Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar jūsų vaikai nori eiti mokyklon?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
lengvute
maniškės, gal todėl, kad dar tik pradinukės, labai patenkintos, net per atostogas klausia, kada į mokyklą thumbup.gif rolleyes.gif , o jei anksčiau pasiimu, tai klausia "ko taip anksti atėjai" rolleyes.gif
Vilione
Nors maniskis tik pirmokas, bet per ta menesi jau tiek visko buta, kad man atrodo, kad jis jau kokius metus mokosi doh.gif
Nu siaip jam lyg ir patinka, bet kai kas nesiseka, ziurek ir nebelabai... sad.gif
Oj, sunkus tas adaptacinis periodas...
cipliukas
Kol kas mano pirmokiukui labai patinka ir tikrai su noru eina. thumbup.gif
Giedrime71
maniskis jau penktokas, nori mokytis ir eiti i mokykla, patinka mokytojai, tik turi konfliktu su klases draugais, nes vaikai yra ziaurus, o jis letokas, bet viskas suderinama clap.gif
Libra
Maniskiai dar nevaiksto, bet jau nepatinka blink.gif Is sestadienines mokykleles pabego, sako pati mokykis laugh.gif
kasiopeja
Labai patinka. Gal todel, kad dar pirmokas g.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Piene
"nekaifuoja" nuo ejimo i mokykla. Priima tai kaip pareiga blink.gif
Eivina
mergaite,tai kaip isprotejus i ta mokykla verzias smartass.gif ,o berniukas ne sako geriau jau apsipirkt eit mad.gif (o jis nuo to kaip velnias kryziaus).nu paklausiau kokia pamoka megsamiausia jo pasake kad kuno kultura thumbup.gif
ewita
Mano abi dukros labai noriai eina į mokyklą. thumbup.gif Vasarą laukė nesulaukė mokslo metų pradžios. Vera (7-tokė) gerai sutaria su beveik visais klasiokais, jie draugiški ir neproblematiški clap.gif Yravienas bernas toks na, nelabai, bet manoji moka už save pakovoti. Laurai labai patinka mokytoja clap.gif
saltrune
Mano trečiokė dukra mokyklos nekenčia jau nuo pirmos klasės sad.gif Mokykla-tai tik gera vieta sutikt draugus, na dar fizinis gerai. Manau,kalčiausia čia mokytoja ir mes, kad nepervedam į kitą mokyklą g.gif
Mirtishe
QUOTE (Piene @ 2004 10 01, 14:34)
"nekaifuoja" nuo ejimo i mokykla. Priima tai kaip pareiga blink.gif

panasiai ir pas mus - zino, kad reikia eiti, tai ir eina.. atejo laikas eiti i mokykla ir po lova nuo mokslo nepasislesi
kasiopeja
QUOTE (eglutea @ 2004 10 01, 14:54)
mergaite,tai kaip isprotejus i ta mokykla verzias smartass.gif ,o berniukas ne sako geriau jau apsipirkt eit mad.gif (o jis nuo to kaip velnias kryziaus).nu paklausiau kokia pamoka megsamiausia jo pasake kad kuno kultura thumbup.gif

Musiskis tai sake, kad mokykla 100 kartu geriau uz darzeli, nes darzelyje grupej buvo vos keli bernai ir tie museikos, o klasej yra apie 10 bernu. Dar ir prailgintoj draugu susirado. O vienintele museika klasej - MERGAITE laugh.gif
LiP
Mani abidvi labai nori eiti i mokykla.Net is principo neserga,kad tik eiti i mokykla biggrin.gif
kamileh
Kai mokiausi pradineje mokykloje, tai labai norejau eiti. Mokiausi nuostabioje mokykloje su puikiais mokytojais. Nuo penktos klases emiau lankyti nauja mokykla. Tada ir prasidejo visos bedos. Tos mokyklos neminesiu, nes nenoriu nieko izeisiti. Na tiesiog buvo labai bloga atmosfera, kaikurie mokytojai visiskai nesiskaite su mokiniais, zemindavo, tyciodavosi ir panasiai... Maniau, kad taip visose pagrindinese mokyklose, tai ir toliau ten mokiausie, bet noro nebuvo jokio. Nuo mokyklos stengiausi kuo labiau issisukti. Taciau dabar jau esu devintoke, mokausi Gimnazijoje. Fantastiska mokykla, mokytojai, klasiokai... Buciau zinojus, kad yra tokiu geru mokyklu, tai buciau is tos pagrindines varius kuo greiciau sad.gif . Dabar i mokykla verziusi, nekenciu sirgti ir labai nemegstu atsotogu biggrin.gif . Nemaniau, kad kadanors taip bus, bet as myliu savo mokykla!!! cool.gif
milabra
Maniškei visai nepatinka eiti į mokyklą, jau net prašė, kad sugražinčiau į darželį sad.gif
dovi
Mano pirmokui i mokykla eiti labai patinka:) i darzeli sake nebenoretu grizti:) ka uzklausiau kodel. Atsake: mama nu juk as jau vyras(tipo, kokie cia dar klausimai)
siaip, pas musu klaseje visi labai nori eiti i mokykla- vienos mergaites mama sake, kad jos dukra kai apserga ir negali eiti i mokykla, tai net verkia:))

Vistik, cia gal dar daug kas priklauso nuo mokytojos ir atmosferos klaseje:)
Noa
Maniskiui patinka eiti i mokykla, bet dar labiau patinka eiti is mokyklos, o uzvis labiausiai jam patinka atostogos... laugh.gif

O del norejimo i darzeli tai mes irgi ilgai norejom, nors mokytoja musu yra gera. Tiesiog musu darzelio aukletoja buvo fantastine rolleyes.gif Tiksliau, tebera smile.gif
aifa
Mano pirmokas dabar jau nori smile.gif
Tiesiog po keleto pokalbių su mokytoja pavyko prieiti bendrą nuomonę, kad norint iš maniškio ką nors išpešti, reikia klijuoti besišypsančius veidukus, o ne rašyti šauktukus.
Dabar knygelėje pilna besišypsančių veidukų, pats namuos atsisėdęs skaito, rašo ar dar kažką iš mokyklos daro, ir mokytoja net pasidžiaugė, kad nebesimušą mokykloje - laiko nebėra biggrin.gif
vicky
QUOTE(monie @ 2004 12 25, 12:48)
Kai mokiausi pradineje mokykloje, tai labai norejau eiti. Mokiausi nuostabioje mokykloje su puikiais mokytojais. Nuo penktos klases emiau lankyti nauja mokykla. Tada ir prasidejo visos bedos. Tos mokyklos neminesiu, nes nenoriu nieko izeisiti. Na tiesiog buvo labai bloga atmosfera, kaikurie mokytojai visiskai nesiskaite su mokiniais, zemindavo, tyciodavosi ir panasiai... Maniau, kad taip visose pagrindinese mokyklose, tai ir toliau ten mokiausie, bet noro nebuvo jokio. Nuo mokyklos stengiausi kuo labiau issisukti. Taciau dabar jau esu devintoke, mokausi Gimnazijoje. Fantastiska mokykla, mokytojai, klasiokai... Buciau zinojus, kad yra tokiu geru mokyklu, tai buciau is tos pagrindines varius kuo greiciau sad.gif . Dabar i mokykla verziusi, nekenciu sirgti ir labai nemegstu atsotogu biggrin.gif . Nemaniau, kad kadanors taip bus, bet as myliu savo mokykla!!! cool.gif
*

O kokia gi vis tik nemylima mokykla???? Mano gimnazijoje mokykla buvo kaip karo laukas. Užtat paskui visi išėjo užsigrūdinę:)
kamileh
QUOTE(vicky @ 2004 12 27, 13:13)
O kokia gi vis tik nemylima mokykla???? Mano gimnazijoje mokykla buvo kaip karo laukas. Užtat paskui visi išėjo užsigrūdinę:)
*

Na, pavadinimo sakyti kaip ir nelabai noreciau. Tai yra pagrindine mokykla Justiniskese...

Tik isejome neuzsigrudine, o pagadintais nervais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
avei
Pirmoj klasėj buvo labai sunku, žliumbdavo kiekvieną rytą, reikėjo daug įkalbinėti, kol iki mokyklos keliaudavom. smile.gif
Dabar jau nieko, eina, tik kartais pasako, kad mokykla jam jau atsibodo tongue.gif
me_jurgiux
mano vyrukas jau treciokas, o i mokykla eiti labai nori thumbup.gif
Jam patinka gauti vis nauju ziniu, ir mokytojai patinka
Tik ura kita problema - jis labai jautrus ir labai pergyvena del kiekvieno konflikto su klasiokais sad.gif
SMV
[quote=Noa,2004 12 26, 22:52]
Maniskiui patinka eiti i mokykla, bet dar labiau patinka eiti is mokyklos, o uzvis labiausiai jam patinka atostogos... laugh.gif

Nebuciau pasakius geriau.
Tik maniskis niekada nesako, kad patinka. Jei yra galimybe neiti - neina. Bet jei jau reikia... Jokiu asaru, pilvo skausmo ar kitu nenorejimo pozymiu. Grizes ruosia pamokas, rodo, kas nepasiseka ar sypsenytes. Zodziu viskas gerai, bet... atostogos geriau biggrin.gif thumbup.gif
SMV
Kai mokiausi pradineje mokykloje, tai labai norejau eiti. Mokiausi nuostabioje mokykloje su puikiais mokytojais.

Jei pagrindine Justiniskese, tai gal pradine buvo Vyturio?
Agnele
O kodėl pas mus jokių šypsenyčių nerašo...?
kamileh
QUOTE(SimoMamaVilma @ 2005 01 04, 09:46)
Jei pagrindine Justiniskese, tai gal pradine buvo Vyturio?
*

Taip, ta geroji pradine mokykla tai cia Vyturio smile.gif Labai labai mylejau ir tebemyliu sita mokykla wub.gif
muga
QUOTE(monie @ 2005 01 23, 12:39)
Taip, ta geroji pradine mokykla tai cia Vyturio smile.gif Labai labai mylejau ir tebemyliu sita mokykla  wub.gif
*

Mano sūnus mokosi pirmoje Vyturio pradinės mokyklos klasėje. Nuostabi mokykla ir nuostabi mokytoja Danutė. 4u.gif
jurgeliuke
Maniskiui pirmokui labai patinka eit i mokykla,ir tai dziugina biggrin.gif ,kai linksmas ir be murmesiu issiruosia i ja biggrin.gif Ziuresim tik,kaip bus toliau biggrin.gif
Lurdes
Aš iš pradžių labai bijojau kad dukra nepritaps(taip buvo daržely).Pritapo,patiko mokytoja,susirado draugų.Lengviau atsikvėpiau.Bet dabar matau,kad bus dar visko.Kartais pasiskundžia,kad ją berniukai stumdo,ar kas pasišaipo.Tada ir į mokyklą jau nebesinori...Jautriai reaguoja į kitų kritiką,greit įsižeidžia,užsisklendžia savyje.Tyli,o matau,kad neigiamos emocijos per viršų lipa.Tada jau žinau,kad kas nors nutiko mokykloj...
Tiesą sakant,kalbu kalbu su ja,ir pati susimaišau savo ,,auklėjime":mokau būti gera,bet kartais tenka pasakyti ,,nenusileisk"arba ,,duok atgal".Taigi - kas svarbiau - būti gera mergaite ar ta,kuri moka apsiginti?O jei apsiginti nelabai išeina,vaikas yra nedrąsus?Baisu,kad liks pastumdėlio vietoj arba patyčių objektu.
Žodžiu,sunku atrasti tą aukso vidurį.
SMV
QUOTE(mamy @ 2005 02 03, 23:30)
Tiesą sakant,kalbu kalbu su ja,ir pati susimaišau savo ,,auklėjime":mokau būti gera,bet kartais tenka pasakyti ,,nenusileisk"arba ,,duok atgal".Taigi - kas svarbiau - būti gera mergaite ar ta,kuri moka apsiginti?O jei apsiginti nelabai išeina,vaikas yra nedrąsus?Baisu,kad liks pastumdėlio vietoj arba patyčių objektu.
Žodžiu,sunku atrasti tą aukso vidurį.
*

Manau, kad jei mergaite nedrasi, labiau reikia mokyti nepasiduoti ir atsikirsti - kovoti uz save. Mano sunus toks - nelabai drasus. Tai visada skatinu ji nebijoti pasakyti "ne", atsikirsti ir kovoti. Tik visada sakau - niekada nesimusk su mergaitemis, mazesniais ir didesniais. Mergaiciu musti negalima, mazesni - nuskriausi, o didesnio - neiveiksi. Visa kita spresk kaip priklauso - geriau zodziu, bet jei neiseina...
ugniusa
Man tai kartais patinka, kartais ne. Tai priklauso nuo to kokios ta diena pamokos, kartais bunu namu darbu nepadarius. blush2.gif
krissste
MES EINAM NORIAI, IR ATSIKELIAM BE PROBLEMU thumbup.gif
karoliukas
Mano panelytei labai patinka mokykloj,jei galetu tai per iseiginias ar atostogas siustu thumbup.gif .
vavute
Eina i mokykla be jokiu atsikalbinejimu, bet ir nejaucia labai didelio noro, ypac ruosiant pamokas:)
ziedute
Labai labai retai tą pasako... prieš atostogas, kai matosi iš vaikų kad jie jau irgi pavargę, va tada. O šiaip tai, tokie dalykai dažnai nesikartoja ir rūpesčių nekelia.
Virchinija
Eina labai noriai, dalyvauja visuose konkursuose . Mokytoja - absoliutus autoritetas biggrin.gif Atsikelia be problemų . Džiaugiuosi, kad yra toks teigiamas nusiteikimas smile.gif
MeskeLepeske
[quote=SMV,2005 01 04, 10:40]
[quote=Noa,2004 12 26, 22:52]

Nebuciau pasakius geriau.
Tik maniskis niekada nesako, kad patinka. Jei yra galimybe neiti - neina. Bet jei jau reikia... Jokiu asaru, pilvo skausmo ar kitu nenorejimo pozymiu. Grizes ruosia pamokas, rodo, kas nepasiseka ar sypsenytes. Zodziu viskas gerai, bet... atostogos geriau biggrin.gif thumbup.gif
*

[/quote]

Pas mus tas pat - kai mano pirmokas iseina ryte i mokykla, tai kartais pagalvoju ar as jau tokia bloga mama, kad su tokiu dziaugsmu jis verziasi i kolektyva is namu blush2.gif Bet labiausiai jam patinka grizimo su "chebra" is mokyklos procesas drinks_cheers.gif Na, kol kas alaus negeria lotuliukas.gif
Dar turiu paaugle - tai ta aisku maziau entuziazmo rodo, bet su klasiokais susitikt mielai eitu, jei mokykloje pamoku nebutu mirksiukas.gif
ernoja
Kol mažesnis buvo, ėjo mielu noru, o dabar jau nelabai nori, nors mokosi ir gerai, visur dalyvauja. Ko gero retas vyresnis vaikas noriai į mokyklą eina, dar nesutikau tokio.
JO/NE
Mokytis patinka, mokykla ir mokytoja patinka, o vat nemandagus klasiokų elgesys labai nepatinka smile.gif Bet jau beveik priprato prie to smile.gif
EUROOPA
Mielos Šiaulių mamytės (gal čia lankosi ir tokių), vaikų pramogų centras EUROOPA ir toliau džiugina vaikučius. 4u.gif Šįkart rengiame ŠAUNIAUSIŲ PRADINUKŲ KONKURSĄ ŠIAULIUOSE
Visą informaciją apie konkursą, jo taisykles, nuostatus bei registracijos formą rasite mūsų internetiniame puslapyje štai čia http://www.pramoguimperija.lt/sauniausiu_pradinuku_konkursas

Kviečiame visas Šiaulių mamytes nelikti abejingomis ir pasiūlyti savo pradinukams dalyvauti smagiame konkurse, kur galima laimėti šaunius prizus, o dalyvio mokesčio nėra! thumbup.gif clap_1.gif assa.gif
Liūtaširdė
Nenori, nors mokosi gerai. Daug dirbti reikia. ax.gif
zarazna
Džiaugsmu netrykšta, bet eina daug nesispyriodamas smile.gif
due drops
Kol pradinuke,tol entuziazmo yra.Kaip bus veliau-ziuresim biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.