Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lauko sūpynės, žaidimų aikštelės
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
flight
Gal kas patartų, kur Vilniuje ar aplinkui ieškoti sūpynių, statomų kieme - kad labai nesikandžiotų kaina ir būtų pakenčiama kokybė? Ir kas būtų geriau -medinės ar plastikinės? rolleyes.gif
Atlantida
Gyvename nuosavame name ir noreciau nuo kito pavasario meginti irengti vaikams zaidimu aikstele kieme. Vaikuciai skirtingo amziaus - mergyte beveik 6 metu ir 3 menesiu berniukas. Taigi noretusi, kad aiksteles iranga nebutu skirta visai maziukams, t.y. nors kuri laika butu idomi dar ir dukra ir kad naudotume ne vienus metus.

Noreciau smelio dezes, ciuozyklos ir supyniu, o gal ir zaidimu namelio. Gal ka nors panasaus turite, gal zinote, kas gamina ir kur yra pirkti? Iranga gali buti ir medine, ir plasmasine, tik noreciau kad viskas kartu nekainuotu daugiau nei 2000lt.

Is anksto aciu smile.gif
Atlantida
Aciu labai , butinai susisieksiu su gamintojais smile.gif
Pingvinukas
Atlantida, įdomu, ar ką nors užsakei savo vaikams?
Atlantida
Kad dar ne, vis dar renkuosi 4u.gif
MEŠKA
Pažiūrėk www.gudragalvis.lt . Ten yra katalogas. Psl 42, 43 kur Quadro ir Cubic toy.
Šiaip gali dar žiūrėti www.quadroworld.com
dilditele
www.ksil.lt
www.abis.lt

dar yra www.teida.lt pas juos galima nemokamai uzsisakyt kataloga vaikiska Wesco, ten visokiu fainu dalykeliu yra
Matilda1
Norėčiau įrengti nedidelę žaidimų aikštelę savo namo kieme, pvz. pastatyti kokią čiuožynę, ką nors laipiojimui.

Ar niekam neteko įsigyti tokių daiktų, nes žaislų parduotuvėse tokių nemačiau, gal reikia užsakinėti.

O gal šiap turit kokių idėjų kaip ką sumeistrauti savo rankomis.
Atlantida
Va, pagaliau uzsakiau 4u.gif

www.vaivorykste.lt - ne super kazkas grazaus, bet kainos visai priimtinos.

As uzsakiau konstrukcija "Orla" ir smelio deze su dangciu. Su pristatymu ir montavimu man viskas kainuos 1500lt.
Saulytes
viso firmos Kaune
o gal kas Vilniuje parekomenduos parduotuve, kur palsmasines ciuozyklos, smelio dezes, supynes?
Atlantida
Plasmasines ciuozyklos yra www.limpopo.lt - mazesnes ir www.riki.lt - didele labai (pastaroji kainuoja apie 900lt).

Dar Limpopo parduotuveje yra plasmasines svertines supuokles (apie 112lt, jei neklystu). Bet tik minusas - jos maziukes, gal iki kokiu keturiu metu nebent.

Smelio deze (plasmasine su dangciu) galima ir Senukuose rast.

O labai dideli grazu Chicco nameli vaikams , su baldukais as maciau pasaze pas Juozapa (kaina rodos apie 950lt). Gana didelis, kas reta - iki kokiu 4-5metu.
Saulytes
QUOTE(Atlantida @ 2007 04 02, 10:02)
Plasmasines ciuozyklos yra www.limpopo.lt - mazesnes ir www.riki.lt - didele labai (pastaroji kainuoja apie 900lt).

Dar Limpopo parduotuveje yra plasmasines svertines supuokles (apie 112lt, jei neklystu). Bet tik minusas - jos maziukes, gal iki kokiu keturiu metu nebent.

Smelio deze (plasmasine su dangciu)  galima ir Senukuose rast.

O labai dideli grazu Chicco nameli vaikams , su baldukais as maciau pasaze pas Juozapa (kaina rodos apie 950lt). Gana didelis, kas reta - iki kokiu 4-5metu.
*

aciu thumbup.gif
iride
QUOTE(Atlantida @ 2007 03 30, 10:39)
Va, pagaliau uzsakiau  4u.gif

www.vaivorykste.lt - ne super kazkas grazaus, bet kainos visai priimtinos.

As uzsakiau konstrukcija "Orla" ir smelio deze su dangciu. Su pristatymu ir montavimu man viskas kainuos 1500lt.
*

Iš jų praeitais metais pirkau sūpynes ir smėlio dėžę. Nusivyliau jais kaip firma, nes nupirktų sūpynių balkiukai per ilgį yra įtrūkę. Nesuprasdama tai gerai ar blogai parašiau el.paštu užklausimą - nei paaiškino, nei ką, tipo, nepatinka - gražink. Tai ar čia kalba? Nebūtume taip sunkiai susikasę jų tikrai nė nemirktelčiau ir gražinčiau, dabar liko...
Alvydė
QUOTE(flight @ 2006 10 12, 00:21)
Gal kas patartų, kur Vilniuje ar aplinkui  ieškoti sūpynių, statomų kieme - kad labai nesikandžiotų kaina ir būtų  pakenčiama kokybė? Ir kas būtų geriau -medinės ar plastikinės?  rolleyes.gif
*

Mane irgi domina tie patys dalykai. Gal kas turit kokius kontaktus? aš labiau būčiau už medines sūpynes.
Atlantida
QUOTE(iride @ 2007 04 03, 00:00)
Iš jų praeitais metais pirkau sūpynes ir smėlio dėžę. Nusivyliau jais kaip firma, nes nupirktų sūpynių balkiukai per ilgį yra įtrūkę. Nesuprasdama tai gerai ar blogai parašiau el.paštu užklausimą - nei paaiškino, nei ką, tipo, nepatinka - gražink. Tai ar čia kalba? Nebūtume taip sunkiai susikasę jų tikrai nė nemirktelčiau ir gražinčiau, dabar liko...
*

Na, tikiuosi, man taip neatsitiks. 4u.gif Be to, uzsakem su montavimu, tai jei matysime is karto, kad kazkas negerai - bus pokalbis vietoje. Juk i prieki nemokame.

Idomu man, kiek metu nesupus mediena i bus galima supynemis naudotis? Jie lyg tai duoda garantija nuo puvimo 5 metams, ar tiesa?

Saulytes, prasau smile.gif
zuikispuikis
QUOTE(flight @ 2006 10 12, 00:21)
Gal kas patartų, kur Vilniuje ar aplinkui  ieškoti sūpynių, statomų kieme - kad labai nesikandžiotų kaina ir būtų  pakenčiama kokybė? Ir kas būtų geriau -medinės ar plastikinės?  rolleyes.gif
*

siek tiek domejausi - jei kaina gera tai su kokybe reikalai ne kokie, jei kokybe geresne tai iskart kaina "kanda",
mazdaug kokia kaina domintU? ir ar tik supynes? pabandysiu surast
Valerija
O aš norėjau paklausti ar kas žinote kur galima įsigyti čiuožyklos tik čiuožiamają dalį, tokią stiklo pliušto (ar pan).
Nes mano tėtis pernai padarė smėlio dėžę, pavėsinę, o šiemet anūkams nori padaryti supynes ir čiuožyklą.
Labai norėčiau tokios, kaip yra HBH Juozo aluje. Nes jos tokios ilinkusios ir vaikas niekaip iš jos neiškris.
Labai labai tokios ieškau ax.gif verysad.gif
Alvydė
QUOTE(zuikispuikis @ 2007 04 04, 12:04)
siek tiek domejausi - jei kaina gera tai su kokybe reikalai ne kokie, jei kokybe geresne tai iskart kaina "kanda",
mazdaug kokia kaina domintU? ir ar tik supynes? pabandysiu surast
*

nelabai įsivaizduoju apie kokią kaina kalba eina. mane domintų bet kokie variantai, o paskui išsirinkčiau priimtiniausią. 4u.gif
flight
Tik čiuožiamąsias dalis pardavinėja Rugosa (jie prekiauja ir medinėmis aikštelėmis, sūpynėmis), čia prie Vilniaus smile.gif bet jos plastikinės, ir, matyt, po kurio laiko pabuvusios lauke nustoja būti slidžios -vaikas ant jų demonstracinės aikštelės pabandė nučiuožti, nepavyko doh.gif

Vyras vaikui žaidimo aikštelę pradėjo gaminti pats (kai pavažinėjom beiškodami, supratom, kad neverta tiek permokėti blink.gif ), mes čiuožyklą darysim ne plastikinę. Neseniai mačiau savadarbėj aikštelėj pagamintą iš skardos smile.gif
zuikispuikis
QUOTE(flight @ 2007 04 05, 08:32)
matyt, po kurio laiko pabuvusios lauke nustoja būti slidžios -vaikas ant jų demonstracinės aikštelės pabandė nučiuožti, nepavyko  doh.gif

*

Buna pirkti specialus purskiamas skystis, kad slystu.
zuikispuikis
na pabandau - siaip plastikines man ne tai rasau adresus kur "rimtesnes" supynes
http://www.vaivorykste.lt/lt/public/show_p...?name=supuokles
(cia geresne kaina, nors kiek suprantu cia SM buvo nepatenlkintu ta firma)
http://www.abis.lt/
kainos kiek aukstesnes, bet daro is storu rastu- patikimos, greit prades gaminti savo supynes- jei butu daugiau norinciu galiu ir nuolaida gaut bigsmile.gif (derejaus)
http://www.adasrikas.eu/lt/zaidimu_aiksteles
na mazesniems cia yra
http://bauvira.w3.lt/
sitie dabar neprekiauja, bet jei ka pasiziuret
http://www.dastra.lt/katalogas.php?lang=lit&id=00121
cia neskambinau- bet jau atrodo kad kaina nemaza turi but
http://www.ksil.lv/?lang=lit
http://www.adrenalinoparkas.lt/

na gal kas sudomins
Valerija
QUOTE(flight @ 2007 04 05, 08:32)
Neseniai mačiau savadarbėj aikštelėj pagamintą iš skardos  smile.gif
*

Na aš dar iš savo vaikystės gerai atsimenu, kad vasarą tos skardinės, metalinės čiuožyklos įkaisdavo ir nesinorėdavo tokia čiuožinėti.
Atlantida
Bet manyciau, kazkuo apskardinta ciuozykla yra pranasesne uz medine ar plasmasine, nes bent jau ta firma, kurioje as uzsakiau aikstele su ja, tai pateikia kaip privaluma.
flight
QUOTE(Atlantida @ 2007 04 05, 21:52)
Bet manyciau, kazkuo apskardinta ciuozykla yra pranasesne uz medine ar plasmasine, nes bent jau ta firma, kurioje as uzsakiau aikstele su ja, tai pateikia kaip privaluma.
*

Gal todėl, kad ilgaamžiškesnė? Ir purkšti niekuo nereikia? mirksiukas.gif
kamilyte
Vaikų žaidimams paįvairinti yra ir tokių Amazonas firmos Swingų, Hamakų, Airplane 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image user posted image
user posted image
user posted image

*sanel*
QUOTE(kamilyte @ 2007 04 10, 11:36)
Vaikų žaidimams paįvairinti yra ir tokių Amazonas firmos Swingų, Hamakų, Airplane  4u.gif  4u.gif  4u.gif

user posted image user posted image
user posted image
user posted image
*

kokia kaina tokie hamakai g.gif
zuikispuikis
QUOTE(ddaivux @ 2007 04 11, 13:02)
kokia kaina tokie hamakai g.gif
*

http://www.vaikams.eu/?puslapis=nsh
*sanel*
QUOTE(zuikispuikis @ 2007 04 11, 16:07)

labai ačiū mirksiukas.gif
ivakara
aš irgi pasijungčiau prie bendro užsakymo dėl supynių, dar ir smėlio dėžės norėčiau.Geriau, kad iš storų rąstų būtų, nes lauke gi stovės.
Alvydė
QUOTE(naujakė2005 @ 2007 04 12, 10:57)
aš irgi pasijungčiau prie bendro užsakymo dėl supynių, dar ir smėlio dėžės norėčiau.Geriau, kad iš storų rąstų būtų, nes lauke gi stovės.
*

galim kooperuotis, tik aš didelių sūpynių nenoriu, nelabai vietos turiu. O smėlio dėžės rytoj važiuosiu pažiūrėt į vieną vietą. Medinė, užsidaranti ir kai atsidaro pasidaro suoliukai. mintis gera, tik reikia pažiūrėt kaip atrodys gyvai. galėsiu rytoj parašyt.
kavke
Ir man smelio dezes reikia jei ka jungsiuos bigsmile.gif
zuikispuikis
QUOTE(Alvydė @ 2007 04 12, 13:48)
galim kooperuotis, tik aš didelių sūpynių nenoriu, nelabai vietos turiu. O smėlio dėžės rytoj važiuosiu pažiūrėt į vieną vietą. Medinė, užsidaranti ir kai atsidaro pasidaro suoliukai. mintis gera, tik reikia pažiūrėt kaip atrodys gyvai. galėsiu rytoj parašyt.
*

del uzsakymo ir nuolaidu galeciau suzinot tik reiketu tiksliau zinot kiek ir ko norima.
Nuotraukytes galesiu pabandyt idet kita savaite jei man atsius - zadejo. Siaip rastai stori, impregnuoti giluminiu-vakuminiu budu.
Jei kas domina kol kas be nuotrauku parasykit, nes jau kaip ir beveik viska zinau apie supynes bigsmile.gif
mama_gulbe
QUOTE(kavke @ 2007 04 13, 15:34)
Ir man smelio dezes reikia jei ka jungsiuos bigsmile.gif
*

o mes pirkom smelio deze irgi medine uzsidarancia ir kai atsidaro suoliukai pasidaro - kainavo 150 Lt, bet cia Ukemrgej
Papildyta:
QUOTE(zuikispuikis @ 2007 04 13, 16:01)
del uzsakymo ir nuolaidu galeciau suzinot tik reiketu tiksliau zinot kiek ir ko norima.
Nuotraukytes galesiu pabandyt idet kita savaite jei man atsius - zadejo. Siaip rastai stori, impregnuoti giluminiu-vakuminiu budu.
Jei kas domina kol kas be nuotrauku parasykit, nes jau kaip ir beveik viska zinau apie supynes  bigsmile.gif
*

mane LABAI domina supynes, paprastos tokios kad butu, tik supynes ir vsio, idomu ir kokia kaina aisku...dar domina ir ciuozyklos vaikam, bet jos jauciu labai brangios g.gif

zuikispuikis
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 04 13, 16:16)
o mes pirkom smelio deze irgi medine uzsidarancia ir kai atsidaro suoliukai pasidaro - kainavo 150 Lt, bet cia Ukemrgej
Papildyta:
mane LABAI domina supynes, paprastos tokios kad butu, tik supynes ir vsio, idomu ir kokia kaina aisku...dar domina ir ciuozyklos vaikam, bet jos jauciu labai brangios g.gif
*

o kokia firma tos smeldezes? ir ar patenkinti esat?
del kainu tai as kita savaite pasakysiu kai gausiu kataloga, tada gal ir susibursim visos norincios.
mama_gulbe
a kur ir uz kiek galima isigyti paprasciausia ciuozykla, na kad ir tokia kaip senais laikais budavo ar dar net kazkur yra darzeliuose, tokia metaline, na bet nebutinai metaline, gali buti ir medine
Asticus
QUOTE(Atlantida @ 2007 04 04, 08:33)
Na, tikiuosi, man taip neatsitiks.  4u.gif Be to, uzsakem su montavimu, tai jei matysime is karto, kad kazkas negerai - bus pokalbis vietoje. Juk i prieki nemokame.

*

kai pastatys, parašyk atsiliepimus, nes irgi tą puslapį užtikus buvau ir kaip tik sudomino mane tas "Orla", aišku kaina vilioja...
zuikispuikis
QUOTE(Alvydė @ 2007 04 12, 13:48)
*

na ir kaip smelio deze?
Atlantida
QUOTE(Asticus @ 2007 04 13, 22:18)
kai pastatys, parašyk atsiliepimus, nes irgi tą puslapį užtikus buvau ir kaip tik sudomino mane tas "Orla", aišku kaina vilioja...
*

Gerai, parasysiu. Vis dar laukiame. Firmoje sake, kad daug turi uzsakymu, tad reikes laukt iki geguzes.
kavke
Ech kaip reik smelio dezes o ieskot tai ner kada verysad.gif
ivakara
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 04 13, 16:16)
Papildyta:
*

man tiktu ir ukmergej, parašyk kokį kontaktą dėl smėldėžės
Stiuardese
Smėlio dėžę patys paisdarėm, dabar reikai sūpynių doh.gif Kaži kiek kainuotų padaryt, nes rąstų tai pilna yra g.gif Gal kas domėjotės meistrais ar pakliuvo "po akim" kur ir už kiek g.gif
lora25
Mums irgi skubiai reik mediniu supyniu, padoresniu, nu ne tokiu dideliu kaip "Medzio centre" Vilniuj kur 1.500 lt kainuoja... Kazko panasaus, bet sumazinto varianto. Kas ka gali pasiulyt, gal kas gamina?...
Alvydė
QUOTE(kavke @ 2007 04 17, 13:02)
*

smėlio dėžę radau medinę su dangčiu, kai atsidaro, vaikui suoliukai pasidaro. kainuoja 120lt, dydis 1,20*1,20. tokia nemaza. reikia važiuoti Molėtų plentu ir kai išvažiuoji iš miesto, po dešine puse bus medienos gaminiai. prie pat kelio matosi sūpynės, tvoros įvairios. kam reikia, važiuokite. bigsmile.gif
flight
QUOTE(kavke @ 2007 04 17, 13:02)
*

Galiu pasiūlyt mums nereikalingą plastikinę, bet ji nėra didelė rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Stiuardese @ 2007 04 17, 13:59)
Smėlio dėžę patys paisdarėm, dabar reikai sūpynių  doh.gif  Kaži kiek kainuotų padaryt, nes rąstų tai pilna yra  g.gif  Gal kas domėjotės meistrais ar pakliuvo "po akim" kur ir už kiek  g.gif
*

Vyras šiuo metu meistrauja vaikui aikštelę - smėlio dėžė apačioje, viršuje bokštelis (su kopėtėlėm), čiuožykla (tiesa, dar neapsisprendėm, kokia) , gale - sūpynės. Jei bus įdomu, vėliau galėsiu įmesti foto ir parašyt savikainą. smile.gif
kavke
Turejom plastmasine nepatiko ax.gif
flight
QUOTE(kavke @ 2007 04 17, 20:55)
Turejom plastmasine nepatiko ax.gif
*

Įdomu kodėl? rolleyes.gif
Mums tai patiko, ypač kol buvo mažesnis. Bet dabar kieme vietos daugiau, tai nėra prasmės tokiai mažai smėliadėžei smile.gif
madre
vis leliukai ir leliukai,o ka gi astuonmeciui siulo mamos?vyresniu vaiku mamytes,pasigirkite ka prie namo irenge savo vaikams,labai idomu mirksiukas.gif
Atlantida
Na, as asmeniskai uzsakiau butent neleliukiska zaidimo aikstele, kad vaikams ilgam uztektu. Paziurek atidziau, tikrai tar cia nurodytu firmu nemazai gaminanciu supuokles ir didesniems vaikams. As kaip minejau uzsakiau - bet dar negavau - is Ezerelio Vaivorykstes.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.