Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klijai su blizgučiais
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Eglentina
Gal turit idėjų ar nuorodų ką galima daryt su klijais kurie su blizgučiais? blush2.gif mirksiukas.gif
Bulvės žmona
QUOTE(atikutė @ 2006 10 11, 16:23)
Gal turit idėjų ar nuorodų ką galima daryt su klijais kurie su blizgučiais? blush2.gif  mirksiukas.gif
*

Praeitais metais dariau draugėms Kalėdinę dovana - pačios išpuošta žaisliuką ant eglutės smile.gif tai puošiau tais klijais. Buvo net pirkti spec. rinkinukas: žaisliukas ir vienos spalvos klijai smile.gif Visai smagu, o ir dovana ne eilinė gaunasi smile.gif
Eglentina
Aš tai dabar sugalvojau ir kriauklytę papuošiau tais klijais
lysaaja
o kas čia per klijai? blush-anim-cl.gif lens.gif listen.gif
Eglentina
Na toki su blizgučiais pvz: http://www.edvonis.lt/shop/_include/img.php?img=1684
Anakondaaz
Manau gerai būtų su tokiais klijais tuos tuščiavidurius burbulus g.gif iš siūlų, kur apvynioji pripūstą balioną, o kai klijai sukietėja, balioną sprogdini ir išimi. Tai mažus balionus naudojant galima pasidaryti kalėdinių žaisliukų, iš didelių - šviestuvų, ir dar visokių gražių dalykų prigalvoti.... blush2.gif wub.gif
rimgaile
Manau, kad galima jais papuosti odinius papuosalus siuvinėtus karoliukais, kur tusti tarpeliai.
Divena
Aš pasigrąžinau gelių vazonėlius.
SuBalionu
ideja su kalediniais zaislais tikrai verta demesio. matyt artejant sezonui reikes imtis, nes ir kliju berods kazkur dar metosi :}
Eglentina
O čia mano kriauklė su tais klijais

user posted image
SuBalionu
ideja visai nieko, tik gal tu spalvu kaip vienai kriauklei reikejo maziau imti wink.gif
Eglentina
Na pirmą kartą dariau ir šiaip buvo viskas kitaip tik pabaigoj susiliejo tai taip ir palikau
111dalia
Manyčiu,kad su tais klijais būtų galima pagražinti odines gėles pvz. paryškinti vidurėlis rolleyes.gif
allegro
O mano mergytė paišaliodama su tais klijais užsipaišė kai ką ant megstuko {aišku,man nematant},tai tas piešinys jau per daug skalbimų neišsiplovė ir tebėra koks buvęs. Manau, galima padekoruot vaikų rūbelius mirksiukas.gif
Ligičiukas
Gražiai atrodo piešiniai ant stiklo t.y. ant plėvelės ir kabini ant stiklo.
Bulvės žmona
Šiandien kaip tik trainiojausi po vaikų parduotuves ir tiek gėrio mačiau visokio biggrin.gif Visko pati užsimaniau lotuliukas.gif
Buvo ir žvakėms daryti, ir ant stiklo paišyti, ir ant rūbų, ir šiaip blizgančių daiktų. Tik va man klausimas iškilo ar tie gėriai yra rimti ar tik šiaip pasižaisti vaikams smile.gif Mielai nusipirkčiau kokio molio ar žvakėms daryti skirtą rinkinuką jei tik jis "rimtas" smile.gif
Gal kas nors jau pirkote?
lysaaja
Idėja su balioniniais burbulais - super clap.gif thumbup.gif Turėtų būti paprasčiau ir pigiau... g.gif nes kai pernai gaminau tuos burbulus su lipalu, smirdėjo visi namai, o paskui kol vonią nušveičiau nuo purškiamų blizgučių ohmy.gif tongue.gif (ir buteliuko purškalo užteko 4 balionams tiktai unsure.gif ).........
Pieninė
Galima butelius dekoruoti. Jei negaila, veidrodžio kraštus ornamentais papuošti...kaukes vaikams Kalėdines, Užgavinių, senus papuošalus..
JANIUKAS
O mano sesiamete dukra isblizgino jai nupirkta geleta akiniu dekla.Jis pasidare daug linksmesnis thumbup.gif
b3b
o gal kas zino kiek tie klijai su blizguciais kainuoja?
Karolina~
b3b, kai pirkau panasius tai mokejau 3,99 g.gif
domcius
galima ispaisyk dzinsini svarkeli koki, su dzinsais man atrodo grazu, tik va gali nusivalyti.. aisku ziurint kokie klijai g.gif
Irmuliux
Aš tų klijų parduotuvėj "viskas už vieną eurą" mačaiu didžiausią rinkinį - gal 12 spalvų ar kiek, net nežinau. Tik dėl kokybės nieko negaliu pasakyt... mirksiukas.gif
irmulia

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.