Įkraunama...
Įkraunama...

Tepliojimas

Laba diena.Man prasidedant menesinems pries tai kelias dienas teplioja rudai, o si karta tas tepliojimas rudai labai idomus, ne tai kad isskyros, bet kazkokie rudi siuleliai, o siandien tokios kaip rudos gleives. Kas tai galetu buti niekaip nesuprantu. Gydytoja, sakykite kas tai tokio. Neseniai pas ginekologus buvau. Viskas buvo gerai. Kazkaip nesinori del kiekvieno tokio neramumo begti tikrintis. Gal tai cia nieko blogo. Bet vistiek butu labai idomu suzinoti kas tai yra. Kadangi planuojame leliuka, nesisaugau jau 3men, bet dar nepastoju. Gal cia kazkas negerai su hormonais. Gal vertetu issitirti hormonus. O gal reiktu pagerti nors viena menesi hormonines tabletes, apsitvarkytu man tas toks tepliojimas.
P.S> menesines pas mane buna labai ilgos, bet negausios, tesiasi apie 2 savaites, bet is tu dvieju savaiciu kraujavimas normalus buna apie 3 dienas. Menesines visiskai neskausmingos, net nepajauciu kai jomis susergu, tik pries tai jauciu nezymu skausma kairiame arba desiniame sone.
Atsakyti
Tokio tepliojimo priežąsčių gali būti keletas. Jei gydytojas apžiūros metu nieko nenustatė, greičiausiai nieko blogo.
Pirmiausiai bent tris mėnesius reikia pamatuoti bazinę t. Tuomet įvertinęs grafikus gydytojas nuspręs, ar reikalingi hormoniniai tyrimai.
Atsakyti