Laba diena gerb.gydytoja, tiesiog pati daug skaitau ir domiuosi, nes nieko kita nebelieka, tikiuosi kad nors jūs kaip nors padėsit.
Istoja tokia, kad dukrytė, kuriai dabar 2metukai ir 10 mėn. , prieš tai nesirgus 1,5 metų, nes augino auklė, rugsėjo mėn pradėjo lankyti darželį, tai nuo pat pradžios taip ir vargstam su ligom. Pirmiausia atsiradusi sloga perėjo į kosulį, gydyta kaip skirta daktaro, nosį plaunam jau visas mėnesis, išsišnypščiam kuo puikiausiai, kosulį gydėm įvairiaisiais sirupais ir pertusinas, ir ventolinas, deja paskui šeimos gydytoja diagnozavo traheitą ir skyrė antibiotiką Hikoncil. Deja sugėrus visą kursą nepagerėjo, toliau tęsėsi šlapias kosulys, atsikosti, bet ji nekosti išvien. Toliau daktarė dėl ilgo kosulio įtardama mikoplazmą skyrė Clacidą.Tyrimams nesiuntė, nes sakė kad daro tik Kaune, o ir neapsimoka laukt ilgai rezultatų. Clacidą begeriant nei trupučio nepastebėjau pagerėjimo, o keisčiausia tai kad 5 parą gėrimo šio stipraus antibiotiko sukilo temperatūra iki 39,5. Nusivežus į polikliniką buvo diagnuozuota kad pūlinga angina prisikabino nei iš šio nei iš to. Plius apžiūrėjus LOR gydytoja taip pat nusistebėjo kaip geriant antibiotiką vaikas susirgo. Dabar jau skyrė mergytei trečią antibiotiką Unasyn, kurio kolkas nepradėjome naudoti, nes po paskirtos plaučių nuotraukos padarymo, šiandien paaiškėjo kad mergytei yra bronchitas, kuris neišgydytas ir tęsiasi. Nors prieš tai trijų daktarių išklausyta mergytė, ir visos sakė tą patį, kad plaučiai švarūs ir bronhuose nieko nesigirdi, nors aš patį tą jau girdžiu visą mėnesį vien tik ranką pridėjus prie jos krūtinės. Tai nesuprantu vieno dalyko kodėl visą mėnesį gydyta gan stipriais antibiotikais, ji nepasigydė nuo bronchito , plius pasigavo pūlingą anginą. Dabar esu tokioje nežinioje, nežinau nei ką daryti nei ką girdyti, laikau tuos antibiotikus iki rytojaus, tą Unasyną ir laukiu jūsų patarimo,ar man juo gydyt ir anginą ir bronchitą ar vėl nebus tas pats po jo sugėrimo. Mano šeimos gydytoja dar jaunutė ir ryškiai pasimetus tame, nebežino ką jau daryt, o man tie eksperimentai su vaiku jau nusibodo.Labai laukiu jūsų atsakymo.Dėkoju.