Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pėdkelnės mažiukams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
adrytės mama
Sveikos, mamos,

jau praradau viltį nupirkti vaikui pėdkelnes, kurios po kelių skalbimų "nepasipuoštų" bumbuliukais doh.gif . Ir "Skinijos", ir visas tas įvairių lenkų firmų pėdkelnes bandėm, ale kad efektas tas pats - gražios kol neišskalbi. O gal jas kažkaip ypatingai skalbti reikia g.gif ? Žodžiu, dalinkimės patirtimi ir gudrybėmis 4u.gif
Daisy
nei vienos skinijos pėdkelnės mum nesusibumbulavo, nors vienas jau apie metus nešioja tongue.gif ir pastebėjau jų būna dviejų rūšių, mes perkam brangiausias (kur apie 12*14 litų kainuoja) tikrai jokių nusiskundimų, plaunam su visais rūbais, skalbimo mašinoje, jokios išskirtinės priežiūros schmoll.gif
adrytės mama
QUOTE(DAISY @ 2006 10 18, 13:49)
nei vienos skinijos pėdkelnės mum nesusibumbulavo, nors vienas jau apie metus nešioja  tongue.gif  ir pastebėjau jų būna dviejų rūšių, mes perkam brangiausias (kur apie 12*14 litų kainuoja) tikrai jokių nusiskundimų, plaunam su visais rūbais, skalbimo mašinoje, jokios išskirtinės priežiūros schmoll.gif
*

Aš perku tas po 10 Lt. O brangesnių tokio dydžio net nesu mačiusi. Atkreipiau dėmesį, kad didesnės ir po 16 kainuoja, tik va sudėties nepažiūrėjau g.gif . Reiks atkreipt dėmesį, gal jų sudėtis skiriasi. Tų, kur aš perku, tai, kiek pamenu, 80% šukuotos medvilnės, 15 % sintetikos kažkokios ir 5% elastano. O nusibumbuluoja jau kažkur po 4-5 skalbimo.
dailima
Mes irgi istikimi Skinijai. Nesiburbulioja, o prieziura paprasta. I skalbimo masina ir viskas baigta 4u.gif
Pingvinukas
Mes irgi dažniausiai savo vaikams perkame Skinijos pėdkelnes. Labai geros thumbup.gif
O aš skalbiu visada išvertusi į blogąją pusę 4u.gif
Surfinija
QUOTE(Pingvinukas @ 2006 10 18, 16:35)
Mes irgi dažniausiai savo vaikams perkame Skinijos pėdkelnes. Labai geros  thumbup.gif
O aš skalbiu visada išvertusi į blogąją pusę  4u.gif
*

Mes taip pat nešiojam Skinijos pėdkelnes smile.gif . Pigiau jų galima įsigyti firminėje Skinijos parduotuvėje. Paskutinį kartą pirkau po 5 Lt (134-140cm). Bet reikia užtaikyti.
Šiek tiek apsibumbuluoja, bet man tai mažiau, nei kitų gamintojų. Bumbulus nubumbuluoju spec. aparatuku ir jos vėl beveik kaip naujos ax.gif
Idėja skalbti išvirkščias - neblogai... O ar jos tuomet gerai išsiskalbia (smėlis, purvas)?
Pingvinukas
QUOTE(Surfinija @ 2006 10 18, 21:21)
Idėja skalbti išvirkščias - neblogai... O ar jos tuomet gerai išsiskalbia (smėlis, purvas)?
*

Aš skalbiu išvirkščias, o prieš džiaunant jas išverčiu į gerąją pusę ir iškratau gerai mirksiukas.gif Taip ir su kojinėmis darau 4u.gif Išsiskalbia taip pat gerai thumbup.gif
dailima
Mes irgi dažniausiai savo vaikams perkame Skinijos pėdkelnes. Labai geros  thumbup.gif
*

Taip taip, skalbiu isvirkcia puse.
adrytės mama

*

tai gal čia ir slypi ta "paslaptis", kodėl man nusibumbuluoja g.gif , nes visą laiką skalbiu iš gerosios pusės.
O kur yra ta firminė "Skinijos" pardė, kur taip pigiai galima įsigyti pėdkelnių bigsmile.gif
Rucelie
aš perku maximoje, pernai rudenį ir šiemet rudenį toms pačioms akcija buvo - užsipirkau. man niekada nesusibumbulavo, o kainavo 3,99-4,99 thumbup.gif tik pavadinimo nepamenu, gal Strada g.gif
adrytės mama
QUOTE(Rucelie @ 2006 10 19, 09:38)
aš perku maximoje, pernai rudenį ir šiemet rudenį toms pačioms akcija buvo - užsipirkau. man niekada nesusibumbulavo, o kainavo 3,99-4,99  thumbup.gif tik pavadinimo nepamenu, gal Strada  g.gif
*

Aha, ir aš pirmadienį užtaikiau jų Maximoje, berods po 4,99 Lt, "Strada" firmos. Nesu jų anksčiau bandžiusi, bet pamaniau, kad jei ir nusibumbuluos, tai po kelnėm žiemą vis tiek sunešiosim. Tuo labiau kad už tokią kainą ax.gif
Rucelie
QUOTE(adrytės mama @ 2006 10 19, 08:43)
Aha, ir aš pirmadienį užtaikiau jų Maximoje, berods po 4,99 Lt, "Strada" firmos. Nesu jų anksčiau bandžiusi, bet pamaniau, kad jei ir nusibumbuluos, tai po kelnėm žiemą vis tiek sunešiosim. Tuo labiau kad už tokią kainą  ax.gif
*

jeigu tokios pačios, tai nesusibumbuluos mirksiukas.gif aš jau nuo ano rudenio vaikui tik jas perku, skalbiu bele kaip, mašinoje, nė pusių nežiūriu - nesuplyšo, nesudilo ir nesusibumbulavo. o va kitokias buvau nupirkus (tipo kažkokias gražias, su gėlytėm), po vieno skalbimo kaip skuduras nutampytas ir bumbuluotas. šitos tokios su grioveliais išilgais, ane, na toks raštas?
LUNARIA
jo,si problema ir musu perdkelnes apsiedo biggrin.gif po pirmo vaiko liko daug pedkelniu,kurios tiktu mazajai,bet ju vaizda gadina tie "bumbulai" doh.gif namie tai aisku nesiuos,bet i svecius tai jau netinkami. Be to pirkom kokias 4 poras mazei nauju,mokiejom virs 12 Lt... ir tas pats..durdomas ir tiek blink.gif Pigios maximines graziau po skalbimo atrodo,be bumbulu,tik kad greitai pas mus plista,kai mazys ant keliu tik ir sliauziuoja lotuliukas.gif
pedkelniu daug,bet visos bumbuotos arba per kelius suplesytos doh.gif
Rucelie
QUOTE(oksancik @ 2006 10 19, 15:03)
jo,si problema ir musu perdkelnes apsiedo biggrin.gif po pirmo vaiko liko daug pedkelniu,kurios tiktu mazajai,bet ju vaizda gadina tie "bumbulai" doh.gif namie tai aisku nesiuos,bet i svecius tai jau netinkami. Be to pirkom kokias 4 poras mazei nauju,mokiejom virs 12 Lt... ir tas pats..durdomas ir tiek blink.gif Pigios maximines graziau po skalbimo atrodo,be bumbulu,tik kad greitai pas mus plista,kai mazys ant keliu tik ir sliauziuoja lotuliukas.gif
*

g.gif maniškis kad ir kaip stengėsi, kad ir koks roplys buvo, ale per kelienius nė vienų nesudrapalino. tiesa ant asfalto keliais kai krito tada vieną kartą. o šiaip schmoll.gif pirštuką batas vienų pratrynė. va ir visos traumos pėdkelnių. išvada - tos maximinės papigiaj nebūtinai blogos bigsmile.gif
beje šiandien mačiau skinijos pėdleknėms akciją, Kaune Merkurijuje, visa dėžė ten jų prikrauta, šiaip musėt po 9,99, o toj dėžėj po 7,99 buvo. gal kam aktualu ax.gif aš tai tų maximinių prisipirkus man gana, nereikia ax.gif
adrytės mama
QUOTE(Rucelie @ 2006 10 19, 09:53)
jeigu tokios pačios, tai nesusibumbuluos  mirksiukas.gif aš jau nuo ano rudenio vaikui tik jas perku, skalbiu bele kaip, mašinoje, nė pusių nežiūriu - nesuplyšo, nesudilo ir nesusibumbulavo.  šitos tokios su grioveliais išilgais, ane, na toks raštas?
*

nu kad žinok aš pirkau jas tokias paprastas, be jokių griovelių (tipo raštas). Vienspalvės, ir tiek. Ai, tiesa, vakar Vilniaus Akropolyje dar nupirkau tų pačių papigiai, bet raštuotų - rožinės su širdutėm. Vienas iš tų pigiųjų jau skalbiau du kartus, kol kas bumbulų dar nematyti biggrin.gif

QUOTE(oksancik @ 2006 10 19, 16:03)
*

lotuliukas.gif bigsmile.gif nu pas mus dar nepasitaikė suplėšytų pėdkelnių per keliukus biggrin.gif . Vienintelė bėda - bumbulai.
Ašura
O aš maniau, kad čia aš viena skalbti nemoku doh.gif . Nupirktos buvo Skinijos 110-116 dydžio po dvylika lyg, jei gerai pamenu, apsivėlė po dviejų skalbimų. Keliukai aišku ne visiem ropliukam susidėvi, gal nuo šliaužimo priklauso biggrin.gif . Tarkim pernai mes nespėdavom pirkti pėdkelnių į darželį. Po savaitės ar dviejų jis kairį kelią prazulindavo taip, kad šviesdavo kaip rėtis. Ir taip išeilės patvarkė kokias keturias pėdkelnias. Spėju, kad žaisdamas tupėdavo ar šliauždavo vienu keliuku, kitaip nepaaiškinsi.
Bet vistiek nesuprantu, kodėl kitom nesiburbuluoja, o man visos kaip nusėtos tos Skinijos g.gif ? Apie turgines išvis nekalbu persisuka siūlės taip, kad ne tik vaikas nesiorientuoja kur priekis, kur nugarinė pusė, bet ir aš pati rolleyes.gif .
NERA
Man kol kas geriausiai laiko TF pirktos pėdkelnės ax.gif O šliaužiotojams ten ant keliukų uždeda tokius guminius taškelius, tai kurį laiką trinasi taškeliai, o ne pėdkelnės smile.gif
Natuke
O kur tuos tf pedkelnes pirkti galima?
NERA
Tome pfilips mirksiukas.gif
Paja
Mums Skinijos pėkelnės apsivelia po kelių skalbimų, o dabar pirkau Mariquita, tai viena pora iš penkių apsivėlė, bet ten sudėtis kitokia. ax.gif Žiūrėsim, jei toliau nesivels, galėsim ramiai pirkti ir daugiau. smile.gif
Surfinija
QUOTE(adrytės mama @ 2006 10 19, 09:31)
O kur yra ta firminė "Skinijos" pardė, kur taip pigiai galima įsigyti pėdkelnių  bigsmile.gif
*

Kaune, Vilijampolėje. Nusileidus nuo Milikonių kalno reikia sukti į dešinę, tada pavažiavus apie 100 metrų ir yra ta parduotuvė po dešine gatvės puse. Bet taip pigiai pėdkelnių būna ne visada. Reikia pataikyti. 4u.gif
Roset
O aš šią problemą sprendžiau truputi kitaip, neieškojau idialių kojinių, bet nusipirkau pukų nurinkėją bigsmile.gif super daiktas ne tik vaiko pėdkelnėms thumbup.gif
Lince J
jo skinijos parduotuve ta super biggrin.gif biggrin.gif
Uliuliuska
As perku Skinijos, bet ne parduotuvej, o Kalvariju turguj. Kaina skyriasi 3-4 litais. Bet tikrai Skinijos. 4u.gif Neapsivela, tik pasitrina pirstukai. Nu....... kam keliai.....o mums pirstai.
Lince J
QUOTE(Uliuliuska @ 2006 11 01, 13:30)
As perku Skinijos, bet ne parduotuvej, o Kalvariju turguj. Kaina skyriasi 3-4 litais. Bet tikrai Skinijos. 4u.gif Neapsivela, tik pasitrina pirstukai. Nu....... kam keliai.....o mums pirstai.
*

[vegatekso labai geros tik po pirmo skalbimo labai apsivelia] schmoll.gif
liusi
Nesuprantu, kaip jums jos nesusivelia? Man nebegrazios tampa po pirmo skalbimo. Kadangi as auginu mazyte mergyte ir daznai rengiu sijonukus, tai pedkelniu mes turim daugybe visokiu spalvu ir rusiu. Absoliuciai visos pirktos pardese po mazdaug 10 litu, man pasivele po 1 skalbimo. Aisku ir toliau jas nesioja, bet jos nebera kaip naujos.
Mociute keleta pedkelniu yra nupirkus is second handu - sitos atrodo kaip naujos, kad ir kiek skalbtum. Ieskojau tokiu ir musu pardese ir beje radau - Akropolyje, toje parduotuveje, kur viena atskirai yra, arvciausiai maximos. Spekit kiek jos ten kainuoja - 30 lt. Pagailejau pinigu ir toliau vaikstom susivelusiom biggrin.gif
Kotre
paprastai perkam lietuviskas, su ivairiais piesinukais, turbut Skinijos g.gif pacios geriausios (ir nebrangios) man buvo Franke pedkelnes, ju buvo maximose, mazesniu dydziu dar buvom prisipirke, o dabar siu pedkelniu nebematau, tik kojinyciu. jei kas pamatysit, atkreipkit demesi, man jos labiau patiko uz lietuviskas smile.gif o tokiu,kad visiskai neapsiburbuliuotu ir butu kaip naujos visada, nezinau turbut g.gif tindirindi vis paziuredavau pedkelniu, bet gaila 50 lt moketi, atrodo panasiai, kaip ir Franke, kurios kainuodavo apie 10lt smile.gif
92jojo92
ir as niekaip neuztaikau ant geru pedkelniu, nors visada perku skinijos. nesuprantu kame cia reikalas? g.gif vienoms geri,kitoms ne doh.gif
Peperoni
Pirkau kelias "vaikų madoj" , lenkiškos - tik pavadinimo nepamenu - šiek tiek virš 10 lt - tai super nešiojas, tik kad plonesnės tokios.... o šiaip tai tradiciškai - "skinija"... ax.gif
Pastaba
Man patinka "Trys sezonai", ten pedkelnes po 4,99 ir 5,50. Tos pigesnes plonesnes, bet be jokiu nesamoningu siulu viduj, vienspalves ir labai fainos, o storesniu dar neisbandem.
Varene
Mano mažiui pačios pačiausios REWON (lenkiškos) thumbup.gif Man dar geresnės negu Skinijos, nes labai minkštos, ir su guminiais taškeliais ant pėdučių ir užpakalio. Nešioja jau pora sezonų, atrodo taip pat. Nors skalbiamos būdavo vos ne kasdien (ilgai šlapinosi į kelnes).
Tiesa, aš pirkau tik dėžutėje, nežinau kaip tos pusiau palaidoje pakuotėje.
Pingvinukas
QUOTE(Varėnė @ 2006 11 14, 15:50)
Mano mažiui pačios pačiausios REWON (lenkiškos) thumbup.gif Man dar geresnės negu Skinijos, nes labai minkštos, ir su guminiais taškeliais ant pėdučių ir užpakalio. Nešioja jau pora sezonų, atrodo taip pat. Nors skalbiamos būdavo vos ne kasdien (ilgai šlapinosi į kelnes).
*

Pritariu, esu savo vaikams pirkusi REWON pėdkelnių, kokybė gera thumbup.gif Kainuoja gal šiek tiek daugiau nei SKINIJOS g.gif
Apus
QUOTE(Pingvinukas @ 2006 11 14, 15:01)
Pritariu, esu savo vaikams pirkusi REWON pėdkelnių, kokybė gera  thumbup.gif Kainuoja gal šiek tiek daugiau nei SKINIJOS  g.gif
*

okur tas REWON pirkti reikia? apsvieskit mane....
Pingvinukas
QUOTE(saulutes mama @ 2006 11 14, 16:58)
okur tas REWON pirkti reikia? apsvieskit mane....
*

Aš perku RIKI parduotuvėse, bet mačiau ir ČIPOLINE mirksiukas.gif
adrytės mama
QUOTE(Varėnė @ 2006 11 14, 14:50)
*

O man REWON iškart burbuliukais nueidavo. Tiesa, pirkau jas ne dėžutėj, bet tokioj pusiau "palaidoj" pakuotėj. Nusivylus esu visom pėdkelnėm, ir tiek. Kažkuri čia mama rašė, kad nuima tuos burbuliukus aparatėliu. Turiu aš šiokį tokį nusipirkus, bet ale nieko nemačija. Gal kuri pasidalinsit patirtim, kokį aparačiuką pirkt, kad tuos nelemtus burbulus nurinkt?
*Bonita*
Malerba pedkelnytes thumbup.gif Kainyte truputi kandziojasi, bet super super super smile.gif
Paja
QUOTE(*Bonita* @ 2006 11 21, 14:31)
Malerba pedkelnytes  thumbup.gif  Kainyte truputi kandziojasi, bet super super super smile.gif
*

Na, ir kur jas parduoda? ax.gif Ir kiek ta kainytė "kandžiojasi"? g.gif Tarkim, Rewon kainuoja apie 14 Lt., priklausomai nuo dydžio ir piešinukų. ax.gif
migliux
Turėjo BHs ir Next pėdkelnių, kokybė panaši į Skinijos. Man Skinijos patinka, pasivelia labai minimaliai. O tų Maximinių tai nelabai mėgstu. Jos ne tiek susiburbuliuoja, bet išsitampo, apsmunka. Nors vaikui lengviau būtent tokias apsimauti. Dabar Maximoje pirkau tokias pašiltintas, kaip su kilpelėm (kaip rankšluostis). Neblogos, bet dar tik 1 kartą skalbiau. Kaina 7 litai berods. Sus Skinijos pėdkelnėm tai aš pasigendu įvairovės. Pvz dabar man reikia 110-116 tai dažniausiai randu baltas. O raudonos, ružavos būna mažai kurioje parduotuvėje. Orandžinių išvis nemačiau tokio dydžio g.gif
Ingulis
PERKAM IR NEŠIOJAM TIK SKINIJOS PĖDKELNES, KOJINYTES, IR MES SU VYRU TIK JAS NEŠIOJAM... PAČIOS GRAŽIAUSIOS IR PAČIOS GERIAUSIOS 4u.gif
adrytės mama
QUOTE(migliux @ 2006 11 26, 17:27)
O tų Maximinių tai nelabai mėgstu. Jos ne tiek susiburbuliuoja, bet išsitampo, apsmunka.

drinks_cheers.gif Pirmą kartą nupirkau jų pabandymui, bet kažkur po trečio-ketvirto skalbimo pastebėjau, kad jos ne tiek nusivelia, kiek ištįso per užpakaliuką. Tai dabar vaikšto namie kaip kakį pridarius biggrin.gif . Kai tiek tekainavo, tai ir nervintis nėr ko, sunešiosim po kelnėm, bet daugiau jų nepirkčiau ax.gif
NERA
Nupirkau TF pėdkelnių. Padukas pastorintas, tik va dydžių ne visada būna unsure.gif
<Darija>
Mums ir pacios geriausios tik skinijos pedkelnes,kiek buvau visokiu pirkus tai jos minimaliai apsibumbuluoja bet geriau nei nupirke kitas kokias vienas panasioja vaikas isskalbi viena karta o atrodo jau kad vaikas jas kokis 3 men nesioja rolleyes.gif
Tuja2
Man skinijos kaip tik greit susivelia.. po vieno skalbimo kaip po 5m nesiojimo. Bet perku tai maximose..
delamorte
Pradžioj pirkom pačias įvairiausias, bet dabar jau kurį laiką perku tik Skinijos. Tik man jų dydžiai kartais neaiškūs g.gif - 98-104cm vienos geros, o kitos jau mažokos, o 110-116cm- vienos geros, o kitos didokos.... (dukros ūgis 104cm)
migliux
QUOTE(delamorte @ 2007 01 01, 15:50)
Pradžioj pirkom pačias įvairiausias, bet dabar jau kurį laiką perku tik Skinijos. Tik man jų dydžiai kartais neaiškūs g.gif - 98-104cm vienos geros, o kitos jau mažokos, o 110-116cm- vienos geros, o kitos didokos.... (dukros ūgis 104cm)
*

Mano dukra 107cm tai tinka 110-116
Pirkau Droge latviškas. Kol kas lyg ir neblogos g.gif
Isila
QUOTE(migliux @ 2006 11 26, 16:27)
Turėjo BHs ir Next pėdkelnių, kokybė panaši į Skinijos. Man Skinijos patinka, pasivelia labai minimaliai. O tų Maximinių tai nelabai mėgstu. Jos ne tiek susiburbuliuoja, bet išsitampo, apsmunka. Nors vaikui lengviau būtent tokias apsimauti. Dabar Maximoje pirkau tokias pašiltintas, kaip su kilpelėm (kaip rankšluostis). Neblogos, bet dar tik 1 kartą skalbiau. Kaina 7 litai berods. Sus Skinijos pėdkelnėm tai aš pasigendu įvairovės. Pvz dabar man reikia 110-116 tai dažniausiai randu baltas. O raudonos, ružavos būna mažai kurioje parduotuvėje. Orandžinių išvis nemačiau tokio dydžio  g.gif
*

o man, kai berniukui reikia, tai jokių, išskyrus rūžavas, pasiūlyt negali doh.gif
migliux
QUOTE(Isila @ 2007 01 02, 22:04)
o man, kai berniukui reikia, tai jokių, išskyrus rūžavas, pasiūlyt negali  doh.gif
*

Gali būti. Jie neturi visų spalvų. Pas juos spalvos pagal dydžius kažkodėl g.gif
Pingvinukas
QUOTE(Isila @ 2007 01 03, 00:04)
o man, kai berniukui reikia, tai jokių, išskyrus rūžavas, pasiūlyt negali  doh.gif
*

Aš perku turguje Skinijos pėdkelnes, tai randu visokių ax.gif
dzindzilia
Anyta nupirko turguje, po 3 Lt. Dydis 104-116 cm, medvilninės ir labai geros...
mammy
Aš perku skinijos,bet man jos pasibumbuluoja, grazios kol naujos
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.