Grybų karalystėje Šeimininkės ką tik pabaigė suktis virtuvėje, džiovindamos ir konservuodamos gausų šių metų grybų derlių žiemai, tad pats metas atsikvėpti ir sudalyvauti foto konkurse - Grybų karalystėje ! Turbūt ne tik grybavote, bet ir fotografavote: grybus renkančią savo šeimyną, laimikiu besidžiaugiančius mažylius, susižavėjimo ir nuostabos kupinus mažuosius grybautojus, pirmą kartą pamačiusius "grybų grybą!!!"  , juos doroti padedančius mažuosius, prie ką tik surinkto lobio išdidžiai pozuojančius grybautojus, ir visus kitus jūsų šeimos grybavimo ypatumus Taigi, laukiame ne vien mažųjų grybautojų, bet ir visos šeimos nuotraukų. (Nebus tvirtinamos nuotraukos, kuriose nufotografuoti tik grybai ar miško peizažas, nuotraukos, kuriose vaikai žaidžia su žaisliniais/dekoratyviniais grybais, arba maži kūdikėliai, prie kurių bus tik pridėliota grybų...) Nuotraukų laukiame 2006 10 18 2006 11 02 Už 3 šauniausias nuotraukas balsuosime 2006 11 03 2006 11 09 Kaip visada, nuotraukų pavadinimus prašome rašyti lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž). Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! Taisyklės čia: Konkurso dalyvio paraišką pildykite čia: http://www.supermama.lt/foto Dalyvaukite konkurse ir laimėkite firminių supermama.lt prizų!
Stebukle
2006 10 18, 17:00
Valio, koks fainas konkursas, kiek bus graziu nuotrauku  :
Renacita
2006 10 18, 17:07
Kaip zinodami su baravykais nusifotografavom  Tik va, kuria nuotrauka reikes isrinkti
kristina-buziene
2006 10 18, 19:42
Nu va......O mes ir neturim jiokiu nuotraukeliu su grybais  ...Ir tikriausia neis niekur ju nupaveiksluoti....  ...O taip norejosi dalyvauti konkurseli....  ...
Kristyn
2006 10 18, 20:28
Aha, as irgi laukiau naujo konkurso, o nuotrauku,tinkamu sitam, tikrai neturesim
Samta0204
2006 10 18, 22:17
Ir aš tiek lako laukiau konkurso, o vis skelbia konkursus kur su leliuku nesudalyvausi
Nu jau net ne juokinga, bet graudu... O gal atvirkščiai...  Ar SM fotokonkursai yra jūsų gyvenimo prasmė, kad taip pergyvenat, negalėdami sudalyvauti?
Samta0204
2006 10 18, 23:25
QUOTE(Ode @ 2006 10 19, 00:13) Nu jau net ne juokinga, bet graudu... O gal atvirkščiai...  Ar SM fotokonkursai yra jūsų gyvenimo prasmė, kad taip pergyvenat, negalėdami sudalyvauti?  Niekas nepergyvena tik pasisakėm savo norus  tiek buvo prieš tai konkursų vaikučiams, o gimus leliukui ne vienas netinka, kad sudalyvauti
Erszebeth
2006 10 18, 23:32
Nu blyn, jei jau taip svarbu, tai turguj nupirkit baravyką, pasodinkit vaiką po medžiu ir duokit į ranką. Juk sąlygose neparašyta, ar grybas turi būti paties rastas, ar pirktas, svarbu, kad ne guminis ar plastmasinis. Ir su leliuku galima sugalvot kažką įdomaus, ne tik paguldyti šalia, vietoje to, kad verkšlent, jog labai noriu dalyvauti, o negaliu. Aš tai nežinau, ar noriu, šiemet negrybavau (išskyrus perkeltinę prasmę), nors labai mėgstu grybauti, tik nelabai - darinėti. Beje, ar tinka pernykščiai stiklainiukai su sūdytais grybais?
QUOTE(Samta0204 @ 2006 10 18, 15:25) Niekas nepergyvena tik pasisakėm savo norus  tiek buvo prieš tai konkursų vaikučiams, o gimus leliukui ne vienas netinka, kad sudalyvauti  Nu kaip nepergyvenat, jei tokie liūdni veideliai pas visas.  Tai reiškia, kai konkursas buvo TIK lialiukams, tai visos su vyresniais vaikučiais turėjo liūdėti. Apie dar vaikus neturinčias dalyves aš iš viso tyliu.
ne, konservuoti/džiovinti/kepti jau netinka  pasigrožėkim pačiu procesu ir ką tik rastu/nurinktu laimikiu  Beje, šiame konkurse gali dalyvauti nebūtinai šeima turinti vaikučių, galbūt grybavote su savo mylimaisiais, gal ir keturkojus augintinius į mišką vežėtės ir dar nepamiršot prigriebti fotoaparatų
Na, mes fotoaparato po mišką nesinešėm  tai ir pasigailėjau, nes didesnis efektas buvo tada, kada mergaitė pati grybą samanose surado  čia pamatyt reikėjo
Renacita
2006 10 19, 10:27
O tai butinai is karto miske turi buti daryta nuotrauka? Mes tai nusifotografavom jau po grybavimo nukrite pievuteje.
QUOTE(Renacita @ 2006 10 19, 11:27) O tai butinai is karto miske turi buti daryta nuotrauka? Mes tai nusifotografavom jau po grybavimo nukrite pievuteje. ne, nebūtinai, tik man asmeniškai nuotrauka miške, tai toks jau TIKRAS GRYBAVIMAS deja, mes ir patys tokios neturim
QUOTE(Renacita @ 2006 10 19, 11:27) O tai butinai is karto miske turi buti daryta nuotrauka? Mes tai nusifotografavom jau po grybavimo nukrite pievuteje. nebūtinai miške, nors, aišku, miškas - pats puikiausias fonas tokioms foto Vieni fotografuojame patį grybavimo procesą, kiti - surinktą "derlių" skaičiuodami, arba fiksuojame pikniką ant žolės (juk kaip gardu miške prisigrybavus sustot lašinukų su duona užkrimst ir t.t.), treti - draugišką šeimyninį grybų dorojimą ir t.t.
as irgi laukiau laukiau konkurso, o sudalyvauti nepavyks  Labai jau siaura tema  Geriau siaip apie rudeni butu buve...
kristina-buziene
2006 10 19, 14:00
QUOTE(Onora @ 2006 10 19, 12:40) as irgi laukiau laukiau konkurso, o sudalyvauti nepavyks  Labai jau siaura tema  Geriau siaip apie rudeni butu buve... Istikruju......  ...Ir prie rudenelio tai pat butu buve tike nuotraukutes su grybais,kas noreje jas deti  .....
Renacita
2006 10 19, 14:10
Na mums tai pirmas konkurselis, ir gal net pavyks sudalyvauti  O kurios neturit nuotraukyciu su grybais, labai neliudekit: juk tai ne pirmas ir ne paskutinis konkurselis. Gal net ir gerai, kad temas pradejo siuarinti, nes kai plati tema, tai labai sunku nuspresti, kuri nuotrauka tinkamiausia.
QUOTE(Renacita @ 2006 10 19, 14:10) Na mums tai pirmas konkurselis, ir gal net pavyks sudalyvauti  O kurios neturit nuotraukyciu su grybais, labai neliudekit: juk tai ne pirmas ir ne paskutinis konkurselis. Gal net ir gerai, kad temas pradejo siuarinti, nes kai plati tema, tai labai sunku nuspresti, kuri nuotrauka tinkamiausia. pirmas  , pries tai nesame dalyvave  na, nieko isgyvensim
QUOTE(Samta0204 @ 2006 10 19, 00:17) Ir aš tiek lako laukiau konkurso, o vis skelbia konkursus kur su leliuku nesudalyvausi  pritariu...mes ir negalim dalyvaut... per mazi....ir chia amerikoj niekas negribauja...  lauxim kito konkurso....tikekimes kitame konkurse leliukai gales dalyvaut
QUOTE(dvyne2 @ 2006 10 20, 05:32) ....ir chia amerikoj niekas negribauja... Dar nereiskia, kad grybai neauga Na, nezinau, pas mus Washingtono valstijoje, grybu nors vezimu vezk- vietiniai lietuviai grybauja net labai  Va amerikieciai geriau is parduotuves perka, nesupranta koks kaifas yra grybauti O mes siemet dar negrybavom ir kazin ar nuvaziuosim Ko gero lauksim sekancio konkurso
Labai miela foto: Rudens kvapas:)
Krisliukas
2006 10 20, 09:51
Turim labai gražią mums nuotrauką . Ji fotokonkursui netinka, kadangi tai yra fotomontažas. Bet taip norisi parodyti geriausią mūsų šeimos grybautoją ,,Grybuką. Tad nusprendžiau įkelti ir taip pasirodyti Geriausias šeimos grybautojas
Eglynelis
2006 10 20, 12:00
As tai dziaugiuosi, kad ne visai tradiciniai konkurseliai pradeti skelbti  nors mes nuotraukytes sia tema ir neturim. Cia bus susimastymas teveliams, kad ne tik tarp geliu ar su mamyte vaikiukai buna grazus, o nuotraukytes idomios, bet ir su grybais. Daugiau tokiu idomiu konkurseliu
Samanta
2006 10 20, 12:56
QUOTE(Vilika @ 2006 10 20, 08:16) Labai miela foto: Rudens kvapas:)  Pritariu  Man ji taip pat labai patinka
Matelyk
2006 10 20, 13:49
QUOTE(Vilika @ 2006 10 20, 09:16) Labai miela foto: Rudens kvapas:)  man ji irgi kol kas pati pačiausia
Konkursas Matau diskutuojat, kad per siaura tema  As asmeniskai uz tokias siauras temas
ir aš už siauras temas  , nors ir šiam konkursui neturiu nuotraukos
QUOTE(Vilika @ 2006 10 20, 10:16) Labai miela foto: Rudens kvapas:)  man irgi ta pati graziausia kol kas
mutantė
2006 10 21, 09:38
nesuprantu ką aš darau ne taip, kad nuotraukos buna nepatvirtintos? o paskui kelias dienas nepatvirtinus jos išemamos nesuprantu  ko aš nemoku padaryti
QUOTE(mutantė @ 2006 10 21, 10:38) nesuprantu ką aš darau ne taip, kad nuotraukos buna nepatvirtintos? o paskui kelias dienas nepatvirtinus jos išemamos nesuprantu  ko aš nemoku padaryti  šįkart nuotrauka tikrai tinkama ir ji patvirtinta
Matelyk
2006 10 21, 13:06
man šita dar labai miela
Pigalica
2006 10 21, 15:49
Man sita labai patiko, toks jausmas, kad vaikas nerealiai dziaugiasi grybuku
v*i*j*a
2006 10 21, 16:19
Man šita labiausiai patinka
nataliux
2006 10 22, 14:10
Nors mes esame maziukai, bet siame konkurse galime sudalyvauti, kaip tik turime viena gera foto :lotuliukas
bet Man irgi kazkodel nepasitvirtina, o gal as kazka ne taip darau? nes dalyvauju pirma karta :ax
QUOTE(nataliux @ 2006 10 22, 15:10) Nors mes esame maziukai, bet siame konkurse galime sudalyvauti, kaip tik turime viena gera foto :lotuliukas bet Man irgi kazkodel nepasitvirtina, o gal as kazka ne taip darau? nes dalyvauju pirma karta :ax Kaip tik ir buvo rašyta konkurso aprašyme (Žr. 1 psl. 1 komentarą), kad tokių foto netvirtinsime.
himalaia
2006 10 23, 08:40
Gaila, kad vien grybų negalima siųsti, tokių fantastinių turiu...  Teks laukti kito sezono
QUOTE(Ode @ 2006 10 18, 15:13) Nu jau net ne juokinga, bet graudu... O gal atvirkščiai...  Ar SM fotokonkursai yra jūsų gyvenimo prasmė, kad taip pergyvenat, negalėdami sudalyvauti?  as tai suprantu tas mamas, kurios nori sudalyvauti konkurse, laimeti.. gal tai ir nera gyvenimo prasme, bet kuriai mamai nebutu malonu, jei butent jos nuotrauka laimetu?  kazkam tai yra be galo svarbu... paziurejus vien kiek fotosesiju buna daroma su vaikais... kiek vaiku maziuku i modelis irasoma... dar net nesuprantanciu kas vyksta...
Rudens kvapas
DvigubaMama
2006 10 23, 13:19
O man tai labai patiko, kur su dviem vaikiukais-baravykiukais  Gera akimirka pagauta - noredamas taip nenupozuosi: baravykas nei rankoj, nei ant zemes. O ir eilerastukas puikiai nuotrauka atspindi: Aš nebūsiu baravykas Visų grybų pulkaunykas, Kad visi rankas ištiestų Ir į krepšį mus vėl kviestų. Sese, bėkime greičiau, Ir nelaukim, kol nupjaus:) Papildyta:QUOTE(jėga @ 2006 10 23, 12:50) O kodel gi ne? Juk pievagrybiai irgi grybai. Sauni ideja  Dabar nuotraukas su baravykais turetu pakeisti nuotraukos su pievagrybiais
QUOTE(jėga @ 2006 10 23, 12:50)  tinka tik tuo atveju kas verčiasi šiuo verslu, turiu galvoj augina pievagrybius ir turi savo nuosavą "grybų karalystę"
Kristikas
2006 10 23, 15:16
QUOTE(Aurėja @ 2006 10 18, 16:38) (Nebus tvirtinamos nuotraukos, kuriose nufotografuoti tik grybai ar miško peizažas, nuotraukos, kuriose vaikai žaidžia su žaisliniais/dekoratyviniais grybais, arba maži kūdikėliai, prie kurių bus tik pridėliota grybų...) Ir vis tik galiausiai nesupratau, kodel mano nuotraukos nepatvirtino, o Fotokonkurse dalyvauja nuotraukeles su mazais vaikuciais, sedinciais prie kasiku su grybais kambaryje???
O man labai nesiziuri nuotraukos darytos kambaryje  Juk tokia grazi rudeniska, gamtiska tema  Tas pats buvo su pernykste rudens tema...  Norisi nuotrauku miske, pievoje, kieme...
geras konkursas  gaila kad šiemet negrybavom  ir man patinka nuotraukytės kur fotografuota gamtoje o ne namuose
Papugele
2006 10 23, 21:29
Pačią pirmą dieną į akis krito nuotraukytė "Rudens kvapas"
nataliux
2006 10 24, 09:01
QUOTE(Aurėja @ 2006 10 23, 09:29) Kaip tik ir buvo rašyta konkurso aprašyme (Žr. 1 psl. 1 komentarą), kad tokių foto netvirtinsime. Galvoju, kad tai siek tiek nesazininga Kad ir mazi, bet mes vaikai ir irgi dziaugemes grybu laimikiais
Man patinka siauresnes konkursu temos  !!!!
Kristikas
2006 10 24, 17:22
QUOTE(nataliux @ 2006 10 24, 09:01) Galvoju, kad tai siek tiek nesazininga Kad ir mazi, bet mes vaikai ir irgi dziaugemes grybu laimikiais  Butent, kad nesaziniga. be to, man labai keista, kad kai kurias nuotraukas su vaikiukais prie grybu pintines kambaryje vis tik patvirtino, o maniskes su grybais isdeliotais pieveleje, nepatvirtino
Virdzinija
2006 10 25, 00:50
QUOTE(Onora @ 2006 10 19, 13:40)  Labai jau siaura tema  Geriau siaip apie rudeni butu buve... žinoma, kodėl gi nepavadinus konkurso RUDUO ir nepridėjus dviejų tūkstančių kūdikių nuotraukų - kas paneigs, kad ne rudenį fotografuota? Tam tokie konkretūs ir siauri konkursai vyksta, kad prie nuotraukų būtų padirbėta, pasistengta, nuotraukos būtų rinktinės, o ne bele kokios, kad tik sudalyvauti.
|
|