Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 6-12 mėn. vaikučio pėdutės ilgis
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3
Asterija
Maniskiam 10 men, pedute jau 15 cm doh.gif
aneta85
Kojytes ilgio nematavau, bet nesiojam 21 dydi. Mums jau 10 men.
liudaskamilana
Sveikos mamytes , musu piedutes 11 cm , o mum 5 men 14 dienu . Dar norieciau pasigirti viresnysis sunus jau 14 metu o jo kojite 43 did , musu tevelio 43 did , mano 36 did . Taip kad man atrodo nera juokiu lenteliu ir apskaiciavimu mirksiukas.gif
Editukass
Labukas smile.gif
Mano suneliui 7 men 20 dienu, pedute 10 cm smile.gif
Rūtkė
musm irgi 7mėn, pėdutė 9-10cm smile.gif
Kūmutė
11 mėn. ir 11 cm wub.gif
gražutė
Sūneliui 10 mėn kojytė 12,5-13 cm biggrin.gif
zydrem
mums 10men eina tai kojyte 12cm. smile.gif
zostena
Mums jau greit 8 men.pedutes ilgis 11 cm. tecio batu dydis 43,o mano 41.Manau cia nieko neapskaiciuosi ir lenteliu standartams nepritaikysi. kiekvienas vystosi individualiai.
irmaba
maniskiui 11 men, kojytes ilgis 12 cm
eglliux
Nezinau manoji 10 men pedutes ilgis 9,7cm.. Jau norim vaiskcioti bautku nerandam tokiai mazai pedutei doh.gif
natanulka
Mano sunui beveik 5 men ir kojyte jau 10 cm..... rolleyes.gif
rasiukas16
Musu kojyte 10.5 cm, vaikuciui 8 men smile.gif ir jau turim batukus, nes jau prilaikomas zingsniuoja lotuliukas.gif
Jurgin@
Ne visas zinutes perskaiciau,bet kiek matau tai mano sunelio didziausia pedeute.Matavom kai jam buvo 10 dienu tai ilgis buvo 8,5cm,va cia tai vyro letenele ax.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Maniskis gime lb mazutis 2700,bet jau ir GN sake kad koja kaip tikro vyro smile.gif
eiksau
QUOTE(knopkyte24 @ 2010 10 06, 10:48)
Ne visas zinutes perskaiciau,bet kiek matau tai mano sunelio didziausia pedeute.Matavom kai jam buvo 10 dienu tai ilgis buvo 8,5cm,va cia tai vyro letenele  ax.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Maniskis gime lb mazutis 2700,bet jau ir GN sake kad koja kaip tikro vyro  smile.gif
*

lotuliukas.gif maniskio didesne tongue.gif kai pamatavau buvo lygiai vieno menesio, tai pedutes ilgis buvo 10 cm unsure.gif
dabar jau 2m 8m ir pedutes dydis 28 doh.gif

pheasant
Mums 8 men. ir pedute 12 cm. As manau kad is didesniu peduciu mes ax.gif
Unruuly
Mano sunui dabar 9,5 men. pedutes ilgis 13 cm blush2.gif
romaievamatilda
Greit 6 mėn, 10,5 cm:) jau lauke su batukais būnam:)
_Laukinuke_
8 men. 11 cm smile.gif
LuckyOne
Esame 7 menesiu ir turime beveik 12cm ax.gif
jurgap.
Mano mažius šiuo metu netoli 11 mėn. Pats tai dičkis - sveria 12,5 kg, bet pėdutė pagal ūgį (81 cm) tai nedidelė - 11 cm. Bet mano vyro koja nedidelė, nors pats aukštas ir stambus, tai, matyt, paveldėta. Mano pačios koja didelė, esu aukšta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.