Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pagirios (pachmielas)
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
tevelis
Alus thumbup.gif
agle
kadangi padauginti kaip ir netenka biggrin.gif bet sumaišius alkoholį tai būna prastai blush2.gif tada gelbsti tai buljono puodelis arba arbata su daug citrinos ir aišku miegaaas
Mama liala
geriausiai padeda supjaustyta citrina smulkiai uzpilta stikline verdancio vandens, palaukti kol atves ir vienu ypu isgerti thumbup.gif
Limcamca
Alkazetzer thumbup.gif
gerdakamile
Kas cia susirinko. Negerenciu klubas?
Nesamone
Visi megstam, isgerti ir ryte paprastai buna pachmielas.
O liaudies patarle byloja - nuo ko susirgai tuom ir gydykis.
Taip kad is ryto gramu 100-200 ir super savijauta. Na o jei padaugini (netycia)
blink.gif
Ka darysi - buna.
Nepagalvokit mes ne alkoholikai. Tiesiog teisybe sakau kaip yra. Baliai toks dalykas. O save stabdyti? Imam is gyvenimo viska kas geriausia smile.gif

SUPER
*#Orinta#*
Ne velnio nei 200 ,nei sompanas nei kokie vaistai doh.gif guledavau nuo ryto iki vakaro apsikabinus geriausia drauga unitaza su virinto vandens stiklainiuku tongue.gif kol skrandis neissivalydavo .Nepagalvokit nieko blogo ,bet tai neturedavo reiksmes ar padaugindavau ar ne vistiek ,organizmas matyt nepriima alkoholio g.gif schmoll.gif
Papildyta:
o va vyras atsikelia padaro tuos 100- 200 ,kaip cia rase ir vaiksto sau patenkintas ,arba miksa kala g.gif o tada buna neatsargus pahmielas bigsmile.gif lotuliukas.gif
Vytautas :)
QUOTE(gerdakamile @ 2007 04 14, 21:50)
Kas cia susirinko. Negerenciu klubas?
Nesamone
Visi megstam, isgerti ir ryte paprastai buna pachmielas.
O liaudies patarle byloja - nuo ko susirgai tuom ir gydykis.
Taip kad is ryto gramu 100-200 ir super savijauta. Na o jei padaugini (netycia)
blink.gif
Ka darysi - buna.
Nepagalvokit mes ne alkoholikai. Tiesiog teisybe sakau kaip yra.  Baliai toks dalykas. O save stabdyti? Imam is gyvenimo viska kas geriausia smile.gif

SUPER
*

Iš ryto apie degtinę net negaliu pgalvoti. Iškart supykina. Geriausiai padeda taurė pusiau saldaus šampano arba trys skardinės "Burn" energetinio gėrimo (nesveika, bet padeda...).
MiJo
QUOTE(eimmma @ 2007 04 14, 22:19)
Ne velnio nei 200 ,nei sompanas nei kokie vaistai  doh.gif  guledavau nuo ryto iki vakaro  apsikabinus geriausia drauga unitaza  su virinto vandens stiklainiuku  tongue.gif  kol skrandis neissivalydavo .Nepagalvokit nieko blogo ,bet tai neturedavo reiksmes ar padaugindavau ar ne vistiek ,organizmas matyt nepriima alkoholio  g.gif  schmoll.gif

Ir man panašiai - jei jau pageriu gerai, tai kitą dieną praleidžiu apsikabinusi unitazą. O jau galvos skausmas koks būna doh.gif Taip man nuo pat pirmų balių. Todėl geriu labai retai - kartą, du į metus, turiu minty rimtas pjankes. Šiaip neatsisakau taurės vyno, bokalo alaus ar Martinio. Nuo tokio kiekio bent jau galva neskauda ir nepykina kitą dieną thumbup.gif
ssiimmaa
mane kazkada pries baliuka moke mama biggrin.gif jei gersi tai tik degtine ir tik gryna be nieko! brrrrrrrrrrrr net nupurte lotuliukas.gif o jei gera degtine tai jos ir neuzsiuos smile.gif jo pacmieliukui padeda kefyras, mineralinis, o degtine gerai gerti su citrinom, vitaminas c kazkaip kazka daro gero kiek kazkas sake smile.gif
Filosofas
tik nereikia kitą rytą lakt kaip kupranugariui gazuotų gėrimų. ir apskritai, jei iki pietų įkaldavau, kad ir mažą alaus, ate dienos šviesai blink.gif . o po pietų pora staparikų šaltos vodkės gali stebuklingai padėti. nu aišku kai visą dieną vairuoju, tenka jau kažkaip su arbatos juodos kibiru išsiverst. o šiaip kelis kartus po tris ir daugiau mėnesių mėginau visai negert. žinot, š. gavosi verysad.gif . po to baisiai pradedi padaugint. manau kas antrą dieną po kelis drinks_cheers.gif nieko blogo lotuliukas.gif .
kristinka
na kai vyras manes neklauso doh.gif tai gydosi alum,o kai paklauso tai gydosi citrina ir ledais bigsmile.gif
VIVULIA
LEDU, DAUG LEDU!!!!
blusė
vanduo+citrina+ truputis cukraus+ ledas thumbup.gif

veliau jau dienai ipusejus iesko raugintu kopustu sriubos lotuliukas.gif
Mama liala
QUOTE(bluse @ 2007 05 10, 16:47)
vanduo+citrina+ truputis cukraus+ ledas thumbup.gif

veliau jau dienai ipusejus iesko raugintu kopustu sriubos lotuliukas.gif
*

aha tikrai geras komplektelis thumbup.gif .todel jei jau MB nusimato balius citrinom ir kopustais pasirupinu is anksto lotuliukas.gif
Valedy
Kadangi pati negeriu svaigalų,tai manau,kad geriausia jų ir negerti...Na o kai vyras retą kartą padaugina,tai jam padeda kažkokios tabletės-šipoškės,tiksliai nežinau pav. blink.gif doh.gif
dalyyvė
jei ant daugiadieniu nesinori uzsikabint,padeda atsigaut po teisingu kiekiu alko:pienas, ledai arba kefyras- jaunystes eliksyras:)
laiskai
man padeda sporto klubas smile.gif na ne sportuot vaziuoji, bet pirtelese ir dziakusiuose pamirkt, saltam vandenuke paplaukiot smile.gif jautiesi gal ir pavarges, bet be jokiu skausmu thumbup.gif o Siaip as prie tu, kad reikia megautis su saiku drinks_cheers.gif nors visaip pasitaiko...
Laaila
Mes su vyru iš ryto geriam mineralinį arba arbatą. Dieną einam kur nors pabimbinėti ir sriubos užvalgyt. Vakare prisiperkam ledų (šerbeto) ir žiūrim teliką 4u.gif Taip čiuchinamės visą dieną, bet vakare būnam žvalūs ir praktiškai gebantys vėl tūsintis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Eustachijus
Nu, kaip sakoma: "Prisidirbai, tai ir kentek" lotuliukas.gif Nes kaip gaunasi? O gi taip, kad tusiniesi sekancios dienos saskaita.
O siaip susvelnina tuos reikalus citrina. biggrin.gif
Ir dar girdejau, kad uztenka amonjako tris lasus isilasinti i stikline vandens ir isgert (tipo jis gesina alkoholi). g.gif
Papildyta:
Nu... mirksiukas.gif
Laaila
QUOTE(Eustachijus @ 2007 06 10, 01:43)
Nu, kaip sakoma: "Prisidirbai, tai ir kentek" lotuliukas.gif  Nes kaip gaunasi? O gi taip, kad tusiniesi sekancios dienos saskaita.
O siaip susvelnina tuos reikalus citrina. biggrin.gif
Ir dar  girdejau, kad uztenka amonjako tris lasus isilasinti i stikline vandens ir isgert (tipo jis gesina alkoholi).  g.gif
Papildyta:
Nu...  mirksiukas.gif
*

labai jau baisiai skamba tas amoniako gerimas lotuliukas.gif
Ahimsa
QUOTE(Laaila @ 2007 06 10, 12:20)
labai jau baisiai skamba tas amoniako gerimas  lotuliukas.gif
*

Aha, nelabai patraukliai skamba drinks_cheers.gif O citrina tai tikrai neblogai nusveicia pachmiela, galima isispaust i vandeni ir isgert mirksiukas.gif
Eustachijus
QUOTE(Ahimsa @ 2007 06 10, 12:31)
Aha, nelabai patraukliai skamba drinks_cheers.gif  O citrina tai tikrai neblogai nusveicia pachmiela, galima isispaust i vandeni ir isgert mirksiukas.gif
*

Girdejau, kad paciame organizme yra amonijako ir jis kovoja su alkoholiu (priklausomai nuo amonijako kiekio). mirksiukas.gif
Laaila
QUOTE(Ahimsa @ 2007 06 10, 12:31)
Aha, nelabai patraukliai skamba drinks_cheers.gif  O citrina tai tikrai neblogai nusveicia pachmiela, galima isispaust i vandeni ir isgert mirksiukas.gif
*

O su citrina gerimas gal irgi priklauso nuo to ka geriai smile.gif As pvz buvau vyno padauginus ir visa nakti laksciau is saldytuvo vynuogiu sulciu pagert! Tai jau ryte kaip sukilo rugstys... teko su Ichtiandru bendraut unitaza apsikabinus! biggrin.gif
Tai va isisvaizduoju, kad vyno prigerus ryte gal nereiktu citrinu gerimo gert smile.gif
oxikas_777
Labukas visiems, noriu pasiguost... unsure.gif vakar MB su draugu patvarke 1litra dektines, na as nieko pries tegu geria , bet kai jis pradejo kabinetis tai prie suns tai prie manes pasakiau prigeriau tai pabuk ramiai... o jis prie draugu akivaizdos man parode vidurini pirsta... verysad.gif pasijutau baisiai izeista. Na galvoju ryt pasisnekesiu ka cia su girtu.. na ka dreaugai isejo jis moegot nuejo viska palikdamas man sutvetkyti mad.gif nieko galvoju lai isismiega, na o jis miegodamas nespejo i WC tai i lova apveme visas grindis vaikas pabudo valgyti noi tas vemia ziodziu chaosas, bet jau baigiantis man tvarkyti jo ,,dovanele" jis asko kad as kalta del to kaip jis pasielge blink.gif . na bet Dievas ji pakorojo... tongue.gif veėme ilgai ir nemaloniai ryte su vaiku isejome pas gydytoja ,jis veme, griztame jis tebevemia, tai kvieciau greritaja. Tai stai kas padeda nuo pagiriu : pas valanda po sauksteli medaus LAikyti burnoje kol istirpas, gerti kefyra, metu arbata, ,,Vytauta" mineralini, arbga isvirtu kaulu buljona. Maniskiui padejo...ir tada atsiprase, bet vistiek norisi man ji prismaugti....
Papildyta:
Vaje tik dabar pamaciau kiek kalaidu priveliau, SORRY cia is to pykcio .... biggrin.gif
as busiu tevas

jeigu kad ir kiek geri ir vistiek nezinai ka reiskia pachmielas reiskia tu apskritai chujovai jautiesi kasdien. vertetu susirupinti. nelabai tikiu kad yra nors vienas normalus zmogus kuris po to kai nuodijo savo organizma veliau jauciasi gerai. na nebent gerimu vadina alaus utu nusiurbima nuo vieno bokalo. g.gif drinks_cheers.gif

Droo
geros apelsinų sultys ax.gif ir dar ledai mirksiukas.gif
Jolitukas*
Na man labai padeda visokie energetiniai gėrimai thumbup.gif red bulis ar baterija......atgaivina protą, sujudina skrandį..... rolleyes.gif
paprastas
saltu vandeniu atskiestos ir pasudytos pomodoru sultys padedavo smile.gif
*Sweetness*
Maniskis gydosi,tuo nuo ko susirgo..dazniausiai tai buna taip pat padauginta,tada gaunasi trecia pachmielo diena.. doh.gif o man tai kita diena apie joki alkoholi net minties negali but,mane pykina net pagalvojus..esu bandzius alaus gert,bet iskart viska isvemiau..taigi guliu visa dienele ir lakstau i WC vemt... doh.gif
*mamusikas*
Jei tik įmanoma gydomės miegu. biggrin.gif DAr padeda daug paprasto ar mineralinio vandens.
nestoske
Negaliu suprasti, kad reikia tiek pasigerti, kad paskui rytdiena taip sunku ir bloga butu. As visada ant vyro labai pykstu del to., bet jeigu jau taip atsitinka ( aciu dievui , nedaznai), tai jam tik miegas, miegas, miegas ir tarpe ju arbata labai saldi tepadeda mirksiukas.gif
alumegis
pachmielas kaip ir sloga- jei gydai praeina per savaite, jei negydai-per septynias dienas;)
liaudies ismintis byloja:"nuo ko susirgai, tuo ir gydikis" drinks_cheers.gif
xxkamane
nu geda nerealiai bet prisipazinsiu jog kartais ir as prisisnioju blush2.gif
bet zinau kad isgerus dvi stiklines pieno(dar neatsigulus i lova, pas ka skrandis sveikas) neturi rytoj jokiu galvos skausmų ir pagiriu.
Kas nepernesa pieno: 5 tabletes angliuku pries baliu, 5 po baliaus, dar 3 baliaus metu - jokiu pagiriu
Altaira
QUOTE(xxkamane @ 2007 11 06, 15:54)
bet zinau kad isgerus dvi stiklines pieno(dar neatsigulus i lova, pas ka skrandis sveikas) neturi rytoj jokiu galvos skausmų ir pagiriu.
Kas nepernesa pieno: 5 tabletes angliuku pries baliu, 5 po baliaus, dar 3 baliaus metu - jokiu pagiriu
*

o, geras, nežinojau g.gif Reikės išbandyt kada blush2.gif Man tai kitą rytą tik mineralinis padeda blink.gif
Zylute1
mineralinis, saldi arbata (mat alkoholis gliukoze is organizmo pasalina), putojantis aspirinas, ir MIEGAS MIEGAS MIEGAS lotuliukas.gif
Tsiocia
QUOTE(xxkamane @ 2007 11 06, 15:54)
*

Aha, man irgi angliukai padeda. Ir diedui mano tai pat.. Dar vat kartais jei tenka viska user posted image tai tada ramuneliu arbatos kalam, kad sustabdytu user posted image procesa.. blush2.gif
Tinkis Vinkis
Stipri arbata, miegas (jei imanoma, tarkim, vaikai ant galvos nelipa) karsta vonia (taip, kad prakaitas zliaugtu), sieksas... jei zmona dar aplamai kalbetis nori po vakarykscio....
kose
Sia savaite klausiau gyd. toksikologo paskaita (ir apie pagirias). Kelios mintys: Daug skysciu, geriau saldziu :arbatos, sulciu. Vit. C- legenda... Aspirinas visiskai netinka del galimu komplikaciju...Geriau jau Paracetamolio tablete... O prabudus anksti, kol dar tikrosios pagirios nekamuoja, visai tikslinga stiklinaite alaus isgerti... Kai kurios profesionalios pastabos buvo man naujiena... blink.gif
Apus
a ner ko pijokauti, tada nereikes ir pagiriotis lotuliukas.gif
maniskis kai padaugina tai tris dienas ant maisto sutaupau - nieko nevalgo thumbup.gif lotuliukas.gif
skaiciukas
Raugintų kopūstų sriubą, dušas ir daug mineralinio... thumbup.gif
Kleckutė
n tikrai susilaikymas pats geriausias dalykas, taciau jei neina, labai padeda Alkaprim thumbup.gif
Dikaa
Geras vaistas-aspirino tabletė, galima ir dvi. Daug vandens. Pomidorų sultys. ax.gif
Daidute
QUOTE(Smiltė_viltė @ 2007 11 24, 23:41)
Geras vaistas-aspirino tabletė, galima ir dvi. Daug vandens. Pomidorų sultys. ax.gif
*

Daug daug ledu ir jei priima skrandukas - jogurtas arba pienas mirksiukas.gif
***Žaltvykslė
Aš tai prašlitinėju vis pagulėdama,daug gryno vandens geriu ir daug valgau visko,ypač mėsos.Mane tai daugiau neišsimiegojimas kamuoja,nei pačios pagirios.. sad.gif
ing

Raugintų kopūstų sriuba, mineralinis, kefyras man padeda. Reikia žiūrėti ko skrandis nori tuo metu. g.gif
***Žaltvykslė
Viena pažįstama tai labai žiauriai pachmielinasi-3-4 paras.Tai ji valgo pigius ledus ištisai-tuos vaisinius.Kaušelius meta lauk,tik vidų išryja.Tai kokią 20 suvalgo pirmas 2 dienas..Sako-jai geriausia.Va ir dabar-ryt Naujus švęst,o ji po Kalėdų tik vakar atsigavo.O svarbiausia tai,kad ji tikrai negeria be proto-nu įkala normaliai,bet ne iki vėmimo,ne iki svirduliavimo,nu aš tikrai kartais daugiau padarau,ir silpnai jaučiuos tik ant rytojaus...

rolleyes.gif
surminas
Rytoj pard. nedirbs , tai as parsinesiau mineralinio. rolleyes.gif
Meistriukas
Nuo ko susirgai tuo ir gydikis:)
S.N.A.S
šitas būdas turbūt visad padeda, bet kaip sunku prisiverst ant rytojaus.. fitness3.gif
aš paskuitniu metu išgeriu aspirino UPSA ir kažkaip blogumai praeina. bet geriausia ir ištikimiausia draugė kitąryt - žalioji arbata su daug daug cukraus thumbup.gif leidžia atsičiuchint.. blush2.gif
cdavid
Gerai užgėrus ryte iš anksto būnu pasikavojęs GIN utenos 0,5.Lovoje sutvarkai,ir nesikeli,paguli dar kiek.Galima alaus,bet nevisada jo norisi doh.gif Po to kokteilio jau ir alutis eina ir užkast gali...Jei alkoholio nevalia(mašina ar pan..)pora aspirino,russian schvepes,ar energetinio,sulčių obuolių.Ir būtina pavalgyt(pikantiška man).Bet alutis visad gerai ,kai jau pradedi prarast paskutinius alko ląšus kraujyje lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.