Help, mamos, niekur nerandu tapkuciu sokiams. Kur jus pirkot? (veiksmas Vilniuje)
Esu pirkusi Fabijoniskiu madoj, virs iki, bet ten man atrodo dabar pasikeite parduotuve. Dar maciau si rudeni VCUP'e, paskutiniame aukste kazkurioje parduotuveje vaikiskoje.
Kalvariju g. netoli Holiday Inn viesbucio (kitoj gatvės pusėj) lietuviskos avalynes parduotuveje. kaina apie 17Lt.
aš pirkau ukmergės gatvėj MAXIMOJE antrame aukšte vaikų porduotuvėje
Mindaugo Maxima, prie sezoniniu batu - ka tik maciau.
Tapkučių pasižiūrėk Akropolio Maximoj prie sporto prekių (kur kedai) apatinėj lentynoj.
Pirkau Žirmūnų " RIMI " . Aš pirkau visas odines . Kainavo 19,90 Lt. Dar buvo tokios pat , bet odinis tik padukas . Jos kainavo 14,90 Lt. Buvo baltos , pilkos ir juodos .
BAltupių IKI
Aciu visoms
Rygos-Taikos gatvių sankryžoje, yra tokia batų parduotuvė "Batai vaikams ir jų teveliams" pirkom juodas - berniukui. 5lt. Adreso nepamenu, buvo minėtas rubrikoje apie batus lietuviškus.
Maximos bazėje pilna. Ir spalvą pasirinkti gali
odinių baltų ir juodų mačiau "Mada vaikams"
Jei turi minty tas "češkes", tai pati neseniai ieškojau. Jų yra pirkti RIKI parduotuvėje, Vilniuje Šiaurės miestelyje, kaina apie 20 lt. Mačiau ir parduotuvėje MADA VAIKAMS, ten kaina apie 30 lt
QUOTE(Pingvinukas @ 2006 09 14, 14:48) Jei turi minty tas "češkes", tai pati neseniai ieškojau. Jų yra pirkti RIKI parduotuvėje, Vilniuje Šiaurės miestelyje, kaina apie 20 lt. Mačiau ir parduotuvėje MADA VAIKAMS, ten kaina apie 30 lt Maximose ju tikrai yra,bent jau didesnej tai maciau
O aš jas mačiau batų taisykloje, ten jas matys siūva pagal užsakymą. Kainos nežinau
Parduotuve Vilniuje Sepiala vienu zodziu Flagmane , kaina ~15lt
tai kad ju labai daug kur yra
"cezkiu" buna beveik visuose didesniuose prekybos centruose Rimi, Maxima.
Akropolio Čipoline mačiau
Kaune pirkom prie Kalniečių prekybos centro, viduj yra tokia parduotuvėle, ten visko yra ir leliukams, ir vaikams tų čežkių yra , ir mokėjom labai nebrangiai, nepamenu, rodos 12 Lt.
Lietuviskos avalynes parduotuvese
Ačiū visoms
Kalvarijų turguje yra. Dar taip gražiai lietuviškai užrašyta iškabėlė: "ČEŽKĖS"
Mamytės, gal kur Kaune matėt pirkti tapkučių šokiams, kad būtų kokybiškos ir odinės, nes kur man teko rasti visur iš dermantino ir žiauriai nepatogios. Tokių prastų yra Maximoje, Megoje ir RIMI. Ačiū
Neseniai maciau parduotuveje madavaikams bet nzn ar ten odines ar ne ir dar cia maciau Siauliuose,bet manau kad ir kitose miestuose turi buti.
Kaune mačiau Lithuanikoj prie Kauno pilies. Dar kabėjo raštelis, kad pateikus mokinio/studento pažymėjimą taikoma avalynei 5% nuolaida
P.S.: tiesa, tai buvo pavasarį, bet manau, kad jie nuolat turi - juk vis tik avalynės parduotuvė
vakar puse Kauno aplaksciau ieskodama tapkyciu, tai prisiminiau, kad Riki2 anksciau prekiaudavo, tai ten ir gavau. jie dabar isikure "sauleteky". ir kaina pas juos normali. nes "mada vaikams" jos kainavo apie 40 lt, o riki2 pirkau berods uz 24 lt
As turiu jau nenaudojamas.Padas odinis.Virsus baltas,bet ne oda.Jei kam labai reikia ,tai parduociau uz 16lt.Cia kalbu apie 'ceskes',mes ir sokiam pirkom
Mes Elektrenuose pirkom,yra tokia zaislu ir batu parduotuve prie turgaus, odines, 25 lt.
Siandien maciau Super Neto pirkti ceskiu
Taip pat Mada Vaikams, ten odines, tik kaina didele, apie 40 lt buvo, kazkada pirkom
Nupirkau sūnui Kalvarijų turguje už 20 Lt. pilnai odines.
|