Ir Guste
2006 10 18, 12:34
Praėjo pusantro mėnesio, kai dukra mokosi šioje mokykloje. Manau, pasirinkimas buvo geras. Mokykla aktyvi, gyva, dalyvauja renginiuose, mokslo lygis, kiek mačiau, labai neblogas (žinoma, ir nuo klasės priklauso). Saugo vaikus dar labiau nei pradinės - net nustebau, kai mokytoja pasiskundė, jog keli berniokai į gretimą kiemą bėga pažaisti. O šiuo metu per pertraukas mokykla apskritai rakinama. Būrelių nemažai, dauguma nemokami ir dar medžiagų reikalingų duoda. Dabar jau dalyvavo kas norėjo dviračių žygyje, dainų konkurse, už apdovanojimus keli iš klasės ėjo į boulingą, keli važiavo į Kernavę. Dabar planuoja atostogų metu norintiems kelionę į Lenkiją. Jokių rūkymų pakampėmis kol kas nepastebėjau, mokykla dalyvauja keliose sveikatingumo programose. http://www.augusto.vilnius.lm.lt/ galima prisiregistruoti jau esamų mokinių tėvams ir stebėti jų pasiekimus.
Pasakykit, kiek Jums sumokėjo už mokyklos reklamą?
Ir Guste
2006 10 18, 16:12
Nemažai - jie moko mano vaiką
Man atrodo, kad Jums sumokėjo ir pinigine išraiška. Turiu pagrindo teigti, kad šioje mokykloje viskas toli gražu ne taip, kaip pasakojote. Yra kai kurie labai geri mokytojai, tačiau yra tokios dėl kurių ypač mergaitės verkia.
Ir Guste
2006 10 18, 16:41
Nemalonu iškart toks nuosprendis Mano nuomone, nėra nė vienos mokyklos, kurioje visi mokytojai būtų puikūs. Dauguma dukters klasės vaikų skundžiasi dailės mokytoja. Gal vėliau skųsis kita. Čia diskusijų forumas - ar teigiamos nuomonės čia nepageidautinos?
Ir Guste, teisingai, dailės mokytoja. Tai, matyt, ta, kuri žurnalą daužo į stalą. Vardinkit toliau. Darbų (technologijų) mokytoja. Jums dar dukra nepasiskundė? Ar ji dar negavo priverstinius vasaros namų darbus? Jūs pateikiate pernelyg vienašališką informaciją. Dėl kitų mokyklų. Visur yra visokių. Tačiau, kai pradedama bėgti masiškai, tai jau rimta.
Ir Guste
2006 10 19, 11:04
Kol kas mūsų patirtis labai neilga - tik nuo rugsėjo mėnesio, kaip rašiau. Galbūt sekasi ir dėl to, kad suformuota stipri klasė iš tos pačios pradinės mokinių, galbūt - kad dukra darbšti ir mokytis mėgsta. Darbų mokytoja ji kol kas nesiskundė, rodė savo nunertus darbelius, pasakojo, kokias skanias salotas jos gaminosi (ir - kas įdomiausia - pati namuose mielai tokias pagamino  o namie dažniausiai darbų purtosi). Be to, juk yra po kelis to paties dalyko mokytojus mokykloje - gal ant "monstrų" nepataikėme?
Taip, Guste, matyt, Jums normali darbų mokytoja pasitaikė. Nepadės ir dukros darbštumas, geri pažymiai, kadangi darbų mokytoja kaip tik tokių nemėgsta. Ji pakankamai daug prisidėjo, kad mokyklą paliktų gabiausios mergaitės.
QUOTE(vicky @ 2006 10 19, 12:12) Taip, Guste, matyt, Jums normali darbų mokytoja pasitaikė. Nepadės ir dukros darbštumas, geri pažymiai, kadangi darbų mokytoja kaip tik tokių nemėgsta. Ji pakankamai daug prisidėjo, kad mokyklą paliktų gabiausios mergaitės.
Vicky, ką dar blogo galėtumėt pasakyti apie šią mokyklą?  Visgi dailė ir darbai nėra pagrindiniai dalykai.  Kaip bendra atmosfera mokykloje, bendras mokymo lygis?
QUOTE(Moon @ 2006 11 05, 18:35) Vicky, ką dar blogo galėtumėt pasakyti apie šią mokyklą?  Visgi dailė ir darbai nėra pagrindiniai dalykai.  Kaip bendra atmosfera mokykloje, bendras mokymo lygis?  Moon, tai Jūs pabandykit darbų mokytojai išaiškinti, kad darbai nėra pagrindinis dalykas. Ją tai nedomina. Kaip ir šis faktas nedomina nei direktoriaus, nei vienos pavaduotojos. Dukra sėdės ir tik darbus darys, o darbų mokytoja pils dvejetus tiesiai į žurnalą, žalos vaiką, grasins egzaminu ir visokiom kalbom:"verksit mergaičiukės kraujo ašarom". Atmosfera? Viskas priklauso nuo klasės. Yra gerų mokytojų, labai gerų, o yra...ką jau ir kalbėti. Bet jau darbų mokytoja prisidėjusi nemažai prie mokyklos "švarinimo" nuo protingų moksleivių, kurios negalėjo skirti visą savo laiką + plius laisvalaikį darbams.
Anais metais išėjau iš šios mokyklos... Ką žinau, atsiminimai visai neblogi man. Nors kai kurios mokytojos - tyliu.. Pvz dailės. Ne nu jau kartais apsirengdavo tai ką žinau. Gražiau išsireiškus - labai ekstravagantiška moteris. O šiais metais durys rakinamos dėl to, jog ėjo mokiniai parūkyt perėjus gatvę. Bėgo vienas bernas ne per perėją ir jį partrenkė. Sesuo mokosi, pasakojo.. Taip pat muzikos mokytojos... Kažkokios keistuolės. Viena girdėjau anais metais kažkokiam šeštokui su dienynu per galvą trenkė. Bet galiu pagirti istorijos mokytoją Daivą, visas matematikos mokytojas ir kūno kultūros mokytoją Margaritą - tikros šaunuolės
Ziemuzele
2006 11 27, 13:41
o as tai zinau kelis atvejus taip pat is sios mokyklos gyvenimo: 1.Direktorius nedrausmingiems vaikams sau leidzia trinktelet jiems arb joms-vaikai tai priima kaip norma, ir jis net savotiskai jiems patinka. 2.Vienas fizinio mokytojas pries kelis metus prisigeres buvo pamokoje, ir taip rankomis pamoke mokinigero elgesio. Sios mokyklos vaikai laksto rukyt prie buvusios Norfos parduotuves, kadangi direktorius pasake"Prie mokyklos nerukykit-negalima.Eikit kur nors kitur".Tai vat jie ir ejo, kol vieno masina nepartrenke(kaukole skilo..)Dabar jau , manau, kolkas-nebeleidzia..Zodziu betvarke mokykloj visiska.
Nu jau dėl direktoriaus trenkimo tai visiška nesąmonė.  Nežinau iš kur ištraukei. O dėl rūkymo - taip. Direktorius juk negali uždraust nerūkyt. Jis gali uždraust nerūkyt mokyklos teritorijoj. Tai ką jam dabar daryt? Juk dabar ir tai durys rakinamos, nelabai ir rūkyt tegali.
Kon-Tikis
2007 05 04, 14:39
[COLOR=darkviolet][B]Sveikos supermamytes Na siaip as cia naujokas, tai jei kas ne taip nepykit, stipriai nemuskit... Norejau paklausti del kai kuriu Zygimanto Augusto mokytoju, nes maniskis palieka pradine mokyklele ir eis i 5 klase. Vakar buvo atviru duru diena pristate busimas aukletojas. bet as nei vienos nepazistu, gal galetumet kazka pasakyti apie sias mokytojas: Jaskelevičiene, Auguniene, Poplavskiene, Matuleviciene. Buvo dar dvi jaunos vardai Kristina ir Vita (desto informatika). Augunienes is viso nebuvo taip kad informacijos apie jas minimaliai. Man kaip dar ne visai senam teveliui tai Matuleviciene visai nieko atrode
Raschida
2007 06 07, 01:37
QUOTE(vicky @ 2006 11 06, 16:19) Moon, tai Jūs pabandykit darbų mokytojai išaiškinti, kad darbai nėra pagrindinis dalykas. Ją tai nedomina. Kaip ir šis faktas nedomina nei direktoriaus, nei vienos pavaduotojos. Dukra sėdės ir tik darbus darys, o darbų mokytoja pils dvejetus tiesiai į žurnalą, žalos vaiką, grasins egzaminu ir visokiom kalbom:"verksit mergaičiukės kraujo ašarom". Atmosfera? Viskas priklauso nuo klasės. Yra gerų mokytojų, labai gerų, o yra...ką jau ir kalbėti. Bet jau darbų mokytoja prisidėjusi nemažai prie mokyklos "švarinimo" nuo protingų moksleivių, kurios negalėjo skirti visą savo laiką + plius laisvalaikį darbams. prisiklausiusi vienos forumietes buvau susidariusi ne kokia nuomone apie darbu mokytoja  , bet kaip suprantu mane informavo buvusi mokinuke-tinginuke  . kadangi dukra ten mokosi jau antrus metus - galiu pasakyti, kad si mokytoja gera, ismoke mergate siuvimo, mezgimo, valgio gaminimo. o kad reikalauja padaryti kruopsciai visus darbelius, nematau tame nieko blogo.
Zhibutia
2007 09 03, 18:14
To Luisiana. Tai pasitikslink pas sesute ar ji tikrai papasakojo taip kaip buvo ar irgi kaip dauguma tik gandu prisiklause. 1.Ji partrenke kai jis ejo per pereja. 2.Jis ejo i bandeline(del to dabar i mokykla veza bandeles o ne kepa joje). 3.Masina vaziavo ne maziau 80km/h, kai ten buvo galima vaziuot 50 km/h. O Margarita tikrai nera gera mokytoja, praeitais metais ji trenke mano klasiokei. Jau seniai butu ismesta is darbo, bet sake kad negali del jos darbo stazo ;p Seip zhap'as tikrai nera gera mokykla, yra ir geresniu. Nors ziurint i kokia klase ir pas kokius mokytojus pakliuni. Lenkiuosi prie mokytoja Laurinaviciene. Nuostabi mokytoja. Griezta, bet teisinga. Ismoko tobulai, niekas per jos pamokas neissidirbineja. Beto, dar ir draugiska, galima pasneket. Liux!
coliuke111
2007 10 23, 18:34
sveiki. gal kas ka nors zino apie mokytoja j. padegimaite(lietuviu kalbos mokytoja). tik be reklamos.
Enimdreja
2007 10 24, 21:49
QUOTE(Luisana @ 2006 11 27, 15:29) Anais metais išėjau iš šios mokyklos... Ką žinau, atsiminimai visai neblogi man. Nors kai kurios mokytojos - tyliu.. Pvz dailės. Ne nu jau kartais apsirengdavo tai ką žinau. Gražiau išsireiškus - labai ekstravagantiška moteris. O šiais metais durys rakinamos dėl to, jog ėjo mokiniai parūkyt perėjus gatvę. Bėgo vienas bernas ne per perėją ir jį partrenkė. Sesuo mokosi, pasakojo.. Taip pat muzikos mokytojos... Kažkokios keistuolės. Viena girdėjau anais metais kažkokiam šeštokui su dienynu per galvą trenkė. Bet galiu pagirti istorijos mokytoją Daivą, visas matematikos mokytojas ir kūno kultūros mokytoją Margaritą - tikros šaunuolės  kiek žinau ,tai šioje mokykloje yra tik dvi istorijos mokytojos:Milda ir Dalia.Pastaroji-esu aš.  Malonu girdėti gerus atsiliepimus.
Kaip gauti mokytojos D.Augūnienės kontaktą, gal galėtum padėti? Esu jos senas pažystamas, jau seniai pametęs visus kontaktus. O Kalėdos juk stebuklų metas?
QUOTE(Ronne @ 2007 12 01, 22:31) Kaip gauti mokytojos D.Augūnienės kontaktą, gal galėtum padėti? Esu jos senas pažystamas, jau seniai pametęs visus kontaktus. O Kalėdos juk stebuklų metas?  Kontaktus galima siusti ronne75etagmail.com
mokiausi pati sioje mokykloje IR kaip man ji nepatiko, buvo tikra kancia, kaip baigiau tai buvau tokia laiminga... Niekam nepatarciau sioje mokykloje mokytis...kai kurie mokytojai
Laume007
2008 12 09, 18:39
Hmm, Ne tokia ir baisi ta mokykla, aisku naujumu nekvepia, bet tikrai yra mielu ir geru mokytoju. kai mokiniai geri ir mokytojas mielas pasidaro, o tinginiukams visada blogi reiklus mokytojai  Zinant kaip mokiniai dabar sau leidzia elgtis nera ko stebetis kai mokytojas supyksta ar pakelia balsa, juk tai normali zmogaus reakcija! Ir nereikia kurti nebutu istoriju apie direktoriu... juokinga
Sitoje mokykloje jau nebesimokau 3 metus, bet vis tik geru prisiminimu yra, tiek su mokytojais susijusiu, tiek su klases draugais, tiek su popamokine veikla. O apie kuria jus darbu mokytoja Jus diskutavote? nes kiek pamenu jos yra dvi...  O siaip sia mokykla likau patenkinta. Jei nori mokytis - mokaisi. Na nekalbu apie tuos atvejus, kai mokytojai akivaizdziai sodina mokinius...
saulee32
2009 02 07, 13:27
sveiki. sneket, snekat. ir nieko doro nepasakot. kai suzinojau, tokiu dalykeliu, apie sia mokykla, tai savo sunu iskart pervedziau i senvages mokykla. viena lituanist(Liuda atrodo)su klaidom raso, kita vienoj mokykloj su 12-oku dulkinosi, direktorius su visom mokytojelem permiegojo, uzsienio kalbu mokytojos apskritai tik kursus baigusios, fizrukas svaiginasi nuo ryto, valgyklele suka machinacijas su direktoriuku ir fizruku(pasidomekit uz kokius pinigus pirtele isirenge mokykloje), dailiste dulkinasi su kuo papuola ir kur papuola,muzike viena isvis priplaukus- mokinys gyveno jav o jinai jam dvejetus rase  (berods sita jau nedirba, nes i vasaros gve isveze). Coliukei111 galiu daug pasakyti apie padegimaite(lituaniste). pazistu jos buvusi drauga. jis ja sesis metus islaike ir jos bute remonta padare, o jinai jam net aciu nepasake. girdejau kad ji net jo baldus pasisavino. turedama invaliduma, ji gauna psalpa ir turi pilna kruvi darbe. ar tik ne su direktoriuku vass, vass.
QUOTE(saulee32 @ 2009 02 07, 13:27) sveiki. sneket, snekat. ir nieko doro nepasakot. kai suzinojau, tokiu dalykeliu, apie sia mokykla, tai savo sunu iskart pervedziau i senvages mokykla. viena lituanist(Liuda atrodo)su klaidom raso, kita vienoj mokykloj su 12-oku dulkinosi, direktorius su visom mokytojelem permiegojo, uzsienio kalbu mokytojos apskritai tik kursus baigusios, fizrukas svaiginasi nuo ryto, valgyklele suka machinacijas su direktoriuku ir fizruku(pasidomekit uz kokius pinigus pirtele isirenge mokykloje), dailiste dulkinasi su kuo papuola ir kur papuola,muzike viena isvis priplaukus- mokinys gyveno jav o jinai jam dvejetus rase  (berods sita jau nedirba, nes i vasaros gve isveze). Coliukei111 galiu daug pasakyti apie padegimaite(lituaniste). pazistu jos buvusi drauga. jis ja sesis metus islaike ir jos bute remonta padare, o jinai jam net aciu nepasake. girdejau kad ji net jo baldus pasisavino. turedama invaliduma, ji gauna psalpa ir turi pilna kruvi darbe. ar tik ne su direktoriuku vass, vass.  manau komentaras nelabai atitinkantis tikrovę...aišku galiu ir klįsti. Mokytojų asmeninio gyvenimo peripetijos neturėtų būti pagrindinis vertinimo kriterijus.
saulee32
2009 03 14, 21:06
matau kad daug tiesos buna per daug skaudu. jus teisi kad asmeninis gyvenimas darbo neliecia. bet esat pati isitikinus kad darbo interesai liecia asmenini gyvenima. kai zmogus nemoka elgtis su sau brangiais zmonemis, ko jis gali ismokyt vaikus?
Arbatelle
2009 03 16, 21:45
Sveiki, noreciau pasisakyti. Gyvenu salia sios mokyklos, apie mokytojus nieko negaliu pasakyt nes nepazistu. Bet va sios mokyklos mokiniai apsilanko daznai musu kieme. Man jau atsibodo su jais kovoti, kulturos nulis pas paauglius, ruko(kartais net zole prie duru suka), siukslina, spjaudosi salia svetimu namu, o jei paklausitumet ju kalbu.... Mano vaikas pasakojo... As jau norejau eiti rasyt skunda ir parodyt pirstais i lyderius, nes kaip ir kiekvienoje kompanijoje yra tie, kurie paskui save visus tempia..... Tik tiek ir norejau pasakyt... Ir vel ryte eisiu vyti vaikucius is savo kiemo...
Na taip viską įprasta spręsti iš gandų.Mano dukra pabaigė šitą mokyklą ir nuo rugsėjo keliaus į gimnaziją.Padegimaitė - lietuvių mokytoja,buvo puiki mokytoja.Kas norėjo mokytis,išmoko.Na visos mokytojos neblogos,žinoma turi savų minusų.Dukrai labiausiai nepatiko technologijų mokytoja,buvo bėdų su fizika,bet čia buvo jos kaltė,kad fizikos nesimokė.Na o kitoms mamytėms,siūlau nesikišti i mokytojų asmeninį gyvenimą,nes tai labai žema.
Aurora4ever
2009 07 10, 13:38
Padegimaitė - puiki mokytoja? Na, nežinau, kaip dėl mokslų, ji manęs nemokė, bet kaip žmogus ji tikrai visiška ragana. Tą jums patvirtins bet kuris VŽAPM mokinys. Technologijų mokytojos yra 2. Viena labai gera, kita - griežta, rėkianti, nesugebanti nieko normaliai paaiškinti. Jei jūsų dukra mokėsi pas šitą, užjaučiu ją labai. Va berniukų mokytojas tai ūūūūūūū...  Bet kitais metais jis lyg išeina į pensiją. Fizikos mokės pas ką? Pažįstu tik vieną fizikę, Zosę M., ir sakau, kad bjauresnės mokytojos mokykloj nėra. Pvz.: vaikinai rėkia, išdarinėja dievai žino ką, mokyoja nervinasi, rėkia, o paskui pareiškia: "Nutraukiu pamoką". Ir kaip su ja mokytis kitiem??? Sakysit, patys kalti, kad rėkia? Kodėl tada pas biologę Kazlauskienę niekas necypteli? P.S. Aš irgi šiemet baigiau šitą mokyklą
Arba mano dukra turi igimta talenta lietuviu kalbai,arba kaip sakiau mokytoja tikrai sugebejo ismokyti mano dukra.O technologiju mokytoja bijau suklyst,bet lyg ir vardas Birute.Pagal dukra buvo megstanti parekti mokytoja.O su fizike ta pati problema buvo.Ir mano dukra buvo viena is jos antipatiju.
Aurora4ever
2009 07 12, 17:15
Taip, ta geroji lyg ir Daiva (bet tikrai ne Birute)  Del LT tai sakiau, kad ji manes nemoke, tai del mokslu nieko negaliu sakyt
Sveiki, ar yra būsimų pirmokų tėvelių forume?
Šiemet suformuotos 3 klasės, mes pakliuvom į 1a, gal bus daugiau tėvelių?
QUOTE(saulee32 @ 2009 02 07, 14:27) sveiki. sneket, snekat. ir nieko doro nepasakot. kai suzinojau, tokiu dalykeliu, apie sia mokykla, tai savo sunu iskart pervedziau i senvages mokykla. viena lituanist(Liuda atrodo)su klaidom raso, kita vienoj mokykloj su 12-oku dulkinosi, direktorius su visom mokytojelem permiegojo, uzsienio kalbu mokytojos apskritai tik kursus baigusios, fizrukas svaiginasi nuo ryto, valgyklele suka machinacijas su direktoriuku ir fizruku(pasidomekit uz kokius pinigus pirtele isirenge mokykloje), dailiste dulkinasi su kuo papuola ir kur papuola,muzike viena isvis priplaukus- mokinys gyveno jav o jinai jam dvejetus rase  (berods sita jau nedirba, nes i vasaros gve isveze). Coliukei111 galiu daug pasakyti apie padegimaite(lituaniste). pazistu jos buvusi drauga. jis ja sesis metus islaike ir jos bute remonta padare, o jinai jam net aciu nepasake. girdejau kad ji net jo baldus pasisavino. turedama invaliduma, ji gauna psalpa ir turi pilna kruvi darbe. ar tik ne su direktoriuku vass, vass. Pilnai tikiu, Padegimaite ir mane moke...Jezau...baisu prisiminti:)) Tai ji issiskyre su juo? Cha cha:D Pamenu kazkada buvo atejes... Nu krecia mane kai ja prisimenu  dalydavo neigiamas emocijas... Aplamai neprisimenu nei vienos geros ten mokytojus, kuri palaikytu mokini, kartodavo, kad niekur neistosiu, kad nebaigsiu mokyklos, kartais noretusi nueiti su visu atestatu pas juos ir i akis parodyti...kaip sauniai baigiau ir kaip sauniai man pradejo sektis mokslai, kai isejau is tos mokyklos...
Siaip niekam nelinkeciau eiti i ta mokykla
Daug ten šaunių mokytojų.Jos jūsų nepalaikys, jei pastangų nerodysit
Na jau senokai nebesimokau šitoj mokykloj, bet čia pasiskaičius atrodo, kad visai ne tą baigiau YRA ten gerų mokytojų, nereikia jau taip perdėti. O asmeninio gyvenimo nemaišykit, man pvz. visiškai neįdomu, su kuo miega mano mokytoja ar mokyklos direktorius, man svarbu tik tai, kaip jis atlieka savo darbą - t.y. mane moko. Šioje mokykloje man LABAI patiko anglų/prancūzų mokytoja Virginija Motiejūnaitė - anglų kalbą pas ją išmokau labai gerai. Mokytoja nuostabi, turinti savo metodiką ir puikiai išmokanti. Daug reikalauja, bet aš jai labai dėkinga, kad ji mus spaudė. Bet kiek žinau, ji dabar dekretinėse. Istorijos mokytoja Dalia Vainauskaitė irgi gerai išmokė, man patikdavo, kad ji mus dažnai kviesdavo atsakinėti. Žinoma, mokydavosi ne visi, aš mokydavausi visada, nes bijodavau, kad jei pakvies ir nemokėsiu, gausiu 2. Taip išmokau ir kalbėt pas ją. Paskui yra nuostabi matematikos mokytoja Anelė Kudžmienė Pas ją matematiką mokėjau ne 10-tukui, nes kontroliniai būdavo pakankamai sunkūs, bet reikalingas žinias tikrai įgyjau. Biologijos mokytoja Kazlauskienė taip pat labai puikiai suvaldo klasę ir gerai išmoko, nors ji ir nebuvo mano mėgstamiausia mokytoja, bet galiu pasakyt, kad savo darbą išmano labai gerai. Padegimaitė manęs, deja, nemokė, mano lietuvių mokytoja buvo Jorūnė Didžgalvienė, bet esu apie Padegimaitę girdėjus, kad jos pamokose vaikai labai gerai pasikaustę ant rašinių rašymo, kas yra svarbus dalykas tiek 10-tos, tiek 12-tos klasės egzaminuose. Esu tikra, kad buvo ir daugiau gerų mokytojų, tiesiog tą mokyklą gan seniai baigiau ir pamenu tik pačias ryškiausias mokytojas. Vienintėlė mokytoja, kuri nuoširdžiai man nepatiko, tai dailės mokytoja Augūnienė. Neišmokau piešti pas ją visiškai. 3 metus prapjaustėm visokius vitražus ir panašų šlamštą, o paskui staiga davė piešt bažnyčią, nieko nepaaiškinus nei apie perspektyvas, nei apie 3D piešimą, NIEKO. Pieškit kaip norit, o paskui visus angliškai išvadina kopūstgalviais ir visaip kitaip, jeigu nesugebi nupiešti. Tarp kitko, mokyklos sekretorės labai geros. Jeigu kada prireikdavo pagalbos, visada jos sulaukdavom.
Aurora4ever
2009 11 16, 15:32
QUOTE(Utopia @ 2009 11 16, 00:23) Šioje mokykloje man LABAI patiko anglų/prancūzų mokytoja Virginija Motiejūnaitė - anglų kalbą pas ją išmokau labai gerai. Mokytoja nuostabi, turinti savo metodiką ir puikiai išmokanti. Daug reikalauja, bet aš jai labai dėkinga, kad ji mus spaudė. Bet kiek žinau, ji dabar dekretinėse.
Sutinku. Nuostabi mokytoja  Ji mane mokė prancūzų kalbos, ir, nors pamokos buvo šiek tiek "palaida bala", pas Motiejūnaitę išmokau gerokai daugiau, nei pas dabartinę FR mokytoją. O dabar, kai esu kitoje mokykloje, matau, kad žinių, gautų iš V. Motiejūnaitės per 2 metus, visai pakanka 9 klasėj  QUOTE(Utopia @ 2009 11 16, 00:23) Istorijos mokytoja Dalia Vainauskaitė irgi gerai išmokė, man patikdavo, kad ji mus dažnai kviesdavo atsakinėti. Žinoma, mokydavosi ne visi, aš mokydavausi visada, nes bijodavau, kad jei pakvies ir nemokėsiu, gausiu 2. Taip išmokau ir kalbėt pas ją. Paskui yra nuostabi matematikos mokytoja Anelė Kudžmienė Pas ją matematiką mokėjau ne 10-tukui, nes kontroliniai būdavo pakankamai sunkūs, bet reikalingas žinias tikrai įgyjau.
Hm... Na, išmoko ji gan normaliai, bet yra kitas dalykas - ji greitai ir lengvai gali išsityčioti iš nepatikusio ar prasčiau parašiusio darbą mokinio. Gerą (visom prasmėm) mokytoją įsivaizduoju visiškai nepanašią į ją. QUOTE(Utopia @ 2009 11 16, 00:23) Biologijos mokytoja Kazlauskienė taip pat labai puikiai suvaldo klasę ir gerai išmoko, nors ji ir nebuvo mano mėgstamiausia mokytoja, bet galiu pasakyt, kad savo darbą išmano labai gerai.
Sutinku. Nors ji greita pakelti balsą, bet yra gana teisinga - retas atvejis  QUOTE(Utopia @ 2009 11 16, 00:23) Padegimaitė manęs, deja, nemokė, mano lietuvių mokytoja buvo Jorūnė Didžgalvienė, bet esu apie Padegimaitę girdėjus, kad jos pamokose vaikai labai gerai pasikaustę ant rašinių rašymo, kas yra svarbus dalykas tiek 10-tos, tiek 12-tos klasės egzaminuose.
O J. Didžgalvienės mokiniai nepasikaustę?  Bent jau mes pas ją tikrai labai daug rašydavom, n kartų aiškindavomės, kaip reikia rašyti rašinį, ir jei (pvz.) mano klasiokai per 4 metus nesugebėjo išgirsti, kad rašinys turi turėti įžangą, dėstymą ir pabaigą - tai tik jų problema.
Tu besityčiojančią mokytoją turi omeny Kudžmienę? Taip, pasitaikydavo, kad išvadindavo ir ožkom, ir balvonais, apstaugdavo pakvietus prie lentos, bet mes daug ką nuleisdavom juokais, nors į pastabas atsižvelgdavom. Nereikia visko imti taip į galvą  Mane kiekvieną pamoką kviesdavo prie lentos spręst uždavinius, nemėgau vienu metu jos už tai, nemėgau ir tada, kaip aprėkdavo, bet faktas tas, kad ji rėkdavo ant tų, kuriuos mylėjo, norėjo, kad jie pasitemptų. Man ji nuostabi mokytoja, jos iškalba.. O dėl rašinių.. žinoti, kad rašinį sudaro pradžia, dėstymas ir pabaiga - dar ne viskas. Analizuot kūrinius išmokau tikrai ne pas ją. Elementariausius - galbūt, bet pačius elementariausius kūrinius, spėju, supranta kiekvienas protingesnis žmogus  Pas ją rašydama papilstydavau iš tuščio į kiaurą ir gaudavau 8-9. Vieną dalyką, ką iš jos pasiėmiau, tai meilę Vytautui Mačerniui, išmokau jo poeziją analizuot tobulai.  Šiaip nebuvo ji bloga mokytoja, bet nu nepasakyčiau, kad labai ypatinga. Klasę ji sunkiai valdydavo.
QUOTE(Utopia @ 2009 11 16, 00:23) Biologijos mokytoja Kazlauskienė taip pat labai puikiai suvaldo klasę ir gerai išmoko, nors ji ir nebuvo mano mėgstamiausia mokytoja, bet galiu pasakyt, kad savo darbą išmano labai gerai. pas ja daugiau kalimo budavo, nei suvokimo...
Na, tas tai taip, bet aš biologijos niekada nepagavau, visad ją kaldavau, kad ir pas kokią mokytoją būčiau
Aurora4ever
2009 11 17, 19:54
QUOTE(Utopia @ 2009 11 16, 22:17) Tu besityčiojančią mokytoją turi omeny Kudžmienę? Taip, pasitaikydavo, kad išvadindavo ir ožkom, ir balvonais, apstaugdavo pakvietus prie lentos, bet mes daug ką nuleisdavom juokais, nors į pastabas atsižvelgdavom. Nereikia visko imti taip į galvą  Mane kiekvieną pamoką kviesdavo prie lentos spręst uždavinius, nemėgau vienu metu jos už tai, nemėgau ir tada, kaip aprėkdavo, bet faktas tas, kad ji rėkdavo ant tų, kuriuos mylėjo, norėjo, kad jie pasitemptų. Man ji nuostabi mokytoja, jos iškalba.. O dėl rašinių.. žinoti, kad rašinį sudaro pradžia, dėstymas ir pabaiga - dar ne viskas. Analizuot kūrinius išmokau tikrai ne pas ją. Elementariausius - galbūt, bet pačius elementariausius kūrinius, spėju, supranta kiekvienas protingesnis žmogus  Pas ją rašydama papilstydavau iš tuščio į kiaurą ir gaudavau 8-9. Vieną dalyką, ką iš jos pasiėmiau, tai meilę Vytautui Mačerniui, išmokau jo poeziją analizuot tobulai.  Šiaip nebuvo ji bloga mokytoja, bet nu nepasakyčiau, kad labai ypatinga. Klasę ji sunkiai valdydavo. Ne, besityčiojančią turėjau galvoj Vainauskaitę. Nepastebėjau, kad pusę citatos palikau iš kitos operos  o Kudžmienė mums yra tik pavadavusi - būdavo visai linksma su tais balvonais - aukso gabalais O dėl J. D., tai kiekvieno nuomonė ir patirtis skirtinga  Imk balionėlį
Vainauskaitė pas mus per pamoką niekada nesityčiojo, nežinau, gal anksčiau geresni vaikai buvo Ačiū
Ingėnas
2010 01 04, 09:15
Labai noriu atsiliepimų apie būsimų pirmokėlių mokytojas (klausimas gal labiau šuometinių ketvirtokų mamoms). Kokias rekomeduotumėte, pas kurias geriau nepakliūti Galima ir į AŽ
venzliukas
2010 03 14, 20:46
QUOTE(Auges @ 2009 08 31, 13:32) Sveiki, ar yra būsimų pirmokų tėvelių forume? Šiemet suformuotos 3 klasės, mes pakliuvom į 1a, gal bus daugiau tėvelių? QUOTE(Ingėnas @ 2010 01 04, 09:15) Labai noriu atsiliepimų apie būsimų pirmokėlių mokytojas (klausimas gal labiau šuometinių ketvirtokų mamoms). Kokias rekomeduotumėte, pas kurias geriau nepakliūti Galima ir į AŽ Kodėl į až? galima ir visiems  ..niekaip negaliu dar apsispręsti į kokią mokyklą keliauti? ar į pradinę Šešinės, ar į ŽA ?  šiais metais ,kiek žinau, pradinėse bus elzbergienė ir Lučunienė..gal kas galit pasidalint patirtimi?
Ingėnas
2010 03 14, 21:05
QUOTE(venzliukas @ 2010 03 14, 20:46) Kodėl į až? galima ir visiems  ..niekaip negaliu dar apsispręsti į kokią mokyklą keliauti? ar į pradinę Šešinės, ar į ŽA ?  šiais metais ,kiek žinau, pradinėse bus elzbergienė ir Lučunienė..gal kas galit pasidalint patirtimi? Aišku, galima ir visiems Tiesiog taip parašiau, kad galbūt kažkas nenori viešai rašyt nuomonės. O man išgirsti atsiliepimų apie būsimų pirmokų mokytojas be galo svarbu. Kad žinoti, kurią rinktis.
juraara
2011 01 04, 20:15
Sveiki Mes netoli gyvenam tai irgi mastau nuo s.m leisti i 1kl. savo sunu, yra jau jo grupes vaiku ten lankanciu, tiesiog nesutinku ju kad pasiterauti. Zinokit pasiurpau cia paskaiciusi tikrai pasidare baisu ir nezinau ka daryti? As asmeniskai pries tas darzelines mokykleles juk vaikai ne visciukas, kuo greiciau socializuosis tuo patiesm bus lengiau. Gal cia rasiusiu 2 klasiu tevai ka galetu pasakyti? Kaip darzeliuose yra glusu aukletoju, ligoninese idiotu dakataru tai m-kloj kogero yra trenktu padagugu juk tai DIAGNOZE  , bet nenoreciau savo vaiko kisti tiesiai i beprotnami, o paskaicius ispudis butent toks. Padekit mielieji parasykit svieziu naujienu negi ten kaip kai pries 30m. va je  Kokios pradinuku mokytojos, mano darzo aukletoja paklaikusiom akim zr i mane kai pasakiau, kad i m-kla eisim? nesupratau bajerioooo
venzliukas
2011 01 19, 15:08
Iš tikrųjų būtų įdomu išgirsti apie pradinių klasių mokytojas. Ir šiaip apie pradinukus. Žinau kad šiais metais pirmokus ves mokytojos Paketūrienė ir dar viena A...(bijau parašyt neteisingai pavardę..).
Ketvirtokų mamytės! kur jūs?!
venzliukas
2011 01 20, 21:18
..tikriausiai visos užsiėmusios pagrindinių mokyklų paieška..
juraara
2011 02 02, 18:08
Labas as tai pasimetusi visai. Man mano vienintelis sunelis kolkas tai va je bijau isidurt:) uzrasiau i z.augusto, bet mane kvailina tipo neretinguojama ir siap prasta. Dau skaitau yra kolegu vaiku lankanciu na nesiskundzia, As manau labai svarbu pirmoji mokytoja ka duos ta galbut ir nes likusi mokyklini gyvenima, baisu, kad nenusiviltu, ar bijotu ar net nekestu. Pradedu manyt kiek zmoniu tiek nuomoniu. Bet va kas dien ieskau ka nors nauja suzinot apie z. aug m-kla  rasykit apie ja kas galit  HELP
|
|