Aureja??....
O dalyviai turi būtinai 3 kartus prabalsuoti, ar gali tarkimnebalsuoti visai?
Ar galima visus tris balsus atiduoti uz ta pacia nuotrauka?
kodėl keičiasi nuotraukų išsidėsrymo tvarka. ar tai dėl balsavimo. ar galima sužinoti balsus iš anksto.
QUOTE(Lijundra @ 2006 11 06, 12:53) dalyvis (nebe naujokas) turi 3 balsus ir gali juos atiduoti už 3 skirtingas nuotraukas, bet gali ir nebalsuoti, arba balsuoti tik už 1-2 nuotraukas. Už savo nuotrauką balso atiduoti negali. Apsigalvojus, galima balsą "nuimti" ir pabalsuoti už kitą nuotrauką. QUOTE(DvigubaMama @ 2006 11 06, 17:28) ne, 1 foto - 1 balsas. QUOTE(Lijundra @ 2006 11 06, 18:57) kodėl keičiasi nuotraukų išsidėstymo tvarka. ar tai dėl balsavimo. ar galima sužinoti balsus iš anksto. ne dėl balsų skaičiaus, o kad būtų lygybė - kad visos nuotraukos vienodai pabūtų tiek geriausiai matomoje vietoje galerijos viršuje tiek per vidurį, tiek apačioje. Jos "migruoti" sustoja tuome, kai skelbiami balsavimo rezultatai ir nuotraukos automatiškai išsirikiuoja pagal balsų skaičių. Iš anksto balsų skaičiaus sužinoti neįmanoma.
valio!!!!aš jau pilnametė
Kitas konkursas prasidės nuo pirmadienio, lapkričio 13 dienos. Ir tai bus ilgai lauktas, daugelio pageidautas konkursas mažyliukams leliukams, kurie vis "nepataikydavo" į mūsų teminius konkursus su konkrečiom ir jiems per sudėtingom užduotim
QUOTE(Aurėja @ 2006 11 07, 12:10) Kitas konkursas prasidės nuo pirmadienio, lapkričio 13 dienos. Ir tai bus ilgai lauktas, daugelio pageidautas konkursas mažyliukams leliukams, kurie vis "nepataikydavo" į mūsų teminius konkursus su konkrečiom ir jiems per sudėtingom užduotim Protestuoju
o dievulėliau
man tai jau vos neparonaja gaunasi, vis kai fotkinu vaiką tai ir galvoju nu kokiam gi čia konkurse galėtume sudalyvauti Lijundra kiek yra buvę konkursų tai dažniausiai daugumai nepatinka spec konkursui darytos nuotraukos
Ne, nebūtinai nuotrauka turės būti šiuo metu fotografuota, tinka ir senesnės fotografijos su leliukais, kurie šiuo metu jau visi pipirai. Bet apie tai plačiau pakalbėsim pirmadienį
pagaliau ir mes galesim pasireiksti, jau taip laukem
Sveikinam nugaleotja, tikrai super nuotraukyte
Aciu balsavusioms ir uz mus
Smagiai pasibuvom Grybų Karalystėje
![]() Uliuliuska , sveikiname nugalėjus ir apdovanojame firminiu prizu bei aukso medaliu! "Aš nebūsiu baravykas Visų grybų pulkaunykas, Kad visi rankas ištiestų Ir į krepšį mus vėl kviestų. Sese, bėkime greičiau, Ir nelaukim, kol nupjaus ![]() Renacita, sveikiname gausią grybautojų šeimynėlę, jūs laimėjote firminį supermama.lt prizą bei sidabro medalį! ![]() Sapokliaka, sveikiname ir apdovanojame firminiu supermama.lt prizu bei bronzos medaliu! Visoms laimėtojoms išsiųsime asmenines žinutes su info, kaip atsiimti prizus. Ačiū visiems konkurso dalyviams! O su mažaisiais pupuliukais kitame foto konkurse susitiksime jau pirmadienį!
Puikus konkursas buvo !!!!!!!!!!!
nors mes ir nedalyvavom,bet labai saunus buvo konkurselis
SVEIKINAM NUGALETOJUS
Smagumkad visi dalyviai gavo balsiukų
Aciu visoms
Sveikinu nugalėtojus
beje pirmą vietą užėmusią fotkę ir aš balsavau Papildyta: Ačiū kad ir mus įvertinot
sveikinu laimėtojas
Rudens kvapas
Aciu kas balsavot uz mus
Kaip smagu,kad turiu gerą nuojautą ir balsavau už šauniausią nuotraukytę
Šį kartą visai nebalsavau - neužkliuvo nei viena ypatinga nuotrauka
Aš irgi už nugalėtojus balsavau, nereali nuotraukytė
Prisidedu ir aš prie sveikinimų
Ačiū už mus balsavusiems
Smagus konkursas
Sveikinu nugaletojus
Mano sesers dukrytes (dvynukes) irgi dalyvavo ir smagu, kad surinko irgi nemazai balsu, aciu visiems balsavusiems Man tikrai labiau patinka konkursai kur tematika yra gana siaura, tada tikrai dalyvauja tokios tikros atrinktos ir ispudingos nuotraukytes, o ir balsuotojams lenviau isirinkti negu kai buna begale nuotrauku. Buvo tikrai saunus konkursas
Dviguba padeka visiems uz mus balsavusiems
sveikinu nugalėtojus
pirma kartą laimėjo tas trejetukas už kuri balsavau...
|