laba vakara
norejau paklaust, gal kuri žinot, kokią tešlą daryt pyragėliams su džiovintais grybais ir svogūnais. pas mus juos gamindavo tradiciškai per kūčias. lyg ir mielinė tešla, kepama fritiūrinėj..
pyragėliai labai skanūs, tik kad kepami aliejuj, tai rieboki.. noriu šventėm pasidaryt tokių skanumynų, gal kuri turit pasiūlymų tešlos??
idomu kaip gautųsi, jei juos orkaitėj kepčiau. arba vandeny virčiau (paprasta virtinių tešla). bet trb skonis kitoks absoliučiai būtų, visai netinkamas..
kokius pyragėlius jūs kepat?
beje, mes dar darydavom tokius pat su aguonų mase, arba su kokia aviečių uogiene. absoliutus apsivalgymas. tik juos ir valgau per kūčias nežvėriškais kiekiais kokias pora dienų, kol nieko nebelieka