Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ankstyvas snėštumas - nesimato embriono :(
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Liora
Sveikos, mergaites! dariau pries pora dienu pirma echo. pagal nestumo dydi gimdoje lyg tai turi buti 6 savaite, o embriono nesimate! Gydytoja sake, kad kartais taip gali buti, ir sake ateiti pakartotinai po dvieju savaiciu. taciau vienas nesivystantis nestumas man jau buvo pries pusmeti, ir as dabar vietos sau nerandu... verysad.gif gal kas gali pasidalinti patirtimi, kam taip jau buvo ir kuo viskas baigesi?
mergina05
na man buvo panasiai...nulekiau pas gydytoja daryt echo, jinai ziuri ziuri ir nieko nemato verysad.gif bet paskui mane nuramino, nes juk nestumo pradzia skaiciuojama nuo pirmos paskutiniu menesiniu dienos, tai gaunasi, kad pora savaiteliu esame nescios avansu smile.gif tai va ir pasake, man, kad realiai dabar gal tik kokios keturios savaites todel nieko ir nematau...ateik po 10 dienu...atlekiau po 10 dienu ir viska pamate kuo puikiausiai, todel ir tu pakentek ramiai tas kelias dieneles ir viskas bus thumbup.gif
Uliuliuska
Man 7 sav ziurejo, trys daktarai, ir nemate. O jis buvo, o pastebejo tik 9 sav 4u.gif
happy
Tau gemalines pusleles nemate? ar sirdeles plakancios?
Man kai buvo nestumo 6 sav ziurejo ir nemate plakancios sirdeles,puslele mate ir jau norejo valyt doh.gif -tipo nesivystantis. unsure.gif , gerai,kad nesutikau,nes sirdele pamate tik po keliu dienu ir dabar turiu nuostabu sunu.. Linkiu tau,kad sis nerimas butu be pagrindo ir gimtu sveikas vaikutis wub.gif
Linokas
6-7 nes. savaite matosi tik gemaline puslele, o sirdele pradeda plakti apie 7-8 savaite, tad nera ko pergyventi, visoms taip buvo, ir visos mes jaudinomes. Del to pvz Anglijoj nedaro echo iki 12 sav., kad moteris nesijaudintu ir nesinervintu. ateisi po savaites ar dvieju, ir pamatysi, koks coliukas isitaise tavyje thumbup.gif
pukpuk
Man tas pats buvo. Gydytoja net geležiniu balsu buvo pasakiusi, kad įtariamas negimdinis fear.gif. Pražliumbiau nesavu balsu savaitę ir tada man pasakė (vėl geležiniu balsu): "nėštumas gimdojeeee" biggrin.gif. Džiaugsmui nebuvo ribų. Galvojau net prisigersiu... hihihi.gif
Skraiduolė
Ir man teko pabuti tokioj situacijoj:((
Pasake daktare kad tuscia puslyte ir gemaliuko nematyti. Gavau siuntima i ligonine. Ten velgi apziurejo ir pasake kad nieko. Turejau pasirinkima - arba valymas, arba vaistu sukeltas persileidimas. Zodziu begalinis stresas. Tai va, isgeriau as tas tabletes ir per 24 val. turejo ivykti persileidimas. Neivyko. Pakartojau, ir vel nieko. As vel pas gydytoja, o ji sako palaukiam kokia savaite. Atejau po savaiteles ji mane vel apziurejo ir pasake kad matyti gemaliukas. Atejau dar po savaiteles ir patvirtino kad nestumas gimdoje ir viskas ok. Tiesiog veliau pastojau.
Tik as nesijauciu iki siol rami, ar vaistai mano leliui zalos nepridarys. Kvaila buvau kad nepalaukiau, tiesiog nebuvau atsidurusi tokioj situacijoj ir nezinojau ka daryti. Nors dvi gydytojos pasake kad vaistai jokios itakos vaisiui neturi (tie vaistai tik gimda sutraukiantys). Taip kad tikiuosi viskas bus ok.
Zodziu palinkeciau neskubeti ir tikrai pora savaiteliu palaukti. Kantrybes ir stiprybe belaukiant. Tikiuosi viskas bus gerai. smile.gif
mst
QUOTE(Liora @ 2006 10 16, 19:50)
Sveikos, mergaites! dariau pries pora dienu pirma echo. pagal nestumo dydi gimdoje lyg tai turi buti 6 savaite, o embriono nesimate! Gydytoja sake, kad kartais taip gali buti, ir sake ateiti pakartotinai po dvieju savaiciu. taciau vienas nesivystantis nestumas man jau buvo pries pusmeti, ir as dabar vietos sau nerandu... verysad.gif  gal kas gali pasidalinti patirtimi, kam taip jau buvo ir kuo viskas baigesi?
*

Sveikute 4u.gif

Man 5sav5d nieko nemate, puslyte pasimate po savaites, realus nestumas buvo 3.5 sav., deja nestumas baigesi nesivystanciu verysad.gif

Nesijaudink, palauk savaitele (nors zinau kaip sunku) ir viskas isaiskes. Sekmes ir kantrybes 4u.gif
nugalėtoja
man taip buvo.. ax.gif
prigasdino kad nesivysto niekas..ir issiunte vaginalini echo daryt blush2.gif ir
rado mano maziuka wub.gif
pukpuk
QUOTE(Skraiduolė @ 2006 10 23, 09:25)
Pasake daktare kad tuscia puslyte ir gemaliuko nematyti. Gavau siuntima i ligonine. Ten velgi apziurejo ir pasake kad nieko. Turejau pasirinkima - arba valymas, arba vaistu sukeltas persileidimas. Zodziu begalinis stresas. Tai va, isgeriau as tas tabletes ir per 24 val. turejo ivykti persileidimas. Neivyko. Pakartojau, ir vel nieko. As vel pas gydytoja, o ji sako palaukiam kokia savaite. Atejau po savaiteles ji mane vel apziurejo ir pasake kad matyti gemaliukas. Atejau dar po savaiteles ir patvirtino kad nestumas gimdoje ir viskas ok. Tiesiog veliau pastojau.
Tik as nesijauciu iki siol rami, ar vaistai mano leliui zalos nepridarys. Kvaila buvau kad nepalaukiau, tiesiog nebuvau atsidurusi tokioj situacijoj ir nezinojau ka daryti. Nors dvi gydytojos pasake kad vaistai jokios itakos vaisiui neturi (tie vaistai tik gimda sutraukiantys). Taip kad tikiuosi viskas bus ok.
Zodziu palinkeciau neskubeti ir tikrai pora savaiteliu palaukti. Kantrybes ir stiprybe belaukiant. Tikiuosi viskas bus gerai. smile.gif
*

Koks siaubas swoon.gif
Aš pasmaugčiau tą gydytoją, kuri išrašė vaistus.
VAIKŲ ŽUDIKĖ!
Eilinį kartą pasitvirtina mano nuomonė apie gydytojus... blink.gif
Kokia baisi Skraiduolės istorija blink.gif

O man buvo shiektiek kitaip.. gavosi taip, kad menesines buvo liepos pabaigoj, o kadangi su vyru gyvenu atskirai, tai iki pat ciklo pabaigos nebuvom susitike.. zhodzhiu, gavosi taip, kad pastojau diena priesh tai, kai turejo prasideti kitos menesines.. net neisivaizdavau, kad taip gali buti, bet kai dar keturias savaites menesiniu nesulaukiau nulekiau pas ginekologe, nes testas neaishkiai labai rode tik puse antros juosteles.. Gydytoja ishkart pasizhiurejo echo, sako nieko nematau, ir liepe kita diena varyt i ligonine, kad kitokiu aparatu pazhiuretu.. irgi vaisiaus nemate, nors pagal menesines turejo but 8 savaites, matesi tik puslele.. tai gerai, kad gydytoja susiprotejo paklaust, kada ash galejau pastot.. tai ir papasakojau, kad ne ankschiau, kaip 4 sav po menesiniu.. gydytoja nuramino, kad viskas bus gerai, nors ash jau buvau pamaschiusi apie skubu ishvalyma tapachia diena.. sad.gif ir tikrai, po poros savaichiu jau matesi plakanti shirdute, dzhiaugiuosi, kad pataikiau pas protinga gydytoja ir tikiuosi kad tokiu su laiku tik dauges smile.gif

Tikiu, kad ir temos autorei jau padare pakartotine echo, ir pasake daug grazhiu ir maloniu naujienu smile.gif
pukpuk
QUOTE(Top @ 2006 10 26, 10:54)
Kokia baisi Skraiduolės istorija  blink.gif

O man buvo shiektiek kitaip.. gavosi taip, kad menesines buvo liepos pabaigoj, o kadangi su vyru gyvenu atskirai, tai iki pat ciklo pabaigos nebuvom susitike.. zhodzhiu, gavosi taip, kad pastojau diena priesh tai, kai turejo prasideti kitos menesines..  net neisivaizdavau, kad taip gali buti, bet kai dar keturias savaites menesiniu nesulaukiau nulekiau pas ginekologe, nes testas neaishkiai labai rode tik puse antros juosteles..  Gydytoja ishkart pasizhiurejo echo, sako nieko nematau, ir liepe kita diena varyt i ligonine, kad kitokiu aparatu pazhiuretu.. irgi vaisiaus nemate, nors pagal menesines turejo but 8 savaites, matesi tik puslele..  tai gerai, kad gydytoja susiprotejo paklaust, kada ash galejau pastot.. tai ir papasakojau, kad ne ankschiau, kaip 4 sav po menesiniu.. gydytoja nuramino, kad viskas bus gerai, nors ash jau buvau pamaschiusi apie skubu ishvalyma tapachia diena.. sad.gif  ir tikrai, po poros savaichiu jau matesi plakanti shirdute, dzhiaugiuosi, kad pataikiau pas protinga gydytoja ir tikiuosi kad tokiu su laiku tik dauges smile.gif

Tikiu, kad ir temos autorei jau padare pakartotine echo, ir pasake daug grazhiu ir maloniu naujienu smile.gif
*

Smagu, kad yra normalių žmonių ir tarp medikų. thumbup.gif Labai už tave džiaugiuosi Top. 4u.gif
O juk galėjo jei dura kokia būtų pasakyt: "pas jus nesivystantis" blink.gif ir viskas.
mergina05
LIORA, tai kaip tau baigesi???? ar rado tavo maziuka??? mirksiukas.gif
Wovere
Liora kaip tu ??? ar viskas su tavo lialium gerai
Liora
Mergaites, labai labai aciu uz atsakymus wub.gif Is tikruju vakar buvau pas gydytoja ir RADO mano embriona su gerai plakancia sirdele wub.gif Paskaiciavimas buvo teisingas, tada 6 savaite, dabar 7.5 Tiesiog as patekau i tuos 10%, kieno vaikuciai budami sesiu savaiciu dar nepozuoja pries kamera smile.gif

Manau, jeigu man uztektu jegu ir drasos uzeiti i sia tema dar praeita savaite, mano laukimas vakar dienos echoskopijos butu gerokai ramesnis.
Taigi dar karta aciu jums kiekvienai asmeniskai uz savo istorija 4u.gif
dziaugiuosi del taves Liora smile.gif 4u.gif dabar tik linkiu sekmingai toliau savo pilvuka augint smile.gif
Balande
QUOTE(Liora @ 2006 10 16, 18:50)
Sveikos, mergaites! dariau pries pora dienu pirma echo. pagal nestumo dydi gimdoje lyg tai turi buti 6 savaite, o embriono nesimate! Gydytoja sake, kad kartais taip gali buti, ir sake ateiti pakartotinai po dvieju savaiciu. taciau vienas nesivystantis nestumas man jau buvo pries pusmeti, ir as dabar vietos sau nerandu... verysad.gif  gal kas gali pasidalinti patirtimi, kam taip jau buvo ir kuo viskas baigesi?
*

man taip pat nemate, kai buvo virs 5 savaiciu pagal mmm, pagal HCG virs 3 savaiciu. Dabar eisiu po triju savaiciu.
Linokas
nuostabu girdeti drinks_cheers.gif sveika istojus i mamyciu rateli thumbup.gif
Buriuke
QUOTE(Liora @ 2006 10 26, 14:00)
Mergaites, labai labai aciu uz atsakymus  wub.gif  Is tikruju vakar buvau pas gydytoja ir RADO mano embriona su gerai plakancia sirdele  wub.gif Paskaiciavimas buvo teisingas, tada 6 savaite, dabar 7.5 Tiesiog as patekau i tuos 10%, kieno vaikuciai budami sesiu savaiciu dar nepozuoja pries kamera smile.gif

Mano embrioną pamatė tik iš trečio karto taip pat tik 7,5 sav smile.gif
Astee
QUOTE(Liora @ 2006 10 26, 14:00)
Mergaites, labai labai aciu uz atsakymus  wub.gif  Is tikruju vakar buvau pas gydytoja ir RADO mano embriona su gerai plakancia sirdele  wub.gif Paskaiciavimas buvo teisingas, tada 6 savaite, dabar 7.5 Tiesiog as patekau i tuos 10%, kieno vaikuciai budami sesiu savaiciu dar nepozuoja pries kamera smile.gif

Manau, jeigu man uztektu jegu ir drasos uzeiti i sia tema dar praeita savaite, mano laukimas vakar dienos echoskopijos butu gerokai ramesnis.
Taigi dar karta aciu jums kiekvienai asmeniskai uz savo istorija  4u.gif
*

SVEIKINU wub.gif sekmes jums su maziuku wub.gif

Man taip pat - 5 su puse savaiciu mate tik puslyte. Todel isivaizduoju ka tenka isgyvent tokiu atveju.
Sirduliuke
Apie savo nestuma suzinojau penktadieni... pirmadieni issisiepusi nulekiau i poliklinika pasitikrinti ar viskas gerai... gydytoja tik isgirdusi kad laukiusi pasisuko ir klauisa "ar gimdysite" likau isiziojus nes tokio kl. nesitikejau apziurejusi pareiske kad as kraujuoju...siuntimas i ligonine... visa susinervinusi skambinu vyrui sukraunam daigtus ir i ligonine... ligoninej priimamajam paziuri sesute mano siuntima ir klausia labai kraujuojate... as sedziu nz ka ir sakyt as nekraujuoju... pasirodo buvo ruzavos iskyros kuriu net ruzavom nepavadintum gerai neisiziurejes...na bet tiek to... nusivede i apziura ligoninej...pagulde daryt ehoskopijos...ziurejo ziurejo ir sako 8sav nesivystantis nestumas guliu soke...ka...kas...8sav...negali but...kaip tai nesivystantis...man paaiskino kad puslele yra o pusleleje nera leliuko...reiks daryt isvalyma...truksta zodziu apibudint busena vos pora dienu spejau pasidziaugti savo laime...ir se tau...susigincijau su gydytoja del laiko... pasakiau kad isvalymo nedarysiu...tada ji kazka apie gydytoju komisija...sakau nestumas gal3-4 savaites gal dar per mazas kad matytusi .... zodziu nesuprantu ko ji sieke bet susiraukusi pagulde mane stebet... po 4dienu pasimate leliukas ... ir dar po keliu dienu mane paleido namo su geriausiais palinkejimasi..."tu dar optimistinem nuotaikom negyvenk, dar neaisku kaip tau baigsis"... pilna optimizmo grizau namo tas ju vadinamas kraujavimas nesiliove dar kokias3sav.
Na o likes nestumas ejo sklandziai...
gabijukas
QUOTE(Sirduliuke @ 2007 01 04, 01:16)
Apie savo nestuma suzinojau penktadieni... pirmadieni issisiepusi nulekiau i poliklinika pasitikrinti ar viskas gerai... gydytoja tik isgirdusi kad laukiusi pasisuko ir klauisa "ar gimdysite" likau isiziojus nes tokio kl. nesitikejau apziurejusi pareiske kad as kraujuoju...siuntimas i ligonine... visa susinervinusi skambinu vyrui sukraunam daigtus ir i ligonine... ligoninej priimamajam paziuri sesute mano siuntima ir klausia labai kraujuojate... as sedziu nz ka ir sakyt as nekraujuoju... pasirodo buvo ruzavos iskyros kuriu net ruzavom nepavadintum gerai neisiziurejes...na bet tiek to... nusivede i apziura ligoninej...pagulde daryt ehoskopijos...ziurejo ziurejo ir sako 8sav nesivystantis nestumas guliu soke...ka...kas...8sav...negali but...kaip tai nesivystantis...man paaiskino kad puslele yra o pusleleje nera leliuko...reiks daryt isvalyma...truksta zodziu apibudint busena vos pora dienu spejau pasidziaugti savo laime...ir se tau...susigincijau su gydytoja del laiko... pasakiau kad isvalymo nedarysiu...tada ji kazka apie gydytoju komisija...sakau nestumas gal3-4 savaites gal dar per mazas kad matytusi .... zodziu nesuprantu ko ji sieke bet susiraukusi pagulde mane stebet... po 4dienu pasimate leliukas ... ir dar po keliu dienu mane paleido namo su geriausiais palinkejimasi..."tu dar optimistinem nuotaikom negyvenk, dar neaisku kaip tau baigsis"... pilna optimizmo grizau namo tas ju vadinamas kraujavimas nesiliove dar kokias3sav.
*

Tai bent... Linkiu visoms tokio optimizmo doctor.gif
laizanika
Vaje, galeciau cia geriau neskaityti blink.gif Man tik 4 sav. paziurejo echo, gydytoja patare 6-7 sav. paziureti echo sirdele, betmano gydytoja nesusidomejo mano nestumu ir nesiteike paziureti. Dabar pateksiu pas gydytoja tik sausio 31d. jau bus 13sav. ir tik antra echo, nei sirdele ziureti nieko. Kaip nerimauju kad tik kas blogo nebutu g.gif Taip dar ilgai laukti... g.gif
Irina777
QUOTE(laizanika @ 2007 01 04, 18:33)
Vaje, galeciau cia geriau neskaityti  blink.gif  Man tik 4 sav. paziurejo echo, gydytoja patare 6-7 sav. paziureti echo sirdele, betmano gydytoja nesusidomejo mano nestumu ir nesiteike paziureti. Dabar pateksiu pas gydytoja tik sausio 31d. jau bus 13sav. ir tik antra echo, nei sirdele ziureti nieko. Kaip nerimauju kad tik kas blogo nebutu  g.gif Taip dar ilgai laukti... g.gif
*

Man irgi kol kas sirdeles nemate. Puslyte yra gymdoje, jos dydis 7,7mm kazkur 5,5 sav. Eisiu po svaites tikiuosi jau bus mano angeliuko plakancia sirdele!!!!

Sekmes visoms!!!!
Viktut
Kai man prasidejo 7 savaite skausmai nestuke.gif, nuejau passitikrinti echoskopu. Turiu nuostabia gydytoja gelezine kantrybe. Ziuredama vaginaliniu echo is pradziu nieko nerado, dar idemiau pradejo ziuret... nu nieko...sako, nu kur gi jis galejo pasislept, ir toliau iesko... O as jau pradejau raudot, puikiai zinau, kad gali ir nesivystyi vaisius, o plius dar tik 7 savaiteles... verysad.gif Bet gydytoja atkakliai visa mane ten is vidaus ismaige, kol galu gale isgirdau: STAI, VA mazylis tavo, MATAI kaip sirdute duodasi? As nic nieko nemaciau, nieko nesupratau, nes akys buvo jau apsiasarojusios, o kai isgirdau, kad viskas gerai, tai dar labiau apsiverkiau is laimes.... thumbup.gif O nervu kiek buvo... Pagalvojau, kita gydytoja nebutu tiek laiko praleidusi prie manes, butu pasakiusi KELIAUK NAMO, ATEIK PO 10 DIENU. As jai labai dekinga.
Irina777
As dariausi echo 6 sav. ir dar kol kas nesimate sirdutes. Be to man biski tepliojo rudai. Geriu Diuphastona po 2 tab. dienoj. Sita savaite tikras kosmaras, kovo 14 jau eisiu vel echoskopotis ir labai, labai tikiuosi pamatyti maza liepsnele puslytej, mano angeliuko sirdute. Kas praejo per ta laukima turbut gales suprasti ka jaucia mamos kai tokia nezynomybe.... Ir bandau nuramint save ir vistiek visokios mintys lenda.
philipuks
QUOTE(Irina777 @ 2007 03 08, 14:32)
As dariausi echo 6 sav. ir dar kol kas nesimate sirdutes. Be to man biski tepliojo rudai. Geriu Diuphastona po 2 tab. dienoj. Sita savaite tikras kosmaras, kovo 14 jau eisiu vel echoskopotis ir labai, labai tikiuosi pamatyti maza liepsnele puslytej, mano angeliuko sirdute. Kas praejo per ta laukima turbut gales suprasti ka jaucia mamos kai tokia nezynomybe.... Ir bandau nuramint save ir vistiek visokios mintys lenda.
*

Man irgi nemate sirdutes 6sav. bet puslyte-maza zirniuka mate ax.gif Kad tik viskas gerai butu. Sekmes 4u.gif
Užsispyrėlė
QUOTE(Irina777 @ 2007 03 08, 16:32)
*

Puikiai tave suprantu ir laikysiu kumstukus uz tave, kad viskas pasisektu.. Tik nesinervok ir buk stipri..As po zinios, kad kudikelis gali nesivystyt neistengiau susivaldyt, panikavau, emiau maziau valgyt..Gyvenau stresuodama ir deje kudikelio neissaugojau verysad.gif
himalaya
unsure.gif oi, mamytes, as net negalvoju apie tokius baisumus...Net neitaraiu, kad taip nutinka...as nescia 6-7 sav, eisiu pas gygytoja ne anksciau kaip po 2-3 sav... mirksiukas.gif Bus taip, kaip lemta...As zinau, kad viskas bus gerai... 4u.gif nestuke.gif Gydytojai tik pridaro bedu ir privercia rautis plaukus nuo galvos... g.gif As toleruju ju isikisima tik tada, kai reikia medicinines pagalbos ax.gif O kai viskas tvarkoj-ko ten be reikalo vaiksciot...
gatinha
QUOTE(Liora @ 2006 10 16, 17:50)
*

na net nžn, mums iš rugsėjinukių tai vienai 13 savaitėlių, buvo pradėjo truputį rudai tepti, tai jai kai echo darė, tai nematė vaisiaus blink.gif net nžn ar taip gali būti, kad 13 sav. nieko nematytų g.gif dabar visos laukiame rytojaus, kad patvirtintų, jog viskas ok verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Viktut @ 2007 03 06, 12:57)
Kai man prasidejo 7 savaite skausmai  nestuke.gif, nuejau passitikrinti echoskopu. Turiu nuostabia gydytoja gelezine kantrybe. Ziuredama vaginaliniu echo is pradziu nieko nerado, dar idemiau pradejo ziuret... nu nieko...sako, nu kur gi jis galejo pasislept, ir toliau iesko... O as jau pradejau raudot, puikiai zinau, kad gali ir nesivystyi vaisius, o plius dar tik 7 savaiteles...  verysad.gif  Bet gydytoja atkakliai visa mane ten is vidaus ismaige, kol galu gale isgirdau: STAI, VA mazylis tavo, MATAI kaip sirdute duodasi? As nic nieko nemaciau, nieko nesupratau, nes akys buvo jau apsiasarojusios, o kai isgirdau, kad viskas gerai, tai dar labiau apsiverkiau is laimes....  thumbup.gif O nervu kiek buvo...  Pagalvojau, kita gydytoja nebutu tiek laiko praleidusi prie manes, butu pasakiusi KELIAUK NAMO, ATEIK PO 10 DIENU. As jai labai dekinga.
*

labai džiaugiuosi, kad viskas gerai 4u.gif 4u.gif
Llauritta
QUOTE(himalaya @ 2007 03 11, 11:46)
unsure.gif oi, mamytes, as net negalvoju apie tokius baisumus...Net neitaraiu, kad taip nutinka...as nescia 6-7 sav, eisiu pas gygytoja ne anksciau kaip po 2-3 sav...  mirksiukas.gif Bus taip, kaip lemta...As zinau, kad viskas bus gerai... 4u.gif  nestuke.gif  Gydytojai tik pridaro bedu ir privercia rautis plaukus nuo galvos... g.gif As toleruju ju isikisima tik tada, kai reikia medicinines pagalbos ax.gif  O kai viskas tvarkoj-ko ten be reikalo vaiksciot...
*

Pritariu tau. man dabar irgi 7 sav., pateksiu aps gydytoaj irgi tik po 2-3 sva. Bet tfu tfu tfu jaučiuos gerai ir nesinervinu. Ir išvis, visada sakiau, kad aps gine eisiu, tik kai lauksiuos smile.gif Tai pa sgien nuėjau pirmą kartą tik kai planuot kinderį pradėjom smile.gif Tikria nėra ten ko vaikščiot jei gerai jaučiates.
Agotė
QUOTE(Sirduliuke @ 2007 01 04, 01:16)
*

Laba...pagaliau radau skyrely l. aktualu sau smile.gif ..ocho kaip mane suzavejo sitas optimizmas, kad man taip g.gif Pries 4d. dienas testas parode 2 josteles, taciau kankino menesiniski skausmai, ta pacia diena nulekiau pas gyd. padare del visa pikta escosk. ir t.t sako, kad viskas norm..tik aisku nieko nemate dar gimdoje buvo 5 sav. nestuke.gif pagal tuos apsaiciavimus....suprantu, kad gal ankstoka, bet vistiek strioko pilnos kelnes unsure.gif ir miegasi blogai, net mano nerealus apetitas dingo schmoll.gif matytama mano nerima, gyd. sako, ateik po sav (bus 6sav.)vel paziuresim,Kadangi mano ciklas budavo ilgas, tai tikro nestumo bus kazkur virs3 sav....ar gali irgi dar nesimatyt...oi kaip bijau lotuliukas.gif Taciau cia pasiskaiciau ir ykvepiau siek tiek optimizmo rolleyes.gif
dosiukas
Mano nėštumo pradžia iki tryliktos savaitės buvo labai komplikuota verysad.gif , trys kartai ligoninėje ir t.t. vis tepliodavo ir skaudėdavo pilvuka kaip prieš menestruacijas...širdute ir trynio maišiuka pamatė tik tarp 6-7savaiciu.....bet po trijų mėnesių lovos rėžimo jaučiuosi puikiai, dabar ir laikas pradėjo bėgti......mums jau 17savaičių jaučiuosi puikiai, tikiuosi viskas taip bus ir toliau..... nestuke.gif biggrin.gif
faustluk
ACIU UZ VISAS ISTORIJAS IR UZ IKVEPIMA!!!

Mano sviezias atvejis:
pasidariau testa siandien ryte: II-bruksneliai. Apsiblioviau is dziaugsmo ir nulekiau is karto pas savo ginekologe. Ji pasiziurejo per echoskopa ir sako: arba cista arba nesivystantis nestumas. Mano reakcija: bet dar labai anksti, ka nors matyti!! Tad lauksim kitos savaites ir vizito pas ja.

Logiskai mastau: paskutines mm buvo balandzio 3 d. Susirgti turejau si sekmadieni. MM veluoja 5 dienos. O siaip kaip laikrodis su 1 dienos paklaida. Visi nestumo pozymiai yra! Na, dar nepykina tik. Tad tam leliukui 2-3 savaites!!! Dar juk nieko neturetu matytis!! Pati maciau juoda nago dydzio puslyte su tamsiu viduriu kaireje puseje. Kokia dar cista? Koks nesivystymas, jei jis dar tik pradeda kabintis? Manau, reik palaukti, ar ne?

O kuriozas dar ir tas, kad po 10 menesiu bandymo pastoti, pasidareme vyr. tyrimus. Maniskio spremiukai tinginiai, beveik nejuda. Tyrimus daremes po mano paskutiniu mm. Geguzes 3d. gavom termina pas urologa, bet neisim, nes.. as kaip ir jau laukiuosi.
Man sirdyje jokio absoliuciai jokio nerimo nera!

Dar vienas pvz is mano drauges: velavo mm. Pasitikrino echoskopu- sako..nieko nesimato. Na, gimda pasiruosus prisitvirtinimui, atvira. Matosi kazkoks pusmenulis. Bet testas teigiams. Po savaites neueina pasitikrinti: 6-7 savaites kaip laukiasi! Tai gal ir man taip... Bet po jusu istoriju, manau, kad man reikia su TIKEJIMU ISLAUKTI!!!
indrutee
QUOTE(Skraiduolė @ 2006 10 23, 09:25)
*

vajei truksta zodziu doh.gif

mergyt tikek kad tavo mazylis yra stiprus ir tos negeros tetos jam nepakenke mirksiukas.gif
faustluk
Agote, tai kaip Tau?? Ka sako daktarai?
Mano situacija panasi..Na, per anksti nubegau patvirtinimo, o man prisnekejo..Bet as tai laaaaabai gerai nusiteikus!! Miegas ima daznai, nugara maudzia, jau 16 val. pavargstu, staigiu judesiu daryt nesinori ir negaliu, krutine skauda. Zodziu, mano verslininkes darbingumas- sudukas ant pagaliuko! Bet as kaifuoju nuo to, kad laukiuos!!! Ir 05.09. dar karta mane ziures...
simba3
sveikos panelytes biggrin.gif

priimkit ir mane i savo buri blush2.gif
as bandziau pastoti 7 metus, poto netiketai kaip tai.......... tai turiu sunu 9 metu. Poto vel visa laika bandem, ir stai netiketai nelauktai........po tiek metu uzsitese mm. padariau testa. akurat 4u.gif yra. taigi ir man 6 savaites.

ireneri
taigi siandien patyriau daug streso del tokad nesimate, nors pagal laika 7 sav. gavau siuntia abrazijai. matesi didele puslyte ir trynio maisas. o embrionas ne.
nuvaziavau i ligonine ir rado mano leliuka smile.gif tai baigiu nusiramint.
jurgitat
Man tai paskutines menesines buvo balandzio 11, kai mmm velavo jau daugiau nei savaite, pasidariau testa, neigiamas. Laukiau mmmm, neatejo dar savaite ir nubegau pasidaryt kraujo tyrima. Patvirtino, kad man 2-3 savaites nestuke.gif , o nulekus pas gydytoja nieko nesimate, bet vakar buvau pakartotinai ir gydytoja net parode man ekrane puslyte su tryniu ir maza taskiuka, t.y. gemaliuka. Pagal mane turetu buti 5 realaus nestumo savaite, puslyte 11 mm, gydytoja irgi nustate 5 savaite. Taciau ju skaiciavimais, jau kokia 7 turetu buti. Taigi nenuogastaukite, pasimatys dar veliau, nes iki 5 savaiciu realaus nestumo pati gydytoja man sake, kad gali dar nieko ir nesimatyt. Dabar vizita paskyre po 4 savaiciu. Jau pradejau skaiciuoti savaiteles 4u.gif wub.gif
eladzius
QUOTE(ireneri @ 2007 05 28, 19:14)
taigi siandien patyriau daug streso del tokad nesimate, nors pagal laika 7 sav. gavau siuntia abrazijai. matesi  didele puslyte ir trynio maisas. o embrionas ne.
nuvaziavau i ligonine ir rado mano leliuka smile.gif tai baigiu nusiramint.
*

Nors is tiesu dabar vel daug kur vel rekomenduoja eiti pas ginekologa apie 10 savaite,nes ankstyvas apziurejimas kartais gali turet pasekmiu.As nuvariau 11sav,tada viskas aiskiai matesi.o pirma kart,kai apziurejo analiniu budu su echoskopu,nes nemate vaisiaus 6sav,kt diena persileidau.Nes kai ikiso ta echoskopa tada jau atseit pamate vaisiu...kt gydytoja sake,kad kartais vaisius nebuna suspejes isitvirtint ir su echoskopu gydytoja ji kaip ir pribaige...
Papildyta:
QUOTE(violete @ 2007 06 01, 14:01)
Nors is tiesu dabar vel  daug kur vel rekomenduoja eiti pas ginekologa apie 10 savaite,nes ankstyvas apziurejimas kartais gali turet pasekmiu.As nuvariau 11sav,tada viskas aiskiai matesi.o pirma kart,kai apziurejo analiniu budu su echoskopu,nes nemate vaisiaus 6sav,kt diena persileidau.Nes kai ikiso ta echoskopa tada jau atseit pamate vaisiu...kt gydytoja sake,kad kartais vaisius nebuna suspejes isitvirtint ir su echoskopu gydytoja ji kaip ir pribaige...
*

taip kad islaukite laiko eikite ne 5-6 savaiciu,o kokiu 9 tai jau tikrai vien del saves..
Mirėja
"Analiniu budu apziurejo su echoskopu"

Geras būdas g.gif Sorry, nesusilaikiau biggrin.gif
eladzius
QUOTE(Mirėja @ 2007 06 01, 16:41)
"Analiniu budu apziurejo su echoskopu"

Geras būdas  g.gif Sorry, nesusilaikiau  biggrin.gif
*

blush2.gif ne analiniu ,o vaginaliniu nusipaisciau ,gerai kad pataisei
Mirėja
QUOTE(violete @ 2007 06 01, 17:35)
*

Dar kartą atsiprašau, bet jau labai gerai nuskambėjo. 4u.gif
jbs
QUOTE(violete @ 2007 06 01, 16:35)
*

Oi, prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ne visad ten, kur "pasėjo" išauga vaisius lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mamukas-kankoreziukas
prasau atsakykit ka man daryti...matau kad situacija labai panasi :verkiu:pagal mano skaiciavimus tureciau buti 7 savaite kaip nescia cray.gif bet neseniai pradejau kraujuoti cray.gif siandien buvau pas gydytoja persisviesti, bet ji man pasake nieko gero nelauk: labai neryskus tavo vaisiaus maiselis, matau tik seseli, pagal teisybe jis turetu but ryskesnis cray.gif ryt vel turiu eiti cray.gif labai bijau cray.gif nezinau kas man yra...ir biaju kad nepasiulytu darytis valymo verysad.gif
jbs
QUOTE(mamukas-kankoreziukas @ 2007 06 04, 09:32)
prasau atsakykit ka man daryti...matau kad situacija labai panasi :verkiu:pagal mano skaiciavimus tureciau buti 7 savaite kaip nescia  cray.gif bet neseniai pradejau kraujuoti cray.gif siandien buvau pas gydytoja persisviesti, bet ji man pasake nieko gero nelauk: labai neryskus tavo vaisiaus maiselis, matau tik seseli, pagal teisybe jis turetu but ryskesnis cray.gif ryt vel turiu eiti cray.gif labai bijau cray.gif nezinau kas man yra...ir biaju kad nepasiulytu darytis valymo verysad.gif
*

Tik jau pasistenk nepergyvent, nes stresuodama embriono tikrai neišsaugosi. Išgerk valerijono ekstrakto ir susikaupk. Jei Tavo skaičiavimai atitinka nėštumo laiką, tai turėtų matytis širdies darbas. Rytoj reikalauk, kad pažiūrėtų širdies veiklą. Jei ji yra, turi skirti gydymą (greičiausiai Duphaston, Spascupreel ir folinė rūgštis) + gulimą rėžimą. Jei gydytoja tiesiog tingi vargintis, ieškodama širdies veiklos ir nuteikia: "nieko gero nelauk", keisk gydytoją.
mamukas-kankoreziukas
QUOTE(jbs @ 2007 06 04, 13:45)
Tik jau pasistenk nepergyvent, nes stresuodama embriono tikrai neišsaugosi. Išgerk valerijono ekstrakto ir susikaupk. Jei Tavo skaičiavimai atitinka nėštumo laiką, tai turėtų matytis širdies darbas. Rytoj reikalauk, kad pažiūrėtų širdies veiklą. Jei ji yra, turi skirti gydymą (greičiausiai Duphaston, Spascupreel ir folinė rūgštis) + gulimą rėžimą. Jei gydytoja tiesiog tingi vargintis, ieškodama širdies veiklos ir nuteikia: "nieko gero nelauk", keisk gydytoją.
*

geriu as duphastona, bet siandien kazkodel ji man paske, kad jo nebegerciau verysad.gif
jbs
QUOTE(mamukas-kankoreziukas @ 2007 06 04, 13:12)
geriu as duphastona, bet siandien kazkodel ji man paske, kad jo nebegerciau verysad.gif
*

Aš nesu gydytoja, bet vat širdis liepia pasakyti: nenutrauk Duphaston vartojimo. Pakenkti jis tikrai nepakenks (juk tai yra nėštumą palaikantis hormonas, ne nuodas), o pagelbėti dar gali. Primygtinai rekomenduoju pasikonsultuoti su kitu gydytoju ir kuo skubiau.
Papildyta:
Tiesa doh.gif O kodėl Tu sėdi prie PC? Stenkis gulėti pasidėjus kojas ant aukštų pagalvių. Jei dirbi, atsiprašyk šiandienai iš darbo, susitark su savo gydytoja. Man, kai grėsė persileidimas, biuletenį 14 savaičių laikė atidarytą. Ir pratęsti siūlėsi, bet, praėjus rizikos laikui, pati to pratęsimo atsisakiau mirksiukas.gif Kaip pasakė vienas gydytojas: "Valstybė nepersileis nuo to, kad kelis mėnesius lovoj pagulėsi". O štai Tu persileist gali kaip tik dėl to, kad negulėsi.
mamukas-kankoreziukas
QUOTE(jbs @ 2007 06 04, 15:31)
Aš nesu gydytoja, bet vat širdis liepia pasakyti: nenutrauk Duphaston vartojimo. Pakenkti jis tikrai nepakenks (juk tai yra nėštumą palaikantis hormonas, ne nuodas), o pagelbėti dar gali. Primygtinai rekomenduoju pasikonsultuoti su kitu gydytoju ir kuo skubiau.
Papildyta:
Tiesa  doh.gif  O kodėl Tu sėdi prie PC? Stenkis gulėti pasidėjus kojas ant aukštų pagalvių. Jei dirbi, atsiprašyk šiandienai iš darbo, susitark su savo gydytoja. Man, kai grėsė persileidimas, biuletenį 14 savaičių laikė atidarytą. Ir pratęsti siūlėsi, bet, praėjus rizikos laikui, pati to pratęsimo atsisakiau  mirksiukas.gif  Kaip pasakė vienas gydytojas: "Valstybė nepersileis nuo to, kad kelis mėnesius lovoj pagulėsi". O štai Tu persileist gali kaip tik dėl to, kad negulėsi.
*

na matai man dabar diplominio gynimas...turiu kazkaip pabaigt tuos mokslus....tik nepagalvokit,kad man to leliaus nereikia....jis ilgai planuotas ir db labai laukiamas....
jbs
QUOTE(mamukas-kankoreziukas @ 2007 06 04, 13:43)
na matai man dabar diplominio gynimas...turiu kazkaip pabaigt tuos mokslus....tik nepagalvokit,kad man to leliaus nereikia....jis ilgai planuotas ir db labai laukiamas....
*

Su protingu dekanu bei diplominio darbo kuratoriumi, pas kurį ginsiesi darbą, sutarsi ir dėl atskiros diplominio gynimo datos. Prioritetus gali nustatyti tik Tu pati. Gydytojai parūpina pažymas ir studentams.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.