xmoteris
2007 01 05, 16:34
sveikos mamos, turiu dvi panas tai pėdkelnių irgi nemažai sudėvim Rewon man ko gero labiausiai patinka ir dėl kokybės ir dėl spalvų paletės ir dėl piešinukų gražumo ant jų. nemėgstu aš pastelinių ..... tiesa dar keli pastebėjimai dėl pėdkelniu priežiūros...išvaizda bus daug geresnė po plovimų jei pėdkelnių nedėsite su kitais rūbais į skalbimo mašiną ir būtinai išverskite į "blogąją" puse t.y. skalbiu išvirkščias
*rutuliukas*
2007 01 06, 21:57
As perku SKINIJOS pedkelnes,apsibumbuliuja, bet kai berniukui sijoneliu nereik nesiot  tai nieko tokio
delamorte
2007 01 07, 16:29
QUOTE(xmoteris @ 2007 01 05, 16:34) tiesa dar keli pastebėjimai dėl pėdkelniu priežiūros...išvaizda bus daug geresnė po plovimų jei pėdkelnių nedėsite su kitais rūbais į skalbimo mašiną ir būtinai išverskite į "blogąją" puse t.y. skalbiu išvirkščias   Aš irgi taip visada plaunu, bet vien dėl to, kad taip nusimauna  Man niekada "neapsibumbuliuoja", tai vadinasi, kad išvirkščias plaunu  ?
saugerda
2007 01 08, 14:23
as irgi perku skinijos, bet po keliu skalbimu neatrodo graziai
samiene
2007 01 08, 14:59
Na va, kaip gerai, kad radau tokia temele!!! Mano dukrytes kaikurios pedkelnes bumbuliuojasi. As vis galvoju, ka cia daryti? Tiesiog bendysiu dabar skalbti isvirkscias! Aciu! Tikuosi, kad daugiau jos nesibumbuliuos..
Siracusa
2007 01 08, 15:53
man visos lietuviskos pedkelnes  lapatynuose dazniausiai perku, kokybe zymiai geresne, be to grazesnes + pigesnes. nesiojasi daug geriau, nenusiskalbia, tik kartais sunku rast  jei randu tai ir i prieki perku, daug atsargos turim
migliux
2007 01 09, 07:36
QUOTE(Siracusa @ 2007 01 08, 15:53) man visos lietuviskos pedkelnes  lapatynuose dazniausiai perku, kokybe zymiai geresne, be to grazesnes + pigesnes. nesiojasi daug geriau, nenusiskalbia, tik kartais sunku rast  jei randu tai ir i prieki perku, daug atsargos turim  Bepigu tau nupirkt metinukei, o kai man reikia keturmetei Latviškas pabandžiau, nepatiko, nepatariu. Išsitampė vietomis ir vaizdo nebeturi
muminukas
2007 01 13, 20:14
aš perku tik Skinija, man jos super. skaliu dažnai, 700 apsukų ir 60 laipsnių. nei jos bumbuluojasi, nei ką. turiu ir gerų, ir tų nekondicinių. ir dar dvi vilnietės draugės vis prašo nekondicinių atvežti.
astukas23
2007 01 13, 20:32
QUOTE(dzindzilia @ 2007 01 03, 23:37) Anyta nupirko turguje, po 3 Lt. Dydis 104-116 cm, medvilninės ir labai geros... Jei uz tris 3lt tai medvilnes gal 30proc. nes uz tokia kaina tai netikiu kad butu jos labai daug.
QUOTE(Siracusa @ 2007 01 08, 15:53) man visos lietuviskos pedkelnes  lapatynuose dazniausiai perku, kokybe zymiai geresne, be to grazesnes + pigesnes. nesiojasi daug geriau, nenusiskalbia, tik kartais sunku rast  jei randu tai ir i prieki perku, daug atsargos turim  aš irgi džiaugiuosi, jei pavyksta rasti padėvėtuose, kadangi nors būna ramu, kad bus kokybiškas daiktas. Mūsų problema - ne burbuliavimasis, bet išlendantys pirštai. Nespėju adyti  kažkada Maximoje nupirkau už turbut 7 litus, tai pirštai išlindo per pusdienį
migliux
2007 01 14, 11:42
Užėjau čia kažkurią dieną į padėvėtas ir apžiūrėjau pėdkelnes. Nepasakyčiau kad jos geriau atrodytų už lietuviškas. Netgi blogiau. Jau geriau tada pirkti naujas.
Bandėm įvairių, bet labiausiai patinka Skinijos  Veliasi ir jos, bet ne tiek. O tos maximinės, tai išdilo mums ties užpakaliuku ir skylės atsirado. Gerai, kad tik 2 poras jų nupirkau pabandymui.
Perku Skinija, bet kokybe kaip kada, buna geresnes, arba visai prastos, nors ir sudetis ta pati
dowilia
2007 01 15, 22:06
man irgi labiausiai patinka skinija del to,kad tamprios ir neplysta
korcula
2007 01 26, 00:45
Mano abu vaikučiai pagrinde nešioja Skinijos gamybos pėdkelnes.  Kai kurios nusiskalbia, kai kurios ne, bet laiko - puikiai. Gal pora kartų pirkau Maximoje - bet labai jau greit išlenda pirštukai per priekį, ir šiaip kažkaip greitai sudyla.
As irgi Skinijos perku, bet jeigu pamatau skuduryne, tai butinai perku ten, buvau radusi H&M firmos, tai pasakysiu, kad geresniu tikrai nemaciau, gal kas zino kur jiu galima butu nauju pirkt?
Aš taip pat perku Skinijos, tik vienas minusas, kad nėra normalios gumytės kelnių. Tai labai jau nepatogu, vis smunka ir per laiką pasitampo. Jau kai randu ne lietuviškas, perku.
Mes taip pat tik SKINIJOS perkam. Tačiau labai įdomiai su jų kokybe gaunasi.  Kartais nuperku tokias, kad vaikas paauga ir nuplėšt nespėja, o kartais  porą kartų apmauni, ir išdyla užpakalis Dabar nešiojam vienas tokias, kurios LABAI burbuliuojasi - žalios, per kelienus pašiltintos, su bitutėm ant keliukų. Nu tai tos bitutės labai jau burbuliuojas. Bet sutvarkau - ir gražu vėl. o va neseniai maximoj pirkau vokiečių kilmės pėdkelnes leliukui, 62-68cm, FALKE firmos. Tai man patinka. Ir kaina tokia 4,99, ir skalbiasi gerai, ir ūgiui 70cm dar tinka. 77proc medvilnė, 21-poliamidas, 2-elastanas.
Wildberry
2007 02 04, 15:21
Siaip tai perku is Maximos Wiola pedkelnes,kaina mazesne ,o kokybe tokia pati ,kaip ir tu Skinijos...Kai susibumbuluoja ismetu ir viskas O dabar nupirkau is turgaus tokias storas ,frotines,kainavo 18lt.,siaip labai fainos,si visokiai rastais ir ispaudais yra,dabar kai einam laukan be ju neapsieinam,nes labai siltos yra,tik va pavadinimo tiksiai nepamenu ,berods Aiwa ar kokia ten firma,bet kokybe tikrai labai gera  .Tik aisku sias pedkelnytes reikia saugoti,nes frotines greitai susikalbia ir praranda savo isvaisda
migliux
2007 02 04, 18:43
QUOTE(jovitah @ 2007 02 04, 15:21) Siaip tai perku is Maximos Wiola pedkelnes,kaina mazesne ,o kokybe tokia pati ,kaip ir tu Skinijos...Kai susibumbuluoja ismetu ir viskas O dabar nupirkau is turgaus tokias storas ,frotines,kainavo 18lt.,siaip labai fainos,si visokiai rastais ir ispaudais yra,dabar kai einam laukan be ju neapsieinam,nes labai siltos yra,tik va pavadinimo tiksiai nepamenu ,berods Aiwa ar kokia ten firma,bet kokybe tikrai labai gera  .Tik aisku sias pedkelnytes reikia saugoti,nes frotines greitai susikalbia ir praranda savo isvaisda  Frotines pirkau Maximoje už 7 Lt. Labai geros. Už 18 Lt tada jau Tindi Rindi parduotuvėje pirkčiau
Wildberry
2007 02 05, 13:48
Negali buti,kad tik 7lt.kainavo,tai tikrai netokios  Jus turbut kalbat apie tokias kur storos,bet viduje tie siuleliai(na zinot tokie nemoku nupasakot).O ten is isores siuleliai,ir padaryti visoki rastai gelytes,na kai yra tie siuleliai ir jie ispaudziami,o ne kaip issiuvineta ir spalvu baisiai graziu yra.Jos labai puosnios...
migliux
2007 02 05, 14:24
QUOTE(jovitah @ 2007 02 05, 13:48) Negali buti,kad tik 7lt.kainavo,tai tikrai netokios  Jus turbut kalbat apie tokias kur storos,bet viduje tie siuleliai(na zinot tokie nemoku nupasakot).O ten is isores siuleliai,ir padaryti visoki rastai gelytes,na kai yra tie siuleliai ir jie ispaudziami,o ne kaip issiuvineta ir spalvu baisiai graziu yra.Jos labai puosnios... Taip butent tokios kokias nupasakojot. Ir tik 7 Lt kainavo, veliau maciau jau 10. Ir butent isoreje siuleliai ir padaryti rastai. Tik spalvu pasirinkimas nebuvo didelis, gal 4 spalvos Man atrodo jus permokejot
Pingvinukas
2007 02 05, 14:37
QUOTE(migliux @ 2007 02 05, 16:24) Taip butent tokios kokias nupasakojot. Ir tik 7 Lt kainavo, veliau maciau jau 10. Ir butent isoreje siuleliai ir padaryti rastai. Tik spalvu pasirinkimas nebuvo didelis, gal 4 spalvos Taip taip ir aš tokias Maximoje pirkau  Vieną kartą pirkau po 4,99 lt su mašinytėmis įspaustomis, bet ten tik dydžiai iki 80 cm buvo. O dukrai didesnes (su gėlytėmis ir meškiukais įspaustais) pirkau po 6,99 lt  Labai gerai skalbiasi ir gražiai atrodo
migliux
2007 02 05, 15:52
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 02 05, 14:37) Taip taip ir aš tokias Maximoje pirkau  Vieną kartą pirkau po 4,99 lt su mašinytėmis įspaustomis, bet ten tik dydžiai iki 80 cm buvo. O dukrai didesnes (su gėlytėmis ir meškiukais įspaustais) pirkau po 6,99 lt  Labai gerai skalbiasi ir gražiai atrodo  Taip taip, apie sitas ir kalbejau. Pirkau 116 cm berods, butent su gelytemis ir meskiukais
Wildberry
2007 02 05, 17:32
Nu sakes,jai tokios  Tai kodel as taip brangiai mokejau  Bet kazkodel man nesitiki,net nezinau O kazin dar ju yra maximoje,nes dabar kelias dienas vilniuje busiu,nuvaziuociau i akropoli ir nupirkciau saviskei  Gal zinot kas
migliux
2007 02 05, 19:08
QUOTE(jovitah @ 2007 02 05, 17:32) Nu sakes,jai tokios  Tai kodel as taip brangiai mokejau  Bet kazkodel man nesitiki,net nezinau O kazin dar ju yra maximoje,nes dabar kelias dienas vilniuje busiu,nuvaziuociau i akropoli ir nupirkciau saviskei  Gal zinot kas  Nu nežinau kodėl tau nesitiki. Gaila neturiu skaitmeninio fotiko, nufotkinčiau ir įdėčiau nuotrauką O pirkom mes jas dar rudenį, tai nežinau ar dar rasi. Bet prieš mėnesį aš dar jas mačiau. Tik kai aš pirkau, buvo akcija, paskui kaina nuo 7 pakilo iki 10 Lt maždaug
Geriausios pėdkelnės mums yra Vegateksos  : VegateksaKažkaip jos mano nuomone gerenės už Skinijos. Žinoma jos brangesnės nuo 10-15Lt. Todėl nešiojam tik per šventes Namuose gerai ir su paprastom už 3-4 Lt iš turgaus ar iš bazės
Pingvinukas
2007 02 08, 08:22
QUOTE(Betse @ 2007 02 07, 23:50) Geriausios pėdkelnės mums yra Vegateksos O kur jų yra pirkti? AČIŪ
Ir man labai idomu, kur ju yra pirkti? neteko girdeti. Perkame Skinijos.
Vegateksos pedkelnių būna Kotrynoj, Aprangoj. Gal dar kur nors, bet daugiau nežinau.
Pingvinukas
2007 02 09, 13:43
QUOTE(Betse @ 2007 02 09, 13:15) Vegateksos pedkelnių būna Kotrynoj, Aprangoj. Gal dar kur nors, bet daugiau nežinau. Ačiū  Būtinai atkreipsiu dėmesį
QUOTE(Betse @ 2007 02 09, 12:15) Vegateksos pedkelnių būna Kotrynoj, Aprangoj. Gal dar kur nors, bet daugiau nežinau. Būtinai išbandysim  Šiaip tai nešiojam skinijos kol kas nenuvylė
Margita
2007 02 21, 10:48
Vegatekso pėdkelnes pirkdavau sūnyčiui iš"Utenos trikotažo".Ankščiau jų būdavo prie kolekcijų kartu  .Kokybė tikrai labai gera  .Bet jau kurį laiką,jų nematau  ,o vakar dar buvau jų parduotuvėse,tai mačiau tik Skinijos.Kokybė taip pat
Pingvinukas
2007 02 21, 11:26
VEGATEKSA pėdkelnių tikrai yra Vilniuje  Akropolyje yra Čipoline ir Aprangoje. Čipoline buvo didesnis pėdkelnių pasirinkimas. Dar yra Vaikų mieste - Šiaurės miestelyje
joolita
2007 02 23, 10:21
as cipoline pirkau,vat tokios geltonos su didele zuvim ant uzpakalio ir ant keliu su pasiltinimu labai geros,dar su bitutem ant keliu,oranzines spalvos su gumytem ant slaunu ir prie pedutes,paminkstinimai per kelenus ir ant peduciu,kaina gal 14lt  tokiu dar ir dabar maksimoj maciau yra zaliu ir oranziniu. nesivelia  o vat ziemos pradzioj cipoline su pasiltinimu pirkau 25lt tokios spalvos blankios,apsivele tikrai nekokios .vat tik firmos nepamenu,ten su tokiom vistytem,gelsvos. buvo dar ir zydros su zirafa gal. tikrai blogos
migliux
2007 02 25, 18:43
Aprangoje žiūrėjau tai mačiau tik Skinijos pėdkelnes
Mes taip pat nešiojam Skinijos pėdkelnes.Tik mane taip pat nervina,kad išsitampo guma. Tai stengiuosi pirkti su normaliai iverta guma,tada bent jau nesmunka. Mes taip pat perkame firminėj Skinijos parduotuvėj po 5 lt.
Liūdesytė
2007 03 21, 20:43
Oi su tom pedkelnėm tikra bėda Pirkau beveik visas čia minėtas- ir Skinijos ir Rewon ir Wola ir Next ir iš padėvėtų... Keistai man taip, Rewon frotinės, kur siūliukas išorėj tai super skalbiasi ir nešiojasi, nei ištįso, nei susivėlė, o paprastos medvilninės kaip užtaikau, nors kaina apie 18lt. Va draugė atidavusi savo dukrytės Falke, kaip naujos būtų dėl bumbulavimosi, tik guma išsitampiusi, mat labai storulė buvo ir šiaip, matyt.. Išpadėvėtų irgi kaip pataikau, vienos  , kitų dažniausiai guma išsitampiusi.. Žodžiu neaišku kaip čia yra, reiks pabandyt išvirkščias skalbt, rankom tai tingiu
As perku skinijos,kol kas esu jomis patenkinta.
-JURGITA-
2007 04 16, 15:41
Aš už Skiniją ....Skiniją ir dar kartą Skiniją ...Na dar už Skiniją Nenusiskalbia... Po skalbimo lieka tokios pat minkštutės ... Nesmunka ... Tik va kavos į lovą neatneša
Aš tai perku arba Skinijos arba neblogos visai būna "Thomas Philips" parduotuvėje...Pavadinimo neprisimenu,bet tos vokiškos irgi labai neblogai nešiojasi ir skalbiasi
Pingvinukas
2007 04 18, 22:15
QUOTE(-ELI- @ 2007 04 18, 12:33) Aš tai perku arba Skinijos arba neblogos visai būna "Thomas Philips" parduotuvėje...Pavadinimo neprisimenu,bet tos vokiškos irgi labai neblogai nešiojasi ir skalbiasi  Reikės pabandyti nupirkti Thomas Phillips parduotuvėje pėdkelnių
angeluxx
2007 04 20, 20:22
Mes irgi nesiojam Skinijos  Na ir super  Visada isverciam skalbiant ir tiek
litavkasam
2007 04 23, 16:19
Na kaip aš nesugalvojau išverst skalbiant?  Jau praradau viltį aprengt vaiką neapsibumbulavusiom
astisius
2007 05 02, 14:02
QUOTE(-JURGITA- @ 2007 04 16, 17:41) Aš už Skiniją ....Skiniją ir dar kartą Skiniją ...Na dar už Skiniją Nenusiskalbia... Po skalbimo lieka tokios pat minkštutės ... Nesmunka ... Tik va kavos į lovą neatneša   O jei dar perki Skinijos firminei pardei, tai iš vis ir dar kaina po 5 lt. Kai maximoj tokios pat po 10-12lt
mija.07
2007 05 08, 18:46
QUOTE(astisius @ 2007 05 02, 16:02) o kur yra firmine SKINIJOS parduotuve?
QUOTE(mija.07 @ 2007 05 08, 19:46) o kur yra firmine SKINIJOS parduotuve?  Kaune tai Vilijampolėje, visai šalia Jonelio kiemelio
Dangiuks
2007 05 11, 12:53
Aš tai pirkau Gariūnuose pėdkelnytes ir kolkas man neapsiburbuliavo
aš savo mergaitei nupirkau pėdkelnes iš Zylutės(Vilniuje) tiik nepamenu firmos,kažkaip justinge ar pan.,tai labai fainos,ir nesusibumbuliuoja.
*vandene*
2007 05 11, 16:29
QUOTE(astisius @ 2007 05 02, 15:02) man sitos pedkelnes liuks, eina sau, as prisipirkau po 11lt.  kita karta tai varysiu i firmine.
|
|