Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pagirios (pachmielas)
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
"Monika"
MB nebūna pagirių. kaip gerai, kaip gerai !!!! smile.gif o šiaip tai geriausias vaistas, manau, raugintų kopūstų sriubytė, pats tas sultinys smile.gif
zedas
jop sriuba kazkas panasaus,aplamai tinka karsti skysti patiekalai.Sriubos arbatos.Dusas.As asmeniskai rukau daugiau tai kaip ir rodiklis man veikia.Parukai ir asinesi tai dar koma,ir taip kas pusvalandi ir pora val jau sviezus esu,aisku nepamirstama valgyti bei vartoti skyscius smile.gif
Kristina22
nuo ko susirgai tuo ir gydytis reikia tik nepadauginti is naujo thumbup.gif
pyratū vadas
QUOTE(Kristina22 @ 2010 04 09, 20:21)
nuo ko susirgai tuo ir gydytis reikia tik nepadauginti is naujo  : super
*

kaip gydytis triperi?
Nuožmioji_uoga
QUOTE(pyratū vadas @ 2010 04 10, 09:35)
kaip gydytis triperi?
*

Taip ir gydais lotuliukas.gif susirandi kita triperna, bet su saiku tada, neperdaugini lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
amber123
lotuliukas.gif a cia ziuriu nuo 2010 nieks nebegeria.. bigsmile.gif gal zinot kokia tabletka, kad biski suletintu alkoholio poveiki ir nebutu ant rytojaus amen..? nusimato rimtas balius, nesinori uostyt gerimu, norisi ir isgert.. bet bijau, kad poto mirsiu..
cowman
QUOTE(amber123 @ 2011 03 17, 22:01)
lotuliukas.gif a cia ziuriu nuo 2010 nieks nebegeria..  bigsmile.gif gal zinot kokia tabletka, kad biski suletintu alkoholio poveiki ir nebutu ant rytojaus amen..? nusimato rimtas balius, nesinori uostyt gerimu, norisi ir isgert.. bet bijau, kad poto mirsiu..
*

Kad Jūs norit vienas kitam prieštaraujančių dalykų. Gal ir yra tokios tabletės, kaip Jums reikia, tik abejoju, ar jos nekenkia sveikatai. Ten gi vistiek kažkaip suskaidomas tas alkoholis, negali jis tiesiog dingti.
79asta
alus su svieziai spausta citrina thumbup.gif
(0,3l alaus x puse citrinos) mirksiukas.gif
Kakavos pupelė
Geriausiai padeda tai daug daug daug miego. : ) drinks_cheers.gif
Boniss
lotuliukas.gif a cia ziuriu nuo 2010 nieks nebegeria..  bigsmile.gif gal zinot kokia tabletka, kad biski suletintu alkoholio poveiki ir nebutu ant rytojaus amen..? nusimato rimtas balius, nesinori uostyt gerimu, norisi ir isgert.. bet bijau, kad poto mirsiu..
*

zmones pradejo sveikiau gyventi ir galvoja kaip pinigus uzdirbti, o ne isleisti smile.gif
o kalbant i tema:
2-3val pries baliu isgert taurele stipraus gerimo (taurele tai 30-40ml, ir stiprus gerimas tai vodke, brendis, viskis ir pan.).
nemaisyk, gerk daug vandens ir uzgerinek vandeniu, jokiu kokteiliu, nepamirsk valgyti smile.gif
sekmes!
4u.gif drinks_cheers.gif
Wildberry
Gaivinu temą biggrin.gif Gal kas dar kokių patarimų turit biggrin.gif
gre
Mineralinis "Vytautas" arba "Birutė" ir miegas.
LAPIUKSTEU
pries pat baliuka trys anglies tabletikes..ryte kaip agurkas... tongue.gif
Senshi
Buljonas man kažkiek pagelbsti, ir daug vandens biggrin.gif
Ozito
*

metadoxil, brangus bet veikia neblogai, alkoholio gerimo metu tabletes taip pat reiketu nepamirsti gerti. Dar yra "Antipachmelin" rusiskas irgi veikia neblogai, tik man nuo jo netai kad paxmielo nera, bet pasigert neimanoma, nes juos reikia isgerti pries vartojima bei vartojimo metu.
O siaip bloga ryte buna nuo vandens netekimo, tad reikia gerti daug vandens, o is vis super jai ta vandeni gersite su cukrumi, jug kaip atlasina zmones, paprasciausiai gliukozes i vena lasina
betemos
Dar yra "Antipachmelin" rusiskas irgi veikia neblogai, tik man nuo jo netai kad paxmielo nera, bet pasigert neimanoma, nes juos reikia isgerti pries vartojima bei vartojimo metu.
O siaip bloga ryte buna nuo vandens netekimo, tad reikia gerti daug vandens, o is vis super jai ta vandeni gersite su cukrumi, jug kaip atlasina zmones, paprasciausiai gliukozes i vena lasina
*

o sito turto yra vaistineje kurioj nors? g.gif
grom
Elementariausias gydymas yra prevencija: Geriant alkoholį kartu gerti daug skysčių. Tada kepenim nepritrūks vandens ir nesijaus pachmielo smile.gif
Ozito
Dar pastebejau, kad geriant kokybiskus gerimus tikrai maziau bloga rytais, tad jai jau trucinates trucinkites kokybiskai smile.gif
grom
Tai taip. Kažkada užtikęs buvau skalę (nuo 1 iki 10) ant kiek stiprus pachmielas nuo skirtingų gėrimų, tai pamenu, kad nuo degtinės buvo 3 balai, o nuo brendžio 7.
Tigriukė@
Aš visada prieš baluką išgeriu Mezimo 2 tbl., Verdino 2 tbl. ir Raniberlo ( žinau,kad negalima su alkoholių maišyti,bet išgeriu Raniberlo prieš keletą valandų) blush2.gif Baliuke stengiuosi daug nevalgyti ( irgi žinau,kad reikia valgyti ) .Gerai baliuko metų dar Mezimo išgerti 1-2 tbl.
Ryte jeigu laaabai blogai išgeriu Raniberlio nuo rugštingumo ir vėl Mezimo. Nuo galvos skausmo Ibuprofeno arba tirpaus Aspirino su vit.C. Jeigu nelakstau į wc išgeriu geros kokybės giros ( mėgstu Tauro girą butent stikliniuose buteliuose).
Paskutiniu laiku išgeriu labai retai,visiems sakau,kad esu alergiška alkoholiui. alc.gif topsecret.gif schmoll.gif
andriuslow
Daug skysciu ryte, dushas, raugintu kopustu sriubyte smile.gif.
Taip pat atsirenku alkoholinius gerimus, daug uzkandziauju vartojant alkoholinius gerimus ir stengiuos nevirshyti savo normos wink.gif..
Splendid1
Nuo šnapso tik šnapsu!
trintukas
QUOTE(Tigriukė@ @ 2012 04 12, 12:30)
Aš visada prieš baluką išgeriu Mezimo 2 tbl., Verdino 2 tbl. ir Raniberlo ( žinau,kad negalima su alkoholių maišyti,bet išgeriu Raniberlo prieš keletą valandų) blush2.gif  Baliuke  stengiuosi daug nevalgyti ( irgi žinau,kad reikia valgyti ) .Gerai baliuko metų dar Mezimo išgerti 1-2 tbl.
Ryte jeigu laaabai blogai išgeriu Raniberlio nuo rugštingumo ir vėl Mezimo. Nuo galvos skausmo Ibuprofeno arba tirpaus Aspirino su vit.C. Jeigu nelakstau į wc išgeriu geros kokybės giros ( mėgstu Tauro girą butent stikliniuose buteliuose).
Paskutiniu laiku išgeriu labai retai,visiems sakau,kad esu alergiška alkoholiui.  alc.gif  topsecret.gif  schmoll.gif
*

bigsmile.gif oho ruošiatės į balių kaip į kelionę po tropikų miškus:D:D
aš per baliuką stengiuosi gerti kuo daugiau mineralinio, nes alkoholis labai šalina skysčius, o bloga savijauta iš ryto dažniausiai ir būna dėl dehidratacijos. Taigi tarkim geriant vyną reikia būtinai 50*50 proc gerti ir mineralinio. patikrinta- veikia thumbup.gif
Ozito
QUOTE(Tigriukė@ @ 2012 04 12, 11:30)
Aš visada prieš baluką išgeriu Mezimo 2 tbl., Verdino 2 tbl. ir Raniberlo ( žinau,kad negalima su alkoholių maišyti,bet išgeriu Raniberlo prieš keletą valandų) blush2.gif  Baliuke  stengiuosi daug nevalgyti ( irgi žinau,kad reikia valgyti ) .Gerai baliuko metų dar Mezimo išgerti 1-2 tbl.
Paskutiniu laiku išgeriu labai retai,visiems sakau,kad esu alergiška alkoholiui.  alc.gif  topsecret.gif  schmoll.gif
*

Nu daaa, primesk, vaistinej sutinki kaimyna, tas toks klausia "sergi ?", tu: "nea, gimtadieniui ruosiuos..." lotuliukas.gif
Individualistė
mmm... kaip seniai buvo tas jausmas..

nepasakyčiau, kad jo pasiilgau..

Bet prisigert tai norėčiau.. ech.. kokio viskio su cola...

O man tai BŪDAVO kibinas su sultiniu labai gerai flirt.gif
Neta&
QUOTE(Individualistė @ 2012 04 28, 22:45)
O man tai BŪDAVO kibinas su sultiniu labai gerai flirt.gif

Sako sultinys tokiu atveju geras dalykas,bet kad dar prie jo kibinas(ar nesigaus atvirkstinis reiskinys g.gif lotuliukas.gif ),tai kazkaip neitiketina schmoll.gif blink.gif
klementyna
man pachmielui reikia labai daug valgyti ir ne salocikiu, pramusa tik gerai sociai pavalgius. buna, kad tusas tesiasi dvi dienas ,tai aliuko i pagalba pasiimu. (cia studentiski laikai)
o dabar kai nebeturiu laiko tusams, o kartais tai nutinka - tai velgi maistas, vanduo, dusas, miegas ir kokia nors rugstele - dazniausiai apelsinai. smile.gif
Medlieva
QUOTE(Splendid1 @ 2012 04 19, 13:10)
Nuo šnapso tik šnapsu!
*

Manau, kad tikrai ne cool.gif . Čia jau alkoholizmas ax.gif
Individualistė
QUOTE(Neta& @ 2012 04 28, 21:54)
Sako sultinys tokiu atveju geras dalykas,bet kad dar prie jo kibinas(ar nesigaus atvirkstinis reiskinys g.gif  lotuliukas.gif ),tai kazkaip neitiketina  schmoll.gif  blink.gif
*

Matai, kiti kitą dieną į valgį net pasižiūrėti nenori, bet aš iš tų, kur kitą dieną būtina pavalgyt, nes kitaip silpna būna. O kibinai su sultiniu tiesiog super. Bet čia tie tikrieji, ne iš Maximos. Mes pirkdavom iš senosios kibininės, ar kažkaip ten.. nu tos, kur sudegė.

Ir dar šaltibarščiai labai gerai.
Neta&
QUOTE(Individualistė @ 2012 04 29, 13:55)
Matai, kiti kitą dieną į valgį net pasižiūrėti nenori, bet aš iš tų, kur kitą dieną būtina pavalgyt, nes kitaip silpna būna. O kibinai su sultiniu tiesiog super. Bet čia tie tikrieji, ne iš Maximos. Mes pirkdavom iš senosios kibininės, ar kažkaip ten.. nu tos, kur sudegė.
Ir dar šaltibarščiai labai gerai.

Koks skirtumas is kur tie kibinai,jei aplamai i maista negali ziureti.Vat sultinys,veliau mineralinis,kaip sakoma,troskulys nugali viska mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Ozito
vandens gerkit daug daug, nes pachmielas tai tik paprasciausia dehitratacija, nes alkoholis dziovina organizma
2546
geriausiai 50 gramu biggrin.gif jei labai blogai tai dar i 50 gramu idekite puse saukstelio maltu pipiru cool.gif tik sis receptas tiems kam po 50 g. kablys i nugara nekala drinks_cheers.gif
klementyna
QUOTE(2546 @ 2012 05 03, 17:22)
geriausiai 50 gramu biggrin.gif  jei labai blogai tai dar i 50 gramu idekite puse saukstelio maltu pipiru  cool.gif  tik sis receptas tiems kam po 50 g. kablys i nugara nekala drinks_cheers.gif
*

o buna tokiu ? smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.