Gražios nuotraukos, taip rudeniu kvepia
Man šitoj fotkėj
vaikas lyg iš kitos operos į žolytės foną įlipdytas QUOTE(jėga @ 2006 10 25, 16:56) Man šitoj fotkėj vaikas lyg iš kitos operos į žolytės foną įlipdytas kadangi turėjom tokių pat įtarimų, prieš tvirtindami konkursui šią versiją patikrinome - nepasitvirtino
Atsiprašau, kaip nusiųsti tas nuotraukas konkursui?
šita
Papildyta: QUOTE(Lijundra @ 2006 10 25, 19:05) pačioj pirmoj žinutėj yra nuoroda arba kai nueini peržiūrėti nuotraukas tai yra viršuje "Dalyvavimo konkurse paraiška"
RUDENS KVAPAS !!!!! super nuotraukytė
o mes irgi neturim nuotraukų šitam konkursui, tiek grybavom, o nusifotografuoti ir nesugavojom
man šitoj foto, jau tooooookie milžinai grybai, kad skanu žiūrėti
Jetau
Man šita nuotraukytė graži, ypač mergaitė tokia simpatiška QUOTE(Lijundra @ 2006 10 25, 19:05) va čia yra atskira tema užvesta apie tai spauskite čia p.s.: matau kad jau mėginote pildyti paraišką, bet ji neužsipildžius iki galo - nuotrauka neprisikabino. Spėju, kad bandėte prikabinti per didelę nuotrauką. Sumažinkite ją iki 640x480 / 480x640 pixel'ių (taškų).
Man labai faina shita
![]() ir shita
Man šitas konkursas tai
man dar šita labai labai
Sita nuotrauka keista.... Kokiam cia mieste grybai auga salia daugiabuciu namu?
QUOTE(Sapokliaka @ 2006 10 27, 16:27) O kuo jie ten negali augt? Nu pasitaiko gi...nežinau kaip tuo atveju, bet būna. Kas sakė, kad netoli nėra miško ar pušynėlio. Savo tėvų sodyboj, kas yra nevisai miške irgi rasdavom po grybą karts nuo karto...galvoji grybai renkasi prie daygiabučio jam augt ar ne? O kad ir padėtas, na ir kas...kiti gal miške nupjautus grybus sustatė
mano favorintė - "rudens kvapas"
Man va šita labai gera nuotrauka: ir graži ir temą puikiai atitinka
O as, kadangi labiausiai megstu nepozuotas nuotraukas, tai man sita mieliausia. Manau ne bet kas gali nufotkinti, kad grybas butu ne rankoj (juo labiau mazylio) ir ne ant zemes
nesuprantu, kodel netinka leliukai, prie kuriu padeti grybai?
Man shaunus konkursas
kaz kaip 'ni v kaif" su shampinjonais fotografuotis P.S. turbut atpratau as nuo normaliu grybu, man daug "konkursiniu' grybu kaz kokie "chernobiliniai" atrodo.. labai jau dideli. ehma.. ot pavydziu.. grybai, bulvytes, krapiukai.. QUOTE(DukriukoMama @ 2006 10 30, 13:08) O as, kadangi labiausiai megstu nepozuotas nuotraukas, tai man sita mieliausia. Manau ne bet kas gali nufotkinti, kad grybas butu ne rankoj (juo labiau mazylio) ir ne ant zemes ![]() As tai irgi uz naturaluma QUOTE(Scarlett @ 2006 10 31, 13:46) Černobiliniai turbūt todėl, kad pvz foto "Tai bent dydis Nemanau, kad leidžiama QUOTE(babuska @ 2006 10 31, 15:00) Pilnai sutinku
Pirmas mano laimikis: du metukai - ir du gražuoliai baravykiukai
arba sita Uogavau, uogavau kol ant šiiitokio baravyko "užsiroviau"! (nieko blogo pries nuotraukas neturiu
ech, jau nera tos foto- taip norejau ta juosta pamatyti
mano favorite- Grybų karalystėje lengva apsirikti...bet tik ne tam, kuris vadovaujasi "grybų žinynu" o paveikslelyje pavadinimu: "Šitas grybas mano. Ir kitas
Onora, nugi vaikas pirštų galiukais tą grybą liečia
nu va, dabar matau ir as ir netgi tris grybus
nu net geda dabar
liux konkurselis! o jau nuotraukyciu grazumas!
noriuuuu i gamtaaaa......
paziurekit kiek graziu fotkiu!, net nežinau už kokia balsuoti
aš užkietėjus grybautoja.Grybaučiau ir nakti su prožektorium
bet matyt tik kitais metais.
SVARBI INFORMACIJA: Šiandien paskutinė nuotraukų priėmimo diena, todėl atsiųsti jas turėtumėte iki 17 val. Vėliau atsiųstos nuotraukos į konkursą nebepateks. Dar primename vieną konkurso taisyklę:
va čia labai natūralus vaikučio džiaugsmas
o man imponuoja natūralioj gamtoj padarytos nuotraukytės, jos žymiai įdomesnės, o ne namie prie grybų susodinti vaikai.
Mes jau prabalsavom
Prabalsavau
Kai kurios nuotraukytės toookios nuoširdžios, kad neįmanoma nepastebėt QUOTE(babuska @ 2006 10 31, 20:31) Pirmas mano laimikis: du metukai - ir du gražuoliai baravykiukai arba sita Uogavau, uogavau kol ant šiiitokio baravyko "užsiroviau"! (nieko blogo pries nuotraukas neturiu O ar 2m. vaikas gali atskirti, baravykas čia, ar šilbaravykis Beje, kaip suprantu, čia gi ne grybų žinovų konkursas, o tiesiog "grybavimo ypatumai" turėtų atsispindėti nuotraukose QUOTE(bye-bye @ 2006 11 03, 20:23) O ar 2m. vaikas gali atskirti, baravykas čia, ar šilbaravykis Beje, kaip suprantu, čia gi ne grybų žinovų konkursas, o tiesiog "grybavimo ypatumai" turėtų atsispindėti nuotraukose Man rodos pavadinimus rase mamos Aisku, kad ne tame esme
prabalsavau... bet šįkart užteko vieno balso
balsavau už skonį, kvapą ir džiaugsmą
prabalsavau už šauniausias nuotraukas
As balsus savo atidaviau tik uz pora man labiausiai patikusiu nuotraukuciu....
prabalsavau ir as
|