Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rekomendacijos žaislų tema
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
lengvute
kažkur buvau užvedus panašią temą, bet ji dingo unsure.gif
Taigi, ką rekomenduotumėt, kuo jūsų vaikai buvo itin patenkinti, kokiom kanceliarinėm prekėm ar žaislais wink.gif ?
Mes tai likom labai patenkintos tokiu žaidimu, kur yra formelės minkštam modeliniam moliui, molis, dažai ir magnetukai, vaikai padarė figūrėles, jas nudažė ir prie šaldytuvo prilipdė thumbup.gif , galima ir pakabukus pakabinamus taip daryt, be magneto.
Dar labai patiko vitražiukai maži plastmasiniai, užpildomi klijais (blizgančiais), kadangi pas mus labai "tirštos" užuolaidos, tai mes juos sukabinom ant liustros, atrodo- thumbup.gif
Dar lazdynų knygyne radau super fainą daiktą, tokius pieštukus, po 3lt., atrodo, storus, margus, kaip pakreipsi, taip spalvinasi thumbup.gif
Eivina
o maniskiai tai dabar labai zaidzia daktarus ten toks zmogus ir visokios detales turi nulipdyti po to pakepti ir ideti tai jie ten tiek visko prisigalvoja thumbup.gif
po to daugiau parasysiu ju paklausiu biggrin.gif
lengvute
vakar vaikai gavo dovanų iš Vokietijos-mergaitiška lego.Nebuvau tokio mačiusi, nu bet jau patiko vaikams wub.gif , nuo pat ryto, prieš mokyklą kambariukus lėlėms stato smile.gif
Laisvė
Maniškei neseniai teta iš Amerikos atsiuntė magnetinę Pelenę su suknelėmis, bateliais, pirštinaitėmis, rankinukais, šluotomis, šepečiais ir t.t. Ant šaldytuvo viskas sulipdyta ir primena mano basakojėje vaikystėje mėgtą žaidimą su popierinėmis lėlytėmis, kurias rengdavome įvairiais drabužėliais, kartais ir pačių pieštais. Tik čia ir Pelenė, ir visi priedai yra magnetiniai ir lipdomi vienas ant kito. Žodžiu, stovi panelė prie šaldytuvo, seka pasaką apie Pelenę ir ją rengia nuo peleniškų iki princesiškų rūbų.
lengvute
mačiau pirkti dažus tekstilei, ant rinkinuko buvo nupieštos maikės su visokiais išmarginimais ir t.t., kažin, ar nupieštos nenusiplauna g.gif , gal kas turit, ar verta, mačiau prekybos centre.
Keberiokšt
Siandien Maximoj maciau uz 17 litu tokia masina su priekaba, kuri skirta susikisti piestukams ir kreidelems. Ji prismaigstyta ju, bet manau, kai pasibaigs sie, galima savu, bile kokiu, prideti. Ideja gera, o tai tie piestukai ir kreideles voliojasi kur papuola - po lova, ant lovos ir lovoje rolleyes.gif O ir masina siaip daiktas neblogas wink.gif
Eivina
QUOTE (lengvute @ 2004 10 20, 17:29)
mačiau pirkti dažus tekstilei, ant rinkinuko buvo nupieštos maikės su visokiais išmarginimais ir t.t., kažin, ar nupieštos nenusiplauna g.gif , gal kas turit, ar verta, mačiau prekybos centre.

savo vaikuciams pirkau siaip daiktai neblogas thumbup.gif ,kadangi pirkau pigesnius tai mums nusiplove pokazkiektai laiko sad.gif .bet siaip pirkau ne del to kad kazka pati daryti,o vaikams pasidziaugt(ir truputi pati dziugavau laugh.gif ).ir mes priekome uz puse kainos 15(kainavo o liko tik 7) smile.gif clap.gif
Brooke
QUOTE (lengvute @ 2004 10 20, 18:29)
mačiau pirkti dažus tekstilei, ant rinkinuko buvo nupieštos maikės su visokiais išmarginimais ir t.t., kažin, ar nupieštos nenusiplauna  g.gif , gal kas turit, ar verta, mačiau prekybos centre.

Mes prieš kelis metus su draugėm taip marginom marškinėlius, tai dar nenusiplovė. Uždžiuvo, tokiais kietais sluoksniais, tai skalbiu tik rankom, nes mašinoj nuimtų greit, turbūt..
Sesilija
Gal kas matėt, kur galima nusipirkti rinkinį "Servetėlių technika". Mačiau parvežtą iš Vokietijos. Nežinau, kaip paaiškinti - ten pridėta įvairių raštų, paveikslėlių popierinių servetėlių, specialūs klijai, dažai. Juos naudojant galima išdekoruoti molinius vazonėlius, lėkšteles, puodelius ir pan. Labai norėčiau savo didžkei tokio. O ir man pačiai su ja būtų įdomu "pasiterlioti" biggrin.gif .
lengvute
nemačiau tokių , bet, atrodo, geras daiktas g.gif .
Aš tai norėčiau dažų žvakėms arba indams dekoruoti, kur gauti?
Galiu rekomenduoti fainą dalykėlį mergaitėms, yra Šiaurės miestely, įėjus į Norfos parduotuvės patalpas priešais Madą vaikams niekučių parduotuvėlė, ten yra labai fainų dalykėlių ir ypač man patiko toks aparatukas burbuliukams iš siūlų pasidaryti (galima iš jų daryti žaislus, pritvirtinti prie kojinių, šalikų, kepurių, pirštinių ir t.t.).
Buvau šiandien parduotuvėj Limpopo, labai mažos kainos thumbup.gif , ten ir labai pigūs antspaudukai vaikams (kur reikia flomasteriu spalvint).
Fainu burbulu putimo formu yra Akropoly, kur dovanos thumbup.gif , dar esam seniau pirke faina daikta-dziovintuva augalams, gelems, bet dabar nematau.
Eivina
QUOTE (Sesilija @ 2004 10 24, 22:10)
Gal kas matėt, kur galima nusipirkti rinkinį "Servetėlių technika". Mačiau parvežtą iš Vokietijos. Nežinau, kaip paaiškinti - ten pridėta įvairių raštų, paveikslėlių popierinių servetėlių, specialūs klijai, dažai. Juos naudojant galima išdekoruoti molinius vazonėlius, lėkšteles, puodelius ir pan. Labai norėčiau savo didžkei tokio. O ir man pačiai su ja būtų įdomu "pasiterlioti"  biggrin.gif .

sveikutes,
as ten nezinau kaip vadinas,bet vaikams buvau is anglijos nupirkus tik pas mus ten suservetelem nieko bendro nebuvo,ten dekoruoti visokius daiktus,kempinelis klijai visokie kitokie niekucia
o tu nebandei pasiziureti ,buna tokiose geltonose dezese visokiu(nu uzmirsau pavadinima doh.gif )tokiu panasiu gal ten ir butu
nes ten tikrai fainu zaidimu yra wub.gif
lengvute
Dar Statybų alėjoj yra faino blizgančio plaukiojančio plastilino wink.gif , o šiaip maniškės mėgsta su tuo Modelinu (moliu) daryt figūrėles, jas nuspalvinam guašu, papuošiam spec. klijais ir dovanojam kam reikia wink.gif
Keberiokšt
Aha, kietejantis modelinas- geras dalykas, bet brangus malonumas. Mes ta proga nuvaziavom i Dvarcioniu keramika ir sauso molio nupirkom. Maisas- 10 litu blink.gif Mazesniais kiekiais neparduoda.. Tai lipdom jau antri metai tuo moliu ir dar uosviui statybom pusmaisi atseikejom.. Efektas- tas pats rolleyes.gif
lengvute
Akropolio Rududu parduotuvėj nupirkau dukroms rinkinį žvakėms pasidaryti, o centre Europa, Čipoline -flomasterius (19lt.), piešti ant drabužių, kedų, kepurių, Maximoj bazėj- dažus piešti ant keramikos , bus joms Naujiesiems.
*egle*
QUOTE (lengvute @ 2004 11 01, 17:24)
Akropolio Rududu parduotuvėj nupirkau dukroms rinkinį žvakėms pasidaryti, o centre Europa, Čipoline -flomasterius (19lt.), piešti ant drabužių, kedų, kepurių, Maximoj bazėj- dažus piešti ant keramikos , bus joms Naujiesiems.

o nuo keliu metu tie flomasteriai?
lengvute
ruošiuosi dukroms nupirkti Barbių namelį, ar verta, kokį geriau pirkti, ar 2 mažus, ar vieną didelį?
Ar jūsų dukros turi tokį, ar ilgai žaidžia, neatsibosta?Kur pagal kainą labiausiai apsimokėtų pirkt (kol kas mačiau 19-115lt.)
zivile
maniskes turi keliu rusiu namelius rolleyes.gif aisku,nepasakyciau,kad istisai prie ju sedi,bet daznai ir jau keleta metu,bet pas mus turi buti daug baldu ir visokiu aksesuaru namui,nes pagrindinis zaidimas ir buna apstatyti t.y. sutvarkyti namus laugh.gif
lengvute
na, va, jau turim barbiu nameli, nepigu, 115 lt kainavo doh.gif , vaikai zaidzia labai mielai, bet nusivyliau, ten remai plastmasiniai (galvojau, kad visas bus plastmasinis), o i juos reikia ikist kartona, kuris silpnai laikos, nezinau, ar klijais sutvirtint, ar kokia plevele, toks trapus g.gif ir dar brokuotu detaliu buvo unsure.gif mad.gif
Springlet
O as nepripazistu Barbiu namo rolleyes.gif ir dukrai gimtadienio proga konstruktoriu naujoviska nupirkau biggrin.gif idomu ar jai patiks.
o siaip mums patinka lipdyti su plastelinu, modelinu, Crayolos spalvotas plastelinas patiko, dazai ant keramikos, dazai ant drabuziu, va molio nupirkti liuks ideja smile.gif
mazei gimtadieniui lele Snieguole nupirkom, idomu ar dziaugsis, ten ir stirnytes ir pauksciukai rolleyes.gif
Kaledoms dar nieko neisrinkau.
Keberiokšt
Koki konstruktoriu pirkai, Springlet?
Springlet
Stai toki
http://www.thunkdesign.com/v3/clients/zoob...te/anatomy.html
ir kol kas patinka, zaidzia smile.gif ir mazoji bando, bet ji paprastesnius junginukus jungia, o didzioji pradejo nuo zmogaus, karunos, apyrankiu, voru... pagal schemas sudeda thumbup.gif
bet jis siek tiek vyresniems skirtas nei taviskis
Keberiokšt
Aisku, Springlet, pagaliau apsilankem zaislu parduotuvej Naugarduko gatvej ir ten isigijom toki konstruktoriu is magnetuku - rutuliukai ir pagaliukai, kurie jungiasi vieni su kitais ir sudaro ivairias formas. Maniskiui irgi labai patinka, zaidzia kasdien kokias dvi savaites. O tai jau didelis rodiklis biggrin.gif
Griaustinė
Maniskei jau 6 metai, bet dar zaidzia su tuo barbiu namu. kai padovanojom - galvojau isprotesiu kol sudesiu
bet sudejau
2 kartus buvo isardytas ir dabar paskutini karta konstruojant ji viska pasodinau ant moment kliju
Geras - nekliba, gerai laikosi, galima kilnoti - tik va, isardyt daugiau nebeteks
lengvute
maniškės labiausiai su barbėm mėgsta žaist, ypač jas rengt, dar jos nori barbių maškės, bet aš nemačiau pirkt (turi barbių kaip šieno doh.gif , patinka sintezatorium grot dainuot, ant molberto rašyt, piešt, labai fainas dar tokiam amžiui rinkinys papuošaliukam vert, turim.
Vat, gal patarsit dėl tos mašinos ir gal žinot, kur gaut pataliukų lėlytėms smile.gif į vežimukus žaislinius dėt.
Laisvė
Pastarųjų dienų "atradimas" - vitražiniai dažai. Mergučės kambario langas jau primena akvariumą - visas aplipdytas įvairiaspalvėmis žuvytėmis. Dabar ieško, kur dar tas sudžiūvusias plėveles galima lipdyti. Nustatė, jog ir ant plytelių prikimba.
Denisa
Mano vyresnysis tai užsimetė su kareivėliais žaisti.Jam tiesiog manija pasidarė.matyt padėjo tai kad tėtis labai mėgsta filmus apie karą.
O pavyzdžiui darželyje j silpnybė yra LEGO.Vaikas stato ir stato.
Gal koks architektas bus tongue.gif
Brooke
QUOTE(lengvute @ 2005 01 20, 12:09)
maniškės labiausiai su barbėm mėgsta žaist, ypač jas rengt, dar jos nori barbių maškės, bet aš nemačiau pirkt (turi barbių kaip šieno  doh.gif
Vat, gal patarsit dėl tos mašinos ir gal žinot, kur gaut pataliukų lėlytėms  smile.gif į vežimukus žaislinius dėt.
*

Mano mama pusseserės dukrai, prieš pora metų, padėvkėje (padėvėtų rūbų parduotuvėje) surado. O šiaip pirkt būna kartais žaislų parduotuvėse, bet sunku rast normalią. O už belekaip pagamintą gaila tų sumų, kurias jos kainuoja, gi..
O pataliukų tai teks pačiai siųt, nes vargiai rasi pirkt, arba kainos bus kosminės, kaip ir barbių rūbų - po 5-15 litų už komplektą.. Bent man tai čia kaip apiplėšimas vidurdieny..
Sonrisita
Reik patarimo, mamytes smile.gif
Mano mama savo krikstasuniui 5 metuku jubiliejui nelabai zino ka pirkt. Vaikas turi masinyciu kaip sieno, tai mama galvoja koki vaira prie kompo nupirkt ar vairalizde (cia motociklui vairuot komp zaidimamw). Kaip manot, ar penkiametis dar ne per mazas?
O gal ka kita galetumet pasiulyt?
1111
QUOTE(Sanise @ 2005 03 20, 21:31)
Reik patarimo, mamytes  smile.gif
Mano mama savo krikstasuniui 5 metuku jubiliejui nelabai zino ka pirkt. Vaikas turi masinyciu kaip sieno, tai mama galvoja koki vaira prie kompo nupirkt ar vairalizde (cia motociklui vairuot komp zaidimamw). Kaip manot, ar penkiametis dar ne per mazas?
O gal ka kita galetumet pasiulyt?
*

Jei vaikinas megsta kompiuterinius zaidimus, tai godel gi ne mirksiukas.gif
Galima koki idomesni lego, ar siaip koki konstruktoriu siuolaikiskesni thumbup.gif O gal neturi masinos su distanciniu valdymu..prigalvoti galima daug, bet geriausia galvojasi jau nukeliavus i zaislu parduotuve. Maniskis (aisku dviem metais mazesnis biggrin.gif ) per gimtadieni gavo zaislini vyriska irankiu rinkini su darbo stalu i kuri susideda grastai atsuktuvai reples ir t.t. tai tiek dukterecia tiek mano broliukas (13m) niekaip neatsizaidzia i svecius ateje biggrin.gif
Brooke
Sanise --> Mūsų šeimos draugės sūnus panašaus amžiaus, ir labai jis mėgsta tokius dalykėlius, kaip pastebėjau, taigi, manyčiau, pasirinkimas neblogas wink.gif Tik kad, vat, žinokit, sunku bus pritaikyt tą agregatą priekompiuterio, ar net tam tikro žaidimo, taip kad tokią dovaną rekomenduočiau pirkti pasitarus su vaiko tėveliais. Antraip gali nutikti taip, kad teks dovaną stalčiuje laikyti žmonėms, ir jokios naudos..
CLEAR
QUOTE(Denisa @ 2005 03 20, 17:24)
Mano vyresnysis tai užsimetė su kareivėliais žaisti.Jam tiesiog manija pasidarė.matyt padėjo tai kad tėtis labai mėgsta filmus apie karą.
O pavyzdžiui darželyje j silpnybė yra LEGO.Vaikas stato ir stato.
Gal koks architektas bus tongue.gif
*

Maniskis irgi panasaus amziaus ir taip pat atsirado visokiu kareiveliu, kauboju, indenu manija biggrin.gif visai faina,gan ilgai uzsizaidzia. Dar nupirkom sudedamu piliu, tvirtoviu tai visai thumbup.gif
Aurute
QUOTE(Laisvė @ 2004 10 06, 16:23)
Maniškei neseniai teta iš Amerikos atsiuntė magnetinę Pelenę su suknelėmis, bateliais, pirštinaitėmis, rankinukais, šluotomis, šepečiais ir t.t. Ant šaldytuvo viskas sulipdyta ir primena mano basakojėje vaikystėje mėgtą žaidimą su popierinėmis lėlytėmis, kurias rengdavome įvairiais drabužėliais, kartais ir pačių pieštais. Tik čia ir Pelenė, ir visi priedai yra magnetiniai ir lipdomi vienas ant kito. Žodžiu, stovi panelė prie šaldytuvo, seka pasaką apie Pelenę ir ją rengia nuo peleniškų iki princesiškų rūbų.
*

Labai gera mintis thumbup.gif . Galima ir patiems pasidaryti tokių žaislų 4u.gif . Vaikai dalyvaus žaislų gamybos procese ir lėlytės bus mielesnės ax.gif . Kad priliptų prie šaldytuvo yra pirkti plokščio magneto.
Nuostabu thumbup.gif thumbup.gif . Pradėsim gamybos procesą wub.gif .
MELDA
Ar pirmokai su Lego žaidžia?
Limcamca
Na, ką, apie savo šešiametį: pastebėjau žaislų reikia kuo mažiau. Arba, galima sakyti kitokių. Jeigu ir reikia žaislų, tai lego nr 1.
Įdomiau jau visokie: moksliniai tyrimai: tai kristalus auginti, tai mikroskopas, tai teleskopas. Filmavimo kamera kambaryje.
Nr 2 sakyčiau, fotoaparatas. Fisher price. Vaikšto ir fotografuoja. Paskui foto perkeliam į kompiuteri, labai džiaugiasi thumbup.gif
Vandeniniai dažai dar labai patinka thumbup.gif Ir, labai populiari, šiaip sava gamyba, juos mokykloje moko: iš visokių tualetinio popieriaus, sausų pusryčių dėžučių, limonado plastmasinių butelių gamina tai garažus, tai kameras, tai lėktuvus ir t.t. ir pan. rolleyes.gif
Akimirkos
Mano 5-metis pamises del gyvunu, zveriu, dinozauru, turim ferma, is tvoreles sutveria zoosoda ir zaidzia istisai smile.gif
Dar labai patinka tokie tveriami ZOObai ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.