Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tapkutės šokiams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
kasiopeja
Help, mamos, niekur nerandu tapkuciu sokiams. Kur jus pirkot? (veiksmas Vilniuje)
AISE
Esu pirkusi Fabijoniskiu madoj, virs iki, bet ten man atrodo dabar pasikeite parduotuve. Dar maciau si rudeni VCUP'e, paskutiniame aukste kazkurioje parduotuveje vaikiskoje.
Moteris
Kalvariju g. netoli Holiday Inn viesbucio (kitoj gatvės pusėj) lietuviskos avalynes parduotuveje. kaina apie 17Lt.
Atra
aš pirkau ukmergės gatvėj MAXIMOJE antrame aukšte vaikų porduotuvėje smile.gif sumokėjau 14Lt su maximos-senukų kortele smile.gif o šiaip ten buvo įvairių kainų nuo kokybės smile.gif
vija
Mindaugo Maxima, prie sezoniniu batu - ka tik maciau.
Rubkyte
Tapkučių pasižiūrėk Akropolio Maximoj prie sporto prekių (kur kedai) apatinėj lentynoj.
Svajoklyte
Pirkau Žirmūnų " RIMI " . Aš pirkau visas odines . Kainavo 19,90 Lt. Dar buvo tokios pat , bet odinis tik padukas . Jos kainavo 14,90 Lt. Buvo baltos , pilkos ir juodos .
Dobšiukas
BAltupių IKI wink.gif
kasiopeja
Aciu visoms wub.gif Tik ka nusipirkau Zirmunu RIMI rolleyes.gif Tiesa, pirkau be vaiko, nes buvo vieninteles mazdaug panasaus i reikiama dydzio, bet tikiuosi, kad bus geros... Beje mergaitisku, t.y. baltu, tapkuciu - nors vezimu vezk, visu imanomu dydziu laugh.gif
lauma
Rygos-Taikos gatvių sankryžoje, yra tokia batų parduotuvė "Batai vaikams ir jų teveliams" pirkom juodas - berniukui. 5lt. Adreso nepamenu, buvo minėtas rubrikoje apie batus lietuviškus.
lyra
Maximos bazėje pilna. Ir spalvą pasirinkti gali tongue.gif Na aišku tik iš juodos ir baltos.
Kliurka
odinių baltų ir juodų mačiau "Mada vaikams"
Pingvinukas
Jei turi minty tas "češkes", tai pati neseniai ieškojau. Jų yra pirkti RIKI parduotuvėje, Vilniuje Šiaurės miestelyje, kaina apie 20 lt. Mačiau ir parduotuvėje MADA VAIKAMS, ten kaina apie 30 lt 4u.gif
Olaiva
QUOTE(Pingvinukas @ 2006 09 14, 14:48)
Jei turi minty tas "češkes", tai pati neseniai ieškojau. Jų yra pirkti RIKI parduotuvėje, Vilniuje Šiaurės miestelyje, kaina apie 20 lt. Mačiau ir parduotuvėje MADA VAIKAMS, ten kaina apie 30 lt  4u.gif
*

Maximose ju tikrai yra,bent jau didesnej tai maciau wink.gif pigiau negu 30 lt wink.gif
Meka Pinavija
O aš jas mačiau batų taisykloje, ten jas matys siūva pagal užsakymą. Kainos nežinau
mamučiukas
Parduotuve Vilniuje Sepiala vienu zodziu Flagmane , kaina ~15lt 4u.gif
ciurka
tai kad ju labai daug kur yra smile.gif as vakar maciau Reno parduotuveje, Kaune Megoje. bet esu maciusi ir Maximose ir kitose parduotuvese smile.gif
ryyd
"cezkiu" buna beveik visuose didesniuose prekybos centruose Rimi, Maxima.
lyra
Akropolio Čipoline mačiau
Soni
Kaune pirkom prie Kalniečių prekybos centro, viduj yra tokia parduotuvėle, ten visko yra ir leliukams, ir vaikams tų čežkių yra , ir mokėjom labai nebrangiai, nepamenu, rodos 12 Lt.
IRI$KA
Lietuviskos avalynes parduotuvese
gutyte
Ačiū visoms 4u.gif . Čežkes jau nupirkau "Rimi". bet tuomet, kai ieškojau, jų nebuvo nei ten, nei "Maximoj". ax.gif
saulala
Kalvarijų turguje yra. Dar taip gražiai lietuviškai užrašyta iškabėlė: "ČEŽKĖS" lotuliukas.gif
Mamka
Mamytės, gal kur Kaune matėt pirkti tapkučių šokiams, kad būtų kokybiškos ir odinės, nes kur man teko rasti visur iš dermantino ir žiauriai nepatogios. Tokių prastų yra Maximoje, Megoje ir RIMI. Ačiū smile.gif biggrin.gif
Lauriuka
Neseniai maciau parduotuveje madavaikams bet nzn ar ten odines ar ne ir dar cia maciau Siauliuose,bet manau kad ir kitose miestuose turi buti.
Maluna
QUOTE(Mamka @ 2007 04 06, 14:13)
Mamytės, gal kur Kaune matėt pirkti tapkučių šokiams, kad būtų kokybiškos ir odinės, nes kur man teko rasti visur iš dermantino ir žiauriai nepatogios. Tokių prastų yra Maximoje, Megoje ir RIMI. Ačiū smile.gif  biggrin.gif
*

Mums ta pati problema siemet iskilo.Kur rasti apart Maximos Kaune?
Surfinija
Kaune mačiau Lithuanikoj prie Kauno pilies. Dar kabėjo raštelis, kad pateikus mokinio/studento pažymėjimą taikoma avalynei 5% nuolaida 4u.gif
P.S.: tiesa, tai buvo pavasarį, bet manau, kad jie nuolat turi - juk vis tik avalynės parduotuvė ax.gif
Topotuna
vakar puse Kauno aplaksciau ieskodama tapkyciu, tai prisiminiau, kad Riki2 anksciau prekiaudavo, tai ten ir gavau. jie dabar isikure "sauleteky". ir kaina pas juos normali. nes "mada vaikams" jos kainavo apie 40 lt, o riki2 pirkau berods uz 24 lt
d-oncek
As turiu jau nenaudojamas.Padas odinis.Virsus baltas,bet ne oda.Jei kam labai reikia ,tai parduociau uz 16lt.Cia kalbu apie 'ceskes',mes ir sokiam pirkom bigsmile.gif
miskouoga
Mes Elektrenuose pirkom,yra tokia zaislu ir batu parduotuve prie turgaus, odines, 25 lt.
KRIAUKLELE
Siandien maciau Super Neto pirkti ceskiu ax.gif
Taip pat Mada Vaikams, ten odines, tik kaina didele, apie 40 lt buvo, kazkada pirkom ax.gif
+Burbulė+
Nupirkau sūnui Kalvarijų turguje už 20 Lt. pilnai odines.
erikiuxxx
QUOTE(saulala @ 2006 10 21, 23:07)
Kalvarijų turguje yra. Dar taip gražiai lietuviškai užrašyta iškabėlė: "ČEŽKĖS"  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif

bet ju yra pirkti beveik kiekvienoje parduotuveje, tik kokybes skiriasi ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.