Nieko netiesiu, nes ropojam po visus kambarius ir beviltiška ką nors daryti. Užtenka kambaryje esančio kilimo.
Tiesiu tokia didele kaldra, nes pas mus kilimo nera, bet tai kad ten tik minuciu reikalas ir jis jau ant zemes voliojasi
Be prasmiška ką nors tiesti ropoja kur tik širdele geidžia ,
Yra kambariuose kilimai, bet kažką sužiūrėti smarkiai neįmanoma, eina kur nori
as patiesdavau storesni pleda, kartais net per pus perlenkta, nes kai pradejo sestis tai atsiseda ir kartais neissilaiko, tai pridedavau pagalvyciu ar minkstu zaisliuku, kad galetu i ka atsiremt ar, kad neuzsigautu. bet dazniausiai budavau salia, tai ramu budavo.
as patesiu paprasta kaldra zaisliuku pridedu ir zaidzia mazute
as tiesiu arba didele delione-kilimeli,arba koldra
mes ant kilimo. specialiai istraukeme ir patieseme kol mokinosi.
Mes taip pat turim kilimeli delione, bet maniske ji isardo ir po kilimelio
Mes irgi kilemeli tiesiam, tai pabuna ant jo truputi,bet irgi megsta paardyt.
Mes irgi turim dėlionę, bet dabar, kai vėsiau ir mano zuikis pats pradėjo sėdėt, tiesiu kaldrytę, kad krisdamas neužsigautų. Nors dar nemoka ropoti, nei šliaužti, sugeba nuo tos kaldros nusiristi ant žemės, o tada jau "mama gelbėk"
Va va, man dabar ta pati problema....Yra kilimelis, jis is kart nuo jo nuropoja...Nueina paskui mane i virtuve, kur riebalu daznai pritaskyta
Na mes dar neropojam, o tik sliauziojam, tai kas del silumos, aprengiu kelnytes ir bliuzona, bet baisiausia, kad dar nepaskaiciuoja ir duodasi i grindis su galva
Mano zuika iš pradžių ant puzzlių kilimėlio šliaužiojo, bet jo užteko labai trumpam, po to turėjo savo "kambarį" - apstatėm foteliais ir pridėjom žaislų, bet jau po kokių trijų dienų išmoko tuos fotelius išsistumdyti ir išlysti
kai pradėjo šliaužiot,tai pasitiesdavom seną ,taip vadinamą kaldrą,dar kelis apklotus(nu tuos adijalus) ir ten ropinėdavom.aš jo vieno nepalikdavau ropinėti,tai tos vietos ant tų patalų kaip ir užtekdavo.bet kada jau pradėjo pats vaikščioti(be vaikštukų),va tada jau pirkom kilimus.nes buvo laminatas ir vsio.
As patiesiu sena kaldra
Būtinai, patiesiu seną kaldrą ar adijalą.
Na, mes irgi turim tą paminėtąjį puzzle kilimėlį. Tiesa, turim du komplektus. Vietos (kol kas) užtenka ir mažei, ir vyresnėliui. Voliojasi jie į valias, o ir man ant to kilimėlio vietos pritūpti yra
Kol gulėdavo, tai tiesdavau kaldrytes kokias tris
Aš tai virtuvėje kai būnu, tai apdariau tokį kaip kampelį - pritiesiau adijalų ri pridjau daug visokių pagalvėlių - jos kaip kokia tvorelė, o už jos primėčiau daug žaisliukų. tai kai įsodinu ten, kol perrenka žaisliukus, išmėto pagalves ir braunasi iš ten - praeina kiek laiko ir galiu ramiai ką padarti. Tada pakečiu žaislus, ar duodu kokiu svirtuviniu splastmasinius didesnius minkštesnius rakanduis, ar tefloninius samčius lopeteles, mikserio bliūdelį - ot tai džiaugsmo - verdam kartu, maišom koųę iš plasmasinių dangtelių - ir vėl man ranko slaisvos
Būtinai tiesiu. Turiu tokį mielą patiesimą, kurio viena pusė su linksmais piešinukais, o kita lyg avytės kailis. Vaikui šilčiau, minkščiau, ir švariau. Bet kai jau jie pradeda ropoti, tai jau bėda, tą kilimėlį visaip susuka, "pabėga" nuo jo. Bet apdedu iš šonų pagalvėmis, tai kuriam laikui padeda.
Klausykit, mamos, o kur jūs tuos PUZZLE KILIMĖLIUS perkat?? Kokio jie dydžio ir kiek kainuoja??
taip , be abejo tiesiu , o tai nugriut gali kad ir tvirtai sedi o puzle kilimeli mes turim , tik musu nedidelis , o kur pirko nzn , nes gavom dovanu , pas mus is tu kvadrateliu dar ir gyvuneliai issiima , maciau skelbimuose mamytes pardavinejo
Pas mus namie parketas,bet as visada patiesdavau vaikui miegmaisi,jis toks plonas,bet tuo paciu minkstas ir siltas.
Radom be smulkiu detaliu (raides ir skaiciai) deliones Rimi
Nors mes dar nesliauziojam,bet patiesiu ant grindu lavinimo kilimeli,dar bandom verstis tik
Turim puzlę, tai labai gerai ten ant jos vaikinui tvarką daryti
O pirkau Senukuose, mačiau maximose buna , vaikų žaislų parduotuvėse
Mes irgi puzle turim,tai zaidzia ant jos
Patiesiu pleduką. Taip mieliau ir šilčiau.
O aš patiesiu nenaudojamą vaikišką vatinę kaldrytę. Ant jos - spalvotą užvalkaliuką. Juos dažnai keičiu, vaikui labai smagu vartytis ant nuolat besikeičiančio pagrindo.
As tai irgi visada patiesiu dekuti, ir silciau ir siaip maloniau vaikui nei ant grindu
Kol ropinedavo taip pat tiesdavom ta puzle kilimeli, bet ant jo mazai musu pupa budavo, ropodavo kur jai idomiau.Kai pradejo vaikscioti tiesiog uzmaunam kojinytes, kur su guminiais taskeliais ant paduku kad neslystu.
Mes irgi tiesdavome kai mazas budavo puzle kilimeli. Dabar kai paaugo tai kartais vis dar prisimindamas senus laikus papraso pats kad patiesciau
Kai buvo mazesne tiesdavome pleda, o dabar nuo 10 men. nieko nedadam, tik kojines siltesnes
niekad nieko neklojau, bet nesirgo iki metu.
Kai buvo mazyte ir tik vartydavosi,klodavau dekuti ar kilimeli-delione.Kai pradejo replioti,nieko neklojau
As tiesiu pleda, jis pas mus vos ne per visa kambari
kai pradejo ropoti nieko netiesiau nes pasmus kilmine danga tai nebuvo tikslo kazka tiesti
kai buvo mažiukas tiesdavau pledą,ar kokią kaldrytę,taip pat labai mėgdavo ant lavinimo kilimėlio žaisti,dabar nieko netiesiu ir jokių kilimų
Aš irgi tiesdavau paprastą kaldrą
patiesiu bet labai greitai nusliauzia,tai ir nekreipiu labai demesio nes pas mus kilimine danga
pas mus ziema buna namie labai salta, tai tiesėm kelis adialus
Kažkada buvo namuose labai daug kilimų,tai niekada nieko nedangstydavau...o paskui kai kilimai išsimetė ir grindys paliko "plikos" jau nebereikėjo dangstyt
Bet manau,kad geriau vaiką storėliau aprengt,nei prisiklot visko ant žemės ,na čia kai ropoja daugiau.
kai pradejo sliauzot-tiksliau sokinet
Zaidimams ant zemes turime toki nebloga ciuzinuka. Kol mazoji neropoja, nevaiksto, tai jo ir uztenka. O veliau ziuresim
|