mano mazyle gauna sokolado ir labai ji megsta,as manau kas yra valgoma su saiku tikrai nekenkia
Sūnui 2 su puse ir dar artimiausiu laiku neplanuojame vaišinti šiuo skanėstu
Mano mažius jau gerai žino šokolado skonį, nors jo gauna retai. Dažniausiai gauna svečiuose, kai stalai buna nukrauti visokių skanėstų, duodu šiek tiek paskanauti, kad nebūtų didelio skandalo
QUOTE(Eveliukas @ 2007 02 26, 22:26) Mano mažius jau gerai žino šokolado skonį, nors jo gauna retai. Dažniausiai gauna svečiuose, kai stalai buna nukrauti visokių skanėstų, duodu šiek tiek paskanauti, kad nebūtų didelio skandalo Ir viskas per tuos skandalus
manoji dau suvalgo
Mūsų mažiukas tai labai gerai žino kas yra saldumynai
šito gėrio tai jau nerodom, nes iš prigimties smaližė auga
duodu bet po nedaug ir nedaznai nes visi vaikai yra smaliziai ypac per koki baliu kai yra daug saldainiu tai net valgyti tada nereikia
na bent iki 3 metų saugoti nuo tų saldumynų tikrai reikia. mūsų dukrytė yra ragavusi šokolado, vienos tetos dėka, aišku patiko, nes dabar pamato kur svečiuose saldainį, tai akys padvigubėja, bet aš esu griežtai prieš, taigi ir kitus perspėju, kad nevaišintu mažytės. visada pas mus yra vaisių: bananų, obuolių, persikų...
Mum 1m.2men.sokolado bent jau kolkas dar neduodame.
Musu maziukas alergiskas ne vienam maisto produktui, todel su sokoladu dar siek tiek palauksim
na o mano mazius labai megsta sokolada
Mano berniukas jei pamato sokolada tai jau viskas, pradeda taip drebeti is to noro. Jma patinka sokoladas, bet stengiames nepiknaudziauti.
Mes labai megstame sokalada, valgome po truputi, 1 karta savaiteje, kartais ir daugiau..
o mano mazyliui ir su dideliais norais neikisi
o mes tai sokolada megstam, bet duodu tik Kinder kiausinius...kai pamato tai net drebeti pradeda
manau kol kas mes dar jam per mazos
Mes siuo metu irgi gyvenam svetur, cia sureliu ar varskyciu galima gauti lietuvisku, taciau jie transportuojami saldyti, ir nezinia kiek kartu buvo atlaidinti ir vel susaldyti, taigi as retkarciais palepinu savo maziu kinder sokoladuku, kur daugiau pieno nei kakavos. Jam dabar 13 menesiu. Be to labai megsta dziovintus vaisius (datules, papaja, ananasas, razinos), bet nezinau ar galima jais skanauti tokio amziaus vaikuciams. Tiesiog mato ant stalo ir ciumpa, net seiles tysta
Mes po trupinėlį saldumukų leidžiam paragauti. Manau, kad ateity valgysime tik juodą šokoladą ir pakankamai retai, o jei labai užsimanysim saldumo, tai tada rinksimės hematogeną.
Jau nuo vieno kasnelio šokolado žandai paraudonuoja dviem dienom, tai geriau palepinam uogiene
Mano dukryte paragavo sokolado beveik dvieju metuku - darzelyje Kaledu senis atnese. Tai nuo tada saldainius vadina "dovana" ir be galo ju nori... Bet stengiames duot kuo reciau - namie beveik negauna, o sveciuose retkarciais paragauja
tai neišvengiama. niekas nesupranta, kad mažylį beria... Velykos šokolado diena - tetos, seneliai ir visi sutiktieji vaikui dovanojo šokoladukus. aišku, aš mamytė ribojau jų valgymą, tad ašarų ir verksmo prisiklausiau sočiai.
JOKIO ŠOKOLADO. NE NE NE. Juokaujat turbūt.
Maniškė sokalado paragavo prieš 3mėn (dabar jai 1.9mėn) kažkoks vyro draugas atnešė ir davė
Valgo,paragavo pirma kart senai,gerai tas,kad ji turedama pries nosi ciela lekste saldainiu suvalgis viena,du ir viskas,nera taip kad turiu nuo jos slept
įsivaizduojat, mano mažylė, per Velykas atsistojo ant kėdės ir pati pasiėmė šokoladinį kiaušinį(turbūt matė kaip vyresni vaikai valgo), žiūriu sau, pralupus, valgo įsišiepus, oi buvo ašarų, kai nebeleidau jo skanauti, ir kaip tas močiutes įtikinti nerodyt tų saldumynų
o musu mazylis visai nesidomi sokoladu,guli plytele palauzyta ant stalo,tai paima i ranka,palaiko ir atgal padeda
Maniskis per Velykas ir gavo sokolado,nuo prosseneles.toki kiskuti sokoladini,be pats paeme taip graziai issilupo,ir suvalge ( aisku ne visa,nes nuo viso ir man bloga pasidarytu)
duodu,patinka, bet stengiuosi kuo reciau duoti
as tai vaikuciui duodu, ir jai nieko blogo nuo to
mes kartais suvalgom kinder šokoladuką, bet ne daugiau kaip vieną
Mūsu kleckutė į tėvelį, būsima smaližė, tai saldumynais nepiktnaudžiaujam.
Net paragaut kitą kartą neduodu, nes paskui neatstoja, lipa, kariasi, "tiam tiam, niam niam, am am" visokias gudrybes sugalvoja, kad tik skanėsto gautų
maniskis tai sokaladiniu saldaniu paragavo budamas 1 metuku.siaip megsta labai juos.bet retai duodu,bet uztat duodu sureliu glaistytu sokoladu.gal turbut gaunas perdaug?
pamatė pagriebė atsikando kąsnelį, deja, po kelių min. tas kąsnelis išlipo lauk, jau kelios dienos prie šokolado nelenda
Aš neduodu šokolado, manau, dar spės prisiragauti saldumynų.
o aš kartais duodu mažytę kruopelytę, kai labai akytėm blizgina
mes labai mėgstam saldumynus, o ypač saldainiukus
Ragauja ir musu mazius ir sokolado,ir sokoladiniu saldainiu.Zinoma su saiku.
Mano sunui dabar 5m as visaip jam galiu siulyti,kad paragautu,bet visada atsisako.Jokiu saldainiu ar sokolado jis nevalgo ir net neragauja.
Neduodu savo dukrytei šokolado, manau vaikui yra labai svarbu sveikas maistas. Visada studijuoju etiketes, kai perku vaikui maistą. Kuo mažiau konservantų, saldumynų, dažiklių ir t.t. Geriausiai, kad jų iš viso nebūtų.
Labai valgo KINDER PINGVI
QUOTE(ingan @ 2007 05 08, 20:04) maniskis tai sokaladiniu saldaniu paragavo budamas 1 metuku.siaip megsta labai juos.bet retai duodu,bet uztat duodu sureliu glaistytu sokoladu.gal turbut gaunas perdaug? As irgi duodu surelius. O saldainiai pas mus paslepti
Mes planuojam iki 4metuku neduoti sokolado. Ureli labai megsta "magija", bet sokolada nuimam.
As neduodu ir neduosiu kol galesiu nuslept,bent jau iki 3 metu,o gal ir ilgiau.kolkas jis nezino kas tas yra ir niekam neskauda galva.nors yra tokiu tetu kurios vadina mane ziauria mama,vien del to ...kiekvienas turi savo nuomone.
maniskiam sokoladas labai patinka tai palepinu per savaite viena karta duodu
na mano sunus gana anksti paragavo, nes jis gana valgus tai vyresnioji pati valge ir zinoma su broliu pasidalino, tai dabar neimanoma, namie turiu slept, o dukra tai gal 1,5 metu pirma saldaine paragavo ir tai is mociutes
Sveikutės,
o mes jau ragavom juodo šokolado Bet ta anyta QUOTE(Jurate26 @ 2007 06 05, 11:24) Sveikutės, o mes jau ragavom juodo šokolado Bet ta anyta |