Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pagirios (pachmielas)
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Dipse
labas tėčiai,

Kaip kitą dieną po gero vakarėlio gyotės?
barra
Manau ,reiketu vartot saikingai,kad paskui nereiketu vaistu drinks_cheers.gif
airinuke_1
mano vyras kai padaugina, geria alkostopa arba kazkoki panasu i ji, vaistinese pilna tokiu vaistu mirksiukas.gif ir sveikata uz puses val tokia kaip praejusia mirksiukas.gif diena
Tetis2005
QUOTE(Dipse @ 2006 10 13, 10:12)
labas tėčiai,

*

Kertu problema is esmes - negeriu.
teptukas :)
na siaip reik gert protingai,,nemaisant,,,,, as galiu isgert wiskio belekiek iki nuluzimo,kita diena tik siaip buna slabna,,bet kad galwa skaduetu ar kazka tai ne,bet jei bent ka nors pries tai,tai sakes buna.... siap jo tie waistai waistinese tirkai geri,ypac kai kita diena i darba smile.gif o kad kwapo nebutu yra lukoiluose tokios tabletytes tongue.gif
Tetis2005
Jezusa gerikai. Ir kas is to kad geriat belekiek? Pamatytumet is salies.. Mes su zmona keiciam suvokima, ir susiburem negerianciu draugu rata. Tusai zymiai linksmesni o atsiminti prasmingo yra daug ka.
naitas
QUOTE(Dipse @ 2006 10 13, 11:12)
labas tėčiai,

*

labas,

aš mama ax.gif dviejų vyrukų bigsmile.gif Juos mokysiu atsipalaiduot vakarėliuos kuo mažiau geriant alko, o daugiau plakti liežuviais ir šokti... o pati netolimoj praeity kitą dieną, kai jau labai būdavu padauginus, bet ne primaišius, tai gerdavau tik coca-cola. padėdavo thumbup.gif ir min "Vytautas" thumbup.gif
draugs
Na dėl visiškos blaivybės ir taip toliau nesek pasakų teti 2005 . Pats 5 m. buvai blaivybes sajungoj smile.gif)) Patirtis man sako , kad saikingas vartojimas geriau smile.gif
O gal tiesiog taip manau dėl dviejų dalykų :
1 . Galiu gerti kol pasidarys bloga, nepastovėsiu ant kojų , bet protas blaivus. Todėl geriu tik tiek kiek suteikia lengvą atsipalaidavimą.
2 . Kad ir ką gėriau nežinau kas tai pagirios . Todėl patart negaliu.
Terija:)
Vengiu padaugint,labai jau sunku ir vaistų tinkamų neatrandu.O be to ir balius linksmenis,kai kojos laiko normaliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
dontstop
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 10 14, 12:00)
Jezusa gerikai. Ir kas is to kad geriat belekiek? Pamatytumet is salies.. Mes su zmona keiciam suvokima, ir susiburem negerianciu draugu rata. Tusai zymiai linksmesni o atsiminti prasmingo yra daug ka.
*

Vat kur tokių draugų rast g.gif g.gif g.gif
Ir mes su vyrų keičiam suvokimą, ale kolkas "tūsinamės" dviese unsure.gif
Langoza
QUOTE(naitas @ 2006 10 14, 15:11)
labas,

aš mama ax.gif dviejų vyrukų bigsmile.gif Juos mokysiu atsipalaiduot vakarėliuos kuo mažiau geriant alko, o daugiau plakti liežuviais ir šokti... o pati netolimoj praeity kitą dieną, kai jau labai būdavu padauginus, bet ne primaišius, tai gerdavau tik coca-cola. padėdavo thumbup.gif  ir min "Vytautas" thumbup.gif

*

pati tai gerdavo tiek, kad mineralke vaduodavo, a vaikus aukles ant sauso istatymo lotuliukas.gif

aisku, to kiekviena mama nori.
naitas
QUOTE(leliux @ 2006 10 16, 11:27)
pati tai gerdavo tiek, kad mineralke vaduodavo, a vaikus aukles ant sauso istatymo  lotuliukas.gif

aisku, to kiekviena mama nori.

Ir mes su vyrų keičiam suvokimą, ale kolkas "tūsinamės" dviese
*

Prajuokinot laugh.gif
aišku, kiekviena mama ir tėvas nori, kad vaikas būtų šaunuolis visom gerom prasmėm... Net baisu pagalvot, kaip kartais nutikdavo blush2.gif lotuliukas.gif paišdykaudavau thumbup.gif
tete
geriausia yra nepadauginti tongue.gif nors visko pasitaiko g.gif girdejau metadoksilas padeda pats nebandziau nes kaskaip neprireikia ax.gif
Langoza
dar geras dalykelis, sako, tas skystimelis nuo marinuotu agurkiuku arba kopustu ax.gif
emsi
Išvis reik žiūrėt ką geri ir valgai, ir tada jokio pachmielo nebus thumbup.gif Aš visada geriu tik viskį arba šampą ir dar niekad nebuvo pagirių thumbup.gif Geriu nemažai, bet labai retai, ir mano šūkis, kad ir kas bus antrą dieną nei lašo, jau geriau daug smileysex.gif , sočiai pavalgyt gamtoj pabūti ir viskas bus thumbup.gif
skruzdelyte
QUOTE(tete @ 2006 10 17, 00:35)
geriausia yra nepadauginti  tongue.gif nors visko pasitaiko  g.gif  girdejau metadoksilas padeda pats nebandziau nes kaskaip neprireikia  ax.gif
*

As tai karta bandziau ax.gif , ir man padejo, na ne 100 %, bet vis lengviau buvo blush2.gif
Bet kaip senoliai sako, kuom susirgai tai tuom ir gydykis hihihi.gif sakiau jei kada bus stiprios pagirios tai reiks pabandyti lotuliukas.gif
cerber
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 10 14, 05:18)
Kertu problema is esmes - negeriu.
*

Daug prarandi. Bet jeigu kada sugalvosi išgert ir nebegalėsi sustot, tai eidamas miegot išgerk bent dvi stiklines vandens ir kitą rytą busi žvalus kaip niekad.
Langoza
QUOTE(cerber @ 2006 11 14, 22:36)
Daug prarandi. Bet jeigu kada sugalvosi išgert ir nebegalėsi sustot, tai eidamas miegot išgerk bent dvi stiklines vandens ir kitą rytą busi žvalus kaip niekad.
*

lotuliukas.gif
o tas patarimas, tai nzn unsure.gif esu bandzius, bet nelabai man tas vandenukas padededavo blush2.gif
cerber
QUOTE(leliux @ 2006 11 14, 22:39)
lotuliukas.gif
o tas patarimas, tai nzn  unsure.gif esu bandzius, bet nelabai man tas vandenukas padededavo  blush2.gif
*

nu aisku jeigu isgersi litrą degtines, 3 butelius alaus dar brendžio ir kokio saldaus likerio tai kažin kaip ten bus. Bet šiaip jei padaugini alkoholio tai kitą rytą galvą skaudą dėl to, kad organizmui trūksta skysčių. o ryte gerti vandenį jau būna kiek vėloka, tad reikia iš vakaro. Beje, kaip sakoma kuo susirgai, tuo ir gydykis. Ryte įkali stopkę degtinės ir lauki arba viskas bus gerai arba ne biggrin.gif
Lokys
Padauginti ... ne didelė problema, išsigaruoja user posted image
Ale va kai pamaišai gerai, nu tada vienas iš geresnių vaistų - didelis kiekis ... rūgpienio ir kuo didesnė kriauklė user posted image
emsi
man tai tas gydymasis tuo paciu nuo ko susirgai tai doh.gif jei jau viena diena organizma nuodijai tai tipo nuodydamas ir kita pasijusi geriau blink.gif O galva skauda del to, kad organizmas apsinuodijes jam truksta ne tik skysciu bet ir gliukozes bei visu vitaminu, kuriuos alkoholis sudegino, aisku ir geruju bakteriju. Nu zodziu gerimas alina organizma, o jei dar daugiadienes tai tada isvis blogai schmoll.gif
cerber
Sakydamas kuo susirgai tu ir gydykis aš neturėjau omeny, kad kitą rytą reikia litrą degtinės išgert, o tik viena stopkę. Jei jau kankina pagirios tai reiškia, kad vakar tikrai ne vandenį gėrei, o kitą rytą išgerta stopkė tai tikrai bus nei šiknoj, nei galvoj. Tad nesuprantu ką tu čia pezi apie nuodijimąsi kitą rytą?
Paul@
Geriausia nemaišyti alkoholio,niekuo neužgerti ir neprisivalgyti,kaip kiauliai ax.gif Tada viskas thumbup.gif
Langoza
QUOTE(vikcius @ 2006 11 16, 14:51)
Geriausia nemaišyti alkoholio,niekuo neužgerti ir neprisivalgyti,kaip kiauliai ax.gif Tada viskas  thumbup.gif
*

as irgi sakau, kad gryna vodke reik gert ir tada nebus jokiu pachmielu lotuliukas.gif
aurimas
geriausias vaistas yra 100gr degtinės, 2x50gr. man visada padeda, tik nereikia persistengti, nes po to vėl tas pats doh.gif
aurimas
http://www.dailymotion.com/video/xigb8_drunk-girl
sunkus pachmieliukas po tokiu išgertuviu biggrin.gif
santechnikas
Kuom susirgau,tuom ir gydausi.Tik vyrai nepadauginkim biggrin.gif
ylap
Gydomes paprastai. Puodas kavutes, ir ramiai praleista diena prie tv ar kompo. esme, kad reikia ramiai ir maloniai pailseti, taigi svarbu kad pachmielui nepultu darbo diena, nes tada tikrai ne kas... biggrin.gif nei padirbsi normaliai, nei pailsesi
vytautėlis
geriausios pagirios - nevartoti to nuo ko gali būti pagirios
4u.gif drinks_cheers.gif
kutas
Miegas miegas ir dar kartą miegas smile.gif jei tik žinoma yra galimybė.
Keiti
Oi, dabar susilauksiu kritikos lotuliukas.gif
Bet jeigu jau išpuola tokia situacija, kad einate į kokį baliuką ir yra tikimybė, kad sekančią dieną jausitės "kaip pervažiuotas" lotuliukas.gif doh.gif o kitą rytą laukia svarbus susitikimas arba sunki darbo diena, tai dar iš vakaro išgerkite tablete "citramono" ir kitą dieną savijauta bus liuks. Be abejo piktnaudžiauti tuo nereikia, bet jeigu tokia situacija vos kartą per metus ar pora, kodėl gi ne? wink.gif

p.s. išbandyta lotuliukas.gif
jurguliukas
Kitą dieną bloga gali būti ne tik nuo persigėrimo. Mano tėvas turi aukštą spaudimą, tai jam ar nuo vienos čerkutės ar nuo litro, kitą dieną vienodai bloga.
Prisimenu, per mano vestuves vienas svečias antrą dieną turėjo vairuot, tai pasidarė 2 litrus arbatos su daug daug cukraus ir dviejų citrinų sultimis, po kelių valandų viskas buvo thumbup.gif
Sokalodukas
Vietoj cukraus 3-4 šaukštai medaus.
Piranija
Kai MB padaugina, lb pykstu. Negrazu man girti zmones, na, bet apstinente neesu. Neduodu jam jokiu vaistu, neleidziu miegot, nenuperku mineralinio lotuliukas.gif , zodziu kankinu.
saulevejas
Geriausia yra kuom susergi tuo ir gydytis....... biggrin.gif biggrin.gif
Patikrinta thumbup.gif unsure.gif
Langoza
QUOTE(saulevejas @ 2006 12 29, 19:55)
Geriausia yra kuom susergi tuo ir gydytis....... biggrin.gif  biggrin.gif
            Patikrinta  thumbup.gif  unsure.gif
*

bet buna ir taip, kad pagalvoji apie toki vaista, ir tik pykina unsure.gif ne visais atvejais tai tinka biggrin.gif
boruzzze
nzn ar cia apie tai raset, tad galiu pasikartoti (sorry), pagirioms naudingos petrazoles - kad kvapa nuimtu, gera ir salmetres arbata - greiciau atgaivina...
TetisG
Vėsus dušas ir 1-2 litrai pieno. Po kokios valandos nė ženklo pagirių.

N.B. Tik reikia žinot, ar skrandis tai pakelia. Jei pakelia - garantija 100%. Jei nepakelia - 100% sugadinta dar viena diena smile.gif
com
Esu skaiciusi, kad puikus budas iveikti pagirias yra artisokai. Pasalina is kepenu toksinus ir alkoholi, ramina nervus, slopina galvos skausmus, malsina pykinima.
Reikia rinktis tamsiai zalius su violetinem gyslelem, vos prasiskleidusiais tamsiais lapeliais. I vandeni iberti druskos, ipilti slakeli citrinos sulciu ir virti kol suminkstes.

Galima suvalgyti ir konservuotu artisoku.

Nerekomenduojama galvos skausma malsinti paracetamoliu, nes jis sunkina kepenu veikla.

Maironis
Aš tai tokiais atvejais nesveikai vartoju vandenį arba mineralkę. Dar varau į pardę ir nusiperku marinuotų agurkų sloiką. Tas skystis nuo agurkų žiauriai gerai sueina. Arba dar pasidarau tokį marinatą: į stiklinę įsipilu obuolių acto, priberiu čili pipiriuko, druskos ir užpilu virtu vandeniu, viską išmaišau ir sėdėdamas prieš teliką suvartoju tą skanėstą. Žiauriai padeda smile.gif
muter
maniskis tai ant pachmielo kava geria,jam padeda
edisada
Alus thumbup.gif -vyrui ir man ''pramušdavo''
Man dar tikdavo citrinų sultys ax.gif
Grifas
QUOTE(saulevejas @ 2006 12 29, 19:55)
Geriausia yra kuom susergi tuo ir gydytis....... biggrin.gif  biggrin.gif
            Patikrinta  thumbup.gif  unsure.gif
*

Geras būdas bet ne visą laiką tinkamas.

O šiap labai gerai yra raugintų kopūstų sriuba. essen.gif . Kuo rūgštesnė tuo geriau. Dar padeda karšta arbata (daug) bet kiek žinau ne visiems.
asilas
Kopustai tinkamiausi thumbup.gif nu dar pora litru kefyro neblogai lotuliukas.gif
edisada
Jo,antrai dienai visada raugintų kopūstų sriubos paruošiu thumbup.gif
URAGANASS
Šaltas alus ir pietu pogulis.
ERVInga
O aš tai stengiuosi prieš balių mineralinio ir pomidorų sulčių nupirkti, kad brangiausias iš ryto nevarytu mane į parduotuvę....
TadasR
as tai pachmielui irgi is anksto bandau nusipirkti mineralinio siaip daug skysciu reikia gerti nes gaunasi apsinuodijimas aukoholiu tai va mineralkes reik gerti daug ir aisku issiguleti nu ir uzkasti reikia nors nesinori bet tada greiciau pramusa
Brūkšniukas
Vitaminas C ir daug skysčių thumbup.gif Stengiuosi gerti apelsinų, citrinų ir kitų citrusinių vaisių sultis. Dar gerai prieš vakarėlį išgerti vit. C. O vakarėlio metu geriausiai daug mėsos thumbup.gif
SIMPL
Jei padauginu, kitą dieną būna bloga, bet stengiuosi nepadauginti. Visa laimė kad nežinau, kas tai pachmielas
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.