Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: žindančios mamos nuotraukos
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
Pages: 1, 2, 3, 4
Simple girl
Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ornellitta
QUOTE(majule @ 2006 04 29, 19:17)
O as nemegstu net kad kas tam paciam kambary butu blush2.gif  Ir vyras visus isvaro, tai mum iki nuotrauku toli doh.gif . Per daug as drovi blush2.gif
*

Nu aiskukiekvienas savaip, bet kas gi cia tokio. AS savo leliu maitinu visur ir betkur ir betkada smile.gif jokio drovumo nejauciu o kam negrazu tegul neziuri smile.gif

nu bet nuotraukos iterpt tiesiai kad cia matytusi tai nemoku g.gif blush2.gif schmoll.gif kaip ta padryt? per iMG bandziau tai praso nurodyt adresa.. o kaip is kompo iklet?

Simple girl
Ornellitta Prisiregistruok ČIA iš kompiuterio sukelk nuotraukas, nukopijuok IMG tos nuotraukos kurios nori ir parodyk mums mirksiukas.gif
Jei kas neaišku rašyk į AŽ 4u.gif
Bretane
Na labai gražu, todėl įdėsiu ir aš savo blush2.gif

user posted image

user posted image
VOLVIKE
Nu labai gražu bigsmile.gif bigsmile.gif kai maitinsiu savo tai ir reikės iamžinti tongue.gif
Taistė
oi kaip grazu! wub.gif o pastebejot, kad visu vaikuciu akytes kazkaip ypatingai graziai ziba.. wub.gif
Bretane
QUOTE(garbane @ 2006 06 04, 20:27)
oi kaip grazu!  wub.gif o pastebejot, kad visu vaikuciu akytes kazkaip ypatingai graziai ziba..  wub.gif
*

Aha, juk jiems tyretu but labai gera taip arti mamos wub.gif
Simple girl
Labai labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
spyglis2
labai gražios nuotraukytės 4u.gif
aš irgi turiu, dabar vieną kaip tik ruošiuosi į žurnalą siūsti biggrin.gif mažu įdės g.gif
kristulia
Mes irgi turim tokių thumbup.gif . Manau, jog tai šilčiausios nuotraukos kokios gali būti. wub.gif
Migdolas
QUOTE(spyglis2 @ 2006 06 07, 20:52)
labai gražios nuotraukytės  4u.gif
aš irgi turiu, dabar vieną kaip tik ruošiuosi į žurnalą siūsti  biggrin.gif mažu įdės  g.gif
*

parodyk ir čia... ax.gif
Nivea
Na bandom ir mes savo nuotraukytę ikelt smile.gif

user posted image
Simple girl
Kaip miela wub.gif wub.gif wub.gif
ema
wub.gif ech kokiu teigiamu emociju "pasikroviau"
Bretane
QUOTE(Ingushka @ 2006 06 15, 15:43)

user posted image
*

Man labai grazu wub.gif
juraciukasl
Labai gražu... Kūdikio žindymas mamai - pats mamiškiausias laikotarpis.
Nerytė
QUOTE(Nivea @ 2006 06 15, 16:43)

user posted image
*

o as nematau sitos nuotraukos verysad.gif
Natuke
jo kaškodėl nuotraukų nesimato g.gif
*GAILĖ*
niu ir aš saviškį mėginsiu įkelt wub.gif

user posted image
nugalėtoja
wub.gif argi maitinti nenuostabu wub.gif
ikeliam ir savo nuotraukyte..mamytes, aktyviau thumbup.gif
user posted image
Natuke
O vat taip yra žindomi "dideli" vaikai wink.gif Kas sakė, kad negražu? tongue.gif
user posted image
nugalėtoja
QUOTE(Natuke @ 2007 05 10, 20:54)
O vat taip yra žindomi "dideli" vaikai wink.gif Kas sakė, kad negražu?  tongue.gif
user posted image

wub.gif
benux
nerealu kaip gražu ir miela, ir šilta, ir jauku žiūrint tokias nuotraukas. Pačios gražiausios akimirkos wub.gif
Daivulyte
Reiks ir man paieškoti tokios akimirkos foto drinks_cheers.gif
*finy*
Nu siaubas koks gražumas wub.gif clap.gif clap.gif clap.gif Reikes mums tevelio paprašyt kad iamžintu kaip valgom rolleyes.gif
nastalzi
Laaabai grazios visu nuotraukytes. first.gif good.gif
motiejuke
user posted image
pasirodom, wub.gif bet as jau nemaitinu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
_simfa_
user posted image
Aleksui lygiai 3 men
jurgitagirolaguna
labai labai grazu ir shilta 4u.gif
Artulia
Vaje, kaip grazu...... Prisiminiau zindymo laikotarpi wub.gif Ziurint nuotraukas ima kilti noras jau ir antra 2.gif turet smile.gif
Oksanik
Dziugu, kad maitinat. Cia ir yra visas grozis - artimas rysis su mamyte wub.gif
Ramuniki
Labai gražu wub.gif , gaila , kad aš savo neįamžinau ax.gif
zebra
Kaip gražu visur wub.gif

Reikės ir man nufotkint 4u.gif
Drasita
As ir turiu nuotraukyciu kai maitinu.Man labai grazu.Beje kai jau ismoksti maitinti, tai didelis malonumas biggrin.gif blush2.gif Ir mano vyrui labai grazu.Graziausia ta dalis kai mazoji kruties iesko, arba kai jau paimu ta padetim kuria maitinsiu kai mazoji padaro tokia veidelio mimika laukdama papuko.
Dziaugiuosi kad imazinau tokias akimirkas.
jurginelis
Saunuoles mamytes thumbup.gif O kazin kodel musu vyrai nesusipranta nufotkinti. Manaji uz ausu reikia tempti, kad nufotkintu. doh.gif
gintute3
Labai grazios visos nuotraukos wub.gif
Ljn
thumbup.gif koks grožis - gaila mes taip ir neišmokėm savo mažiaus valgyti iš krūtinės tai tenka nusitraukti pienuka verysad.gif
Giedrė
O butinai reikia prisiregistruoti tam angliskam puslapij,kad savo nuotraukyte galeciau ikelti g.gif ?padekit,nes nemoku blush2.gif 4u.gif
insi
nebūtina, bent čia rolleyes.gif
Giedrė
QUOTE(insi @ 2008 02 16, 16:30)
nebūtina, bent čia rolleyes.gif
*

O kaip man ten nuotrauka prisegti ax.gif
-edita-
LABAI FAINOS NUOTRAUKOS!!!! ir as siandien nufotografuosiu!!!! smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Danielle
Gražu wub.gif . Gaila,kad mes neturim tokių nuotraukyčių verysad.gif
Klepesova
Aš taip pat turiu labai daug žindymo nuotraukyčių... Bet kažkaip tai mūsų šeimos turtai... nesinori viešinti- kažkaip mes uždari žmonės. blush2.gif
Vaidulia77
user posted image
mrs.ieva
user posted image

o stai cia mes smile.gif
bet cia pries kokius 4.5 men.
net nesitiki kad mano isdykele kazkada tokia buvo wub.gif
Giedrė
Pamokykit kaip man prisegti savo nuotraukele is savo kompiuterio-nemoku verysad.gif .Labai noriu su jumis pasidalinti 4u.gif
Giedrė
Pamokykit 4u.gif baisiausiai nekantrauju ir as prisegti kelias nuotraukeles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mėlynos_akytės
o jau groziai kokie wub.gif wub.gif wub.gif .reiks ir man nusifotkinti ,nerealus jausmas ir rysys kai mazyliai maitinami MP.....tos akimirkos ax.gif
alashka
Mazutei cia 2menesiai ir 1savaite

user posted image
jurgixe
man irgi labai gražu žindanti moteris.
pasirodysim ir mes
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.