jau praradau viltį nupirkti vaikui pėdkelnes, kurios po kelių skalbimų "nepasipuoštų" bumbuliukais
Sveikos, mamos,
jau praradau viltį nupirkti vaikui pėdkelnes, kurios po kelių skalbimų "nepasipuoštų" bumbuliukais
nei vienos skinijos pėdkelnės mum nesusibumbulavo, nors vienas jau apie metus nešioja
QUOTE(DAISY @ 2006 10 18, 13:49) nei vienos skinijos pėdkelnės mum nesusibumbulavo, nors vienas jau apie metus nešioja Aš perku tas po 10 Lt. O brangesnių tokio dydžio net nesu mačiusi. Atkreipiau dėmesį, kad didesnės ir po 16 kainuoja, tik va sudėties nepažiūrėjau
Mes irgi istikimi Skinijai. Nesiburbulioja, o prieziura paprasta. I skalbimo masina ir viskas baigta
Mes irgi dažniausiai savo vaikams perkame Skinijos pėdkelnes. Labai geros
O aš skalbiu visada išvertusi į blogąją pusę QUOTE(Pingvinukas @ 2006 10 18, 16:35) Mes irgi dažniausiai savo vaikams perkame Skinijos pėdkelnes. Labai geros O aš skalbiu visada išvertusi į blogąją pusę Mes taip pat nešiojam Skinijos pėdkelnes Šiek tiek apsibumbuluoja, bet man tai mažiau, nei kitų gamintojų. Bumbulus nubumbuluoju spec. aparatuku ir jos vėl beveik kaip naujos Idėja skalbti išvirkščias - neblogai... O ar jos tuomet gerai išsiskalbia (smėlis, purvas)?
aš perku maximoje, pernai rudenį ir šiemet rudenį toms pačioms akcija buvo - užsipirkau. man niekada nesusibumbulavo, o kainavo 3,99-4,99
QUOTE(Rucelie @ 2006 10 19, 09:38) aš perku maximoje, pernai rudenį ir šiemet rudenį toms pačioms akcija buvo - užsipirkau. man niekada nesusibumbulavo, o kainavo 3,99-4,99 Aha, ir aš pirmadienį užtaikiau jų Maximoje, berods po 4,99 Lt, "Strada" firmos. Nesu jų anksčiau bandžiusi, bet pamaniau, kad jei ir nusibumbuluos, tai po kelnėm žiemą vis tiek sunešiosim. Tuo labiau kad už tokią kainą QUOTE(adrytės mama @ 2006 10 19, 08:43) Aha, ir aš pirmadienį užtaikiau jų Maximoje, berods po 4,99 Lt, "Strada" firmos. Nesu jų anksčiau bandžiusi, bet pamaniau, kad jei ir nusibumbuluos, tai po kelnėm žiemą vis tiek sunešiosim. Tuo labiau kad už tokią kainą jeigu tokios pačios, tai nesusibumbuluos
jo,si problema ir musu perdkelnes apsiedo
pedkelniu daug,bet visos bumbuotos arba per kelius suplesytos QUOTE(oksancik @ 2006 10 19, 15:03) jo,si problema ir musu perdkelnes apsiedo pedkelniu daug,bet visos bumbuotos arba per kelius suplesytos beje šiandien mačiau skinijos pėdleknėms akciją, Kaune Merkurijuje, visa dėžė ten jų prikrauta, šiaip musėt po 9,99, o toj dėžėj po 7,99 buvo. gal kam aktualu QUOTE(Rucelie @ 2006 10 19, 09:53) jeigu tokios pačios, tai nesusibumbuluos nu kad žinok aš pirkau jas tokias paprastas, be jokių griovelių (tipo raštas). Vienspalvės, ir tiek. Ai, tiesa, vakar Vilniaus Akropolyje dar nupirkau tų pačių papigiai, bet raštuotų - rožinės su širdutėm. Vienas iš tų pigiųjų jau skalbiau du kartus, kol kas bumbulų dar nematyti QUOTE(oksancik @ 2006 10 19, 16:03) jo,si problema ir musu perdkelnes apsiedo pedkelniu daug,bet visos bumbuotos arba per kelius suplesytos
O aš maniau, kad čia aš viena skalbti nemoku
Bet vistiek nesuprantu, kodėl kitom nesiburbuluoja, o man visos kaip nusėtos tos Skinijos
Man kol kas geriausiai laiko TF pirktos pėdkelnės
O kur tuos tf pedkelnes pirkti galima?
Tome pfilips
Mums Skinijos pėkelnės apsivelia po kelių skalbimų, o dabar pirkau Mariquita, tai viena pora iš penkių apsivėlė, bet ten sudėtis kitokia.
QUOTE(adrytės mama @ 2006 10 19, 09:31) Kaune, Vilijampolėje. Nusileidus nuo Milikonių kalno reikia sukti į dešinę, tada pavažiavus apie 100 metrų ir yra ta parduotuvė po dešine gatvės puse. Bet taip pigiai pėdkelnių būna ne visada. Reikia pataikyti.
O aš šią problemą sprendžiau truputi kitaip, neieškojau idialių kojinių, bet nusipirkau pukų nurinkėją
jo skinijos parduotuve ta super
As perku Skinijos, bet ne parduotuvej, o Kalvariju turguj. Kaina skyriasi 3-4 litais. Bet tikrai Skinijos.
Nesuprantu, kaip jums jos nesusivelia? Man nebegrazios tampa po pirmo skalbimo. Kadangi as auginu mazyte mergyte ir daznai rengiu sijonukus, tai pedkelniu mes turim daugybe visokiu spalvu ir rusiu. Absoliuciai visos pirktos pardese po mazdaug 10 litu, man pasivele po 1 skalbimo. Aisku ir toliau jas nesioja, bet jos nebera kaip naujos.
Mociute keleta pedkelniu yra nupirkus is second handu - sitos atrodo kaip naujos, kad ir kiek skalbtum. Ieskojau tokiu ir musu pardese ir beje radau - Akropolyje, toje parduotuveje, kur viena atskirai yra, arvciausiai maximos. Spekit kiek jos ten kainuoja - 30 lt. Pagailejau pinigu ir toliau vaikstom susivelusiom
paprastai perkam lietuviskas, su ivairiais piesinukais, turbut Skinijos
ir as niekaip neuztaikau ant geru pedkelniu, nors visada perku skinijos. nesuprantu kame cia reikalas?
Pirkau kelias "vaikų madoj" , lenkiškos - tik pavadinimo nepamenu - šiek tiek virš 10 lt - tai super nešiojas, tik kad plonesnės tokios.... o šiaip tai tradiciškai - "skinija"...
Man patinka "Trys sezonai", ten pedkelnes po 4,99 ir 5,50. Tos pigesnes plonesnes, bet be jokiu nesamoningu siulu viduj, vienspalves ir labai fainos, o storesniu dar neisbandem.
Mano mažiui pačios pačiausios REWON (lenkiškos)
Tiesa, aš pirkau tik dėžutėje, nežinau kaip tos pusiau palaidoje pakuotėje. QUOTE(Varėnė @ 2006 11 14, 15:50) Mano mažiui pačios pačiausios REWON (lenkiškos) Tiesa, aš pirkau tik dėžutėje, nežinau kaip tos pusiau palaidoje pakuotėje. Pritariu, esu savo vaikams pirkusi REWON pėdkelnių, kokybė gera QUOTE(Varėnė @ 2006 11 14, 14:50) Mano mažiui pačios pačiausios REWON (lenkiškos) Tiesa, aš pirkau tik dėžutėje, nežinau kaip tos pusiau palaidoje pakuotėje. O man REWON iškart burbuliukais nueidavo. Tiesa, pirkau jas ne dėžutėj, bet tokioj pusiau "palaidoj" pakuotėj. Nusivylus esu visom pėdkelnėm, ir tiek. Kažkuri čia mama rašė, kad nuima tuos burbuliukus aparatėliu. Turiu aš šiokį tokį nusipirkus, bet ale nieko nemačija. Gal kuri pasidalinsit patirtim, kokį aparačiuką pirkt, kad tuos nelemtus burbulus nurinkt?
Malerba pedkelnytes
Turėjo BHs ir Next pėdkelnių, kokybė panaši į Skinijos. Man Skinijos patinka, pasivelia labai minimaliai. O tų Maximinių tai nelabai mėgstu. Jos ne tiek susiburbuliuoja, bet išsitampo, apsmunka. Nors vaikui lengviau būtent tokias apsimauti. Dabar Maximoje pirkau tokias pašiltintas, kaip su kilpelėm (kaip rankšluostis). Neblogos, bet dar tik 1 kartą skalbiau. Kaina 7 litai berods. Sus Skinijos pėdkelnėm tai aš pasigendu įvairovės. Pvz dabar man reikia 110-116 tai dažniausiai randu baltas. O raudonos, ružavos būna mažai kurioje parduotuvėje. Orandžinių išvis nemačiau tokio dydžio
PERKAM IR NEŠIOJAM TIK SKINIJOS PĖDKELNES, KOJINYTES, IR MES SU VYRU TIK JAS NEŠIOJAM... PAČIOS GRAŽIAUSIOS IR PAČIOS GERIAUSIOS
QUOTE(migliux @ 2006 11 26, 17:27) O tų Maximinių tai nelabai mėgstu. Jos ne tiek susiburbuliuoja, bet išsitampo, apsmunka.
Nupirkau TF pėdkelnių. Padukas pastorintas, tik va dydžių ne visada būna
Mums ir pacios geriausios tik skinijos pedkelnes,kiek buvau visokiu pirkus tai jos minimaliai apsibumbuluoja bet geriau nei nupirke kitas kokias vienas panasioja vaikas isskalbi viena karta o atrodo jau kad vaikas jas kokis 3 men nesioja
Man skinijos kaip tik greit susivelia.. po vieno skalbimo kaip po 5m nesiojimo. Bet perku tai maximose..
Pradžioj pirkom pačias įvairiausias, bet dabar jau kurį laiką perku tik Skinijos. Tik man jų dydžiai kartais neaiškūs
QUOTE(delamorte @ 2007 01 01, 15:50) Pradžioj pirkom pačias įvairiausias, bet dabar jau kurį laiką perku tik Skinijos. Tik man jų dydžiai kartais neaiškūs Mano dukra 107cm tai tinka 110-116 Pirkau Droge latviškas. Kol kas lyg ir neblogos QUOTE(migliux @ 2006 11 26, 16:27) Turėjo BHs ir Next pėdkelnių, kokybė panaši į Skinijos. Man Skinijos patinka, pasivelia labai minimaliai. O tų Maximinių tai nelabai mėgstu. Jos ne tiek susiburbuliuoja, bet išsitampo, apsmunka. Nors vaikui lengviau būtent tokias apsimauti. Dabar Maximoje pirkau tokias pašiltintas, kaip su kilpelėm (kaip rankšluostis). Neblogos, bet dar tik 1 kartą skalbiau. Kaina 7 litai berods. Sus Skinijos pėdkelnėm tai aš pasigendu įvairovės. Pvz dabar man reikia 110-116 tai dažniausiai randu baltas. O raudonos, ružavos būna mažai kurioje parduotuvėje. Orandžinių išvis nemačiau tokio dydžio o man, kai berniukui reikia, tai jokių, išskyrus rūžavas, pasiūlyt negali
Anyta nupirko turguje, po 3 Lt. Dydis 104-116 cm, medvilninės ir labai geros...
Aš perku skinijos,bet man jos pasibumbuluoja, grazios kol naujos
|