Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šokoladas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
*(: LiGiTa :)*
mano mazyle gauna sokolado ir labai ji megsta,as manau kas yra valgoma su saiku tikrai nekenkia ax.gif Aisku visai kitas reikalas jei mazyliai yra alergiski sokoladui....
Jūra_
Sūnui 2 su puse ir dar artimiausiu laiku neplanuojame vaišinti šiuo skanėstu blush2.gif
Eveliukas
Mano mažius jau gerai žino šokolado skonį, nors jo gauna retai. Dažniausiai gauna svečiuose, kai stalai buna nukrauti visokių skanėstų, duodu šiek tiek paskanauti, kad nebūtų didelio skandalo blink.gif
Terija:)
QUOTE(Eveliukas @ 2007 02 26, 22:26)
Mano mažius jau gerai žino šokolado skonį, nors jo gauna retai. Dažniausiai gauna svečiuose, kai stalai buna nukrauti visokių skanėstų, duodu šiek tiek paskanauti, kad nebūtų didelio skandalo blink.gif
*

Ir viskas per tuos skandalus doh.gif mum situcija ta pati.Namie tokia dalykai paslepti,valgom kai ji miega ax.gif bet va sveciuose paragaujam saikingai visko unsure.gif
MyWay
manoji dau suvalgo blush2.gif
zebra
Mūsų mažiukas tai labai gerai žino kas yra saldumynai ax.gif vieną dieną daugiau suvalgo,kitom dienom negauna schmoll.gif Juk ir mes buvom vaikai ir norėdavosi labai jau tų skanėstų bigsmile.gif
anastazas
šito gėrio tai jau nerodom, nes iš prigimties smaližė auga lotuliukas.gif
laimav
duodu bet po nedaug ir nedaznai nes visi vaikai yra smaliziai ypac per koki baliu kai yra daug saldainiu tai net valgyti tada nereikia smile.gif
-simona-
na bent iki 3 metų saugoti nuo tų saldumynų tikrai reikia. mūsų dukrytė yra ragavusi šokolado, vienos tetos dėka, aišku patiko, nes dabar pamato kur svečiuose saldainį, tai akys padvigubėja, bet aš esu griežtai prieš, taigi ir kitus perspėju, kad nevaišintu mažytės. visada pas mus yra vaisių: bananų, obuolių, persikų...
mambu
Mum 1m.2men.sokolado bent jau kolkas dar neduodame.
viltuke
Musu maziukas alergiskas ne vienam maisto produktui, todel su sokoladu dar siek tiek palauksim ax.gif
erdni20
na o mano mazius labai megsta sokolada ax.gif bet per daug juo nepiktnaudziaujam bet duodu ir nieko jokiu problemu lotuliukas.gif
Margarita 25
Mano berniukas jei pamato sokolada tai jau viskas, pradeda taip drebeti is to noro. Jma patinka sokoladas, bet stengiames nepiknaudziauti.
ievakoln
Mes labai megstame sokalada, valgome po truputi, 1 karta savaiteje, kartais ir daugiau.. smile.gif
JuliaVa
o mano mazyliui ir su dideliais norais neikisi bigsmile.gif ,visas i mama,man sokolado gali isvis nebuti schmoll.gif
sashulka
o mes tai sokolada megstam, bet duodu tik Kinder kiausinius...kai pamato tai net drebeti pradeda biggrin.gif
ingere
QUOTE(erdni20 @ 2007 03 04, 23:26)
na o mano mazius labai megsta sokolada  ax.gif  bet per daug juo nepiktnaudziaujam bet duodu ir nieko jokiu problemu  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif Daug neduodam, retkarčiais...
inga-uk
manau kol kas mes dar jam per mazos ax.gif , nos yra paragavusi sokoladinio kremo, labai patko, bet daugiau tai nieko ir dar ko gero ilgai negaus schmoll.gif
Jurvaleda
Mes siuo metu irgi gyvenam svetur, cia sureliu ar varskyciu galima gauti lietuvisku, taciau jie transportuojami saldyti, ir nezinia kiek kartu buvo atlaidinti ir vel susaldyti, taigi as retkarciais palepinu savo maziu kinder sokoladuku, kur daugiau pieno nei kakavos. Jam dabar 13 menesiu. Be to labai megsta dziovintus vaisius (datules, papaja, ananasas, razinos), bet nezinau ar galima jais skanauti tokio amziaus vaikuciams. Tiesiog mato ant stalo ir ciumpa, net seiles tysta bigsmile.gif
Kenguryte
Mes po trupinėlį saldumukų leidžiam paragauti. Manau, kad ateity valgysime tik juodą šokoladą ir pakankamai retai, o jei labai užsimanysim saldumo, tai tada rinksimės hematogeną.
violal
Jau nuo vieno kasnelio šokolado žandai paraudonuoja dviem dienom, tai geriau palepinam uogiene mirksiukas.gif
Tukiukas
Mano dukryte paragavo sokolado beveik dvieju metuku - darzelyje Kaledu senis atnese. Tai nuo tada saldainius vadina "dovana" ir be galo ju nori... Bet stengiames duot kuo reciau - namie beveik negauna, o sveciuose retkarciais paragauja smile.gif
turka
tai neišvengiama. niekas nesupranta, kad mažylį beria... Velykos šokolado diena - tetos, seneliai ir visi sutiktieji vaikui dovanojo šokoladukus. aišku, aš mamytė ribojau jų valgymą, tad ašarų ir verksmo prisiklausiau sočiai.
Melisiukas
JOKIO ŠOKOLADO. NE NE NE. Juokaujat turbūt.
tamsi
Maniškė sokalado paragavo prieš 3mėn (dabar jai 1.9mėn) kažkoks vyro draugas atnešė ir davė unsure.gif Nu tai dabar vis saldainių reikalauja doh.gif
Prikolnaja
Valgo,paragavo pirma kart senai,gerai tas,kad ji turedama pries nosi ciela lekste saldainiu suvalgis viena,du ir viskas,nera taip kad turiu nuo jos slept g.gif thumbup.gif
-simona-
įsivaizduojat, mano mažylė, per Velykas atsistojo ant kėdės ir pati pasiėmė šokoladinį kiaušinį(turbūt matė kaip vyresni vaikai valgo), žiūriu sau, pralupus, valgo įsišiepus, oi buvo ašarų, kai nebeleidau jo skanauti, ir kaip tas močiutes įtikinti nerodyt tų saldumynų g.gif dukrytė net pavadinimą jų žino ,,nainiai" blink.gif
JuliaVa
o musu mazylis visai nesidomi sokoladu,guli plytele palauzyta ant stalo,tai paima i ranka,palaiko ir atgal padeda tongue.gif
Kentė
Maniskis per Velykas ir gavo sokolado,nuo prosseneles.toki kiskuti sokoladini,be pats paeme taip graziai issilupo,ir suvalge ( aisku ne visa,nes nuo viso ir man bloga pasidarytu) blush2.gif As nieko pries sokolada,bet tik prie progos,o ne kiekviena diena.
Margarita 25
duodu,patinka, bet stengiuosi kuo reciau duoti
reginute/rugile
as tai vaikuciui duodu, ir jai nieko blogo nuo to
Luana
mes kartais suvalgom kinder šokoladuką, bet ne daugiau kaip vieną blush2.gif , nematau čia nieko blogo mirksiukas.gif , o pirmą kartą paragavo per kalėdas, senis šaltis atnešė, merginai buvo metukai. aš manau jeigu su saiku tai nieko blogo ax.gif mirksiukas.gif
Kenguryte
Mūsu kleckutė į tėvelį, būsima smaližė, tai saldumynais nepiktnaudžiaujam.
Net paragaut kitą kartą neduodu, nes paskui neatstoja, lipa, kariasi, "tiam tiam, niam niam, am am" visokias gudrybes sugalvoja, kad tik skanėsto gautų doh.gif
ingan
maniskis tai sokaladiniu saldaniu paragavo budamas 1 metuku.siaip megsta labai juos.bet retai duodu,bet uztat duodu sureliu glaistytu sokoladu.gal turbut gaunas perdaug? g.gif
opium
pamatė pagriebė atsikando kąsnelį, deja, po kelių min. tas kąsnelis išlipo lauk, jau kelios dienos prie šokolado nelenda cool.gif mažei virš metų.
*Jalta*
Aš neduodu šokolado, manau, dar spės prisiragauti saldumynų. 4u.gif
Ladytron
QUOTE(rasras @ 2007 05 13, 22:41)
Aš neduodu šokolado, manau, dar spės prisiragauti saldumynų.  4u.gif
*

As tokios at nuomones 4u.gif
Pokahonta*
o aš kartais duodu mažytę kruopelytę, kai labai akytėm blizgina wub.gif visa laimė, kad aš pati nelabai mėgėja saldumynų biggrin.gif
ATIDE
mes labai mėgstam saldumynus, o ypač saldainiukus doh.gif
meduka
Ragauja ir musu mazius ir sokolado,ir sokoladiniu saldainiu.Zinoma su saiku. ax.gif
berniukai
Mano sunui dabar 5m as visaip jam galiu siulyti,kad paragautu,bet visada atsisako.Jokiu saldainiu ar sokolado jis nevalgo ir net neragauja. ax.gif
Keiti
Neduodu savo dukrytei šokolado, manau vaikui yra labai svarbu sveikas maistas. Visada studijuoju etiketes, kai perku vaikui maistą. Kuo mažiau konservantų, saldumynų, dažiklių ir t.t. Geriausiai, kad jų iš viso nebūtų.
Wildberry
Labai valgo KINDER PINGVI thumbup.gif O siaip paprastu sokoladu tai neduodu per maza dar,tik siuos blush2.gif rolleyes.gif
zuasta
QUOTE(ingan @ 2007 05 08, 20:04)
maniskis tai sokaladiniu saldaniu paragavo budamas 1 metuku.siaip megsta labai juos.bet retai duodu,bet uztat duodu sureliu glaistytu sokoladu.gal turbut gaunas perdaug? g.gif
*

As irgi duodu surelius. O saldainiai pas mus paslepti g.gif , bet jei pamato, kur nors sveciuose jam prieinamoj vietoj, tai kartais nespeju atimti doh.gif
Ledietė
Mes planuojam iki 4metuku neduoti sokolado. Ureli labai megsta "magija", bet sokolada nuimam.
rutitela
As neduodu ir neduosiu kol galesiu nuslept,bent jau iki 3 metu,o gal ir ilgiau.kolkas jis nezino kas tas yra ir niekam neskauda galva.nors yra tokiu tetu kurios vadina mane ziauria mama,vien del to ...kiekvienas turi savo nuomone.
erdni20
maniskiam sokoladas labai patinka tai palepinu per savaite viena karta duodu ax.gif
Lora12
na mano sunus gana anksti paragavo, nes jis gana valgus tai vyresnioji pati valge ir zinoma su broliu pasidalino, tai dabar neimanoma, namie turiu slept, o dukra tai gal 1,5 metu pirma saldaine paragavo ir tai is mociutes ax.gif
Nemarioji
Sveikutės,

o mes jau ragavom juodo šokolado blush2.gif ,bet geriau jau vengti saldumynų...
Bet ta anyta doh.gif ,"nu duok paragauti',kaip mane nervina doh.gif ,as vistiek neduodu tiek kiek ji duotu blink.gif .Ji tai viską duotu doh.gif doh.gif doh.gif
Tuana
QUOTE(Jurate26 @ 2007 06 05, 11:24)
Sveikutės,

o mes jau ragavom juodo šokolado  blush2.gif ,bet geriau jau vengti saldumynų...
Bet ta anyta  doh.gif ,"nu duok paragauti',kaip mane nervina  doh.gif ,as vistiek neduodu tiek kiek ji duotu  blink.gif .Ji tai viską duotu  doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

drinks_cheers.gif mano anyta tokia pat.nuo pat gimimo pasakiau,kad sunui neduosiu nieko su kristaliniu cukrum.pati ir neduodu,o uosve, tycia duoda doh.gif verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.