Noriu surasti gera stomotologe (-a)... Vaikstau pas savo stomotologe jau keleta metu Pamenkalnio gatveje, bet ji man kazkaip... hm... nebepatinka...
Labiausiai domintu dantu balinimas, gal zinote, pas ka sekmingai ir drasiai galeciau nueiti?
Noriu surasti gera stomotologe (-a)... Vaikstau pas savo stomotologe jau keleta metu Pamenkalnio gatveje, bet ji man kazkaip... hm... nebepatinka...
Labiausiai domintu dantu balinimas, gal zinote, pas ka sekmingai ir drasiai galeciau nueiti?
Yra gera stomotologine "Adadenta", Kalvariju 103, o jei reiktu rimtesnes chirurgines pagalbos tai labai gera gydytoja Andrasiuniene.Ji dirba Zalgirio stomotologineje poliklinikoje ir "Denticijoje"
O gal kuri galite parekomenduoti gera ir patikima vaiku stomotologa
tAI NEGI NIEKAS NEGALI PAREKOMENDUOTI VAIKU STOMOTOLOGO
Mes sunu vedeme i klinika DANTIS Vilniaus gatveje. Ten yra spec. vaiku kabinetas. Labai malonios gydytojos ir labai graziai bendrauja su vaikais. Tikrai neturetu isgasdinti. Mes likome patenkinti.
QUOTE(nemo @ 2004 09 28, 15:22) Noriu surasti gera stomotologe (-a)... Vaikstau pas savo stomotologe jau keleta metu Pamenkalnio gatveje, bet ji man kazkaip... hm... nebepatinka... Labiausiai domintu dantu balinimas, gal zinote, pas ka sekmingai ir drasiai galeciau nueiti? Man l. patinka ZALGIRIO klinikose. Girdejau, kad ten visi profesionaliai dirba, as pati vaikstau pas gyd. Ivanauskaite - jauna, l. kruopsti ir maloni, visada dirba dviese. Kainos neuzsikeltos, visada l. aiski darbu samata. Jei pritruksta Eisiu pas ja kita sav., kartu pasiklausiu, ar istiesintu man kelis kreivokus dantis ir ar pas juos atlieka balinima. Gal kartais net lazerini koki bus nebrangiai isitaise? Nusprendziau visas parengiamasias proceduras atlikti kur pigiau, o jau pas Ivanciute eit tik del priekiniu dantu, kurie, noretus, kad butu sutvarkyti su garantija... Cia kai susitaupysiu |