2005 metų gruodžio mėnuo. Jau kelios dienos kaip vėluoja mėnesinės, bet juk prieš 3 dienas buvau pas daktarę, darė echo dėl cistų, nieko keisto ji nematė. Gruodžio 20d. pasidaru nėštumo testą, jis parodo II. Galvoje ir širdyje didelė sumaištis, juk tai ketvirtas neštumas..... Mažiausiam sūneliui tik 1metukai ir 3 mėnesiai. Ką daryti? Tą dieną mintys skraido kitur, nes gmdo vyro sesuo. Pagaliau sms ji jau supuoja ant rankų savo berniuką.... Lekiam š ligoninę. Paėmus kūdikėlį ant rankų sukyla įvairųs jausmais.  Grįžtant namo su vyru daug svarstome iš vienos pusės smagu turėti didelę šeimą ir vakaims ko gero nėra blogai augti kartu su broliukais ir sesutėmis, bet iš kitos pusės.... Nusprendžiam palaukti daktarės patvirtinimo. Gruodžio 21 d. Gydytoja apžiūri ultragarsu ir nieko nemato, paskiria ateiti sausio 3d. Ir vėl tas ilgas laukimas..... Visos šventės nublanksta, širdy didelė sumaištis, prieštaringi jausmai..... Pagaliau sausio 3d. Gydytoja patvirtina  Ką daryti, kiekvienas vakras baigiasi  esu baisiai pasimetusi. Sekančio vizito metu gydytoja žiūrėdama echo įjungia garsą ir sako va 8 savaičių kūdikėlis, ir štai kaip plaka jo širdutė. Ašaros pačios pradeda byrėti. Juk ten mažas žmogutis, juk jis turi teisę gyventi....  Tada su vyru ir nusprendžiam, kad jei Dievas norėjo , kad šis žmogeliukas pas mus apsigyventų, tai mes negalime atimti jam gyvybės Prasidėjo laukimas, jis nebuvo sunkus. Spėjom ir į mokslus ir su vaikais pažaisti ir pakeliauti  Visi pranašavo, kad turėsime dar vieną sūnelį, o leliukas tikrai buvo slapukas ir nesirodė. Atėjo karšta vasara....Netikėtai suėjus 37 savaitėm naktį prasidėjo skausmai.... Ryte nukeliauju pas daktarę ir atsiduriu ligoninėje. Va tada ir sužinau, kad turėsime mažą princesę, visi be galo apsidžiaugia, o ypač vyriausia dukrytė  Po kelių dienų grįžtu namo ir laukimas tęsiasi toliau Rugpjūčio 6d. paskutinis vizitas pas gydytoja. Po savaitės prisitatyti į ligoninę su visais daiktais, kadangi numatytas planinis cezario pjūvis. Praėjo šventės ir štai mes ryte jau ligoninėje. Jau tiek nedaug liko iki pasimatymo su tavimi dukryte, galbūt rytoj jau būsi su mumis....Deja ketvirtadienį daktarė turi sudėtingą operaciją ir tavo gimimas nukeliamas į penktadienį... Ketvirtadienio vakaras. Kažkaip neramu, juk ryt ta didžioji diena, darosi baugu, ne ne dėl savęs, o dėl mažiukės, juk anuos vaiučius tai gimdžiau natūraliai, o kaip bus dabar. Vakare gaunu vaistų, kad ramiau užmigčiau, tačiau mano mažiukė lyg jausdama taip smarkiai beldžiasi, kad atrodo, jog nereiks pjauti pilvo, ji pati iš jo išlys  Šiapip netaip užmiegu..... Išaušo gražus rugpjūčio 18 dienos rytas, prasideda pasiruošimas. 8.30 mes jau operacinėje, truputi baugu, bet šalia besišypsantis anesteziologės veidas, dar užbėga mano gydytoja, nuramina. 9.00 anesteziologė, padaro spinalinę nejautrą. Jau tuoj tuoj pamatysiu savo mažiukę  9.10 prasideda operacija, anesteziologė man viską aiškina. Staiga ji pasižiūri per širmos viršų ir sako:"Tai ką gi mes čia turime?" Toliau nieko nebegirdžiu, tik ausiai malonų pirmą kūdikio riksmą.....  Tokį stiprų, skardų. Ne man visai nesvarbu kas, nesvarbu koks...Svarbiausia, kad viskas gerai ir sveikas... Dakterė paskelbia :"9.17 mergytė" Prineša man parodyti, o ji tokia mažutė, papūstais žandukais ir mėlynom akytėm. Ji mano, mažiausia lėlytė Ir dabar kaip pažiūriu į ją miegančią, tai taip norisi jos atsiprašyti, kad galvoje buvo tokių negerų minčių  Tikiuosi tu man galėsi atleisti, mano mažas angelėli
Jurgele
2006 10 16, 20:14
Labai grazu
mandalina
2006 10 16, 20:40
 Net ašarą išspaudžiau. Fainuolė tu
Sigitano
2006 10 16, 21:11
Na tikrai, taip už širdies sugriebė, net ašaros pradėjo riedėti, nes net pati prisiminiau savo ,,cezarį"
Nikoleta
2006 10 16, 21:57
gražu
Nledi, itariu sitas apsisprendimas svarbiausias jusu seimoj. ir viskas tik i nauda  o tas mazas angelelis net negalvos atleist/neatleist, nes tokios seimos, kaip jusu, kiekvienas vaikutis gali tik pavydet  ji dziaugsis,kad gime tokioje seimoje  aukit ir tvirtekit
bitutek
2006 10 17, 07:28
Net ašaros akyse susikaupė, kokia graži istorija  Šaunuoliai  kuo daugiau laimės jūsų nuostabiai šeimai
bambonke
2006 10 17, 07:45
Labai gražu
Fantastiška šeimyna. Tikri šaunuoliai. Jums daug jėgų, sveikatos, kantrybės ir stiprybės. Tegul jus visada ... globoja ir jums padeda.
Smaližė
2006 10 17, 08:52
Nu Nledi, net mano begemoto oda suplonėjo
Perskaičiusi jūsų istoriją, išgyvenau, kas būtų, jeigu mums dar vieną vaikutį atsiųstų. Pas mus ir gi gausi ir derlinga šeimyna, net kontraceptinės priemonės neveikia. Dėkoju už galimybę pamastyti. Jūs tiesiog puiki ir šauni mama, ypatingas žmogus. Vaikai, ištiesų, labai greit užauga ir visi vargai pasimiršta, atminty lieka pačios gražiausios akimirkos. Tegul gražios akimirkos jus ir visą jūsų šeimą aplanko vis dažniau ir dažniau. Stiprybės jums visiems.
Labai didelis jums visoms ačiū už tokius gražius žodžius
Nledi, šauni istorija, nuoširdi, sėkmingai augink vaikus, tu apsisprendei teisingai
Soterija
2006 10 18, 09:52
Šita istorija reiktų paskaityti visoms neapsisprendziancioms  Manau tikrai padėtų  Graži ir įdomi istorija....
Labai graži istorija.  Net susigraudinau.
verkiu...  bet ne todel, kad grazi istorija (nors tikrai grazi  ), ne todel, kad tu apsisprendei teisingai (o juk tikrai teisingai  ), o todel, kad tu tokia laiminga - esi keturiskart mama  , todel mano patiriama dziaugsma auginant vaikuti gali dauginti is keturiu  o tai juk visa dziaugsmo jura
septyniuke
2006 10 20, 19:08
Labai gražiai papasakota Šaunu, kad ir ketvirtąją gyvybę priėmėte pas save į gyvenimą. Dabar tu laiminga. Sėkmės jums.
Didelis ačiū už tokius gražius žodelius
Labai gražu  Va, čia tai tikrai mama verta tikrojo SUPERMAMOS vardo. (Aišku ir TĖTIS - SUPERTĖTIS)  Aukit sveiki ir laimingi.
Sauni didele seimyna. Gerbiu tokius tevus. Laimes jums visiems
Augustėlė
2006 10 31, 15:35
** Svaja**
2006 11 03, 10:44
Ačiū visoms už gražius žodelius
Dideli sveikinimai SUPER SEIMYNELEI Neverta grauztis, kas buvo!!! Dziaukites tuom, kas yra dabar!!!! Pabandysim imti pavyzdi is jusu
| i |
| Šis pasakojimas "Gimdymo istorijų" konkurse (2006 spalis) laimėjo II-ąją vietą ir yra apdovanotas supermama.lt sidabro medaliu! |
sveikinu,tu tikra saunuole
Šypsenėlė24
2006 11 19, 20:39
labai gražiai papasakota istorija  tikrai verta apdovanojimo  sėkmės jūsų visai gausiai šeimynėlei
saulėgraža
2006 11 20, 02:31
Labai labai gražu ir įspūdinga  Laimės jums
Ačiu už tokius gražius pasisakymus
Vilmoshka
2006 11 24, 15:58
Šaunuoliai tėveliai, priėmę, manau, teisingą sprendimą  Sėkmės visai jūsų gražiai didelei šeimynai!
jaistute
2006 11 26, 01:10
sekmes mamytei ir dukrytei
labai grazi istorija
jezau, kokia graži, didelė šeima  šaunuoliai, ir neatsiprašinėk, ta mažylė bus visų labai mylima ir lepinama  karalaitė
riedute
2007 01 15, 20:14
sveikinu ir linkiu ir toliau taip stipriai laikytis
Ech, atrodo viskas buvo tik vakar, o jau 8 menesiai praejo. Ir is tikro maziuke musu kaip saules spinduliukas, visada linksma ir su didziule sypsena
Emerencija
2007 04 19, 21:38
Labai grazi istorija o jau mergaites grazumas  Kokia fainuole Sekmes jums
Skaitant tokias nuostabias istorijas net siurpuliukai bega, o mergyte tai be galo grazi  Labai smagu mazuliukams tokioje gausioje ir grazioje seimyneleje augti  Bukit visi sveiki ir laimingi
zydrune85
2007 04 21, 10:15
skaitant tokias grazias istorijas net gerkle uzgniauzia ir akys aprasoja  sekmes jums ir sveikatos
Pragundė
2007 04 21, 10:48
Ačiū už gražius žodelius
labai grazi istorija, smagu tokias skaityti ir graudu, bet is gerosios puses...
Ai negaliu... Apsiblioviau Taip laukiu kada mano džiaugsmas pasirodys
***Meskute***
2007 06 23, 11:25
Nu tiesiog...........truksta zodziu kaip grazu..........
|
|