Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Grybų karalystėje!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3
Neglaite
Gražios nuotraukos, taip rudeniu kvepia thumbup.gif
jėga
Man šitoj fotkėj user posted image vaikas lyg iš kitos operos į žolytės foną įlipdytas g.gif Čia neesmė žinoma - koks skirtumas, lauke ar namie paveiksluota, (konkurso sąlygos tai leidžia, todėl manau, kad savo komentaru nieko neįžeisiu blush2.gif ). Bet šiaip įdomu. Ar čia tik man vienai vaidenas g.gif blink.gif
Aurėja
QUOTE(jėga @ 2006 10 25, 16:56)
Man šitoj fotkėj vaikas lyg iš kitos operos į žolytės foną įlipdytas g.gif 

kadangi turėjom tokių pat įtarimų, prieš tvirtindami konkursui šią versiją patikrinome - nepasitvirtino mirksiukas.gif Tad viskas ok smile.gif
Lijundra
Atsiprašau, kaip nusiųsti tas nuotraukas konkursui?
Matelyk
šita thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lijundra @ 2006 10 25, 19:05)
*

pačioj pirmoj žinutėj yra nuoroda mirksiukas.gif
arba kai nueini peržiūrėti nuotraukas tai yra viršuje "Dalyvavimo konkurse paraiška" mirksiukas.gif ant jos paspausk ir užpildyk
gedra
RUDENS KVAPAS !!!!! super nuotraukytė thumbup.gif biggrin.gif man ji patinka.
Rustė
o mes irgi neturim nuotraukų šitam konkursui, tiek grybavom, o nusifotografuoti ir nesugavojom doh.gif

man šitoj foto, jau tooooookie milžinai grybai, kad skanu žiūrėti essen.gif
Ryški
Jetau cray.gif Pasižiūrėjau į nuotraukas ir taip užsimaniau grybauti unsure.gif O manęs šį rudenį niekas grybauti nevežė - tiksliau vyras nevežė, mat jam nepatinka slap.gif O kažin grybų dar yra? blush2.gif Tada laužčiau vyrą, kad ir mane nuvežtų ir aš galėčiau konkurse dalyvauti didis.gif hihihi.gif Tai kaip, yra dar grybų? g.gif

Man šita nuotraukytė graži, ypač mergaitė tokia simpatiška wub.gif Ir grybai kokie dideli thumbup.gif
Kutuliukas
QUOTE(ScarleTa @ 2006 10 26, 08:57)
Tai kaip, yra dar grybų?  g.gif
*

Praeitą savaitgalį dar tikrai buvo biggrin.gif
Aurėja
QUOTE(Lijundra @ 2006 10 25, 19:05)
*

va čia yra atskira tema užvesta apie tai spauskite čia

p.s.: matau kad jau mėginote pildyti paraišką, bet ji neužsipildžius iki galo - nuotrauka neprisikabino. Spėju, kad bandėte prikabinti per didelę nuotrauką. Sumažinkite ją iki 640x480 / 480x640 pixel'ių (taškų).
*Nendria*
Man labai faina shita wub.gif
user posted image

ir shita wub.gif
user posted image
nes
labai liux

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Vilika
Man šitas konkursas tai thumbup.gif Jau buvo atsibodę tie konkursai, kur nuotraukų virš dviejų šimtų ir iš jų dagiau nei pusė labai nekokybiškos. Net tingėdavau nuotraukytes peržiūrėt ir paieškot gražesnių ir balsuot doh.gif Gaila, kad mano vyras nemėgsta grybaut ir kad pabijojom erkių, nes iš nuotraukų matyti, kad grybavimas vaikams gali suteikti dauuuug džiaugsmo thumbup.gif
Matelyk
man dar šita labai labai bigsmile.gif thumbup.gif
Sapokliaka
Sita nuotrauka keista.... Kokiam cia mieste grybai auga salia daugiabuciu namu? biggrin.gif biggrin.gif Ar jis parveztas is misko ir tik padetas "fotosesijai" ? g.gif bigsmile.gif ...
Kutuliukas
QUOTE(Sapokliaka @ 2006 10 27, 16:27)
Kokiam cia mieste grybai auga salia daugiabuciu namu? 
*

O kuo jie ten negali augt? Nu pasitaiko gi...nežinau kaip tuo atveju, bet būna. Kas sakė, kad netoli nėra miško ar pušynėlio. Savo tėvų sodyboj, kas yra nevisai miške irgi rasdavom po grybą karts nuo karto...galvoji grybai renkasi prie daygiabučio jam augt ar ne? lotuliukas.gif
O kad ir padėtas, na ir kas...kiti gal miške nupjautus grybus sustatė lotuliukas.gif
Ramunita
mano favorintė - "rudens kvapas" thumbup.gif
v*i*j*a
QUOTE(Patieška @ 2006 10 27, 18:14)
kiti gal miške nupjautus grybus sustatė  lotuliukas.gif
*

nu skaniai nusijuokiau thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Džinė
Man va šita labai gera nuotrauka: ir graži ir temą puikiai atitinka didis.gif
DukriukoMama
O as, kadangi labiausiai megstu nepozuotas nuotraukas, tai man sita mieliausia. Manau ne bet kas gali nufotkinti, kad grybas butu ne rankoj (juo labiau mazylio) ir ne ant zemes thumbup.gif

user posted image
Onora
nesuprantu, kodel netinka leliukai, prie kuriu padeti grybai? g.gif ka jie jais dziaugtis nemoka? Paimti, prikisti prie burnytes nemoka? as siaip pasisypsoti budami prie stalo nukrautu grybais? tokiu foto su didesniais vaikais yra, o jau leliukas tai netiktu? g.gif
Fasolka
Man shaunus konkursas thumbup.gif gaila mes grybu cia apart parduotuviniu nematom...
kaz kaip 'ni v kaif" su shampinjonais fotografuotis 4u.gif

P.S. turbut atpratau as nuo normaliu grybu, man daug "konkursiniu' grybu kaz kokie "chernobiliniai" atrodo.. labai jau dideli. g.gif

ehma.. ot pavydziu.. grybai, bulvytes, krapiukai..
Scarlett
QUOTE(Fasolka @ 2006 10 31, 05:51)

P.S. turbut atpratau as nuo normaliu grybu, man daug "konkursiniu' grybu kaz kokie "chernobiliniai" atrodo.. labai jau dideli. g.gif

*

Černobiliniai turbūt todėl, kad pvz foto "Tai bent dydis smile.gif))" aiškiai matosi kad suklijuota iš 2 nuotraukų. ar ši kartą tai leidžiama? mirksiukas.gif
nes
QUOTE(Scarlett @ 2006 10 31, 14:46)
Černobiliniai turbūt todėl, kad pvz foto "Tai bent dydis smile.gif))" aiškiai matosi kad suklijuota iš 2 nuotraukų. ar ši kartą tai leidžiama?  mirksiukas.gif
*

Cia nuotraukos fragmentas padidintas ( kaip suprantu ) ......
Medona
QUOTE(Scarlett @ 2006 10 31, 13:46)
Černobiliniai turbūt todėl, kad pvz foto "Tai bent dydis smile.gif))" aiškiai matosi kad suklijuota iš 2 nuotraukų. ar ši kartą tai leidžiama?  mirksiukas.gif
*

doh.gif (negalima spamo, bet nera ka parasyt ) doh.gif
Eglynelis
QUOTE(DukriukoMama @ 2006 10 30, 13:08)
O as, kadangi labiausiai megstu nepozuotas nuotraukas, tai man sita mieliausia. Manau ne bet kas gali nufotkinti, kad grybas butu ne rankoj (juo labiau mazylio) ir ne ant zemes thumbup.gif

user posted image
*

As tai irgi uz naturaluma thumbup.gif Man tai tos pozuotos tai irgi ne itin schmoll.gif Juk ne grybo dydis esme. Jei nori, tai gali dideliu grybu ir turguj nusipirkti, nereikia ne rinkti.
Samanta
*

Nemanau, kad leidžiama schmoll.gif Ir labai nesąžininga schmoll.gif Manau moderatorė viską išsiaiškins, o tada jau paskelbs verdiktą. mirksiukas.gif

QUOTE(babuska @ 2006 10 31, 15:00)
doh.gif  (negalima spamo, bet nera ka parasyt )  doh.gif
*

Pilnai sutinku drinks_cheers.gif Trūksta žodžių ax.gif
Medona
Pirmas mano laimikis: du metukai - ir du gražuoliai baravykiukai smile.gif - arba nuotrauka sumaisyta arba pavadinime klaida, nes man tai cia gryni silbaravykiai, ne baravykai tongue.gif biggrin.gif
arba sita Uogavau, uogavau kol ant šiiitokio baravyko "užsiroviau"! g.gif unsure.gif
(nieko blogo pries nuotraukas neturiu mirksiukas.gif )
c-girl
*

Aiskiai matosi juosta sioje nuotraukoje g.gif
Nors kol nepasididinau pagalvojau "Va pagaliau radau uz ka balsuosiu..." Dabar nezinau.... unsure.gif
Onora
ech, jau nera tos foto- taip norejau ta juosta pamatyti biggrin.gif

mano favorite- Grybų karalystėje lengva apsirikti...bet tik ne tam, kuris vadovaujasi "grybų žinynu" thumbup.gif:

o paveikslelyje pavadinimu: "Šitas grybas mano. Ir kitas smile.gif" nematau as grybo ir viskas doh.gif ar jus matote?
Kutuliukas
Onora, nugi vaikas pirštų galiukais tą grybą liečia lotuliukas.gif
Matelyk
QUOTE(Onora @ 2006 10 31, 23:10)
o paveikslelyje pavadinimu: "Šitas grybas mano. Ir kitas smile.gif" nematau as grybo ir viskas doh.gif ar jus matote?
*

yra yra mirksiukas.gif
tokie šviesūs, su lapais labai susilieję, aš irgi vos įžiūrėjau biggrin.gif
Onora
nu va, dabar matau ir as ir netgi tris grybus blush2.gif, matyt, per nakti paaugo grybai biggrin.gif
nu net geda dabar smile.gif
bucka
liux konkurselis! o jau nuotraukyciu grazumas!
noriuuuu i gamtaaaa...... cry.gif cry.gif tik per savo pilva nesusilenkiu ne batu usiristi.... cry.gif
oxygen
paziurekit kiek graziu fotkiu!, net nežinau už kokia balsuoti g.gif doh.gif
oxygen
aš užkietėjus grybautoja.Grybaučiau ir nakti su prožektorium biggrin.gif . Pernai, paskutini kart grybavau kelias dienas prieš gimdant (2005.09.04), ir šiemet kibirais tempiau. Tik gaila mano Mažius tik metuku buvo, tai i miška netempiau, juk ir erkiu buna, pavojinga verysad.gif . Aš net isivaizduoju, ka ten išdarinėtu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif !!!!!!!!! o jau fotkių būtų.
bet matyt tik kitais metais.
Aurėja
SVARBI INFORMACIJA:

Šiandien paskutinė nuotraukų priėmimo diena, todėl atsiųsti jas turėtumėte iki 17 val. Vėliau atsiųstos nuotraukos į konkursą nebepateks.

Dar primename vieną konkurso taisyklę:

! 
Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso.

Matelyk
va čia labai natūralus vaikučio džiaugsmas bigsmile.gif thumbup.gif
kristeu
o man imponuoja natūralioj gamtoj padarytos nuotraukytės, jos žymiai įdomesnės, o ne namie prie grybų susodinti vaikai.
Ramunis
Mes jau prabalsavom thumbup.gif Tikėkimės visos nuotraukytės liks pastebėtos,nes visos tikrai žavios clap_1.gif
jėga
good.gif good.gif good.gif

user posted image user posted image user posted image
Kėja
Prabalsavau smile.gif
Kai kurios nuotraukytės toookios nuoširdžios, kad neįmanoma nepastebėt wub.gif
bye-bye
QUOTE(babuska @ 2006 10 31, 20:31)
Pirmas mano laimikis: du metukai - ir du gražuoliai baravykiukai smile.gif  - arba nuotrauka sumaisyta arba pavadinime klaida, nes man tai cia gryni silbaravykiai, ne baravykai  tongue.gif  biggrin.gif 
arba sita Uogavau, uogavau kol ant šiiitokio baravyko "užsiroviau"!  g.gif  unsure.gif
(nieko blogo pries nuotraukas neturiu  mirksiukas.gif )
*

O ar 2m. vaikas gali atskirti, baravykas čia, ar šilbaravykis g.gif lotuliukas.gif ? Jam visi grybai gali atrodyti kaip baravykai, vertingiausias grybas vis tik... mirksiukas.gif
Beje, kaip suprantu, čia gi ne grybų žinovų konkursas, o tiesiog "grybavimo ypatumai" turėtų atsispindėti nuotraukose mirksiukas.gif
Medona
QUOTE(bye-bye @ 2006 11 03, 20:23)
O ar 2m. vaikas gali atskirti, baravykas čia, ar šilbaravykis  g.gif  lotuliukas.gif ? Jam visi grybai gali atrodyti kaip baravykai, vertingiausias grybas vis tik... mirksiukas.gif
Beje, kaip suprantu, čia gi ne grybų žinovų konkursas, o tiesiog "grybavimo ypatumai" turėtų atsispindėti nuotraukose mirksiukas.gif
*

biggrin.gif o mano dvimetukui visi grybai yra GRYBAI tongue.gif
Man rodos pavadinimus rase mamos lotuliukas.gif mirksiukas.gif

Aisku, kad ne tame esme 4u.gif
Kutuliukas
QUOTE(babuska @ 2006 11 03, 21:02)
Aisku, kad ne tame esme  4u.gif
*

Babuska, ir raudonikis yra baravykas jei jau kibt prie pavadinimų - vadinasi "baravykas raudonviršis". Taigi plati baravykų giminė lotuliukas.gif Taigi šilbaravykis visai teisėtai jai priklauso smile.gif
akvilyte
prabalsavau... bet šįkart užteko vieno balso blink.gif atsirado tik viena dėmesio verta nuotrauka rolleyes.gif cool.gif
Matelyk
balsavau už skonį, kvapą ir džiaugsmą biggrin.gif
Rituxx
prabalsavau už šauniausias nuotraukas thumbup.gif
kristina-buziene
As balsus savo atidaviau tik uz pora man labiausiai patikusiu nuotraukuciu.... 4u.gif
v*i*j*a
prabalsavau ir as thumbup.gif uz naturaluma biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.