Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Grybų karalystėje!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3
Aurėja
Grybų karalystėje

Šeimininkės ką tik pabaigė suktis virtuvėje, džiovindamos ir konservuodamos gausų šių metų grybų derlių žiemai, tad pats metas atsikvėpti ir sudalyvauti foto konkurse - „Grybų karalystėje“ !

Turbūt ne tik grybavote, bet ir fotografavote: grybus renkančią savo šeimyną, laimikiu besidžiaugiančius mažylius, susižavėjimo ir nuostabos kupinus mažuosius grybautojus, pirmą kartą pamačiusius "grybų grybą!!!" blink.gif , juos doroti padedančius mažuosius, prie ką tik surinkto „lobio“ išdidžiai pozuojančius grybautojus, ir visus kitus jūsų šeimos grybavimo ypatumus mirksiukas.gif
Taigi, laukiame ne vien mažųjų grybautojų, bet ir visos šeimos nuotraukų.
(Nebus tvirtinamos nuotraukos, kuriose nufotografuoti tik grybai ar miško peizažas, nuotraukos, kuriose vaikai žaidžia su žaisliniais/dekoratyviniais grybais, arba maži kūdikėliai, prie kurių bus tik pridėliota grybų...)

Nuotraukų laukiame 2006 10 18 – 2006 11 02
Už 3 šauniausias nuotraukas balsuosime 2006 11 03 – 2006 11 09

Kaip visada, nuotraukų pavadinimus prašome rašyti lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž).

Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! Taisyklės čia:

Konkurso dalyvio paraišką pildykite čia: http://www.supermama.lt/foto

Dalyvaukite konkurse ir laimėkite firminių supermama.lt prizų!
Stebukle
Valio, koks fainas konkursas, kiek bus graziu nuotrauku thumbup.gif:
Renacita
Kaip zinodami su baravykais nusifotografavom tongue.gif Tik va, kuria nuotrauka reikes isrinkti g.gif
kristina-buziene
Nu va......O mes ir neturim jiokiu nuotraukeliu su grybais cry.gif...Ir tikriausia neis niekur ju nupaveiksluoti.... verysad.gif ...O taip norejosi dalyvauti konkurseli.... doh.gif doh.gif ...
Kristyn
Aha, as irgi laukiau naujo konkurso, o nuotrauku,tinkamu sitam, tikrai neturesim verysad.gif
Samta0204
Ir aš tiek lako laukiau konkurso, o vis skelbia konkursus kur su leliuku nesudalyvausi verysad.gif
Ode
Nu jau net ne juokinga, bet graudu... O gal atvirkščiai... doh.gif Ar SM fotokonkursai yra jūsų gyvenimo prasmė, kad taip pergyvenat, negalėdami sudalyvauti? biggrin.gif
Samta0204
QUOTE(Ode @ 2006 10 19, 00:13)
Nu jau net ne juokinga, bet graudu... O gal atvirkščiai...  doh.gif Ar SM fotokonkursai yra jūsų gyvenimo prasmė, kad taip pergyvenat, negalėdami sudalyvauti?  biggrin.gif
*

Niekas nepergyvena tik pasisakėm savo norus mirksiukas.gif tiek buvo prieš tai konkursų vaikučiams, o gimus leliukui ne vienas netinka, kad sudalyvauti lotuliukas.gif
Erszebeth
Nu blyn, jei jau taip svarbu, tai turguj nupirkit baravyką, pasodinkit vaiką po medžiu ir duokit į ranką. Juk sąlygose neparašyta, ar grybas turi būti paties rastas, ar pirktas, svarbu, kad ne guminis ar plastmasinis. Ir su leliuku galima sugalvot kažką įdomaus, ne tik paguldyti šalia, vietoje to, kad verkšlent, jog labai noriu dalyvauti, o negaliu. Aš tai nežinau, ar noriu, šiemet negrybavau (išskyrus perkeltinę prasmę), nors labai mėgstu grybauti, tik nelabai - darinėti. Beje, ar tinka pernykščiai stiklainiukai su sūdytais grybais? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ode
QUOTE(Samta0204 @ 2006 10 18, 15:25)
Niekas nepergyvena tik pasisakėm savo norus mirksiukas.gif tiek buvo prieš tai konkursų vaikučiams, o gimus leliukui ne vienas netinka, kad sudalyvauti lotuliukas.gif
*

Nu kaip nepergyvenat, jei tokie liūdni veideliai pas visas. biggrin.gif
Tai reiškia, kai konkursas buvo TIK lialiukams, tai visos su vyresniais vaikučiais turėjo liūdėti. Apie dar vaikus neturinčias dalyves aš iš viso tyliu. biggrin.gif
Aurėja
ne, konservuoti/džiovinti/kepti jau netinka biggrin.gif pasigrožėkim pačiu procesu ir ką tik rastu/nurinktu laimikiu mirksiukas.gif
Beje, šiame konkurse gali dalyvauti nebūtinai šeima turinti vaikučių, galbūt grybavote su savo mylimaisiais, gal ir keturkojus augintinius į mišką vežėtės ir dar nepamiršot prigriebti fotoaparatų ax.gif
Džinė
Na, mes fotoaparato po mišką nesinešėm schmoll.gif tai ir pasigailėjau, nes didesnis efektas buvo tada, kada mergaitė pati grybą samanose surado bigsmile.gif čia pamatyt reikėjo wub.gif
Renacita
O tai butinai is karto miske turi buti daryta nuotrauka? Mes tai nusifotografavom jau po grybavimo nukrite pievuteje.
Džinė
QUOTE(Renacita @ 2006 10 19, 11:27)
O tai butinai is karto miske turi buti daryta nuotrauka? Mes tai nusifotografavom jau po grybavimo nukrite pievuteje.
*

ne, nebūtinai, tik man asmeniškai nuotrauka miške, tai toks jau TIKRAS GRYBAVIMAS ax.gif
deja, mes ir patys tokios neturim cool.gif
Aurėja
QUOTE(Renacita @ 2006 10 19, 11:27)
*

nebūtinai miške, nors, aišku, miškas - pats puikiausias fonas tokioms foto mirksiukas.gif
Vieni fotografuojame patį grybavimo procesą, kiti - surinktą "derlių" skaičiuodami, arba fiksuojame pikniką ant žolės (juk kaip gardu miške prisigrybavus sustot lašinukų su duona užkrimst ir t.t.), treti - draugišką šeimyninį grybų dorojimą ir t.t.
Onora
as irgi laukiau laukiau konkurso, o sudalyvauti nepavyks sad.gif Labai jau siaura tema sad.gif Geriau siaip apie rudeni butu buve...
kristina-buziene
QUOTE(Onora @ 2006 10 19, 12:40)
as irgi laukiau laukiau konkurso, o sudalyvauti nepavyks sad.gif Labai jau siaura tema sad.gif Geriau siaip apie rudeni butu buve...
*

Istikruju...... ax.gif ...Ir prie rudenelio tai pat butu buve tike nuotraukutes su grybais,kas noreje jas deti verysad.gif .....
Renacita
Na mums tai pirmas konkurselis, ir gal net pavyks sudalyvauti ax.gif O kurios neturit nuotraukyciu su grybais, labai neliudekit: juk tai ne pirmas ir ne paskutinis konkurselis. Gal net ir gerai, kad temas pradejo siuarinti, nes kai plati tema, tai labai sunku nuspresti, kuri nuotrauka tinkamiausia.
Onora
QUOTE(Renacita @ 2006 10 19, 14:10)
Na mums tai pirmas konkurselis, ir gal net pavyks sudalyvauti ax.gif  O kurios neturit nuotraukyciu su grybais, labai neliudekit: juk tai ne pirmas ir ne paskutinis konkurselis. Gal net ir gerai, kad temas pradejo siuarinti, nes kai plati tema, tai labai sunku nuspresti, kuri nuotrauka tinkamiausia.
*

pirmas cray.gif, pries tai nesame dalyvave sad.gif
na, nieko isgyvensim
dvyne2
QUOTE(Samta0204 @ 2006 10 19, 00:17)
Ir aš tiek lako laukiau konkurso, o vis skelbia konkursus kur su leliuku nesudalyvausi verysad.gif
*

pritariu...mes ir negalim dalyvaut... per mazi....ir chia amerikoj niekas negribauja... sad.gif lauxim kito konkurso....tikekimes kitame konkurse leliukai gales dalyvaut smile.gif
c-girl
QUOTE(dvyne2 @ 2006 10 20, 05:32)
....ir chia amerikoj niekas negribauja...
*

Dar nereiskia, kad grybai neauga bigsmile.gif
Na, nezinau, pas mus Washingtono valstijoje, grybu nors vezimu vezk- vietiniai lietuviai grybauja net labai thumbup.gif Va amerikieciai geriau is parduotuves perka, nesupranta koks kaifas yra grybauti biggrin.gif
O mes siemet dar negrybavom ir kazin ar nuvaziuosim g.gif
Ko gero lauksim sekancio konkurso bigsmile.gif
Vilika
Labai miela foto: Rudens kvapas:) wub.gif thumbup.gif

Krisliukas
Turim labai gražią mums nuotrauką . Ji fotokonkursui netinka, kadangi tai yra fotomontažas. Bet taip norisi parodyti geriausią mūsų šeimos grybautoją ,,Grybuką“. Tad nusprendžiau įkelti ir taip pasirodyti biggrin.gif

Geriausias šeimos grybautojas
user posted image
Eglynelis
As tai dziaugiuosi, kad ne visai tradiciniai konkurseliai pradeti skelbti thumbup.gif nors mes nuotraukytes sia tema ir neturim. Cia bus susimastymas teveliams, kad ne tik tarp geliu ar su mamyte vaikiukai buna grazus, o nuotraukytes idomios, bet ir su grybais. Daugiau tokiu idomiu konkurseliu 4u.gif
Samanta
QUOTE(Vilika @ 2006 10 20, 08:16)
Labai miela foto: Rudens kvapas:)  wub.gif  thumbup.gif
*

Pritariu thumbup.gif Man ji taip pat labai patinka wub.gif
Matelyk
QUOTE(Vilika @ 2006 10 20, 09:16)
*

man ji irgi kol kas pati pačiausia wub.gif
Medona
Konkursas thumbup.gif
Matau diskutuojat, kad per siaura tema g.gif As asmeniskai uz tokias siauras temas 4u.gif
Lindra
ir aš už siauras temas thumbup.gif , nors ir šiam konkursui neturiu nuotraukos smile.gif
dvyne2
QUOTE(Vilika @ 2006 10 20, 10:16)
*

man irgi ta pati graziausia kol kas thumbup.gif
mutantė
nesuprantu ką aš darau ne taip, kad nuotraukos buna nepatvirtintos? o paskui kelias dienas nepatvirtinus jos išemamos nesuprantu g.gif ko aš nemoku padaryti doh.gif
Aurėja
QUOTE(mutantė @ 2006 10 21, 10:38)
nesuprantu ką aš darau ne taip, kad nuotraukos buna nepatvirtintos? o paskui kelias dienas nepatvirtinus jos išemamos nesuprantu  g.gif ko aš nemoku padaryti doh.gif
*

šįkart nuotrauka tikrai tinkama ir ji patvirtinta mirksiukas.gif
Matelyk
man šita dar labai miela wub.gif
Pigalica
Man sita labai patiko, toks jausmas, kad vaikas nerealiai dziaugiasi grybuku wub.gif
v*i*j*a
Man šita labiausiai patinka thumbup.gif
nataliux
Nors mes esame maziukai, bet siame konkurse galime sudalyvauti, kaip tik turime viena gera foto :lotuliukas

bet Man irgi kazkodel nepasitvirtina, o gal as kazka ne taip darau? nes dalyvauju pirma karta :ax
Aurėja
QUOTE(nataliux @ 2006 10 22, 15:10)
Nors mes esame maziukai, bet siame konkurse galime sudalyvauti, kaip tik turime viena gera foto :lotuliukas

bet Man irgi kazkodel nepasitvirtina, o gal as kazka ne taip darau? nes dalyvauju pirma karta :ax
*

Kaip tik ir buvo rašyta konkurso aprašyme (Žr. 1 psl. 1 komentarą), kad tokių foto netvirtinsime.
himalaia
Gaila, kad vien grybų negalima siųsti, tokių fantastinių turiu... thumbup.gif
Teks laukti kito sezono smile.gif
wicked
QUOTE(Ode @ 2006 10 18, 15:13)
Nu jau net ne juokinga, bet graudu... O gal atvirkščiai...  doh.gif Ar SM fotokonkursai yra jūsų gyvenimo prasmė, kad taip pergyvenat, negalėdami sudalyvauti?  biggrin.gif
*

as tai suprantu tas mamas, kurios nori sudalyvauti konkurse, laimeti.. gal tai ir nera gyvenimo prasme, bet kuriai mamai nebutu malonu, jei butent jos nuotrauka laimetu? g.gif kazkam tai yra be galo svarbu... paziurejus vien kiek fotosesiju buna daroma su vaikais... kiek vaiku maziuku i modelis irasoma... dar net nesuprantanciu kas vyksta... rolleyes.gif
jėga
Rudens kvapas didis.gif
jėga
Sakykit, o pievagrybiai tinka g.gif Nubėgčiau iki pardės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Juokauju žinoma... ax.gif
DvigubaMama
O man tai labai patiko, kur su dviem vaikiukais-baravykiukais thumbup.gif Gera akimirka pagauta - noredamas taip nenupozuosi: baravykas nei rankoj, nei ant zemes. O ir eilerastukas puikiai nuotrauka atspindi:
Aš nebūsiu baravykas
Visų grybų pulkaunykas,
Kad visi rankas ištiestų
Ir į krepšį mus vėl kviestų.
Sese, bėkime greičiau,
Ir nelaukim, kol nupjaus:)
Papildyta:
QUOTE(jėga @ 2006 10 23, 12:50)
Sakykit, o pievagrybiai tinka g.gif  Nubėgčiau iki pardės lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

O kodel gi ne? Juk pievagrybiai irgi grybai. Sauni ideja thumbup.gif Dabar nuotraukas su baravykais turetu pakeisti nuotraukos su pievagrybiais lotuliukas.gif
Aurėja
QUOTE(jėga @ 2006 10 23, 12:50)
Sakykit, o pievagrybiai tinka g.gif  Nubėgčiau iki pardės lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

tongue.gif tinka tik tuo atveju kas verčiasi šiuo verslu, turiu galvoj augina pievagrybius ir turi savo nuosavą "grybų karalystę" lotuliukas.gif
Kristikas
QUOTE(Aurėja @ 2006 10 18, 16:38)
(Nebus tvirtinamos nuotraukos, kuriose nufotografuoti tik grybai ar miško peizažas, nuotraukos, kuriose vaikai žaidžia su žaisliniais/dekoratyviniais grybais, arba maži kūdikėliai, prie kurių bus tik pridėliota grybų...) 
*

Ir vis tik galiausiai nesupratau, kodel mano nuotraukos nepatvirtino, o Fotokonkurse dalyvauja nuotraukeles su mazais vaikuciais, sedinciais prie kasiku su grybais kambaryje??? blink.gif
c-girl
O man labai nesiziuri nuotraukos darytos kambaryje schmoll.gif Juk tokia grazi rudeniska, gamtiska tema rolleyes.gif Tas pats buvo su pernykste rudens tema... doh.gif Norisi nuotrauku miske, pievoje, kieme... rolleyes.gif
Rituxx
geras konkursas thumbup.gif gaila kad šiemet negrybavom smile.gif ir man patinka nuotraukytės kur fotografuota gamtoje o ne namuose rolleyes.gif
Papugele
Pačią pirmą dieną į akis krito nuotraukytė "Rudens kvapas" wub.gif
nataliux
QUOTE(Aurėja @ 2006 10 23, 09:29)
Kaip tik ir buvo rašyta konkurso aprašyme (Žr. 1 psl. 1 komentarą), kad tokių foto netvirtinsime.
*

Galvoju, kad tai siek tiek nesazininga ax.gif blush2.gif
Kad ir mazi, bet mes vaikai ir irgi dziaugemes grybu laimikiais rolleyes.gif
nes
Man patinka siauresnes konkursu temos thumbup.gif !!!!
Kristikas
QUOTE(nataliux @ 2006 10 24, 09:01)
Galvoju, kad tai siek tiek nesazininga  ax.gif  blush2.gif 
Kad ir mazi, bet mes vaikai ir irgi dziaugemes grybu laimikiais  rolleyes.gif
*

Butent, kad nesaziniga. be to, man labai keista, kad kai kurias nuotraukas su vaikiukais prie grybu pintines kambaryje vis tik patvirtino, o maniskes su grybais isdeliotais pieveleje, nepatvirtino g.gif schmoll.gif
Virdzinija
QUOTE(Onora @ 2006 10 19, 13:40)
sad.gif Labai jau siaura tema sad.gif Geriau siaip apie rudeni butu buve...
*

doh.gif
žinoma, kodėl gi nepavadinus konkurso RUDUO ir nepridėjus dviejų tūkstančių
kūdikių nuotraukų - kas paneigs, kad ne rudenį fotografuota? g.gif
Tam tokie konkretūs ir siauri konkursai vyksta, kad prie nuotraukų būtų padirbėta, pasistengta, nuotraukos būtų rinktinės, o ne bele kokios, kad tik sudalyvauti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.