gAL KAS ZINO KADA YRA SVENCIAMA URTES VARDADIENIS??????ARTAIP IR PALIKS MAZE BE VARDADIENIO
SVEIKOS!
gAL KAS ZINO KADA YRA SVENCIAMA URTES VARDADIENIS??????ARTAIP IR PALIKS MAZE BE VARDADIENIO
Urte drauge turim, bet vardadienio kazkaip nesvenciam
As ir nerandu kada Nojaus vardo diena, gaila viens vaiks turi o kitas ne. Beliks visai jas pamirst, arba svest kartu
Mano turimame kalendoriuje URTĖS, kaip ir DOROTĖJOS (kurios trumpinys URTĖ ir yra), vardadienis įrašytas vasario 6 dieną.
TAIP,TAIP-VASARIO 6 D.
vat ir as Evitos vardo diena nezinau kada svest
Žiūrėkit į amerikanską vardyną, ir viskas bus aišku
Va, Nojaus, turėtų būt rugsėjo 8-ą, o Evitos savo vardadienius švenčia su Evom ir Ievom - gruodžio 24-ają
mano sūnelis Airidas taip pat be vardadienio
o mes turim vardadieni, ji radom amerikietiskam kalendoriui ir jis yra mynameday.com dar pasitikslinau data
Mano turimam kalendoriuje Vestos vardadienis yra lapkričio 18 d. Taigi gana greitai.
tai gal galit suzinot kada vardo Megan vardadienis?
mes tai pat nezinom savo vardadienio.Vardas [COLOR=red]ANDZELIKA
Papildyta @ [mergetime]1100429105[/mergetime] dekui uz nuoroda i anglisku vardadieniu puslapi.Mes jau radom savo vardadieni.Pasirodo ANDZELIKA ji svencia kovo 11 diena
Tajos vardadienis Vasario 6d.
Megan vardadienio tikslaus nebuvo, surankiojau is keliu vardynu Vasario 22d., Balandzio 10d., Birzelio 10d., Spalio 16d., Spalio 17d., Lapkricio 16d. ir Gruodzio 30d.
As siandien buvau nuejusi i mynameday.com ir nesupratau bajerio
Urtės vardadieniai netgi du ir juokingiausia, kad šalia vienas kito beveik- t.y. vasario 4d ir vasario 6d.
Sveikos mamytes, gal kas pades rasti Gretos vardadieni?
Aciu
kuuzia nurodė puslapį, gali pati pažiūrėti - 10.16
QUOTE(molli @ 2005 02 06, 14:22) O aš kai skaičiau apie čio vardo, t.y. Urtės reikšmę, tai radau, kad jis yra trumpinys vardo Uršulė O va dėl tų, kurie neturi savo vardo dienos tai yra speciali diena neturintiems
Urtės vardadienį švenčiame vasario 4d. , esu radusi plėšomame kalndoriuje.
o gal kas zino kada yra Jorūnės vardadienis?
zinau tik tiek kad turetu but kazkur kovo menesi bet kad ir kiek perziurejusi kalendoriu esu-niekur nerandu QUOTE(Brooke @ 2004 10 24, 00:36) Žiūrėkit į amerikanską vardyną, ir viskas bus aišku Va, Nojaus, turėtų būt rugsėjo 8-ą, o Evitos savo vardadienius švenčia su Evom ir Ievom - gruodžio 24-ają QUOTE(lydema @ 2005 06 30, 21:50) o gal kas zino kada yra Jorūnės vardadienis? zinau tik tiek kad turetu but kazkur kovo menesi bet kad ir kiek perziurejusi kalendoriu esu-niekur nerandu Radau Jorūno vardadienį - 08 09. Tai gal ir Jorūnės vardadienį švęsk šią dieną? Čia yra dar daugiau vardadienių nurodyta http://www.centras.lt/vardadieniai.html#J
Gal kas žino, kada Arno vardadienis? Ieškojau, bet neradau..
Na, aš radau kalendore, kad Arno vardadienis liepos 8 dieną
Ačiū labai
Arnas-varnas,tarnas...bet juk is kiekvieno vardo vaikai gali prigalvoti pravardziu,tiesiog nereikia i tai kreipti demesio
Atkasiau šiyą temą nes dabar paliko įdomu. Kur rasti,kada tikriausi yra vardadierniai, ta prasme, kalendoriuije kokiam ar saite, kur visada jie išlieka tie aptys, nes dabr kai pazižiūri, vienam kalendoriuje tą dieną vieni vardai, kitą kiti. visada mano būdavo 01,18 o dar jau kelintam kalendoriuj neberandu..
Na, su tais vardadieniais jau teip yra, vieni juos turi, kiti neturi
QUOTE(grange @ 2006 12 28, 12:28) Atkasiau šiyą temą nes dabar paliko įdomu. Kur rasti,kada tikriausi yra vardadierniai, ta prasme, kalendoriuije kokiam ar saite, kur visada jie išlieka tie aptys, nes dabr kai pazižiūri, vienam kalendoriuje tą dieną vieni vardai, kitą kiti. visada mano būdavo 01,18 o dar jau kelintam kalendoriuj neberandu.. jei žinai, kada būdavo, tada ir tegu būna toliau. Pvz. mano tris kartus per metus
Mano dukra Urtė. Vardadienis kaip tik šiandien (02.06) pagal day.lt, bet jei jis yra trumpinys iš Dorotėjos, tai mynameday.com puslapyje Dorotėjos vardadienis 02.19... ir nebesupaisysi
Ar gali būti, kad skirtingos valstybės vardadienius skirtingai švenčia? Kuom tada vadovautis
Manosios vardadienis per zoline, grazus sutapimas - mergaite Rugile, vardadienis per zoline
Nerandu, kada Einaro vardadienis
Gal kuri pagelbėsit?
Žo, kažkaip žiūriu visos kažkur kažkaip žiūrėjot apie Urtę, bet kaip suprantu, tai nieko gero ir neradot
Pasakoju: Vardas Urtė kilęs iš vardo Dorotėja (iš gr. 'dievo dovana'), taigi - Dorotėja yra graikiškas vardas. Kada jis (vardas) atkeliavo į Lietuvą, jis pateko tiesiai pas žemaičius Kai mano mažoji gimė, kažkaip nejučiom vadindavau ją 'dievo dovanėlė" (Urtės vardas jau buvo duotas) ir kai perskaičiau kilmę su prasmę, tai net šaltukas perbėgo per nugarą QUOTE(VinDi @ 2009 02 05, 22:52) Žo, kažkaip žiūriu visos kažkur kažkaip žiūrėjot apie Urtę, bet kaip suprantu, tai nieko gero ir neradot Pasakoju: Vardas Urtė kilęs iš vardo Dorotėja (iš gr. 'dievo dovana'), taigi - Dorotėja yra graikiškas vardas. Kada jis (vardas) atkeliavo į Lietuvą, jis pateko tiesiai pas žemaičius Kai mano mažoji gimė, kažkaip nejučiom vadindavau ją 'dievo dovanėlė" (Urtės vardas jau buvo duotas) ir kai perskaičiau kilmę su prasmę, tai net šaltukas perbėgo per nugarą O Uršulė nereiškia "meškutė"? Yra užsienyje attikmuo - Ursulla Mačiau, prieš porą metų QUOTE(Cole @ 2009 01 22, 17:04) Nerandu, kada Einaro vardadienis Gal kuri pagelbėsit? Pati radau latviškame tinklapyje QUOTE(GiedrėM @ 2009 02 06, 14:00) Mačiau, prieš porą metų Tame pačiame tinklapyje yra ir Nauris Va čia
Ačiū, radau pati
šiandien mūsų pavardinės
O gal kas žino kada Vaido vardadienis? Vaidos yra, o Vaido nėra.
|