraukos autoriai gali buti ir ne supermamu dalyviai.
"Grazi musu seimynele siandien susirinko",o jei dar seneliai ir mociutes butu  biggrin.gif  drinks_cheers.gif
*

Oi, ši idėja atrodo tokia neįdomi, kiekvienas turi tų šeimos nuotraukų, jau tiek atsižiūrėta, kad net doh.gif ...
Elenele Raganele

Oi, ši idėja atrodo tokia neįdomi, kiekvienas turi tų šeimos nuotraukų, jau tiek atsižiūrėta, kad net doh.gif ...
*

[/quote]

g.gif suprantu,kad visokiu uzstaliniu nuotrauku daug,bet specialiai konkusui-linksmu,nuotaikingu foto asmeniskai as neturiu.Todel ir butu idomu kazka tokio spec.konkursui padaryti-surinkti visus ir nusifotografuot rolleyes.gif
RamuneM
Patiks bet kokie konkursai, kad tik nereiktų žmonių rodyti. Kaip tokie patinka wub.gif Bent jau galima neblogai pasirodyti. O kai prasideda su žmonėmis, tai tiek asmeniškumų, kad nemažai daliai ir drąsą dalyvauti atima. O gal aš klystų ax.gif
0jura
o kaip dėl ''gražiausios Kalėdų eglutės'' ? smile.gif
mama22
QUOTE(0jura @ 2007 12 11, 16:58)
o kaip dėl ''gražiausios Kalėdų eglutės'' ? smile.gif
*

buvo pernai, bet noreciau ir siemet rolleyes.gif
Mažulėlė
Eglutės buvo pernai - buvo gražu, dar ir kalėdinių atvirukų konkursas buvo - šiemet jau tikriausiai nebebus...

O kad nesikartotų vien eglutės - man būtų labai įdomu pamatyti, kaip žmonės puošia aplinką - t.y. eglutes, namus, medžius lauke - man labai gražu, kai važiuoji keliu ir aplinkui mirga, švyti wub.gif būtų gera pažiūrėti į šventinį tamsos-šviesos žaismą, o taip pat pasimokyti originaliai papuošti savo aplinką didžiosioms šventėms mirksiukas.gif

Minty turiu štai tokius (aišku būtų daug gražesnių) vaizdus:
grange
na turėtų būti koks nors kalėdinis, juk gražiausia metų šventė bigsmile.gif
Valerija
QUOTE(grange @ 2007 12 17, 00:32)
na turėtų būti koks nors kalėdinis, juk gražiausia metų šventė bigsmile.gif
*

Aš irgi noriu kokio nors Kalėdinio ir gal jau laikas konkursui su vaikais, nes jau du iš eilės buvo tai be žmonių, tai be vaikų. Laikas savo mažuosius parodyti 4u.gif
Ramunita
nors aš neturiu vaikučių,bet jau irgi noriu konkursų su vaikiukais smile.gif
siulau temą"Kalėdiniai nykštukai" bigsmile.gif aprangos kodas-Nykštykai:) vaikai su tom raudonom kepurytėm ir pan ax.gif
Palaida Bala
QUOTE(Ramunita @ 2007 12 17, 11:45)
aprangos kodas-Nykštukai:)
*

geras pavadinimas thumbup.gif thumbup.gif
virvė
QUOTE(Ramunita @ 2007 12 17, 11:45)
siulau temą"Kalėdiniai nykštukai"  bigsmile.gif aprangos kodas-Nykštykai:) vaikai su tom raudonom kepurytėm ir pan ax.gif
*

gera mintis thumbup.gif reik kalėdinės temos newyear.gif
akvilyte
QUOTE(Ramunita @ 2007 12 17, 10:45)
siulau temą"Kalėdiniai nykštukai"  bigsmile.gif aprangos kodas-Nykštykai:) vaikai su tom raudonom kepurytėm ir pan ax.gif
*

super drinks_cheers.gif daug nykštukų vienoj vietoj bigsmile.gif wub.gif
Zydre.v
Kiek peržiūrėjau, nemačiau, kad būtų konkursas apie atostogas ar keliones į užsienį. Gal galėtume pavadinti "Atostogos užsienyje". 4u.gif
grange
QUOTE(Zydre.v @ 2007 12 19, 11:42)
Kiek peržiūrėjau, nemačiau, kad būtų konkursas apie atostogas ar keliones į užsienį. Gal galėtume pavadinti "Atostogos  užsienyje". 4u.gif
*

buvo išsvajotos atsotogos, tai ten buvo nemažai foto užsienyje... cool.gif
Rhealife
o aš vis tikiuosi su gyvunais temos blush2.gif
Erszebeth
QUOTE(Rhealife @ 2007 12 19, 19:49)
o aš vis tikiuosi su gyvunais temos  blush2.gif
*

hihihi.gif Beje, gyvūnų temą visai įmanoma pritempti prie Kalėdų biggrin.gif Visi "žino", jog Kūčių naktį gyvūnai prakalba. Taigi va, galėtų būti toks kūrybinis konkursas, kuriame - kokiose nors pozose ar situacijose (su šeimininkais/vieni/su vaikais/be vaikų...) užfiksuoti gyvūnai, pageidautina - keistesnėse, gali būti - ir įdomiai surežisuotose, o nuotraukos paraše bandoma "iššifruoti", ką tas gyvūnas sako. Na kažkas panašaus, kaip tinklalapyje mycathatesyou.com daroma su katinų nuotraukomis... Bet taip pat su humoru galima pažvelgti ir į kitus gyvūnus, netgi nebūtinai naminius ax.gif
Valerija
Labai faina mintis bigsmile.gif , galėtų vadintis kaip nors "Gymūnų kalba", tai manau būtu labai linksmą, nes kaip autorius interpretuoja vieną ar kitą pagautą momentą thumbup.gif
Chanson
QUOTE(Erszebeth @ 2007 12 19, 21:19)
hihihi.gif Beje, gyvūnų temą visai įmanoma pritempti prie Kalėdų  biggrin.gif Visi "žino", jog Kūčių naktį gyvūnai prakalba. Taigi va, galėtų būti toks kūrybinis konkursas, kuriame - kokiose nors pozose ar situacijose (su šeimininkais/vieni/su vaikais/be vaikų...) užfiksuoti gyvūnai, pageidautina - keistesnėse, gali būti - ir įdomiai surežisuotose, o nuotraukos paraše bandoma "iššifruoti", ką tas gyvūnas sako. Na kažkas panašaus, kaip tinklalapyje mycathatesyou.com daroma su katinų nuotraukomis... Bet taip pat su humoru galima pažvelgti ir į kitus gyvūnus, netgi nebūtinai naminius  ax.gif
*

labai graži mintis wub.gif Tik ko gero gyvūnai turėtų būti vieni. Juk jie kalba Kūčių naktį, kai visi miega... wub.gif
TDK
QUOTE(*Rita* @ 2007 12 20, 12:23)
labai graži mintis wub.gif Tik ko gero gyvūnai turėtų būti vieni. Juk jie kalba Kūčių naktį, kai visi miega... wub.gif
*

jei jau vieni tai ir fotkint turėtų gyvūnai biggrin.gif
Palaida Bala
KUR NAUJAS KONKURSAS? user posted image DUOKIT MUMS NAUJĄ KONKURSĄ user posted image
baltė
QUOTE(Ramunita @ 2007 12 17, 10:45)
*

Mintis nebloga, bet jau matau konkurso nuotraukas, visur panašiai aprengti vaikiukai, tik skiriasi jų pozos ir veidukai... ax.gif Kažin ar originalus konkursas gausis... Aišku, tai tik mano nuomonė. O konkurso Kalėdų eglei pasidemonstruoti irgi praktiškai nereikia, užtenka nueiti į Kalėdų skyrelį, ten jau antra tema užvesta... Rodoma į valias smile.gif
Gal geriau kalėdinio šventimo akimirkos? Arba originalaus šventinio kostiumo (na, ne vien nykštuko)? mirksiukas.gif
Ramunita
QUOTE(BaltairJuoda @ 2007 12 25, 23:23)
Mintis nebloga, bet jau matau konkurso nuotraukas, visur panašiai aprengti vaikiukai, tik skiriasi jų pozos ir veidukai...  ax.gif  Kažin ar originalus konkursas gausis... Aišku, tai tik mano nuomonė. O konkurso Kalėdų eglei pasidemonstruoti irgi praktiškai nereikia, užtenka nueiti į Kalėdų skyrelį, ten jau antra tema užvesta... Rodoma į valias  smile.gif
Gal geriau kalėdinio šventimo akimirkos? Arba originalaus šventinio kostiumo (na, ne vien nykštuko)?  mirksiukas.gif
*

aš irgi šiaip galvojau apie aplamai kalėdinį kostiumą,bet...nykštukai yra butent kalėdinis simbolis,o va visokiais meškiukais/tigriukais ir pa. galima bet kada apsirengti ax.gif
Matelyk
negi nebus kalėdinio konkurso unsure.gif
Gaziulka
jo, kazkaip gaila, kad per sventes negavom graziais vaizdais pasidziaugt sad.gif
c-girl
Man atrodo moderatoriai remeju laukia...o be reikalo..... unsure.gif Kam tie prizai...???? Niekada net neskaitau kas per prizai, kai dalyvauju. Tiesiog smagu sudalyvaut konkurse ir viskas. Juk anksciau yra buvo konkursu be jokiu prizu ir ne viena nepriestaravo...
Duokit Konkursa biggrin.gif blush2.gif O tai liudna be jokio zieminio, ar sventinio konkurso verysad.gif
Pamenu praeitas Kaledas turejom net kelis vienu metu...buvo sventiniu konkursu maratonas(jei atmintis neslubuoja) rolleyes.gif
Makalius
Aš irgi noriu konkurse dalyvauti bigsmile.gif
Duokit tik su KELIONĖM kokį nors susijųsį blush-anim-cl.gif
NeNaujoke
Gal dar nevėlu būtų konkursui apie šventes. Galėtų būti konkursas visai šeimai su kaukėmis. Na, kad ne vien vaikučiai, bet ir tėvai ar vienas iš tėvų būtų kaukėti thumbup.gif Man atrodo tokio konkurso dar nebuvo g.gif
O tema galėtų būti:

"Visa šeima į karnavalą"
Šventes prisiminus
Valerija
QUOTE(NeNaujoke @ 2007 12 31, 11:55)
Gal dar nevėlu būtų konkursui apie šventes. Galėtų būti konkursas visai šeimai su kaukėmis. Na, kad ne vien vaikučiai, bet ir tėvai ar vienas iš tėvų būtų kaukėti  thumbup.gif Man atrodo tokio konkurso dar nebuvo  g.gif
O tema galėtų būti:

"Visa šeima į karnavalą"
Šventes prisiminus
*

Buvo toks pernai.

Dabar tai jau manau, kad nebebus Šventinio konkurso, nes ne tik, kad šventės baigiasi, bet jei ir paskelbtų tokį konkursą, tai kažin kas dalyvaus? specialiai vaiką (arba nevaiką) rengia ruošia ir surengia fotosesiją, arba kita daugybė visai ne į temą nuotraukų (nes tokios kuri tinktų konkursui nebuvo nufotografuota per šventes), o tik vos kelios tos kurios netyčia turi tokį kadrą per šventes padarė atitinkantį tą temą.

Ir iš viso, kuo toliau, tuo ilgiau laukiame konkursų g.gif , o mes vis kartojame NEREIKIA MUMS PRIZŲ, TIK DUOKITE KONKURSĄ 4u.gif
Mažulėlė
Nu tikrai... ką... duokit konkursą.. ką... nu bet kokį bigsmile.gif norim dalyvaut ir pasigrožėt kitų nuotraukom bigsmile.gif o prizų tai nereikia visai, apseisim ir be jų - juk būdavo konkursų, kur SM medaliais apdovanodavot bigsmile.gif ir užteko to visoms bigsmile.gif

duokit konkursą, ką ax.gif
Wedi
QUOTE(Valerija @ 2007 12 31, 11:26)
Ir iš viso, kuo toliau, tuo ilgiau laukiame konkursų g.gif , o mes vis kartojame NEREIKIA MUMS PRIZŲ, TIK DUOKITE KONKURSĄ 4u.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as ir sutikciau taip, nereikia tu prizu, uzteks medaliu ir tai smagu, bet idomiausia paziureti isradinguma ir foto ivairias
Gerbera
o man atrodo visai dar tiktu sventinis konkursas:

kaip mazylis sutiko naujuosius metus smile.gif
baltė
QUOTE(Gerbera @ 2008 01 02, 17:09)
o man atrodo visai dar tiktu sventinis konkursas:

kaip mazylis sutiko naujuosius metus smile.gif
*

... g.gif na, kai kam gali pasirodyti, kad vėl ribojamas dalyvių skaičius, nes ne visos tuos mažylius turi... O šiaip temos idėja visai nieko mirksiukas.gif
Butaforija
QUOTE(Mažulėlė @ 2008 01 01, 14:58)
Nu tikrai... ką... duokit konkursą.. ką... nu bet kokį  bigsmile.gif  norim dalyvaut ir pasigrožėt kitų nuotraukom  bigsmile.gif  o prizų tai nereikia visai, apseisim ir be jų - juk būdavo konkursų, kur SM medaliais apdovanodavot  bigsmile.gif  ir užteko to visoms  bigsmile.gif

duokit konkursą, ką  ax.gif
*

as irgi sutinku ne prizai svarbiausi, smagu grozetis kitu nuotraukytem wub.gif
Neigaja
Tikrai kažkaip jau silpnai su konkursais čia verysad.gif anksčiau buvo geriau,o dabar apsileido ....
Ramunita
QUOTE(Temėja @ 2008 01 04, 10:17)
Tikrai kažkaip jau silpnai su konkursais čia  verysad.gif  anksčiau buvo geriau,o dabar apsileido ....
*

tai kad mamkas ir nemamkas kažkokios bizdeles sukando...kai pasiskaitai aptarimus-tai doh.gif ir vienos iš neto fotkes kelia,kitos rausiasi po visus įmanomus parašus ir paskui puola moderatores kodėl jos kažko nepastebi...
Veitė
moderatoriai dar, matyt, atostogauja g.gif Nekantriai laukiam ju sugrizimo ir naujo fotokonkurso rolleyes.gif Ir palaikau jau issakyta nuomone, kad prizu nereik 4u.gif
Valerija
iš tikro nelabai fainiai yra laukti vis naujų konkursų, nes reikia kaip kokios išmaldos prašyti verysad.gif
voveraite1302
Norim konkurso, norim konkurso! 4u.gif

Padarykit kokį nors paprastą, aiškų,kur daug daug nuotraukų būtų...
pukute m
Ir mes norim nes dar niekad nedalyvavom clap_1.gif
Mažulėlė
liūdna...
Linokas
QUOTE(Valerija @ 2008 01 04, 12:25)
iš tikro nelabai fainiai yra laukti vis naujų konkursų, nes reikia kaip kokios išmaldos prašyti verysad.gif
*

blink.gif na po tokių postų tai tikrai dar ilgaaaaaaaaaaaaaaai lauksit doh.gif

Negi manot, kad viens du ir konkursas yra? čia jau moderatorių sprendimas, kada jam laikas mirksiukas.gif

Tuoj pradėsit reikalauti, kad būtų kas mėnesį, po kurio laiko spiegsit, kad nespėjat sudalyvauti, o jau kitą skelbia doh.gif

Kaip sakant, ateis laikas, bus ir konkursas tongue.gif
Valerija
Tai, kad ankščiau taip nebūdavo, po mėnesį tarp konkursų nereikėdavo laukti, o dabar jau kelintą? trečią ar kervirtą kartą tokios didelės pertraukos????
Matyt išlepome, gauti konkursą po konkurso g.gif prie gero priprantama. biggrin.gif
o tos, kurios pražioplina konkursus tai jau jų kaltė, dažniau čia lankytis reikia mirksiukas.gif
vida/d
Kaledinis konkursas butu nebloga mintis bigsmile.gif Bet Kaledineje temoje gletu dalyvauti ne tik vaikiukai su nukstuku kaukemis,kaip kazkas siule,juk ne kiekvienas vaikas per Kaledas taip rengtis galejo.Juk kaledos tai ir eglute ir Senelis saltis, aisku ir kaukes
Erszebeth
QUOTE(Mažulėlė @ 2008 01 01, 14:58)
Nu tikrai... ką... duokit konkursą.. ką... nu bet kokį  bigsmile.gif  norim dalyvaut ir pasigrožėt kitų nuotraukom  bigsmile.gif  o prizų tai nereikia visai, apseisim ir be jų - juk būdavo konkursų, kur SM medaliais apdovanodavot  bigsmile.gif  ir užteko to visoms  bigsmile.gif

duokit konkursą, ką  ax.gif
*

QUOTE(Wedi @ 2008 01 01, 23:24)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  as ir sutikciau taip, nereikia tu prizu, uzteks medaliu ir tai smagu, bet idomiausia paziureti isradinguma ir foto ivairias
*

QUOTE(Butaforija @ 2008 01 03, 23:53)
as irgi sutinku ne prizai svarbiausi, smagu grozetis kitu nuotraukytem  wub.gif
*

QUOTE(Temėja @ 2008 01 04, 10:17)
Tikrai kažkaip jau silpnai su konkursais čia  verysad.gif  anksčiau buvo geriau,o dabar apsileido ....
*

QUOTE(Valerija @ 2008 01 04, 11:25)
*

Ir t.t., visų analogiškų net nepacitavau.

Kodėl visos įsitikinę, jog nauji konkursai neskelbiami todėl, kad neturima prizų ar nėra idėjų? Ar kas nors pagalvojo, ką reiškia stringančiam ir braškančiam dėl milžiniškų srautų tinklalapiui tai, jog anksčiau fotokonkurse būdavo po keletą dešimčių nuotraukų, o vėliau jų skaičius pradėjo viršyti 100? Jas juk sutalpinti serveryje reikia, beje, net ir tas, kurių lankytojai nepamato, nes moderatoriai atmeta. O kur kosminiai peržiūrų skaičiai? Kiek gigabaitų persiunčiama, kiek srauto suvalgoma? Būtų įdomu, jei moderatoriai atsakytų, kiek dabar jiems kainuoja vienas fotokonkursas. Ir ne puodelio, marškinėlių ir kuprinės kainą turiu omeny mirksiukas.gif
Linokas
nemanau, kad ims ir pasakys kainą biggrin.gif

O laiko manau užima tikrai nemažai ax.gif Tad negalvokit tik apie save mirksiukas.gif juk yra begalės fotokonkursų ax.gif
Mažulėlė
Pagalvojau, lygiai taip pat pagalvojau, kad labai senus konkursus galima jau būtų ir ištrinti arba palikti tik laimėjusiųjų foto - tip atsirastų vietos. Taip pat puikiai žinau, jog šiuo metu forumui trūksta neužsiėmusių moderatorių (čia taip pat manau viena iš priežasčių, kodėl nėra konkursų).
Bet konkursai duoda forumui gyvybės, todėl jų ir reikia.
Raimonda-Gema
QUOTE(Mažulėlė @ 2008 01 09, 14:32)
Pagalvojau, lygiai taip pat pagalvojau, kad labai senus konkursus galima jau būtų ir ištrinti arba palikti tik laimėjusiųjų foto - tip atsirastų vietos. Taip pat puikiai žinau, jog šiuo metu forumui trūksta neužsiėmusių moderatorių (čia taip pat manau viena iš priežasčių, kodėl nėra konkursų).
Bet konkursai duoda forumui gyvybės, todėl jų ir reikia.
*

drinks_cheers.gif noriu ir as dalyvauti, bet nera kokiame schmoll.gif
grange
na taip kaip ir visur viskas remias į finansus, ar laiko ir kitas sąnaudas... anksčiau tikrai būdavo dažniau ir ypač švenčių metu, t.y. pasibaigus šventėms...
na gal dar kada sulauksim, tikrai atsigaudavo forumas labiau ax.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.