ruoniniene
2011 02 28, 16:08
QUOTE(Amelita @ 2011 01 23, 13:04) Labas visoms... Kokias pedkelnes perkate savo vyresniems vaikams? Kaz kaip pasibaisejau Skinijos produkcija vaikams...Mums issitampo gumyte, kuri turi prilaikyti pedkelnes. Dar nukara uzpakaliukas.. Truksta siulai, vis buna tokios skyles kaip bruksniai, ...................... va tokios, nes truksta siulai. Dar nudyla pirstai labai greitai... Ir pasidaro permatomos... Grazios jos kol naujos.Nusivyliau Skinijos produkcija... Ar man cia taip vaidenasi, ar tikrai butent pastaruoju metu Skinija ziauriai suprastejo? Po PIRMO skalbimo pedkelnes atrodo tragiskai!!! O as jas isverstas, maisely ir svelniu rezimu skalbiu...
orchidejaa
2011 03 08, 23:51
Aš už Maximo pėdkelnes ir dar patinka NEXT pėdkelnės, jos apsiburbuluoja bet ne tiek daug, ir kažkaip nelabai ir matosi tie burbulai.
Mums "Vegateksa" pačio pačiausios!
erikiuxxx
2011 03 23, 00:09
QUOTE(lacham @ 2011 03 12, 13:03) mes abiem leliams perkam wola pedkelnes: superines praktiskai nesiburbuliuoja: spalvos neblunka, gumytes laiko: ir kaina labai prieinama:- visas esu isbandzius,tai butent WOLA yra tobulos,tiek frotines tiek lonos, tikrai daug geresnes uz skinija ar vegetaksa mano antrs mazius brolio nesioja,nei vieno burbuliuko ant pedkelniu  nepakartojamos Papildyta:QUOTE(Amelita @ 2011 01 23, 12:28) Frotines, tai toks tokios storos pedkelnes? Vegatekso pedkelnes.Tai jos geros ar ne? Kaip supratau frotines pamazintos, o tos plonos su paveiksliukais ar plonos vienspalves padidintos? Idomu kiek jos kainuoja Prismoje? Gal kas zinote  ? Domintu pvz. 98 104 cm, 110 116 cm. man vegatekso burbuliuojasi, ypac frotines,baisu ziureti buvo,bet namie sutampe o vat wola,frotines ju biski kitokios,lyg butu isvirkscios, nu visad atrodo ant vaiko,lyg naujos uzdetoss
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 23, 00:09) man vegatekso burbuliuojasi, ypac frotines,baisu ziureti buvo,bet namie sutampe o vat wola,frotines ju biski kitokios,lyg butu isvirkscios, nu visad atrodo ant vaiko,lyg naujos uzdetoss  Papildyta:QUOTE(Moxe @ 2011 03 23, 18:13) Ar tik todėl, kad Jūs tokiomis neprekiaujate? Mes tai per 4 - uris metus išbandėme ne vienas, mums patiko labiausiai, bet ne frotinės (tų neturėjome), o paprastos - su gyvūniukais visokiais, brūkšniukais 
skruzdeliukas77
2011 03 24, 16:30
QUOTE(Daisy @ 2006 10 18, 14:49) nei vienos skinijos pėdkelnės mum nesusibumbulavo, nors vienas jau apie metus nešioja  ir pastebėjau jų būna dviejų rūšių, mes perkam brangiausias (kur apie 12*14 litų kainuoja) tikrai jokių nusiskundimų, plaunam su visais rūbais, skalbimo mašinoje, jokios išskirtinės priežiūros  pritariu
perku gymboree ,next,gap
SIVERIJA
2011 03 31, 13:15
Man visos vaikų pėdkelnės kažkiek pasiburbuliuoja, na bet nesureikšminu  Be to, mažės basutės su lipukais jas neblogai apipešioja
Na burbuliukai burbuliukams nelygu.. mes tokias ruzavas su gelem kai nusipirkom, tai neneisivaizdavau kad tokio s.... dar isvis buna  po pirmo uzdejimo ismest galima... is ciao dar pardave kaip medvilnines, akrilanas grynas...... O nesiburbuliavo tai man vieninteles lenkiskos, pirkau devetas is SM ir puikiai atnesiojom, bet gaila nzn nei firmos nei is kur jos pirktos... va tokios
Na man Skinija per pusantrų metų nei pagerėjo, nei pablogėjo. Viskas normaliai su jom. Vegateksos pora bandžiau tai apsivėlė tikrai ne mažiau, net labiau nei Skinijos. Be to jų dydžiai kažkokie keisti - vienas turėjom siauros ir ilgos, vos eina įkišt vaiką, kitos trumpos ir plačios
Mums labai patiko Marks & Spencer pedkelnes. Pirkau su nuolaida - 3vnt. apie 20 lt. Sudetyje yra siek tiek sintetikos, bet nesibubulioja, neblunka ir svarbiausia, kad guma ant liemens plati ir visiskai nespaudzia. Nezinau kokia kainyte ju be nuolaidos, bet kokybe tikrai gera.
mazoji feja
2011 04 29, 08:10
gal kas galit padeti ,kur nusipirkti "bitutes"dryzuotas kojines ar pedkelnes?
Mazonyte
2011 05 04, 07:44
QUOTE(elelel @ 2011 04 25, 22:41) Mums labai patiko Marks & Spencer pedkelnes. Pirkau su nuolaida - 3vnt. apie 20 lt. Sudetyje yra siek tiek sintetikos, bet nesibubulioja, neblunka ir svarbiausia, kad guma ant liemens plati ir visiskai nespaudzia. As taippat sutinku ,kad sios pedkelnes tikrai labai kokybiskos,turejau dvejas is drauges pirktas,jos mazutei atnese dovanu ,bet buvo per mazos,o mums pats tas
Dangiuks
2011 05 06, 12:43
O Marks & Spencer ar tik remontui uždaryta Gedimino 9, ar jau "su visu"?
Pingvinukas
2011 05 26, 13:16
Labai patiko Conte pėdkelnės (baltarusiškos)  Jų yra tik Maximose
erikiuxxx
2011 06 12, 04:35
QUOTE(elelel @ 2011 04 25, 22:41) Mums labai patiko Marks & Spencer pedkelnes. Pirkau su nuolaida - 3vnt. apie 20 lt. Sudetyje yra siek tiek sintetikos, bet nesibubulioja, neblunka ir svarbiausia, kad guma ant liemens plati ir visiskai nespaudzia. Nezinau kokia kainyte ju be nuolaidos, bet kokybe tikrai gera. turejau sios firmos pedkelniu po tris supakotus, labai geros kokybes, labai geri atsiliepimai nuo mamu (del turkisku irgi, jos net nesusitraukia jej dziovinsite dziovykleje), zaibiskai ispirko jas Dabar gavome MELTON firmos, superine kokybe ir uz gera kaina  irgi daug geru atsiliepimu gavome
Never Ending Story
2011 09 16, 23:43
Labas vakaras, Iš ties labai įdomi diskusija ir nuomonių labai daug, aš esu šios narės vyras (tikiuosi žmona nesupyks, kad čia įsiterpiau jos vardu) ir dirbu Vegateksoje tad norėčiau parašyti apie mūsų gaminius tikrą tiesą, pagrįstą faktais ir žiniomis, o ne tuščiomis kalbomis. Visu pirma mes virš 90 proc. savo gaminių eksportujame Europos , Amerikos, Rusijos ir kitoms rinkoms. Užsakovai yra nustatę aukštus reikalavimus kurių turime laikytis ir pastoviai kontroliuoja gaminių kokybę. Mūsų rinkai lieka tik nedidelis skaičius gaminių ir pamezgama tik kada būna laisvesnės mašinos, o tai būna gana retai, tad dažnai ir pritrūksta prekių ir dizainų asortimentas mažesnis. Mūsų gaminių žaliava turi oko tex sertifikatus, taip pat visa medvilnė yra šukuotinė, atkreipkite dėmesį į šį faktą. Ši medvilnė yra viena iš geriausių ir žymiai patvaresnė ir brangesnė už paprastą medvilnę, iš kurios gamina dauguma kitų gamintojų. Bet koks tekstilininkas patvirtins, kad aš sakau tiesą. Tad kitokios žaliavos pas mus net nerasit. Kiti gamintojai taupydami naudoja paprasta medvinę ar dar blogiau, perdirbtą (regeneruotą - siūlas padarytas iš senų rūbų) tad taip ir nutinka, kad išdyla kulnas ar susivelia,gaminys tarnauja labai neilgai . Tokia žaliava žymiai pigesnė ir taip taupydami pinigus kiti gamintoji sumenkina gaminio kokybę. Aš negaliu konkrečiai pasakyti apie kitas firmas ir iš kokios žaliavos jos pagrinde gamina, tačiau už mūsų firmą galiu garantuoti. Dėl dydžių turiu pripažinti, kad būna nesutikimų, kadangi skirtingu užsakovų, skirtingi išmatavimai gaminio išmezgimui, o likučius bando pritraukti į mūsų rinką, tad kartais ir pasitaiko, kad pėdkelnės būna truputį mažesnės ar didesnės, bet jos visos sutelpa į nurodytus dydžius. Gamindami pėdkelnes užsieniui dedame ir kainą, tad mūsų pėdkelnės užsienį kainuoja ne vieną dešimtį Eurų ir reprezentuoja pasaulyje labai gerai žinomus prekinius ženklus. Kartais gaminiai apsukę pasaulį grįžta į Lietuvą, tie patys neišparduoti likučiai mažesne kaina ir žmonės nusiperka juos. Kaip galvojat kur gamintos Melton firmos pėdkelnės kurias taip gyrė viršutinis komentatorius?  Gaila, kad žmonės neįvertina ir nežino daugumos dalykų, kad iš ties yra labai gerų Lietuviškų gamyklų kurios daro gerus produktus, tačiau lieka neįvertintos ir nepastebėtos vietinių vartotojų. Tad iš ties gaila, kad mūsų vadovai skiria mažai laiko Lietuvos rinkos plėtrai, tačiau dėl gaminių kokybės galiu garantuoti, kolektyvas draugiškas, visada linkęs padėti, tad jei kils klausimų rašykit elektroninius laiškus, pabandysiu atsakyti. Ačiū už kantrybę skaitant laišką. Sėkmės.
QUOTE(Dangiuks @ 2011 05 06, 13:43) O Marks & Spencer ar tik remontui uždaryta Gedimino 9, ar jau "su visu"?  tai kad gedimino 9 juk ir nebus tos parduotuves, issikrauste priesais mcdonalda
Pingvinukas
2011 09 17, 17:23
QUOTE(Never Ending Story @ 2011 09 17, 00:43) Kaip smagu, kad rašo ir vyrai  Ačiū už išsamią žinutę  Man iš lietuviškų pėdkelnių Vegateksa yra geriausios. Ir aš pastebėjau, kad Melton pėdkelnių raštai panašūs į Vegateksos. Tai pasirodo, kad gamintojas tas pats, tik kitai rinkai...
Jolancike
2011 09 17, 20:25
Na mes irgi visad mėgom Vegateksos pėdkelnes, ieškodavau Kotrynos tinklo parduotuvėse, tik gaila, kad jau nebeprekiauja jomis bent jau Klaipėdoje. Lieka Vegateksos internetinė parduotuvė. O šiaip mes jau paaugom ir neberandam tiek grožių didesnio dydžio kaip mažesniems kad būdavo. Labai gaila, nes manau kad 6-8 metų vaikai tikrai dar nori spalvingų ir linksmų pėdkelnių, o 122/128, juo labiau 134/140 pasirinkimas visiškai skurdus
Pingvinukas
2011 09 17, 21:08
Jolancike, pritariu dėl didesnių dydžių skurdoko pasirinkimo... Dukrai jau sunkiau surasti gražių pėdkelnių
o man vegateksos nepatiko - kol dukrytė nepakūdo ropinėti išmokusi, tai taip sunkiai į jas įspraudavau, neelastingos kažkokios, čia turiu omeny frotines..
knopke*
2011 09 18, 08:20
man vagateksa-  7 metai jau jas perkam, anksciau lekdavau uz 60 km ju pirkti, o dabar jau internetu...mano abiems panelems jos mmmm, o svarbiausia, kad vienspalviu yra..neperkrautu rastais ir panasiai  o vat as dziaugiuosi, nes 122-128 jau perku tik vienspalves..ir niekur tokio pasirinkimo vienspalviu nera, kaip internetinej parduotuvej ju...nes net mazajai perku tik vienspalves, cia turbut nuo skonio priklauso, bet rubas margas, dar pedutes margos -man nea
Jolancike
2011 09 18, 12:43
O mes turime daug neperkrautų motyvais ir raštais rūbelių ir man labai patinka, kai randu prie jų spalviškai derančias pėdkelnes, kad ir dryželiais ar gėlytėm margintas, vienspalvės - nuobodu  Kiekvienam savas skonis
Pingvinukas
2011 09 18, 13:54
QUOTE(Jolancike @ 2011 09 18, 13:43) O mes turime daug neperkrautų motyvais ir raštais rūbelių ir man labai patinka, kai randu prie jų spalviškai derančias pėdkelnes, kad ir dryželiais ar gėlytėm margintas, vienspalvės - nuobodu  Kiekvienam savas skonis   Aš irgi taip darau
erikiuxxx
2011 09 21, 12:28
QUOTE(Never Ending Story @ 2011 09 16, 23:43) Labas vakaras, tačiau dėl gaminių kokybės galiu garantuoti, Noriu paklausti, kodel Vegateksos Frotines pedkelnes ziausriai burbuliojasi, net neiskalbus?  mano vaikas tik viena diena panesiojo, tai baisu paziureti i jas, net neskalbtos buvo  Nufotografavau specialai, reiks foto ideti, net nesitikejau kad taip bus
nearbatele
2011 09 21, 13:02
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 21, 13:28) Noriu paklausti, kodel Vegateksos Frotines pedkelnes ziausriai burbuliojasi, net neiskalbus?  mano vaikas tik viena diena panesiojo, tai baisu paziureti i jas, net neskalbtos buvo  Nufotografavau specialai, reiks foto ideti, net nesitikejau kad taip bus  Ir as ta pati pastebejau!! Frotines pedkenes -visiskas slamstas, susivelia po vieno uzsidejimo, o isplovus atrodo,kad jos jau nesiotos nunesiotos. Nesuprantu priezasties, nes ir kaina nemaza Siaip Vegateksa pedkelnes tikrai geros kokybes . Nors pries keleta metu jos buvo dar kokybiskesnes, tvirtesnes, ne taip tampydavosi-visada vaikams jas perku, bet pries keturis metus dukros ilgai devetos pedkenes atrodo puikiausios bukles, o pries metus pirktos jau taip gerai nebeissilaike Prisiklausius pagyrimu buvau uzsisakius Next pedkelnes. Tai vienintelis ju privalumas, mano akimis-tai grazus rastai. Kokybe itin prasta-issipesioja, issitampo ir pan. Su Vegateksa nera ka lyginti
banginute
2011 10 05, 20:45
pirkau is UCB, tai burbuluojasi  bandysiu NEXT, gal jos atlaikys isbandymus
Pingvinukas
2011 10 05, 20:53
QUOTE(banginute @ 2011 10 05, 21:45) pirkau is UCB, tai burbuluojasi  bandysiu NEXT, gal jos atlaikys isbandymus  Pirkau kelis kartus iš NEXT, burbuliuojasi
asedita
2011 10 06, 07:29
QUOTE(banginute @ 2011 10 05, 21:45) pirkau is UCB, tai burbuluojasi  bandysiu NEXT, gal jos atlaikys isbandymus  Next slamstas visiskas, skystos, guma issitampo, nusiburbuliuoja Man tai labiausiai patinka Vegateksos, truputi pasiburbuliuoja, bet neissitampo, tvirtos, grazios
Sveikos Mamytės,
gal žinote kur Kaune nusipirkti Wola firmos pedkelnes berniukui?
knopke*
2011 10 06, 19:49
QUOTE(asedita @ 2011 10 06, 08:29) Next slamstas visiskas, skystos, guma issitampo, nusiburbuliuoja Man tai labiausiai patinka Vegateksos, truputi pasiburbuliuoja, bet neissitampo, tvirtos, grazios   taip, sutinku del next del frote irgi-neperkam, tik wola firmos, o pedas plonas tik is vagateksos
Vegateksa pati pati Tiesa, frotines turėjom tik vienas ir jos labai nuvylė, todėl daugiau nepirkom, bet visos kitos  o jei pasiburbuliuoja, tai su tuo "nuburbuliatorium" tiksliau gal jis vadinasi pūkų nurinkėjas  nuburbuliuoju ir kaip naujos Elastingos, neišdyla, juosmenyj guma, jei reikia, pareguliuoji plotį, žodžiu Tiesa,kad nesiburbuliuotų rekomneduojama skalbti išverstas  mes jau ketvirti metai ištikimos Vegateksai
sveikos, ar nemazintos, nedidintos vegateksa pedkelnes?
*Svajone*
2011 10 07, 16:15
QUOTE(lili* @ 2011 10 07, 16:50) Vegateksa pati pati Tiesa, frotines turėjom tik vienas ir jos labai nuvylė, todėl daugiau nepirkom, bet visos kitos  o jei pasiburbuliuoja, tai su tuo "nuburbuliatorium" tiksliau gal jis vadinasi pūkų nurinkėjas  nuburbuliuoju ir kaip naujos Elastingos, neišdyla, juosmenyj guma, jei reikia, pareguliuoji plotį, žodžiu Tiesa,kad nesiburbuliuotų rekomneduojama skalbti išverstas  mes jau ketvirti metai ištikimos Vegateksai  vegateksos mums irgi pačios geriausios  o va skinijos mums nelabai
QUOTE(gresa @ 2011 10 07, 16:59) sveikos, ar nemazintos, nedidintos vegateksa pedkelnes?  Dėl dydžių , kaip jau rašė vyriškis, pasitaiko neatitikimų  , mūsų parktikoje pamažintų nepasitaikė visos buvo daugiau ar mažiau didintos , bet neiškrentam, o po kelių skalbimų vis tiek šiek tiek pasitraukia, minimaliai, jei skalbi normalioj temp.  Patikėkit mes jų užsiperkam daug  silpnybė mamai O frotinės labai geros baltarusiškos Maximose būna pirkt , pernai viena spabandymui nupirkau, nerealios  tas frote viršuje pas juos , na mums labai patiko, gražios, puikiai dėvėjosi
suntea7
2011 10 07, 16:34
O kur perkat tas puikiasias Vegateksos pedkelnes Kaune? Man reikia 3men panelei pedkelnyciu
Pingvinukas
2011 10 07, 17:43
QUOTE(suntea7 @ 2011 10 07, 17:34) O kur perkat tas puikiasias Vegateksos pedkelnes Kaune? Man reikia 3men panelei pedkelnyciu  Bandykite parašyti gamintojams  Man rodos, kad jie Kaune turi sandėlius (kažkada rašiau jiems). O siuva Garliavoje  QUOTE(gresa @ 2011 10 07, 16:59) sveikos, ar nemazintos, nedidintos vegateksa pedkelnes?  Man gal taip pakliuvo, bet kūdikiams pėdkelnytės (62-68 dydis) buvo pamažintos
Pingvinukas
2011 10 07, 19:14
Suntea7, dar prisiminiau, kad Kaune gi yra Prisma, tai joje turi būti  Bent jau Vilniuje, tai ten pigiausios Vegateksa pėdkelnės
suntea7
2011 10 16, 20:42
Ačiū Pingviniukui, bandysim ieškoti
sidrulka
2011 10 17, 06:59
sveikos, yra firminis vegateksos psl- jua antrą kartą iš ten užsisakau.... o jei kauniečiai esat, tai nebėda palėkėt ir iki pačios Garliavos, nes jie ten įsikūrę http://www.vegateksa.lt/lt/el-parduotuve/
ruta_zalia
2011 10 17, 07:08
QUOTE(suntea7 @ 2011 10 07, 17:34) O kur perkat tas puikiasias Vegateksos pedkelnes Kaune? Man reikia 3men panelei pedkelnyciu  Mazu Vegateksos pedkelniu yra Bazes 10 sandelyje. Ten ivairiu dydziu yra, bet mazu dydziu daug platesnis pasirinkimas ir tikrai labai grazios. Kainos sakyciau mazesnes negu PC. As net draugams i uzsieni ten priperku ir siunciu, labai patenkinti. Buvau syki i Garliava nulekusi, tai sakyciau kad ten pasirinkimas gana skurdus, o darbuotoja skubejo ir nelabai buvo patenkinta mano noru pamatyti kazka daugiau. Beje, kainos ten kaip ir bazeje, tai nematau reikalo gaisti Bandem ir Skinijos, bet jos mums kazkokios "skystos"  Turejom ir lenkisku, rusisku, bet apsistojom prie Vegateksos
Mes ir už Vegateksą
irmastan
2011 10 19, 11:15
Mums Next irgi nepatiko  Be Vegateksos mums dar Gap ir Gymboree visai gerai nešiojasi  Dar frotinių labai norėtume, bet Vegateksos nepatiko, o daugiau nežinau, kur ieškot...
Pingvinukas
2011 10 19, 11:47
QUOTE(irmastan @ 2011 10 19, 12:15) Dar frotinių labai norėtume, bet Vegateksos nepatiko, o daugiau nežinau, kur ieškot... Wola frotinės pėdkelnės labai geros  Aną žiemą jų buvo pirkti Maximose ir labai nebrangiai kainavo. Gal ir šiemet užveš. Yra jų pirkti ir vaikiškų prekių parduotuvėse, bet labai jau brangiai kainuoja Tik man pasirodė, kad dydžiai pamažinti
Pingvinukas
2011 10 19, 12:09
admin*1
2011 10 19, 12:09
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|