Mano tetis - cholerikas, buves vyras - cholerikas ir dabartinis vienintelis bendradarbis - cholerikas. Pastebejau viena juos vienijanti bruoza - prisigalvojimas nesamoniu ir tikejimas jomis. Absurdiski kaltinimai, grasinimai... Pastebejau, kad juos siutina mano ramumas ir jie vis iesko, kas uz to slypi. Ir visada prisigalvoja nebutu dalyku. Na prisigalvoja tai prisigalvoja, rodos, paklaustu, isiaiskintu ir butu baigta. Tai ne - jie ne klausia, o tvirtina, kad taip yra, pateikia isgalvotus faktus, kurie tai turetu patvirtinti, tikedamiesi, kad ispausta i kampa prisipazinsiu.
Na tetis, zinoma, daugiau kankina mama, bet buvo atveju, kai ir mane buvo apstojes, dabar gyvenam atskirai ir tiek jau to.
Buves vyras nuolatos mane kaltino neistikimybe, nors neturejo jokio pagrindo (ta pagrinda isigalvodavo ir tol prie manes kibdavo, kol davesdavo iki absurdiskos busenos - pvz, 8 men nestumo nuejau i tualeta nakti, jis tuo metu manes pasigedo ir iki ryto spaude i kampa - kur as buvau). Neiskentusi nuo jo pabegau.
Dabar kolega pradejo kaltinti, kad as susidedu su klientais/kitais akcininkais/ ir dar bile kuom, ir kad noriu ji pasalinti is verslo, kad gaunu uz kazka pinigu ir t.t. (nu net nenoriu vardinti, nes ir pati nebesuprantu kuo jis mane kaltina). Suprantu, kad jo tas puolimas susijes su jo atstumimu, bet nesuprantu, kaip protingas zmogus gali taip elgtis.
Galu gale, po to, kai jam pasakiau, kad tikrai jam nieko nejauciu, jau ta pacia minute verte mane prisipazinti, kad kazka darau uz jo nugaros, kad pakenkciau jam ir imonei. Taip santazavo kokia savaite, paskui kelias dienas nesirode darbe, tada paskambino ir pasake, kad viska man atleis, jei prisipazinsiu (o as neturiu ko prisipazinti!!!), kai eilini karta pasakiau, kad nieko neturiu ka jam pasakyti, ji teske - tai buvo paskutinis tavo zodis ir kita diena radau tuscia jo darbo vieta.
Na net nezinau, ko tiketis dabar is jo. Ir kaip elgtis.
Beje, esu nescia ir nestumas mano neperlengviausias. Bijau del savo vaikelio, na, del didelio streso, galiu i ir prarasti.
Patarkit, kaip su tokiais zmonemis elgtis?
Beje, pastebejau, jei bendraudamas su jais islieki ramus, tai jie siunta, jei atsakai i puolima puolimu - aprimsta. Jei sureguoji jautriai, ima niekinti.
Deja, siuo metu negaliu sau leisti priimti karo issuki ir kariauti su juo. Privalau del saves ir leliuko islikti rami, o jis nuo to dar labiau siunta, neveikia jokie argumentai, puola i kiekviena zodi. Tada as sureaguoju jautriai (busena gi tokia, apsiverkiu), tai jis ima niekinti, atseit nevaidink aukos ir t.t.
Gal krieptis i policija del santazo ir pavojaus sveikatai kelimo?
Nu nezinau ka dar.
Help!!!