Maniškis vis prašo, kad jam užduočiau kokių nors įdomių ir linksmų galvosūkių. Na sakykim tokių kaip į 3 langelius parašyti žodį: MĖNULIS, DURYS - į 4 ir pan.
Arba tokių linksmų minklių: kodėl gaidys užsimerkęs gieda?kokių medžių girioj daugiausia?
Maniškis vis prašo, kad jam užduočiau kokių nors įdomių ir linksmų galvosūkių. Na sakykim tokių kaip į 3 langelius parašyti žodį: MĖNULIS, DURYS - į 4 ir pan. Arba tokių linksmų minklių: kodėl gaidys užsimerkęs gieda?kokių medžių girioj daugiausia?
DĖLIONĖS IŠ GUSTAVO ENCIKLOPEDIJOS
neseniai prisijuokiau kai 2 su trupuciu vaikis trauke uz kedes atkaltes uzstrigusi vilkeli(storasis galas nepralindo pro atkaltes skyle) ir baisiausiai pyko, kad negali, kol galu gale suprato, kad reikia tik paimt is kitos puses. tai vat ir parupo kokiu cia dar idomybiu jam prigalvojus, kad lavetu jo loginis mastymas. gal turit ideju?
na, is tikruju tai daug tokiu zaislu yra - tai ir deliones, ir ivairios formos figureles, kisamos i tam tikra anga, ir visokios piramides.. aisku, visa tai kainuoja......
mes turim tokius ivairiu spalvu plastamsinius "bliudelius", is kuriu galima arba boksta pastatyti, arba juos viena i kita sudeti. kiek atsimenu, visai nebrangiai kainavo, bet laaaaaaaaabai patiko (ir sunui ir man). ir dabar toki zaisla Cipoline maciau. o paciai galima pasigaminti, pvz., kokia nors lele ir darbuzi koki jai uzvilkt-nuvilkt, su didelem sagom ar uztrauktuku, kad vaikas mokytusi, pirstukus miklintu. QUOTE olenka,2006 12 08, 13:10 o paciai galima pasigaminti, pvz., kokia nors lele ir darbuzi koki jai uzvilkt-nuvilkt, su didelem sagom ar uztrauktuku, kad vaikas mokytusi, pirstukus miklintu. Buvau pasigaminusi tokį čiužinuką: su sagom, raišteliais, kniedėm, pričmočkėm (nežinau kaip normaliai pavadinti
Mačiau dėliones , susidedančias tik iš dviejų dalių. Rinkinyje 4 paveikslėliai; rūšių įvairių: mašinos, žaislai, lėlės...Skirta mažiausiems, nuo 18 mėn
mano maziukui labai patinka ivairus galvosukiai ir uzduotys, taip pat patinka kompiuteriniai zaidimai, kur reikia sudelioti puzzles, atversti paveikslelius
|