Alus
kadangi padauginti kaip ir netenka
geriausiai padeda supjaustyta citrina smulkiai uzpilta stikline verdancio vandens, palaukti kol atves ir vienu ypu isgerti
Alkazetzer
Kas cia susirinko. Negerenciu klubas?
Nesamone Visi megstam, isgerti ir ryte paprastai buna pachmielas. O liaudies patarle byloja - nuo ko susirgai tuom ir gydykis. Taip kad is ryto gramu 100-200 ir super savijauta. Na o jei padaugini (netycia) Ka darysi - buna. Nepagalvokit mes ne alkoholikai. Tiesiog teisybe sakau kaip yra. Baliai toks dalykas. O save stabdyti? Imam is gyvenimo viska kas geriausia SUPER
Ne velnio nei 200 ,nei sompanas nei kokie vaistai
Papildyta: o va vyras atsikelia padaro tuos 100- 200 ,kaip cia rase ir vaiksto sau patenkintas ,arba miksa kala QUOTE(gerdakamile @ 2007 04 14, 21:50) Kas cia susirinko. Negerenciu klubas? Nesamone Visi megstam, isgerti ir ryte paprastai buna pachmielas. O liaudies patarle byloja - nuo ko susirgai tuom ir gydykis. Taip kad is ryto gramu 100-200 ir super savijauta. Na o jei padaugini (netycia) Ka darysi - buna. Nepagalvokit mes ne alkoholikai. Tiesiog teisybe sakau kaip yra. Baliai toks dalykas. O save stabdyti? Imam is gyvenimo viska kas geriausia SUPER Iš ryto apie degtinę net negaliu pgalvoti. Iškart supykina. Geriausiai padeda taurė pusiau saldaus šampano arba trys skardinės "Burn" energetinio gėrimo (nesveika, bet padeda...). QUOTE(eimmma @ 2007 04 14, 22:19) Ne velnio nei 200 ,nei sompanas nei kokie vaistai Ir man panašiai - jei jau pageriu gerai, tai kitą dieną praleidžiu apsikabinusi unitazą. O jau galvos skausmas koks būna
mane kazkada pries baliuka moke mama
tik nereikia kitą rytą lakt kaip kupranugariui gazuotų gėrimų. ir apskritai, jei iki pietų įkaldavau, kad ir mažą alaus, ate dienos šviesai
na kai vyras manes neklauso
LEDU, DAUG LEDU!!!!
vanduo+citrina+ truputis cukraus+ ledas
veliau jau dienai ipusejus iesko raugintu kopustu sriubos
Kadangi pati negeriu svaigalų,tai manau,kad geriausia jų ir negerti...Na o kai vyras retą kartą padaugina,tai jam padeda kažkokios tabletės-šipoškės,tiksliai nežinau pav.
jei ant daugiadieniu nesinori uzsikabint,padeda atsigaut po teisingu kiekiu alko:pienas, ledai arba kefyras- jaunystes eliksyras:)
man padeda sporto klubas
Mes su vyru iš ryto geriam mineralinį arba arbatą. Dieną einam kur nors pabimbinėti ir sriubos užvalgyt. Vakare prisiperkam ledų (šerbeto) ir žiūrim teliką
Nu, kaip sakoma: "Prisidirbai, tai ir kentek"
O siaip susvelnina tuos reikalus citrina. Ir dar girdejau, kad uztenka amonjako tris lasus isilasinti i stikline vandens ir isgert (tipo jis gesina alkoholi). Papildyta: Nu... QUOTE(Eustachijus @ 2007 06 10, 01:43) Nu, kaip sakoma: "Prisidirbai, tai ir kentek" O siaip susvelnina tuos reikalus citrina. Ir dar girdejau, kad uztenka amonjako tris lasus isilasinti i stikline vandens ir isgert (tipo jis gesina alkoholi). Papildyta: Nu... labai jau baisiai skamba tas amoniako gerimas QUOTE(Ahimsa @ 2007 06 10, 12:31) Aha, nelabai patraukliai skamba O su citrina gerimas gal irgi priklauso nuo to ka geriai Tai va isisvaizduoju, kad vyno prigerus ryte gal nereiktu citrinu gerimo gert
Labukas visiems, noriu pasiguost...
Papildyta: Vaje tik dabar pamaciau kiek kalaidu priveliau, SORRY cia is to pykcio .... jeigu kad ir kiek geri ir vistiek nezinai ka reiskia pachmielas reiskia tu apskritai chujovai jautiesi kasdien. vertetu susirupinti. nelabai tikiu kad yra nors vienas normalus zmogus kuris po to kai nuodijo savo organizma veliau jauciasi gerai. na nebent gerimu vadina alaus utu nusiurbima nuo vieno bokalo.
geros apelsinų sultys
Na man labai padeda visokie energetiniai gėrimai
saltu vandeniu atskiestos ir pasudytos pomodoru sultys padedavo
Maniskis gydosi,tuo nuo ko susirgo..dazniausiai tai buna taip pat padauginta,tada gaunasi trecia pachmielo diena..
Jei tik įmanoma gydomės miegu.
Negaliu suprasti, kad reikia tiek pasigerti, kad paskui rytdiena taip sunku ir bloga butu. As visada ant vyro labai pykstu del to., bet jeigu jau taip atsitinka ( aciu dievui , nedaznai), tai jam tik miegas, miegas, miegas ir tarpe ju arbata labai saldi tepadeda
pachmielas kaip ir sloga- jei gydai praeina per savaite, jei negydai-per septynias dienas;)
liaudies ismintis byloja:"nuo ko susirgai, tuo ir gydikis"
nu geda nerealiai bet prisipazinsiu jog kartais ir as prisisnioju
bet zinau kad isgerus dvi stiklines pieno(dar neatsigulus i lova, pas ka skrandis sveikas) neturi rytoj jokiu galvos skausmų ir pagiriu. Kas nepernesa pieno: 5 tabletes angliuku pries baliu, 5 po baliaus, dar 3 baliaus metu - jokiu pagiriu QUOTE(xxkamane @ 2007 11 06, 15:54) nu geda nerealiai bet prisipazinsiu jog kartais ir as prisisnioju bet zinau kad isgerus dvi stiklines pieno(dar neatsigulus i lova, pas ka skrandis sveikas) neturi rytoj jokiu galvos skausmų ir pagiriu. Kas nepernesa pieno: 5 tabletes angliuku pries baliu, 5 po baliaus, dar 3 baliaus metu - jokiu pagiriu o, geras, nežinojau
mineralinis, saldi arbata (mat alkoholis gliukoze is organizmo pasalina), putojantis aspirinas, ir MIEGAS MIEGAS MIEGAS
QUOTE(xxkamane @ 2007 11 06, 15:54) nu geda nerealiai bet prisipazinsiu jog kartais ir as prisisnioju bet zinau kad isgerus dvi stiklines pieno(dar neatsigulus i lova, pas ka skrandis sveikas) neturi rytoj jokiu galvos skausmų ir pagiriu. Kas nepernesa pieno: 5 tabletes angliuku pries baliu, 5 po baliaus, dar 3 baliaus metu - jokiu pagiriu Aha, man irgi angliukai padeda. Ir diedui mano tai pat.. Dar vat kartais jei tenka viska tai tada ramuneliu arbatos kalam, kad sustabdytu procesa..
Stipri arbata, miegas (jei imanoma, tarkim, vaikai ant galvos nelipa) karsta vonia (taip, kad prakaitas zliaugtu), sieksas... jei zmona dar aplamai kalbetis nori po vakarykscio....
Sia savaite klausiau gyd. toksikologo paskaita (ir apie pagirias). Kelios mintys: Daug skysciu, geriau saldziu :arbatos, sulciu. Vit. C- legenda... Aspirinas visiskai netinka del galimu komplikaciju...Geriau jau Paracetamolio tablete... O prabudus anksti, kol dar tikrosios pagirios nekamuoja, visai tikslinga stiklinaite alaus isgerti... Kai kurios profesionalios pastabos buvo man naujiena...
a ner ko pijokauti, tada nereikes ir pagiriotis
maniskis kai padaugina tai tris dienas ant maisto sutaupau - nieko nevalgo
Raugintų kopūstų sriubą, dušas ir daug mineralinio...
n tikrai susilaikymas pats geriausias dalykas, taciau jei neina, labai padeda Alkaprim
Geras vaistas-aspirino tabletė, galima ir dvi. Daug vandens. Pomidorų sultys.
Aš tai prašlitinėju vis pagulėdama,daug gryno vandens geriu ir daug valgau visko,ypač mėsos.Mane tai daugiau neišsimiegojimas kamuoja,nei pačios pagirios..
Raugintų kopūstų sriuba, mineralinis, kefyras man padeda. Reikia žiūrėti ko skrandis nori tuo metu.
Viena pažįstama tai labai žiauriai pachmielinasi-3-4 paras.Tai ji valgo pigius ledus ištisai-tuos vaisinius.Kaušelius meta lauk,tik vidų išryja.Tai kokią 20 suvalgo pirmas 2 dienas..Sako-jai geriausia.Va ir dabar-ryt Naujus švęst,o ji po Kalėdų tik vakar atsigavo.O svarbiausia tai,kad ji tikrai negeria be proto-nu įkala normaliai,bet ne iki vėmimo,ne iki svirduliavimo,nu aš tikrai kartais daugiau padarau,ir silpnai jaučiuos tik ant rytojaus...
Rytoj pard. nedirbs , tai as parsinesiau mineralinio.
Nuo ko susirgai tuo ir gydikis:)
šitas būdas turbūt visad padeda, bet kaip sunku prisiverst ant rytojaus..
aš paskuitniu metu išgeriu aspirino UPSA ir kažkaip blogumai praeina. bet geriausia ir ištikimiausia draugė kitąryt - žalioji arbata su daug daug cukraus
Gerai užgėrus ryte iš anksto būnu pasikavojęs GIN utenos 0,5.Lovoje sutvarkai,ir nesikeli,paguli dar kiek.Galima alaus,bet nevisada jo norisi
|