Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar reikia laukti eilėje prie durų su naujagimiu?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Gydymo įstaigos ir gydytojai
Pages: 1, 2, 3, 4
MELDA
QUOTE(fainulkina @ 2008 07 24, 08:51)
Jei jau tokie pakantūs gyditojai,kas trugdo pasakyti,kad ji aukšta g.gif Be to jie pas vaikus atvažiuoti privalo ir su neaukštom temp... Bandė ir man kažkada pavapėti, bet aš išsireikalavau savo.. ax.gif
*

kokia šaunuolė, tik kam su tais vapančiais išvis bendrauji, pati gydyk drinks_cheers.gif
fainulkina
QUOTE(MELDA @ 2008 07 25, 21:59)
kokia šaunuolė, tik kam su tais vapančiais išvis bendrauji, pati gydyk  drinks_cheers.gif
*

O kodėl turėčiau? Kiekvienas dirba savo darbą.. Ir turi daryti, tai ką privalo tongue.gif Aš savo darbe, klientams irgi neliepiu patiems apsitarnauti.. Ir vargstu, ir konsultuoju, ir aiškinu, kas ne aišku tiek kiek jiems reikia. Ir savo ragų ir valdžios nerodau rolleyes.gif Kaip jiems beatrodytų - gyd. nėra DIEVAI.. Tai tokie patys mirtingieji.. O jei jau nepatinka tokia specialybė, reiškia sėdi ne savo rogėse ir lai nedirba tada išvis.. mirksiukas.gif
dange
QUOTE(fainulkina @ 2008 07 25, 20:48)
Tai aš rimtai pagalvočiau ar verta vaiką registruoti į tokią gydimo įstagą, kur gyd. neprivalo net pas vaikus su temp važiuoti doh.gif
*

Jei galimybė išsikviesti gydytoją į namus esant kad ir nedideliai tempai būtų mano prioritetas, ko gero taip ir padaryčiau. Tačiau gydymo įstaigą ir gydytoją renkuosi remdamasi kitais kriterijais mirksiukas.gif
fainulkina
QUOTE(dange @ 2008 07 25, 22:59)
Jei galimybė išsikviesti gydytoją į namus esant kad ir nedideliai tempai būtų mano prioritetas, ko gero taip ir padaryčiau. Tačiau gydymo įstaigą ir gydytoją renkuosi remdamasi kitais kriterijais  mirksiukas.gif
*

Bent jau aš viską suderinau.. mirksiukas.gif
Ups...
QUOTE(fainulkina @ 2008 07 25, 11:22)
Nežinau, mūsų gyd. turi žmogiškumo ir atvažiuoja, net jeigu 37,2 būna ir yra kokių kitų nusiskundimų ax.gif
*

Man būtų gėda kviesti gydytoją, jei kuri iš mergyčių turėtų tokią temp. ax.gif O kiti nusiskundimai dėl kurių kviesčiaus į namus, galėtų būti nebent vėmimas ar labai dažnas viduriavimas
fainulkina
QUOTE(Eligint @ 2008 07 26, 07:59)
Man būtų gėda kviesti gydytoją, jei kuri iš mergyčių turėtų tokią temp. ax.gif O kiti nusiskundimai dėl kurių kviesčiaus į namus, galėtų būti nebent vėmimas ar labai dažnas viduriavimas
*

Na mano ir nėra toks dičkis kaip tamstelės.. Ir kas liečia mano vaiką, aš neturiu jokios gėdos schmoll.gif Jei vaikui skauda auseles jis klykia cypia iš skausmo, o temp. nepakilo, aš tikrai jo po polikninikas nevalkiosiu.. Ne didelė ponia ir gyd. gali ir ateiti tongue.gif
Ups...
QUOTE(fainulkina @ 2008 07 26, 10:26)
Na mano ir nėra toks dičkis kaip tamstelės.. Ir kas liečia mano vaiką, aš neturiu jokios gėdos  schmoll.gif Jei vaikui skauda auseles jis klykia cypia iš skausmo, o temp. nepakilo, aš tikrai jo po polikninikas nevalkiosiu.. Ne didelė ponia ir gyd. gali ir ateiti  tongue.gif
*

Gal ir nedidelė, bet ne pas jus vieną ji turi ateiti. Kas ir būtų,jei visi taip kviestųsi vos tik kas atsitinka
fainulkina
QUOTE(Eligint @ 2008 07 26, 15:43)
Gal ir nedidelė, bet ne pas jus vieną ji turi ateiti. Kas ir būtų,jei visi taip kviestųsi vos tik kas atsitinka
*

Tai jūs ir vežiokit, jei jau svetimų labiau už savo vaiką gaila.. Kiekvienam savo 4u.gif
Ups...
QUOTE(fainulkina @ 2008 07 26, 15:05)
Tai jūs ir vežiokit, jei jau svetimų labiau už savo vaiką gaila.. Kiekvienam savo  4u.gif
*

Žinot, kai per tokias kaip jūs gydytojai nespėja aplankyti tikrai rimtai susirgusių ligoniukų, tai patarčiau jums pagailėti svetimų vaikų. Ir galit labai nesidžiaugti, kad jūsų gydytoja atlekia vos tik paskambinat. Su laiku tai baigsis.
fainulkina
QUOTE(Eligint @ 2008 07 27, 16:17)
Žinot, kai per tokias kaip jūs gydytojai nespėja aplankyti tikrai rimtai susirgusių ligoniukų, tai patarčiau jums pagailėti svetimų vaikų. Ir galit labai nesidžiaugti, kad jūsų gydytoja atlekia vos tik paskambinat. Su laiku tai baigsis.
*

Yra tokia patarlė: Durnių ir bažnyčioje muša... Svetimų niekas nesigaili.. Tokiame jau netobulame pasulyje gyvename.Ir tikrai nesiruošiu gailėtis, o ir kodėl turėčiau? Kas manęs pagailės? Ir aplamai, tema ne apie gailestį toli gražu, o apie tai ar reikia laukti eilėje su naujagimiu. .Ar pagal jus ir naujagimius reikia į bendras eiles, besigailint kitų, statyti blink.gif Tik kaži, kas pasigailės to vaikučio, kai pasigaus kokią rimtą infekciją? O ir kas vargs su juo? Gal tamsta su savo butaforiniu gailesčiu blink.gif
Ups...
QUOTE(fainulkina @ 2008 07 27, 21:13)
Ar pagal jus ir naujagimius reikia į bendras eiles, besigailint kitų, statyti blink.gif 
*

Šito aš nesakiau, taip kad nereikia išvedinėti kažko. Bet reikia būti supratingiems ir kitų atžvilgiu. Kodėl jūs eidama pas gydytoją negalite pasiimti talono?Juk būtų paprasčiau ir jums, ir kitiems. Ir išvengtumėte nereikalingų barnių prie gydytojo kabineto durų.
mylimuke
Kol buvo kūdikis, tai dažnai patys gydytojai, seselės pakviesdavo užeit be eilės. Aš pati ir nesiraunu pirma, nebent vaikas tikrai labai sirgtų, būtų didelė temp., bet tokiu atveju tikriausiai išsikviestume gydytoją į namus g.gif Dar ir dabar kartais atsiranda, kad kas nors užleidžia, nors dukrai jau beveik 2m ax.gif Tik jeigu eilėj tokie patys mažiai, tai ir nepretenduoju be eilės eit irnesakyk.gif Tik mane nervina, kai sėdi visokie pensininkai (kurie ten gali ir visą dieną prasėdėt), paaugliai ir ne tik kad neužleidžia, bet dar ir pabambėt sugeba g.gif
Tinar
QUOTE(uoga3 @ 2006 10 17, 21:18)
mad.gif  mad.gif  Siandien teko su siuntimais pasivaikscioti po Silainiu poliklinika ir po Akiu klinikas su 10dienu naujagimiu. Buvau sokiruota!!! Sedejom daugiau nei po valanda eilese su kudikiu ant ranku... Tuo tarpu akiu gydytoja pasidare kavos pertrauka(nors dirbo dar tik kelias valandas, o eileje lauke daug zmoniu). Per ta laika leliukas prabudo ir pradejo verkti Gryzus pasake, kad tuoj priims... Bet deja... Likom laukti toliau, kol kita gydytoja atejo"prastumti" savo pazystamu ir jie iejo pries mus, nors buvo ka tik atvyke!!! Buvom priimti tik tada, kai vyrui truko kantrybe ir iejes i kabineta pakele triuksma. Nors nesam konfliktiski zmones. Aisku abiem pusem tai buvo nemalonu, bet ka reikejo daryti? Kaip dar sulaukti demesio, jei gydytojams nusispjauti net i verkianti kudiki?  soske.gif  bash.gif
*

mums ir panasiai buvo,vaikeliui buvo 1menuo..ejom pasirodyt akiu gydytojai..pralaukem ir valanda...zinoma be burbejimo neapsiejau..kosmaras kazkoks..visvien kad ir ka besakyciau teko laukt..
mamamia25
mum tai ivairiai buna kartais praleidzia, kartais sesute pati pasako uzeikite. bet stengiuosi visada uzsiregistruoti is anksto tai ir nelabai tenka ilgai laukti. viena karta uzsireg atejom jau musu eile eiti o kazkoks vyras su kvapeliu as geitai man tik vaistu ir iejo i kabineta (o mano vaikeliu 2 men) blink.gif tai sesele ji isvare i liepe mum uzeiti nepatenkintas ponas buvo tongue.gif
Liutukeee
Kai buvau nestuke.gif teko visur laukti ,su naujagimiu irgi doh.gif ,nors dar mazai kur ejom.Tikiuosi kitasyk nereiks.Einam su talonu,bet,kad kazkodel veluoja pakviest blush2.gif
dimele
mes kai einam pas savo seimos gydytoja pasiskambinam is anksto kad ateisim, tai ai ateinam pakviecia be eiles, zinoma jei nera tuo metu mazesniu uz mus, tongue.gif manau su mazyliais tikrai reiktu eit be eiles, ir neziuret y neika, nors zinoma yra visokiu gydytoju, taip pat kaip ir visokiu mamu doh.gif as kalbu apie leliukus keliu savaiteliu ar menesiuku , kaip gali verst laukt valandom, nesuprantama. taigi be reikalo su kudikiu nevaikstai po gydymo ystaigas lotuliukas.gif
jei neturtiu su kuo palikt vaikely net vaistineje pasiprasau be eiles, nors zinoma kitiems klientams nepatinka, pas mus kol kas nesupratinga liaudis, kiekvienas ziuri saves. nebent viena mama kita gali suprast. nestuke.gif tas pats. malonu, kad kai kuriuose prekybos centruose padare atskiras kasas nestuke.gif ir su vaikiukais, bet ten irgi nu dirbanciu kasininkiu priklauso, atsiprasau kad as cia biski ne y tema doh.gif
vygita
pas mus poliklinikoje vaikiukai iki metų priimami be eilės,aišku ira išimtis jei ira ir viresniu sunkiai sergančiu verysad.gif tai juos užleidžiam smile.gif
katiusa+
Sveikos, nutariau ir as pasisakyti. Siaip pas mus poliklinikoje pas vaiku gydytoja mes einam be eiles, aisku jeigu nera mazesniu uz mus, taciau viena karta.... mano maziukui vakare pakilo temperatura, ir gan didoka,kita diena be registracijos lekiam i poliklinika.prie gydytojos duru viena mama su mazesniu uz mus ir dar verkianciu. uzleidziam, nes vaikas matosi keliu savaiciu ir na jau toks piktas...kitas laukiantysis paauglys gal kokiu 14 metu. stovi su draugu laukia. laukiam ir mes. mano mazius jau pradejo zyzti, jauciu negerai jam, temperatura kyla. mama su vaiku iseina, na dabar mes... pagal ideja g.gif . ir cia tas paauglys prabyla bl..k..n..ir panasiai, prisidirba vaiku, nepriziuri ju ir lenda be eiles po to. unsure.gif likau apakusi tikraja to zodzio prasme. tikrai nesitikejau to is dar vaiko galima sakyti.
Doti
Užsiregistravom iš anksto, atėjom su talonėliu, savu laiku, su naujagimiu. Bet tai nesutrukdė mamai su daug augesniu vaiku užlįsti. Už skverno atgal netempiau ir pas gydytoją išsiaiškinti pirmumo nelindau, palaukėm. Na nesu mama tankas, bet matyt anoji buvo. Ir velnias čia žino, gal reikia būti tankams dėl savo vaikų. Tik kad tankų karas neprasidėtų ir vaikų nesuvažinėtų smile.gif
gitukas
mums irgi taip budavo. aciu Dievui, kad sergame neperdaugiausia. bet iki metu teko kiekviena men lankytis
as tvarkingai su taloneliu sedziu, rankose keliu menesiu lelka, o cia ilekia mama su keliu metu vaiku (pvz pasiimti tik pazymos). supraskit: as tik pazyma pasiimsiu, talonelio tam juk nereikia ... doh.gif
uztrunka kokias 15 min. ir nieko. jai ne motais kiti pacientai. siaip tai pirmiausia cia zmogiskumo trukumas, o antra, gal kartais ir sesute galetu eile pareguliuoti.. g.gif
KristinaBal
QUOTE(gitukas @ 2009 03 04, 18:08)
mums irgi taip budavo. aciu Dievui, kad sergame neperdaugiausia. bet iki metu teko kiekviena men lankytis
as tvarkingai su taloneliu sedziu, rankose keliu menesiu lelka, o cia ilekia mama su keliu metu vaiku (pvz pasiimti tik pazymos). supraskit: as tik pazyma pasiimsiu, talonelio tam juk nereikia ...  doh.gif 
uztrunka kokias 15 min. ir nieko. jai ne motais kiti pacientai. siaip tai pirmiausia cia zmogiskumo trukumas, o antra, gal kartais ir sesute galetu eile pareguliuoti..  g.gif
*

PRITARIU - mums taip pat buvo, nors maziukui dar vos menuo tebuvo - bjauru, lyg pacios nesusiprastu...
Ingulyte
Pas mus sesute isejus i koridoriu pasiziuri ir jei yra leliuku juos visada pakviecia.
PatryMama
Sveikos. Nu siaubas kazkoks kai pasiskaitai.. blink.gif As uzregistravau savo maze salia namu ( ten kaip privati klinikele, tik, kad apmoka viska ir nereikia "baladotis" i "pribezdeta", senuciu prikoseta poliklinika.. Tai ten turiu tokia daktare, jai paskambini kai nori uzsiregistruot, tai jinai pasako toki laika, kad ateitum ir iskart begtum i kabineta, kad nereiketu laukti ir kaisti uz duru smile.gif O cia laukti su mazu vaiku.. Nu siaubas.. Gali ne tik ateit pasitikrint, bet ir visokiu "brudu" apsikresti..
Meduvė
mes visada ateiname ta valanda kada turime talona. Tik dar nei sykio nera buve, jog laiku prieitume. Ateini - zmoniu pilna, ir niekam nemotais kad tu su kudikiu. Neuzleidzia ir net kartais piktinasi, jog bandau ieiti greiciau. Preita kart kai buivome tai net pati daktare pradejo piktintis. Sako "kudiki uzleiskit", bet viena moteriske nei girdet apie tai nenorejo gun_bandana.gif
PatryMama
QUOTE(Meduvė @ 2009 04 15, 17:57)
mes visada ateiname ta valanda kada turime talona. Tik dar nei sykio nera buve, jog laiku prieitume. Ateini - zmoniu pilna, ir niekam nemotais kad tu su kudikiu. Neuzleidzia ir net kartais piktinasi, jog bandau ieiti greiciau. Preita kart kai buivome tai net pati daktare pradejo piktintis. Sako "kudiki uzleiskit", bet viena moteriske nei girdet apie tai nenorejo gun_bandana.gif
*

Kazkas baisaus.. Bandykit eiti ten kaip as i dalinai privacia klinika. Ten viska apmoka ir eiliu laukt nereikia..
fainulkina
QUOTE(Meduvė @ 2009 04 15, 18:57)
*

doh.gif Dieve, kas čia per žvėrynas? doh.gif Mūsų gyd, išvarytų vyresnį pacientą ir priimtų pirma su kūdikiu... Dabar mes jau isaugom iš kūdikystės amžiaus, bet visgi žinom, kad tvarka tokia: kūdikėliams - pirmenybė.. Ir kantriai palauktume už durų. Juk buvo laikas, kai mus be eilės leido..
Esperansa
blink.gif siaubas, tikrai žvėrynas. Mes tai su kūdikiu kai ateidavom, tai įlisdavau į kabinetą pasirodyti, kad jau atėjom ir tada sesutė pakviesdavo. Patys žmonės irgi supratingai užleisdavo. Kiek ten trunki tą kūdikėlį apžiūrėti, pasverti.
Patariu geriau atsiprašyti žmonių, kas laukia, ir lįsti naglai, o ne laukti su mažu kūdikėliu ir jį virkdyti, ar dar blogiau, kokį virusą kad pasigautų.
PatryMama
Pasibaiset teko ir man. Is seimos centro, nusiunte kardiogramai su siuntimu i centro poliklinika. Telefonu centro poliklinikoj sake, kad uzsiregistruoti nereikia, atsigrudau per lietu su vaiku, ogi sako : neuzsiregistravai, tai dbr uzsiregistruot gali kitam antradieniui. Taip susinervina, kad pasiemiau vaika nieko nepasakius ir isejau. Gal kas zinot, kur kardiograma galima padaryt?
natalikas
o as esu principinga,atejo mano laikas ir einu,nors ir pazima kam reikia sakau uzeisiu,o jus galit is paskos cool.gif .ir seip ateinu iskart talonelio ir laiko pas laukiancius klausiu,kad be eiles nelistu,as po karoliniskiu poiklinikos zverim pasidariau doh.gif ,nes atseit atvaziokit su temp.o dar laukt reikejo,tai kai haju pakeliau tesiai koliduryje,tai elgtis kitaip pradejo.dabar pakeitem gyvenamaja vieta,tai ir poliklinika kita,tai zimiai geriau priima.
PatryMama
QUOTE(natalikas @ 2009 05 12, 07:46)
o as esu principinga,atejo mano laikas ir einu,nors ir pazima kam reikia sakau uzeisiu,o jus galit is paskos cool.gif .ir seip ateinu iskart talonelio ir laiko pas laukiancius klausiu,kad be eiles nelistu,as po karoliniskiu poiklinikos zverim pasidariau doh.gif ,nes atseit atvaziokit su temp.o dar laukt reikejo,tai kai haju pakeliau tesiai koliduryje,tai elgtis kitaip pradejo.dabar pakeitem gyvenamaja vieta,tai ir poliklinika kita,tai zimiai geriau priima.
*

Kurioj cia geriau priima?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.