Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 6-12 mėn. vaikučio pėdutės ilgis
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3
mama22
na gal ir juokinga pasirodys, bet man tiesiog idomu bigsmile.gif 4u.gif atkreipiau demesi i savo sunucio pedutes, man jos tokios nemazos pasirode...dabar jam 7men su trupuciu ir pedutes ilgis 12cm. noreciau suzinot ir jusu mazyliu, kad galeciau daugmaz zinoti ar maniskio normalios ar jau prie didesniu biggrin.gif
Jurgitele25
Eik tu ,faina temuke thumbup.gif
Iskart begau pamatuoti biggrin.gif Mano leletei dabar 6men ir 20d(lygtai)pedutes ilgis 10 cm
doovilijaa
Is tikruju faina temike. mano mazylei 3 menesiai, jos pedutes ilgis - 9-10 cm. Vat mano tai didziakoje. Nu bet ko noret - tetukas 50 ismiera nesioja, mamyte 40. Abu esam ne is mazuju, tai tai ir vaikutis lygiuojas i tevelius wub.gif As nepergyvenu ne trupucio del peduciu. tongue.gif biggrin.gif Tik tiek, kad idomu, skaiciavau koks turetu buti vaikucio ugis, tai kazkur 185cm. thumbup.gif
saule97
Jei ne paslaptis kaip skaičiuoji koks turėtų būti vaikučio ūgis?
Mano dukrytei 5,5mėn pėdutės ilgis 10-11cm.
Soni
mums 11 mėnesių, pėdutė 12,5 cm.
mama22
niu aciu uz pagyrima 4u.gif kiek jau cia jusu pasisake, tai susidariau vaizdeli, kad ta pedute visai normalaus dydzio biggrin.gif (seip jau mano 38, o tevelio 42,tai manau ir vaikiuko neturetu didele lapce but g.gif biggrin.gif )

QUOTE(doovilijaa @ 2006 10 17, 08:54)
Is tikruju faina temike. mano mazylei 3 menesiai, jos pedutes ilgis - 9-10 cm. Vat mano tai didziakoje. Nu bet ko noret - tetukas 50 ismiera nesioja, mamyte 40. Abu esam ne is mazuju, tai tai ir vaikutis lygiuojas i tevelius wub.gif As nepergyvenu ne trupucio del peduciu.  tongue.gif  biggrin.gif Tik tiek, kad idomu, skaiciavau koks turetu buti vaikucio ugis, tai kazkur 185cm.  thumbup.gif
*

na as del to ir nepergyvenu biggrin.gif man tik idomu buvo tongue.gif biggrin.gif niu ir man labai jau idomu butu kaip ta ugi galima apskaiciuot g.gif bigsmile.gif
Isila
vaiko ūgį galit susiskaičiuoti štai čia mirksiukas.gif

kiek cm mano pipiro koja, net nežinau, bet nešiojam 19 dydį lotuliukas.gif
Adeliukas
o stai mums problema su batais. Sunelis nesioja 20 dydzio batukus. Jam greit 9 menesiai. O stai i 21 dydzio zieminius neikisa koja. Jis nusispardo tuos batus. Kaip supratai dydis jam geras, bet per siauri. Nezinau ne ka reikia daryti. Pirkti didesnius bus nepatogu vaikscioti, o mazesni bus siauri. Daug kas sako kad bus bedu man su batu isigijimu verysad.gif O kai namuose uzmaunu basutes tai rieciasi i kamuoli ir meta tuos batus, kaip reiks pripratinti neisivaizduoju. Turbut vaikscios basas iki kol jau susisnekesiu doh.gif
mama22
QUOTE(Isila @ 2006 10 17, 11:37)
vaiko ūgį galit susiskaičiuoti štai čia   mirksiukas.gif

kiek cm mano pipiro koja, net nežinau, bet nešiojam 19 dydį  lotuliukas.gif
*

dekui labai 4u.gif nzn tikslaus tevelio ugio, tai taip daugmaz primeciau, tai gavosi, kad mazius uzauges turetu but apie 184cm biggrin.gif
QUOTE(Adeliukas @ 2006 10 17, 11:47)
o stai mums problema su batais. Sunelis nesioja 20 dydzio batukus. Jam greit 9 menesiai. O stai i 21 dydzio zieminius neikisa koja. Jis nusispardo tuos batus. Kaip supratai dydis jam geras, bet per siauri. Nezinau ne ka reikia daryti. Pirkti didesnius bus nepatogu vaikscioti, o mazesni bus siauri. Daug kas sako kad bus bedu man su batu isigijimu verysad.gif  O kai namuose uzmaunu basutes tai rieciasi i kamuoli ir meta tuos batus, kaip reiks pripratinti neisivaizduoju. Turbut vaikscios basas iki kol jau susisnekesiu doh.gif
*

hihihi.gif nu tai tikriausiai... o jis jau vaiksto? kol nevaiksto manau ir batukai nebutini g.gif o ortopediniai batai? juos gi siuna pagal spec uzsakyma...
Eziuke
mano vaiko, kuriam 9 men., 11 cm. nezinau, tai daug ar mazai smile.gif
ramzyte
o mums 10 mėn,kojytė 12,5cm rolleyes.gif
kiri111
Mano dukrytei 9men. o kojites ilgis 12,5cm. ax.gif
Gegas
mums 8 siandien 4u.gif , kojyte 12 cm, bet pagal ta pateikta skaiciuokle, kazkodel paskaiciavo, kad dukra bus mazesne net uz mane blink.gif , nors tevelis normalaus ugio - 184 g.gif , kazkoks keistas skaiciavimas doh.gif
pasiskaiciavau save - nesamone, as ausktesne 11 cm, nei pateike ta skaiciuokle biggrin.gif , as ir uz teva aukstesne cool.gif
mama22
QUOTE(Laurencija2 @ 2006 10 18, 10:52)
mums 8 siandien  4u.gif , kojyte 12 cm, bet pagal ta pateikta skaiciuokle, kazkodel paskaiciavo, kad dukra bus mazesne net uz mane  blink.gif , nors tevelis normalaus ugio - 184  g.gif , kazkoks keistas skaiciavimas  doh.gif
pasiskaiciavau save - nesamone, as ausktesne 11 cm, nei pateike ta skaiciuokle  biggrin.gif , as ir uz teva aukstesne  cool.gif
*

niu nenorek, kad tau tiksliai paskaiciuotu ax.gif tongue.gif sveinimam su menesiadieniu 4u.gif birthday.gif
ryyd
9men. 11cm ax.gif
madlena
man smile.gif o dukriukas 8men ir jos pedute yra apie 12.5cm....
Jurgitele25
QUOTE(madlena @ 2006 10 18, 23:42)
man smile.gif o dukriukas 8men ir jos pedute yra apie 12.5cm....
*

Ne i tema,bet kokia grazi mergyte tai SAKES biggrin.gif
mama22
per du men puse cm pedutes paaugo ax.gif daba jau 12,5cm
laura-jur
o mano 7men 16cm
g.gif tai kas bus toliau
*Lyra*
Musu mazytei 8 men ir jos pedutes ilgis 11,5 cm smile.gif
Lorute
Maniskiui 10 men tai 19 dydi nesioja, nezinau kiek cia cm ax.gif
Pumbukas
O musu dukrytei matavau pedute 2 menesiu, tai buvo 10cm. biggrin.gif
auduse
12 cm - 7 men o kai gime tai 8,5 buvo
Nireglina
Kai matavau savo mažiaus pėdutę, jam buvo 10.5 mėn. Ilgis 12.1 cm.
QUOTE(laura-jur @ 2007 08 13, 18:34)
o mano 7men 16cm
g.gif tai kas bus toliau

Įtariu, kad apsirikai rašydama. Nepatikėsiu, kad 7 mėn. vaiko pėdutės ilgis 16 cm doh.gif Mano neseniai 4 m. sukaktį atšventusio sūnaus pėdutė yra 18 cm.
SVETA K.
Mums 12 menesiu,pedute 10cm smile.gif
*ssuzzi*
4u.gif dukriukui 12men kojike buvo 12,5 cm
*Brunetė*
Mums 11 men mes nesiojam 20d,tai iseitu,kad apie 11-12cm smile.gif
lelka
Na ir man idomu pasidare ir pamatavau lotuliukas.gif ,mums puse metu o pedute 11cm thumbup.gif
kince
aš pėdutės nematavau bet 9 mėn. ir nešiojam 20dydį batukų bigsmile.gif
Breira
Mano mažiui 9 mėn, o pėdutė 11cm.
letaDJ
mums uz keliu dienu bus puse metu ir musu pedute 11 cm thumbup.gif. Ir siaip nei svorio nei ugio netruksta lotuliukas.gif
-->BLOOONDINKA<--
mums 4men. o jau turim 10cm ax.gif
trr
hm, musu maziui 9 men pedute 10 cm. idomus man buvo atradimas, pagal sita tema, kad jo didokam ugiui koja gana maza g.gif bet tokios pat proporcijos ir pas teti biggrin.gif
Jurgachka
Mano bumbuliukei 8 men, pedute - 10 cm. ilgio :4u:Panasu, kad toks vidutinis dydis ax.gif
smelita
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2008 05 26, 15:24)
mums 4men. o jau turim 10cm  ax.gif
*

pas mus irgi tokie duomenys ir tik 4men g.gif
astoska
mum 10 men kojyte 12cm nesiojam 20 dydzio batukus smile.gif
maniskis jaucia jei jau jam spaudzia batukai jis trina koja i koja ir nuspiria juos biggrin.gif
kristinalm
Mums irgi 10mėn, o pėdutės ilgis 11,5cm. biggrin.gif
VI-VA-VI
Mano dukrytei 8men biggrin.gif 11 cm
Rossini
As tik perskaiciau pavadinima temos ir iskart idomu pasidare, tai va mums 6 men ir 20 dienu, o pedutes ilgis 10,5 cm
Drezulka
Mažajam beveik 4 mėn., o pėdutė - 10cm.
Jagrus
Mums greit 5 men. o pedutes ilgis 10,5 cm.
-->BLOOONDINKA<--
QUOTE(Drezulka @ 2008 06 01, 14:15)
Mažajam beveik 4 mėn., o pėdutė - 10cm.
*

drinks_cheers.gif musu lygiai tas pats, o as galvojau kad mano vaiko peda didoka ax.gif
*Aprilė*
11 menesiu -12 cm ax.gif
Stebuklelis
Musu dukrytei 8 men ( uz keliu dienu bigsmile.gif ) ir nesiojam 19 dydi 4u.gif
Again
musu mergytei 11 menesiu,o pedutes ilgis 10.5 cm
smelita
mums 9men o lapce ogogo-12.5cm
idomu
maniskiui 9 men- pedute 12.5 cm doh.gif
Zuikis-Puikiss
Mano zuikiui kai buvo metukai tai pirkom 18 dydi batukau
vaidavel
vyriukui 9 mėn. - pėdutė 12 cm bigsmile.gif ok.gif
indruška
Mano princesei 11 mėnesiukų, pėdutės ilgis 12cm wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.