abu vaikai pradėjo vaikščioti suėjus lygiai 1m
Na mums 8men mes jau koks menuo kaip vaikstom i baldus isikibe, o ropoti pradejom nuo 6men. Tai dbr jau laukiam nesulaukiam pirmuju savarankisku zingsniu
oho kokiu cia greituoliuku yra
mums beveik 11 men., mes dar tik su baldu pagalba vaikstom, bet jau dabar vis ima pasileidinet ir stovet vienas pats, tai kazkaip i ji pasiziurejus jau audziu minti, kad budami metuku turetume, kad ir nelabai tvirtus, bet pirmuosius zingsnius zengt
Kai liko viena diena iki pirmojo gimtadienio mažiuke pradėjo eiti pati
Negaliu balsuot - vaikscioti po visa buta pradejo 9 men., o pirmi zingsniukai buvo 8 men.
sunelis pirmus savarankiskus zingsnius padejo budamas 8 men. o dukrytei dabar jau 9 bet dar savarankiskai nevaiksto, jai saugiau i mano rankytes isikibus eiti, tai va neaisku kada pati prades zingsniuoti
Mums poryt jau 10 menesiuku. Mazylis pries pora savaiciu pradejo zengti pirmuosius savo zingsnelius savarankiskai
8mėn9d pradėjo žengti pirmus žingsnius, jau dabar 8mėn17d peržingsniuoja namus
Lygiai 11 mėnesių pradėjo žygiuot
Mano vyriskis jau pats atsistoja i ka nors isikibes, bet nebando eit dar, nesupranta, kad gali turbut. Paimtas uz pazastyciu vaiksto graziai, gerai kojytes delioja, bet kai paimu uz ranku ir bandau vest, kai baisiai kreivalioja. Dar ir neropoja, tinginys ko jis tai pas mane.
Mums uz savaites 9 men. Jau geras 2 savaites vaikstome isikibe uz ranku arba prisliauzes atsistoja prie baldu. Zengia tvirtai, kartais prie baldu atsistojes pamirsta, kad laikytis reikia, tuomet pasileidzia ir stovi tik pilvuku prisilaikydamas. Tikiuosi , kad greitiu laiku vaiksciosime.
Lygiai 11 mėn.
|