Gal turit idėjų ar nuorodų ką galima daryt su klijais kurie su blizgučiais?
QUOTE(atikutė @ 2006 10 11, 16:23) Praeitais metais dariau draugėms Kalėdinę dovana - pačios išpuošta žaisliuką ant eglutės
Aš tai dabar sugalvojau ir kriauklytę papuošiau tais klijais
o kas čia per klijai?
Na toki su blizgučiais pvz: http://www.edvonis.lt/shop/_include/img.php?img=1684
Manau gerai būtų su tokiais klijais tuos tuščiavidurius burbulus
Manau, kad galima jais papuosti odinius papuosalus siuvinėtus karoliukais, kur tusti tarpeliai.
Aš pasigrąžinau gelių vazonėlius.
ideja su kalediniais zaislais tikrai verta demesio. matyt artejant sezonui reikes imtis, nes ir kliju berods kazkur dar metosi :}
O čia mano kriauklė su tais klijais
ideja visai nieko, tik gal tu spalvu kaip vienai kriauklei reikejo maziau imti
Na pirmą kartą dariau ir šiaip buvo viskas kitaip tik pabaigoj susiliejo tai taip ir palikau
Manyčiu,kad su tais klijais būtų galima pagražinti odines gėles pvz. paryškinti vidurėlis
O mano mergytė paišaliodama su tais klijais užsipaišė kai ką ant megstuko {aišku,man nematant},tai tas piešinys jau per daug skalbimų neišsiplovė ir tebėra koks buvęs. Manau, galima padekoruot vaikų rūbelius
Gražiai atrodo piešiniai ant stiklo t.y. ant plėvelės ir kabini ant stiklo.
Šiandien kaip tik trainiojausi po vaikų parduotuves ir tiek gėrio mačiau visokio
Buvo ir žvakėms daryti, ir ant stiklo paišyti, ir ant rūbų, ir šiaip blizgančių daiktų. Tik va man klausimas iškilo ar tie gėriai yra rimti ar tik šiaip pasižaisti vaikams Gal kas nors jau pirkote?
Idėja su balioniniais burbulais - super
Galima butelius dekoruoti. Jei negaila, veidrodžio kraštus ornamentais papuošti...kaukes vaikams Kalėdines, Užgavinių, senus papuošalus..
O mano sesiamete dukra isblizgino jai nupirkta geleta akiniu dekla.Jis pasidare daug linksmesnis
o gal kas zino kiek tie klijai su blizguciais kainuoja?
b3b, kai pirkau panasius tai mokejau 3,99
galima ispaisyk dzinsini svarkeli koki, su dzinsais man atrodo grazu, tik va gali nusivalyti.. aisku ziurint kokie klijai
Aš tų klijų parduotuvėj "viskas už vieną eurą" mačaiu didžiausią rinkinį - gal 12 spalvų ar kiek, net nežinau. Tik dėl kokybės nieko negaliu pasakyt...
|