Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: žindančios mamos nuotraukos
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
Pages: 1, 2, 3, 4
Kettim
koks grozis. wub.gif
ramintukas
tik nezindanti ir neturinti vaiku moteris gali sakyti, kad zindantis kudikis yra negrazu

fotografijos nuostabios, is ju tiesiog liejasi siluma ir meile
_Foxy_
Žindymas man yra labai gražu ... wub.gif
Galiu ir aš savo vieną įdėti ... ax.gif blush2.gif
user posted image
Esha
Man ir be galo grazu maitinimas krutimi. Butinai pasidarysiu tokiu nuotraukyciu.
O kol kas turiu tik viena- cia pats pirmasis priglaudimas prie kruties wub.gif
user posted image
hopegirl
Mūsų pirmosios dienos. wub.gif
user posted image
Ingusia31
Artumo akimirka wub.gif

user posted image
Ingusia31
user posted image
Erszebeth
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 03 15, 17:33)

*

Kaip gražiai kūdikiukas prisisegęs wub.gif

Na įdėsiu ir aš vieną. Pavadinimas - "Akrobatinis žindymas". Buvo sugebama visokiausias pozas išlaužti, kojines nusimauti bežindant, žaislų prisiimti lotuliukas.gif Labai gaila, bet tokios akimirkos jau praeitis - dienomis nebemaitinu, tiktai ryte-vakare, nes reikia gerti vaistus.

user posted image
Ingusia31
Aukstasis pilotazas sakyciau lotuliukas.gif
ramintukas
QUOTE(Erszebeth @ 2010 03 16, 12:29)
Na įdėsiu ir aš vieną. Pavadinimas - "Akrobatinis žindymas".
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
sraigiuss
Nuostabu wub.gif
lunatikas
na grazi ideja nesuprantu kodel as anksciau nesugalvojau mazaja nusifotografuot...dabar laukiu nesulauskiu kada kelsis valgyt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
meduolia
user posted image

pasirodo ir mes biggrin.gif mano suneliui cia 5 menesiai, maitinu iki siol thumbup.gif

noriu pagirti visas mamas, kurios cia ideda nuotraukas thumbup.gif labai grazhu, ikvepia toliau maitinti savo mylimukus, nuostabesnio proceso su savo vaikeliu tikriausiai nera drinks_cheers.gif
dajana03
[quote=meduolia,2010 08 26, 10:12]
user posted image

NUOSTABU, PROFESIONALI NUOTRAUKA wub.gif
@mamyčiukas@
turiu kelias nuotraukytes pati pasidariusi,bet noreciau kad fotografe mus iamzintu wub.gif
Svajoonė
QUOTE(fedoska @ 2008 08 29, 11:31)
Mano žiogutei dvi savaitės  wub.gif

user posted image
*

Kokia ilgapaukė mergytė. Fainiulka blush2.gif
r8e8d8e8
man gražu žindyvės nuotraukos, bet pati nemėgstu fotografuotis
maskanyte
Labai grazios foto,visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As ir db noriu tokios foto ax.gif
bim-bam
nuostabios nuotraukos wub.gif
Slonik
visu nuotraukos wub.gif idedu ir as savo
user posted image
Mamukas***
nuostabios foto smile.gif) Mes ir turim keleta foto maitinant, bet ne tokiu artimai fotkintu smile.gif) svarbu man atsiminimuose liks tai smile.gif)
pelargonijA.
QUOTE(meduolia @ 2010 08 26, 09:12)
user posted image

pasirodo ir mes  biggrin.gif mano suneliui cia 5 menesiai, maitinu iki siol  thumbup.gif

noriu pagirti visas mamas, kurios cia ideda nuotraukas  thumbup.gif labai grazhu, ikvepia toliau maitinti savo mylimukus, nuostabesnio proceso su savo vaikeliu tikriausiai nera  drinks_cheers.gif
*

Labai graži nuotrauka wub.gif

o čia mes. bandžiau iš viršaus

user posted image
linkakalinka
o mes čia tik ką gimę ieškome pirmąkart papuko biggrin.gif
user posted image
Pellagija
QUOTE(linkakalinka @ 2010 11 29, 13:16)
o mes čia tik ką gimę ieškome pirmąkart papuko  biggrin.gif
user posted image
*

Vajei, kaip smagu tureti tokia nuotrauka :-)

Man irgi labai labai grazios visos nuotraukos; ir net buitines man siltesnes negu profesionalios fotoshopu taisytos... Buitineje nuotraukoje man labai jaucias akimirkos svarba, rysys, siluma... Saunuoles mamytes!

Man nedasilo pasifotkint, bet gi dar ne velu :-) prasysiu MB pafalbos :-)
marina86
Nenoriu nieko izeisti, sorry, bet man visai negrazu tos "buitines" nuotraukos schmoll.gif kaip jau rase kelios forumietes.
Aisku kiekvienai grazi grazi jos foto, bet ziureti i svetimas man nei grazu, nei malonu - ypac i tokias visai buitines, kur tik (.) istrauktas, o dar sujaukta lova ar metosi kazkokie daiktai antram plane unsure.gif Tokios tik asmeniniam seimos albumui tinka. Bent jau as nedeciau tokiu foto...
Sakysit negrazu - neziurek, bet iejusi i tema tikejausi tikrai graziu foto, o tokiu tik kelias pamaciau. Leidau sau pasisakyti kaip pasisake ir ta kuri sake kad tokios foto negrazu tik nezindancioms, neturincioms vaiku ir t.t. As ir zindziau, ir vaika turiu, ir myliu ji, ir vaikai man grazus, bet...Ne visos turi geretis ir girti, ne visoms grazu.

Labai grazia foto idejo Meduolia, tokia meniska thumbup.gif Va tokios foto tikrai grazios, manau niekas nepriestaraus thumbup.gif

Cia tik mano nuomone, nepykit labai 4u.gif
varrna
Super, man labai grazu tokios nuotraukos aisku turi buti graziai nufotografuota bet kazkodel savo tokios neturiu g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.