Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokius stalo žaidimus mėgsta jūsų vaikučiai?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2
Laisvė
Pastaruoju metu maniškė susidomėjo įvairiais stalo žaidimais. Ypač patiko "Memory", kur reikia atversti dvi tokias pačias korteles. O ką , be dėlionių ir domino, mėgsta jūsų vaikučiai? Kokie žaidimai jiems ypač patinka, o kokiais teko nusivilti?
Pastaba
"Memory" karaliavo pas mus pries du metus. Dabar megsta nardus, domino, gyvates ir kopecios. Turim tokia deze "100 zaidimu", tai ten yra neblogu stalo zaidimu.
lengvute
maniškių dabar mėgstamiausias-Monopolis, tik jį ilgai žaist reikia ir su suaugusiais, nes gan sudėtinga, vyras su jom žaidžia thumbup.gif rolleyes.gif
Laisvė
O "Monopolis" - sudėtingas žaidimas? Penkiametė jį "įkirstų"?
meya
Mano sesute turejo labai idomu zaidima. Tiksliai pavadinimo nezinau, kai busiu pas tevus paziuresiu. Bet kazkas panasaus i "labirintas" (Maze) is Ravensburger. Zaidimo lenta- apvalus labirintas, su besisukanciais keliais ratais. Meti kauliuka, suki rata, eini tuo koridorium, kuris pries tave atsisuka. Sutinki trolius, yra ideta akmenukai, popierius, zirkles, tai trauki ten kazkaip, ziuri, kuris stipresnis... na, nemoku paaiskin, o ir nelabai prisimenu, bet tikrai thumbup.gif zaidimas tokio amziaus vaikams.
Laisve, "Monopolyje" juk viskas perkama- parduodama, ten gerai skaiciuot jau turi vaikas, man rodos, vyresniems labiau.
kris
Yra ir monopolio vaikiska versija. Vaikams nuo 5 metu. Tad sekmes zaidziant smile.gif
zarija
Na maniskis stalo kol kas tik zaidzia visokias deliones, o Monopolis manau jam dar anksti, juk 4 nera dar smile.gif
Seip labai padukes, jam geriau zaisti judrius zaidimus, nors katrais priverciu t.y stenguos sudominti ir pasodinti prie stalo ramiam zaidimui, bet tam turiu but ir as salia
Kalinka
mums 5, tai jau metai kaip sakemis losiam, siuo metu jau pasiekes mano lygi rolleyes.gif o jis labai jau megejiskas bet jei taip ir toliau progresuos tai gausiu malku. Paskui patinka stalo zaidimas "pakeliaukim po lietuva" tai metam kauliuka ir"aplankom" visus gimines, nors i klausimus tai retai kada atsakinejam nes tingim skaityti...Vakar uzsispyre ir issireikalavo kortas o vakare uzterorizavo teti ir kiaule zaide...as kortom deja tik kara zaidus kadaise esu...Ir apskritai jam patinka kai mes su teciu kartu zaidziam tai bet koks zaidimas ji uzdega.
AlinaAc
Aną savaitgalį įsigijom mozaiką. Pirkom itališką, nes kiniškos pati nelabai norėjau, nors ši tikrai pigesnė. cool.gif Dabar kartu dėliojam paveiksliukus. Mažyčiams piršteliams tai tikrai gera mankšta! thumbup.gif
Ingaaa
Maniske tai labai megsta deliones, tik kad brolis ne visada leidzia destyt , iskart prisistato ir viska metyt pradeda sad.gif
Niekaip nesugalvoju kaip uzimt abu vaikus kai triju metu skirtumas, vargsiuke vyresnele turi visad prie mazojo taikytis sad.gif
Veda
Didziajam 5 metu gimtadienio proga padovanojom didele Lego kaladeliu deze, nes labai norejau, kas jis pats savarankiskai zaistu. Pradzioje i ja mazai kreipe demesio, taciau dabar Lego tapo pagrindiniu zaislu clap.gif Pats delioja, o musu tik praso paziureti, kokius stebuklus jis pastate laugh.gif Pries Lego is savarankisku zaidimu megstamiausios buvo deliones ir spalvinimo knygeles. Labai mego ir domino bei stalo zaidimus su kauliuku, taciau jiems butinai reikedavo bent vieno kompaniono laugh.gif
Laisvė
Kalinka priminė šaškes. Dėkoju Jai už tai. Savaitgalį maniškė kartu su tetuku iš senelių parsigabeno šaškes su visa aptrinta medine dėže, kurios viduje surašyti ne tik tėvelio ir jo sesers, bet ir pusbrolių bei pusseserių vardai. Matyt, praeityje buvo svarbu laimėjus kokią partiją įsiamžint. Taigi dabar antras vakaras tėtis su dukra "pliekia" šaškėmis. Džiaugiuosi gavusi laisvę ir vengiu prisipažinti taip pat mokanti.
#Mia#
As galiu pasigirti - mano mazoji sachmatais jau moka zaisti, tik neistveria visos partijos - atsibosta. O dabar jau pradejo monopoli, nu suskaiciuoti uz ja reikia, bet visus aplosia, labai jau jai sekasi. Bet jai butinai reikia zaisti, juk ji jau didele, o ne koks mazas kudikelis, kuris nemoka zaisti biggrin.gif .
langana
QUOTE (mingaude @ 2004 11 01, 23:20)
As galiu pasigirti - mano mazoji sachmatais jau moka zaisti, tik neistveria visos partijos - atsibosta. O dabar jau pradejo monopoli, nu suskaiciuoti uz ja reikia, bet visus aplosia, labai jau jai sekasi. Bet jai butinai reikia zaisti, juk ji jau didele, o ne koks mazas kudikelis, kuris nemoka zaisti biggrin.gif .

thumbup.gif Šaunuolė mergaitė. Maniškis tai dar šachmatus tik susistatyti temoka. Bet gal čia dėl to, kad nėra kam su juo žaisti. Aš nemoku net pagrindinių ėjimų, o tėtis "neturi laiko" sad.gif Beje, gal ne visai į temą. Kaip jūsų vaikai ištveria pralaimėjimą? Aš jau net bijau, kai maniškis pralaimi, nes dažnai tai sukelia tiesiog įsiučio priepuolį mad.gif Visi aiškinimai, kad tai tik žaidimas, kur gali ir laimėti, ir pralaimėti nieko nepadeda unsure.gif
Laisvė
Jo, susitaikyti su pralaimėjimu ir maniškei sunku. Galbūt čia ir yra vienturčių problema, kad jie namuose nori (ar turi) būti patys pačiausi. Kai maniškė pralaimi (ji žino, kad už isteriją daugiau galime nebežaist), ji pareiškia : "Mes abi buvome pirmos!"
Soul
O mes žaidžiam "Karą" kortomis...užknisa mane negyvai- pasaka be galo...O jei dar zuikis pralošinėja, tai išvis katastrofa mad.gif
Ryžulia
Va va, paskaiciau cia apie jusu vaikucius, tai papasakosiu, kaip vakar mano penkiametis su teciu sachmatais zaide rolleyes.gif Zyze jau savaite, kad kas su juo zaistu, tai vakar pagaliau tetukas neislaike. Galvojau, kad nuo pirmu ejimu pasakys-gana, bet ziuriu, kantriai mokesi ir suzaide. Tik, aisku, tetukas nugalejo smile.gif Tai biski buvo veidelis ne koks sad.gif Nelabai dar moka pralaimet. O siaip tai musu vaikinas labiausiai megst zaisti kauliukais. Mes su draugais daznai losiam, tai ir jis butinai isipraso i draugija. Ziuriu ir azartas yra ir skaiciuot po biski bando.
jurgixe
labai idomus zaidimas yra UNO kortos ir gerai kad ji gali zaisti visa seima ir daugiau zmoniu
BARDAU
QUOTE(jurgixe @ 2007 02 22, 16:14)
labai idomus zaidimas yra UNO kortos ir gerai kad ji gali zaisti visa seima ir daugiau zmoniu
*

Sveika,
norejau paklausti, kur galima rasti tu uno kortu pirkti? aciu biggrin.gif
jurgixe
QUOTE(gosiukas @ 2007 02 22, 17:05)
Sveika,
norejau paklausti, kur galima rasti tu uno kortu pirkti? aciu biggrin.gif
*

mes patys ju neturim,tik megstam zaisti,tai net nezinau tiksliai kur ju yra.gal butu zaislu planetoj g.gif
isola
maniškis žaidžia monopolį, 1000 žaidimų (na ten visko yra ), laivus (atsirado dėžutėje) ai dar labai mėgsta Alias thumbup.gif
Paja
Mano panos pripažįsta "Memory", vyresnioji šaškes, o abi įvairiausius domino. smile.gif Ir dar vyresnėlė su tėveliu kortom žaidžia. smile.gif
JuliaVa
domino ir laivu musis smile.gif
Tuana
maniskis zaidzia su ivairiom dezutem nuo arbatos,nuo kremo(zinoma isvalytom).Jokie pliusinai zaisliukai nepatinka,ar masinytes.bet kartais pazaidzia ir su tokiais ,kurie garsus leidzia.
Mavija
keliu tema i virsu 4u.gif
norim nusipirkti kokius nors stalo zaidimus, kad galetu zaisti visa seima...gal galite patarti kokius idomius?
einareja
4u.gif Norėčiau sužinoti ar kas turite žaidimą"monopoly express"? Nusipirkt nusipirkome , bet be LT instrukcijos ir nežaidusi pačiu monopoliu tai ir taisyklių neįsivaizduoju blush2.gif Gal kas žaidžiate šį žaidimą ir kokia nuomonė apie jį ? Ačiū
vilmoksas
Monopoli mėgsta žaisti didysis, o mažasis memory.
Limcamca
Kokį stalo žaidimą pasiūlytumėte žaisti su keturmečiu?
saulala
QUOTE(Limcamca @ 2008 09 14, 14:01)
*

domino, vaikiškas UNO, atminties kortelės.
Taip pat bet kokie žaidimai, kur riti kauliuką ir keliauji iki kažkokio tikslo.
Limcamca
QUOTE(saulala @ 2008 09 14, 15:53)
domino, vaikiškas UNO, atminties kortelės.
Taip pat bet kokie žaidimai, kur riti kauliuką ir keliauji iki kažkokio tikslo.
*

UNO kortos sudomino bigsmile.gif Suprantu, kad tai labai įdomus žaidimas. Gal reikės pabandyti nupirkti 4u.gif

Ačiū ax.gif
Aprile
Sveikutės mes dar mažiukai, bet mokomės susikaupti ir turim keletą rolleyes.gif stalo žaidimų, labai juos mėgsta įkelsiu foto, bet mes turim du kitokius Asiliuką, kuris pasispardo ir kupranugarių nu net aš pati kartais kruptelnu, kai jie pabyra, kaip susikaupęs sunutis deda, kad tik nenukristų tie žaisliukai lotuliukas.gif
user posted image Tomy firmos šie žaislai ax.gif
Dar labai noriu užklausti jūs čia minit "Memory" kažkokį žaidimą nežinau ar apie tą šnekat, kuris mane domina g.gif Tai gal galėtumėt plačiau blush2.gif žaislų planetoj gundžiausi nupirkti yra 2-3m tokios kortelės su Makvynu ir kitais herojais g.gif
gievka
Monopoly thumbup.gif 4u.gif
Pelė snaudalė
Radau internete įdomų dalykėlį mergaitėms: iškarpyti ir suklijuoti popierinį namelį (yra skirtingų kambarių). Puslapyje yra spalvotos iškarpos ir schemos .pdf formatu, kurias atsispausdinus ir padirbėjus gausis namelis smile.gif (gali prireikti jūsų pagalbos). Manau turėtų būti tikrai smagus užsiėmimas tongue.gif
torisa
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2008 10 02, 12:11)
Radau internete įdomų dalykėlį mergaitėms: iškarpyti ir suklijuoti popierinį namelį (yra skirtingų kambarių). Puslapyje yra spalvotos iškarpos ir schemos .pdf formatu, kurias atsispausdinus ir padirbėjus gausis namelis smile.gif  (gali prireikti jūsų pagalbos). Manau turėtų būti tikrai smagus užsiėmimas  tongue.gif
*

Gal galima nuorodą?
N-e-r-i-n-g-a
Mes 5-mečiui nupirkom Karibų piratų stalo žaidimą "PIRATES III". Susidomi ir žaidžia net suaugę. thumbup.gif Dar turi "CARS" 4 in 1 :kaladėlės, domino, dėlionė ir atminties žaidimas. Ypač jam patinka atminties žaidimas, nes realiai beveik visada laimi jis. smile.gif
VeroniQ
Mano beveik 4 metų vaikis zaidzia su mumis
Zooloretto
http://www.boardgamegeek.com/boardgame/21856
Carcassone (be papildymu bet su upe)
http://www.boardgamegeek.com/boardgame/822
Pandemic (sakau kur jam det figurele ten deda smile.gif
http://www.boardgamegeek.com/boardgame/30549

Is vaikisku turim Barenbande
http://www.boardgamegeek.com/boardgame/21856
Splash Attack
http://www.boardgamegeek.com/boardgame/20217

Aisku ten domino, loto visokie, bet anie visi zaidziamiausi.
Dar svarstau ateity Uno kortas nupirkt.
dominyka3
Mano irgi labai mėgsta ivairius stalo žaidimus, šachmatus, domino.tai gimtadienio proga nupirkau žaidimą " tom and jerry ", bet negalim žaisti nes taisyklės idėtos kažkodėl lenkiškos g.gif , o lenkiškai tai schmoll.gif . Gal kasnors irgi turi tokį žaidimą( yra didelė lentelė, kauliukas , katinas, 4 peliukai ir kažkokie skrituliukai su skaičiukais o kitoje puseje maistas ) 4u.gif
austra
QUOTE(Limcamca @ 2008 09 14, 15:01)
*

Yra tokie lietuviški žaidimai - "Cirkas" ir "Raudonkepuraitė" - mano dukrytei tai labai patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
N-e-r-i-n-g-a
Pradėjo žaisti šaškėmis, šachmatais( na dar sunku jam surengti kokią rimtą "ataką"), Monopolį. Bet labai jautriai reaguoja pralaimėdamas.O tai pasitaiko dažnai (žaidžiant šaškėmis, šachm.). Atrodo ir aiškinam , kad tai tik žaidimas, kitą kart gali laimėti, pagiriam , kaip tu protingai žaidime tokį ar anokį "ėjimą" padarei. Bet jis kartais net iki ašarų doh.gif g.gif
fiesta2
As ne per seniausiai nupirkau cirka, tai dabar tik zaisk su juo, na bet jei mato kad nelaimes, tai sako as daugiau nezaisiu, ir niekaip neisaiskinu, kad kartai laimi, ir kartai gali ir pralaimet, negaliu juk leisti jam visada laimet smile.gif
Aprile
Mūsų mėgiamiausi 4u.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
*sanel*
QUOTE(dominyka3 @ 2009 02 18, 13:50)
tai gimtadienio proga nupirkau žaidimą " tom and jerry ", bet negalim žaisti nes taisyklės idėtos kažkodėl lenkiškos g.gif , o lenkiškai tai  schmoll.gif . Gal kasnors irgi turi tokį žaidimą( yra didelė lentelė, kauliukas , katinas, 4 peliukai ir kažkokie skrituliukai su skaičiukais o kitoje puseje maistas ) 4u.gif
*

QUOTE(austra @ 2009 02 19, 18:36)
Yra tokie lietuviški žaidimai - "Cirkas" ir "Raudonkepuraitė" - mano dukrytei tai labai patinka thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

na kur jūs randat tų žaidimų doh.gif aš užsimušdama ieškau, nu lietuviškų jokių unsure.gif

kokieatsiliepimai apie šį? g.gif žaidimas verta pinigus mokėt? g.gif
sena niekšė
QUOTE(Limcamca @ 2008 09 14, 15:01)
*

Jenga bokštą thumbup.gif ne tik su keturmečiu, bet ir su suaugusiais labai faina žaist
_Ice_Tee_
Splash Attack

Mano krikstosunus turi sita zaidima, kazkqada mes jam parvezem is uzsienio nes Lietuvoj nebuvo dar, dabar maciau uz 45 litus yra Cipoline (akcija kazkokia). Tai zinokite berniukams sitas zaidimas labai patinka, mergaites ji nelabai zaidzia bet berniukai tai tikrai megsta ir kas svarbiausia dar jam jis nenusibodo smile.gif
Sange
QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2009 06 22, 16:46)
Splash Attack

Mano krikstosunus turi sita zaidima, kazkqada mes jam parvezem is uzsienio nes Lietuvoj nebuvo dar, dabar maciau uz 45 litus yra Cipoline (akcija kazkokia). Tai zinokite berniukams sitas zaidimas labai patinka, mergaites ji nelabai zaidzia bet berniukai tai tikrai megsta ir kas svarbiausia dar jam jis nenusibodo  smile.gif
*

O va radau kur pirkote, reikes nueiti pasiziureti smile.gif anoje temoje, kaip tik taves klausiau kur isigyti galima sita zaidima ir va jau kitoje radau smile.gif hmmm su akcija 45 litai tai nera labai daug smile.gif
milonyte
QUOTE(fiesta2 @ 2009 03 03, 16:39)
As ne per seniausiai nupirkau cirka, tai dabar tik zaisk su juo, na bet jei mato kad nelaimes, tai sako as daugiau nezaisiu, ir niekaip neisaiskinu, kad kartai laimi, ir kartai gali ir pralaimet, negaliu juk leisti jam visada laimet smile.gif
*

va va, mums ta pati beda, zaidziam raudonkepuraite ar Joniuka ir gretute, tai nori buti tuo, kas tuo metu laimi, o jei ne, tai sako visai nezaisiu, tai taip ir baigiasi zaidimi, bet nusileisti jam ir visa laika laimeti tikrai nesiruosiame ax.gif
*~sniege~*
Gal kas gali priminti, kaip žaisti kortomis KIAULĘ? Pamenu žaisdavom vaikystėje, noriu parodyti dukrai - niekaip neprisimenu...
Akimirkos
Mano vaikui geriausia kamuoliai biggrin.gif
crafts
Konstruktoriai
Aprile
QUOTE(milonyte @ 2009 07 11, 13:22)
va va, mums ta pati beda, zaidziam raudonkepuraite ar Joniuka ir gretute, tai nori buti tuo, kas tuo metu laimi, o jei ne, tai sako visai nezaisiu, tai taip ir baigiasi zaidimi, bet nusileisti jam ir visa laika laimeti tikrai nesiruosiame  ax.gif
*

lotuliukas.gif Perskaičiau ir toks juokas suimė. Vaikystėje aš taip elgdavausi žaisdavau iki pirmo pralaimėjimo doh.gif biggrin.gif Šaunu reik išmokt ir laimėt ir pralaimėt mirksiukas.gif Mano sūnus visur turi būti pirmas doh.gif o dar tik trys metukai blush2.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.