Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kada mažasis pradėjo vaikščioti?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Mazena sv.
4u.gif mes pradejom vaikscioti 11 menesiu
linkakalinka
abu vaikai pradėjo vaikščioti suėjus lygiai 1m
*zosia*
Na mums 8men mes jau koks menuo kaip vaikstom i baldus isikibe, o ropoti pradejom nuo 6men. Tai dbr jau laukiam nesulaukiam pirmuju savarankisku zingsniu bigsmile.gif
agnelaM
oho kokiu cia greituoliuku yra 4u.gif
mums beveik 11 men., mes dar tik su baldu pagalba vaikstom, bet jau dabar vis ima pasileidinet ir stovet vienas pats, tai kazkaip i ji pasiziurejus jau audziu minti, kad budami metuku turetume, kad ir nelabai tvirtus, bet pirmuosius zingsnius zengt thumbup.gif
Basic
Kai liko viena diena iki pirmojo gimtadienio mažiuke pradėjo eiti pati bigsmile.gif
ekojura
Negaliu balsuot - vaikscioti po visa buta pradejo 9 men., o pirmi zingsniukai buvo 8 men. smile.gif
Žemyna999
sunelis pirmus savarankiskus zingsnius padejo budamas 8 men. o dukrytei dabar jau 9 bet dar savarankiskai nevaiksto, jai saugiau i mano rankytes isikibus eiti, tai va neaisku kada pati prades zingsniuoti smile.gif
DanyteG
Mums poryt jau 10 menesiuku. Mazylis pries pora savaiciu pradejo zengti pirmuosius savo zingsnelius savarankiskai thumbup.gif Kasdien vis tvrteja jo zingsniukai ir sugeba nueiti vis tolesni atstuma nepargriuves smile.gif
Kliurka
8mėn9d pradėjo žengti pirmus žingsnius, jau dabar 8mėn17d peržingsniuoja namus thumbup.gif viskas labai greitai vyksta smile.gif
egvida
Lygiai 11 mėnesių pradėjo žygiuot smile.gif
-Aš-
QUOTE(Vėjūnė* @ 2011 11 01, 17:43)
8mėn9d pradėjo žengti pirmus žingsnius, jau dabar 8mėn17d peržingsniuoja namus  thumbup.gif viskas labai greitai vyksta  smile.gif
*

Oho, kaip anksti bigsmile.gif

Garbaliukas
Mano vyriskis jau pats atsistoja i ka nors isikibes, bet nebando eit dar, nesupranta, kad gali turbut. Paimtas uz pazastyciu vaiksto graziai, gerai kojytes delioja, bet kai paimu uz ranku ir bandau vest, kai baisiai kreivalioja. Dar ir neropoja, tinginys ko jis tai pas mane.
vilka11
Mums uz savaites 9 men. Jau geras 2 savaites vaikstome isikibe uz ranku arba prisliauzes atsistoja prie baldu. Zengia tvirtai, kartais prie baldu atsistojes pamirsta, kad laikytis reikia, tuomet pasileidzia ir stovi tik pilvuku prisilaikydamas. Tikiuosi , kad greitiu laiku vaiksciosime. 4u.gif Beje pirma dukra pradejo savarankiskai eiti , kai nebuvo ir 11 men. , o antras sunus- 10 men. 4u.gif
egvida
Lygiai 11 mėn.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.