Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: žindančios mamos nuotraukos
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
Pages: 1, 2, 3, 4
Irena
Kelios nuoruodos su graziom nuotraukom. Gal jus turite savo ??? wink.gif

http://www.breastfeeding.org.nz/results.html
http://www.borstvoeding.com/houdingen.html
LiVo
thumbup.gif nuotraukytes, savo neturiu tokiu, bet gal reik padaryt wink.gif
uups
grazuuu...wub.gif
Ugne
o manes vyras nefotografuoja, kai maitinu 2.gif ... sad.gif
kendi
o tu pati nusifotkink smile.gif , nedaug matysis, bet vistiek wink.gif , as nusifotkinau smile.gif
Kieliuke
Grazios nuotraukytes.Pati turiu viena kai maitinau vyresni.Sesuo nufotografavo.
delfinas
Nu idesiu viena rolleyes.gif blush-anim-cl.gif.

Pauliui cia 14 menesiu wub.gif.

user posted image
kendi
mane kur fotkina, tai nelabai ir matosi smile.gif
user posted image
Linute1222
Labai grazu wub.gif nestuke.gif
Leliuka
tikrai grazu thumbup.gif wub.gif
bea
stai mano, pati fotkinau
user posted image
griegzde
N a cia tai labai grazu. Nuotrauka kaip profesonalo thumbup.gif
Board
Geeeeeeeeeeeeeeras, bea superine nuotrauka, kaip gaila kad mano vyras nenorejo manes zindzncios fotkint, ir nescios nuotrauku neturiu sad.gif , o taip norejau sad.gif
Lila
As idesiu savo viena nuotraukyte. Vos ikalbejau pries pora menesiu vyra nufotkinti rolleyes.gif Bus prisiminimui visam gyvenimui thumbup.gif , o nesciosios irgi neturiu sad.gif

user posted imageArturui cia 11 men wub.gif
Cikadelė
bea thumbup.gif fantastiska nuotrauka thumbup.gif isireminciau...
arba isivaizduoju kaip su pasimegavimu i ja ziures tavo dukryte kai bus jau paugusi... wink.gif tokia intymi, atvira ir saugi akimirka sugauta thumbup.gif
Aurėja
niu ir mes turim nemažai nuotraukų šia tema, įmesiu porą:

user posted image

user posted image
Lila
Aureja, kokios grazios, tokios profesionalios thumbup.gif wub.gif
Astuliukas
Ideciau foto, tik kad cia nemoku deti doh.gif
Lila
Astuliuk, lygiai taip pat kaip ir "Stai mes kokie" temoje, per IMG mygtuka wink.gif
Žilvinė
sveikutes. o as visada protestuoju, kai mane zindancia nori fotkinti mad.gif , bet kai paziurejau kokios grazios jusu nuotraukos, gal net apsigalvosiu g.gif gal namo 2.gif ir visai patiktu kada paziureti... wink.gif
Lašelis
QUOTE (bea @ 2004 10 03, 07:53)
stai mano, pati fotkinau

bea, siusk greiciau i koki zurnala! Sakes kaip grazu!!!
traliabum
Aureja, labai grazios nuotraukytes wub.gif wub.gif
o is kompo ikelti cia galima ar tik is kito psl?
sotto
Pažiūrėjau, tai patiko nuotraukos. Vyro buvau šiaip ne taip priprašius, keletą turiu. O vakar pati prisipleškinau, mano nuomone maitinančios mamos nuotraukėlės vienos iš gražiausiųjų
Vudis
Labai grazu smile.gif , tokie silti jausmai uzplusta biggrin.gif
SuperMama
Man labai patinka tokios nuotraukytės 4u.gif
Būtent todėl ir naują konkursą pirmiausiai apie žindymą padariau.
Prašau prisijungti wub.gif
http://www.supermama.lt/foto/
*Julyte*
vau, vau, vau turėjau ir aš su naujagimiu: mažas-krūtį, aš -sriubą, o didžkis- košę, bet išsitrinė. Gerai kad dar maitinu, reikės pasifotkint smile.gif
*Julyte*
user posted imageJus matot tik kaip aš valgau, bet gaila, kad negirdit kaip moku kalbėti tongue.gif
Siracusa
thumbup.gif tikrai super nuotraukytes
SOWELU
user posted image

Tomas valgo wub.gif wub.gif wub.gif
c-girl
3men.
user posted image

9men.
user posted image

ax.gif
Cinderella
LAAAAAAAABAAAAI GRAZU!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Turiu ir as,bet nezinau kaip ideti!? cry.gif cry.gif cry.gif
C:\Documents and Settings\Krasav41k\Мои документы\BEST COLLECTION_2\Kristiny
jurgusia
Nuotraukytes tai pasakiskos
Borderline
ir as noriu ideti savo nuotrauka, tik nemoku! kazkas rase apie IMG mygtuka- kas tai per mygtukas? parasykit kas nors, kaip reikia nuotrauka idet, ACIU
c-girl
QUOTE(Borderline @ 2005 11 27, 19:34)
ir as noriu ideti savo nuotrauka, tik nemoku! kazkas rase apie IMG mygtuka- kas tai per mygtukas? parasykit kas nors, kaip reikia nuotrauka idet, ACIU
*

Jei nori cia ikelti nuotrauka, pirmiausia ji turi buti patalpinta kur nors internete..pvz. Super mamos galerijoje, kuria gali pasidaryti per "mano nustatymai"..."kurti albuma". Tada nukopijuoji tos nuotraukos "adresa" per "properties"..."copy"... ir kai rasai atsakyma sioje temoje(ar kitoje) virsuje pamatysi IMG mygtuka, paspaudi ir padarai "paste"...Nu tikiuosi supratai g.gif Ne kokia mokytoja is manes doh.gif
Mano oziuko vardas irgi Dominykas, ant amerikonisku popieriu Dominik ax.gif kaip ir tavo kleckiuko tongue.gif
neri.k
nu kokios grazios nuotraukytes wub.gif , reikes ir man pasidaryti keleta ir kokia viena ikelti cia blush2.gif
gudrene
Pabandysiu ir as iterpti nuotraukele, bet tikrai nesu tikra ar pavyks . Bandziau ir per IMG bet koki tai adresa reikia zinoti g.gif blush2.gif
Ne nemoku verysad.gif
Cia reikia pirmiau ja kazkur tai patalpinti?
SANTA
wub.gif Labai graziu nuotraukyciu prisiziurejau ,nu jau Bea nuotrauka thumbup.gif ,labai fainai pagautas kadras thumbup.gif
Nordex
Paziurejau cia tas visas nuotraukytes, net pavydas sueme wub.gif wub.gif wub.gif
Reiks ir man nufotografuoti savaja bevalgancia doh.gif
PIKTUKE
Gerai, kad čia užsukau ir kad dar nepavėlavau ax.gif Vyras jau seniau kalbino nusifotografuoti, o aš vis ne ir ne schmoll.gif doh.gif Dabar tikrai photo.gif Labai gražu wub.gif wub.gif
majule
O as nemegstu net kad kas tam paciam kambary butu blush2.gif Ir vyras visus isvaro, tai mum iki nuotrauku toli doh.gif . Per daug as drovi blush2.gif
jkrista
mano dukrytė valgo smile.gif
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...md=si&img=21813
c-girl
QUOTE(jkrista @ 2006 05 01, 14:14)

Tai kad nera jokios nuotraukeles g.gif verysad.gif
TiMa
QUOTE(majule @ 2006 04 29, 20:17)
O as nemegstu net kad kas tam paciam kambary butu blush2.gif  Ir vyras visus isvaro, tai mum iki nuotrauku toli doh.gif . Per daug as drovi blush2.gif
*

Tai pasidarykit kelias foto tik sau, niekam nerodykit wub.gif
gražu bus prisimint po daug metų wub.gif wub.gif
majule
QUOTE(Skipe @ 2006 05 03, 11:58)
Tai pasidarykit kelias foto tik sau, niekam nerodykit  wub.gif
gražu bus prisimint po daug metų  wub.gif  wub.gif
*

Galir nieko mintis, vis tik stebuklingas dalykas ax.gif
mildutes tetis
na ir mes pasirodom, maitinti baigiau prieš tris mėnesius...Ilgiuosi to nuostabaus jausmo wub.gif

user posted image

oj, ką tik pamačiau, kad savo vyro vardu postą parašiau, mat jis nebuvo atsijungęs doh.gif Ai, nekreipkit dėmesio 4u.gif
Simple girl
Kaip gražuuu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

O čia mes 4u.gif
user posted image
c-girl
Veite, iskart pazinau Mildute biggrin.gif Tu graziu akiu su niekuo nesumaisyciau, kas kad tecio vardu pasijunge buvot biggrin.gif Labai grazi nuotraukyte wub.gif
Zuikute, as apsalus nuo tavo nuotraukos grozio wub.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Gipo
Zuikute -- pasakiška nuotrauka bigsmile.gif labai labai gražu thumbup.gif
TiMa
Nuostabios nuotraukos wub.gif
Veitė
Zuikute- nerealaus grožio nuotrauka wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.