Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Trupiniuotis
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2
agnema
Gal kas zinot receptuka, dabar labai jau uzsimaniau. rolleyes.gif Atrodo kaskaip iskepa trupinius ir su kondensuotu pienu pertepa?? g.gif Gal kas nors tiksliau zinot?
Leliuka
ir mane domintu g.gif
bent suzinojimui kas cia per... unsure.gif rolleyes.gif
laukiam atsikeliant mamyciu kepejeliu thumbup.gif rolleyes.gif
Krisla
Trupininis pyragas

3 kiausiniai
200 g margarino
200 g grietines
miltu (tiek, kad tesla butu kieta)
2 indeliai kondensuoto saldaus pieno

Is kiausiniu, grietines, margarino ir miltu uzminkyti kieta tesla. Kepimo skarda istepti riebalais ir plonu sluoksniu stambia trintuve sutarkuoti tesla (teslos drozles turetu nesukibti). Kepti karstoje orkaiteje, kol graziai pagels. Kond. pieno skardineles uzpilti vandeniu ir virti 2 val. Tada atausinti ir sumaisyti su iskeptais trupiniais. Sudeti mase i forma, gerai suspausti, kad neliktu skyliu ir palaikyti saldytuve.

As kartasi dar dedu smulkintu riesutu ir uzpilu tirpintu sokoladu thumbup.gif
Varene
Ot kaip tik dabar valgau ta aprasyta trupiniuoti... smile.gif Vakar pasidariau, tiesa, nesu tikra ar man patiko virtas kondensuotas pienas rolleyes.gif biggrin.gif Turbut su nevirtu man butu skaniau - nevirto konsistencija (ot koks protingas zodis) man labiau patinka smile.gif Bet vistiek nieko.
O mano mociute kepa trupinieti su uogiene (serbentu skaniausia) - tesla tokia pati, gal kiek cukraus ideda, tada puse teslos iskloja skarda, pertepa uogiene ir antra puse teslos tarkuoja ant virsaus. As kai toki dariau, tai apie pusvalandi kameroj palaikiau tesla pries tarkuojant. ir kepa apie 40 min.
astaba
sveikos,
as irgi trupinini pyraga su uogiene kepu, kaip ir Saulutes01 mociute. Labai skanus pyragas gaunasi ir nedaug darbo. Iskloji teslos 2/3, paskui istepi uogiene ( reikia kuo rugstesnes, pav. serbentu ar slyvu) ir likusios 1/3 teslas gabala sutrupini ar sutarkuoji burokine tarka.
Pabandykit!
smike
Bet tas su uogiene yra ne toks! g.gif pagal sesytes recepta gaunasi atskiri trupinukai suklijuoti virtu pienu, o su uogiene jau kaip pyragas. Mano krikstamote pagal sesytes recepta darydavo, oi koks skanus! thumbup.gif Tokie skanus prisiminimai uzpludo... wub.gif
Krisla
QUOTE (smike @ 2004 10 05, 12:43)
Bet tas su uogiene yra ne toks!  g.gif  pagal sesytes recepta gaunasi atskiri trupinukai suklijuoti virtu pienu, o su uogiene jau kaip pyragas.  Mano krikstamote pagal sesytes recepta darydavo, oi koks skanus!  thumbup.gif  Tokie skanus prisiminimai uzpludo...  wub.gif

Jo, su uogiene yra visai kitoks. Viena vakara pati norejau issikepti, bet tingejau. Tai vyras tuo metu mieste buvo ir uzvaziavo grizdamas i IKI, tai nupirko sviezut sviezuteli. Niam niam thumbup.gif
Gosh
Aš ir darau kaip Sesytė, bet vietoj margarino dedu sviestą ir dar prie tarkavimą palaikau tešlą kameroj apie valandą smile.gif
miau
QUOTE (astaba @ 2004 10 05, 12:04)
sveikos,
as irgi trupinini pyraga su uogiene kepu, kaip ir Saulutes01 mociute. Labai skanus pyragas gaunasi ir nedaug darbo. Iskloji teslos 2/3, paskui istepi uogiene ( reikia kuo rugstesnes, pav. serbentu ar slyvu) ir likusios 1/3 teslas gabala sutrupini ar sutarkuoji burokine tarka.
Pabandykit!

Va ir as toki, su uogiene, valgiau. Labai skanu. O vat to, su kondensuotu pienu tai nezinau, pirma karta girdziu blink.gif
Ech, laukia ilgas kepimo (ir, zinoma rijimo) savaitgalis essen.gif
Onora
Jau matau, kad nusivazhiavote iki trupininiu pyragu - tai ir ash parashysiu, kaip darau. Chia tikrai ne pats pigiausias variantas, bet labai greitas, jau tikriausiai dauguma jusu taip darote, bet man skaniausias pyragas buna ish trupinines teshlos Matinga, kuria parduotuveje jau saldyta ir paduoda - telieka ja tik sutarkuoti burokine tarka (tarkuoju ir apatiniam ir virsutiniam sluoksniui - tai greiciau gaunasi - tik apatini sluoksni shiek tiek paspaudalioju, kad tarpu neliktu).
O jau uogiene tai dedu latviska. berods Spliva firmos, vyshnine (kitokios nesu bandzhiusi) bet arodo, jog jos tik VP marketo tinklo parduotuvese buna - ten tokie kibiriukai balti. Man pati ta uogiene tikras gardumelis - kai pirmakart nusipirkau - tai visa kibiriuka per 2 prisedimus suvalgiau wub.gif Ta uogiene neishskysta bekepnt, o ir vysniu labai daug ir skonis geras - ne per saldus.
Na ir ishkepusi pyraga priklauso apibarstyti cukraus pudra rolleyes.gif
agnema
Oho kiek skaniu receptu!! clap.gif Net seiles varva beskaitant essen.gif
Reiks savaitgali isbandyti sesytes trupinini, nes jau seniai galvojau reik pabandyt, bet vis recepto nesuzvejojau
Aciu clap_1.gif
Makarska
QUOTE (sesyte @ 2004 10 03, 07:53)
Kond. pieno skardineles uzpilti vandeniu ir virti 2 val.

Parduotuvėse galima toki piena pirkti gatava. Vadinasi Rududu. Sufasuotas skardinese kaip ir kondensuotas pienas.
Dangira
Trupininis pyragas

3 kiausiniai
200 g margarino
200 g grietines

Is kiausiniu, grietines, margarino ir miltu uzminkyti kieta tesla. Kepimo skarda istepti riebalais ir plonu sluoksniu stambia trintuve sutarkuoti tesla (teslos drozles turetu nesukibti). Kepti karstoje orkaiteje, kol graziai pagels. Kond. pieno skardineles uzpilti vandeniu ir virti 2 val. Tada atausinti ir sumaisyti su iskeptais trupiniais. Sudeti mase i forma, gerai suspausti, kad neliktu skyliu ir palaikyti saldytuve.

Kepiau as kaip tik sita [yraga,bet noriu patikslinti wink.gif Visu pirma as dejau sviesta ir ji istirpinau ant virykles ir dejau ne 2 indeliu,o pilnai uztenka 1 indelio kondencuoto pieno. thumbup.gif

Merlote
Mano mociute toki tupiniuoti kepdavo ir mes ji vadinam "Kaltanenu pyragu", primena vaikyste... et, tai pagaliau suzinojau kaip ji kepti, nes is mociutes nebespejau suzinoti recepto. JIs man vienas skaniausių pyragų, būtinai pabandysiu, gal rytoj išsikepti. Tik neturiu kondenspienio, bet girdejau kad galima pieną ilgai su cukrum virinti.... g.gif proporcijos gal 1:1 ??
šešėlis
QUOTE(sesyte @ 2004 10 03, 10:52)
Trupininis pyragas

3 kiausiniai
200 g margarino
200 g grietines

As kartasi dar dedu smulkintu riesutu ir uzpilu tirpintu sokoladu thumbup.gif

tokiam kiekiui tešlos tikrai užtenka vienos skardinės sutirštinto pieno. ir dar dedu stiklinę smulkintų riešutų (ne į tešlą, jau lipinant pyragą)
Jureja
QUOTE(šešėlis @ 2005 12 21, 10:34)
tokiam kiekiui tešlos tikrai užtenka vienos skardinės sutirštinto pieno. ir dar dedu stiklinę smulkintų riešutų (ne į tešlą, jau lipinant pyragą)
*

Tupiniuociu megejoms siulyciau paragauti Čili picoj esanti trupinini pyraga. thumbup.gif tikrai nerealus, manau galima ir paciom pasidaryti...ant apacios dedamos aguonos ismirkytos amarete, ant ju obuoliai kubeliais ir ant virsaus melyniu uogiene ir viskas uzbaigiama trupiniais. Tiekiamas su vaniliniu ir sokaladiniu padazu... Ech vis svajoju toki padaryti, bet vis dar nesiryzau.
dovy
Mano kepamas trupininis panašus,bet vistik vos skiriasi.Kadangi tik tokį gamindavau,tai parašysiu,tikrai labai skanus,viena ,kas mane užknisa jo gaminime-tai tešlos tarkavimas,tačiau šį darbą dažniausiai perleidžiu vyrui. blush2.gif
Taigi:200 g sviesto;
200g gietinės;4 kiaušiniai;šaukštelis sodos ;2 šaukštai cukraus;5 stiklinės miltų.na o iškepus sušaldytą o po to sutarkuotą masę sumaišom su 2 išvirto kondensuoto pieno dėžutėm.Skanaus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
gudytejol
noriu sventem iskepti trupiniuoty,bet su uogiene,gal kas zinot receptuka g.gif
jus cia su kondensuotu tik rasot g.gif
Kelsey
o kaip jis atrodo, imeskit foto blush2.gif
NPFM
4u.gif

norejau paklausti kur Kaune buna pirkti Mantingos trupinines teslos - nu visur ieskojau pilna tu sluoksniuotu bemieliu ir mieliniu, o trupinines nerandu g.gif
irmulia
teko kazkada valgyti trupiniuoti bet ne su kondensuotu pienu ar uogiene o su plakta grietinele (t.y. kai teslos trupinius sumaisai su grietinele ir paslegi formoje) niam niam niam wub.gif
rassiuke
QUOTE(NPFM @ 2007 04 11, 18:57)
4u.gif

norejau paklausti kur Kaune buna pirkti Mantingos trupinines teslos - nu visur ieskojau pilna tu sluoksniuotu bemieliu ir mieliniu, o trupinines nerandu  g.gif
*

Nebuna pirkti tokios kai "trupinine" - teks nepatinget ir paciai susitarkuot lotuliukas.gif
Sonatina
Anksčiau tikrai būdavo pirkti trapios "Mantingos" tešlos... Bet jau senokai mačiau... Tiksliau, net neieškojau ax.gif Pažiūrėjau "Mantingos" puslapyje, tai net nebėra tarp produktų...
Kaput
QUOTE(Dangira @ 2004 10 08, 11:11)
Kepiau as kaip tik sita [yraga,bet noriu patikslinti wink.gif Visu pirma as dejau sviesta ir ji istirpinau ant virykles ir dejau ne  2 indeliu,o pilnai uztenka 1 indelio kondencuoto pieno. thumbup.gif
*

as tai kepiau du kartus ji, pirma karta paklausiau patarimo ir dejau 1 indeli rududu biggrin.gif man buvo per mazai, nesulipo kaip reikiant, bet vistiek skanu thumbup.gif o stai antra karta jau dejau 2 indelius, tai gavosi super, jau dabar seiles bega kaip noriu jo vel bigsmile.gif biggrin.gif
Jurta
QUOTE(Kaput @ 2007 07 08, 11:51)
as tai kepiau du kartus ji, pirma karta paklausiau patarimo ir dejau 1 indeli rududu  biggrin.gif man buvo per mazai, nesulipo kaip reikiant, bet vistiek skanu  thumbup.gif  o stai antra karta jau dejau 2 indelius, tai gavosi super, jau dabar seiles bega kaip noriu jo vel bigsmile.gif  biggrin.gif
*

Padėkit iškepti blush2.gif Pasidariau tešlą iš vakaro, ryte atsikėlus bandysiu kepti-tik nelabai suprantu kaip tuos trupinukus iškepti... g.gif Jie turbūt netilps į vieną skardą-reikia tik vieną ploną sluoksnį tarkuoti? Kiek maždaug laiko kepti reikia? AČIŪ už atsakymus 4u.gif
blansyte
QUOTE(Jurta @ 2007 07 10, 02:11)
Padėkit iškepti    blush2.gif  Pasidariau tešlą iš vakaro, ryte atsikėlus bandysiu kepti-tik nelabai suprantu kaip tuos trupinukus iškepti...  g.gif Jie turbūt netilps į vieną skardą-reikia tik vieną ploną sluoksnį tarkuoti? Kiek maždaug laiko kepti reikia?  AČIŪ už atsakymus  4u.gif
*

tik vakar kepiau ,gavosi thumbup.gif .O dariau taip:2 dideli kiaušiniai,200 gr.grietinės,200 gr.margarino,kepimo milt. šaukštelis,miltų,kad gautusi tešla kietoka.Tešlą padalyju į 6 dalis atšaldau gerai šaldytuve ar kameroje.Paskui sutarkuoju per burokinę tarką,iškepu dvejose blėkose.Pakepinu žemės riešutų apie300 gr.Trupinius sumaišau su riešutais ir vienu indeliu kondensuoto pieno su cukrumi.Dedu į formą vis paspausdama.Valgyti gerai atšaldytą. wub.gif
laukine
vakar ir as kepiau - bet uzsiknisau tiesa pasakius tuos trupinius kept. ir uzteko man pilnai vienos skardines kondensuoto.
vaziuosiu kuria diena pas trupiniuociu kepimo meistre tongue.gif ir ziuresim, ar taip man gavosi ar nea biggrin.gif

va maniskis smile.gif
user posted image
ciuncia
MMMMMMM seilė bėga, kaip skaniai atrodo. O įdomu ne toks pats išeina su sausainiais tarkuotais?
Alacka
As kepiau is sloksniuotos teslos tortui blynus. Keli liko. Tai is ju dariau trupiniuota pyraga. Niam niam skanu. smile.gif essen.gif
Vasaroti
QUOTE(ciuncia @ 2007 12 20, 11:05)
MMMMMMM seilė bėga, kaip skaniai atrodo. O įdomu ne toks pats išeina su sausainiais tarkuotais?
*

Ne tas pats.. nes sausainiai jau būna saldūs.. o kai kepi trupinius, jie būna be cukraus.. smile.gif Saldumo gauna tik iš kondensuoto.. smile.gif

Bet jau nuo laukinės trupiniuočio tai jau tikrai seilė nutyso... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Linsta
Sveikutes norejau paklausti ar butina virti kondensuota piena ar galima paprasta deti virto as nelabai megstu 4u.gif
Vasaroti
Aš vakar dariau trupiniuotį apsiskaičius šią temą pagal Sonatinos trupiniuočio receptuką.. smile.gif Nu nerealiai skanus gavosi... mmm.. net dabar pačiai seilė tįsta.. essen.gif essen.gif essen.gif
voveraite1302
O mes panašų pyragėlį kepam, ar tiksliau verdam, namie šiek tiek kitaip.

Tešla paprasta it du kart du biggrin.gif kokie 4 (ar daugiau) kiaušiniai, pagal receptą tiek pat šaukštų pieno, bet aš pilu šiek tiek daugiau, pora stiklinių miltų (aš dedu iš akies) ir viskas smile.gif Nei plakti, nei ką. Tik minkyti.

Tešlą išminkom, kočiojam ir tada pjaustom juostelėmis, o tas juosteles trupiniukais/kubiukais. Ir tuos trupiniukus verdam aliejuje. Paskui į sietelį ir iš sietelio į didelį dubenį. Kai jau priverdi tų trupiniukų pilną dubenį, ateina metas virti "glajų".

Glajus irgi paprastas. Mes jį verdam įš pusės stiklainio (ar šiek tiek daugiau nei pusės) medaus (lengviau iš dirbtinio, bet natūralus irgi puikiai tinka), ir pusantros stiklinės cukraus, įdedam mažą šaukščiuką sviesto ar margarino, kad minkštesnis būtų. Pirmiausia dedam medų, kai tas išskysta, cukrų, tada sviestuką. Ir pamaišydamos verdam, kol sutirštėja. Mums reikia, kad tas glajus stingtų, todėl galima pamėginti lašelį glajaus į šaltą vandenį įlašint, jei sustingo, tai ir pyragas gerai sukibs.
Kai glajus išvirtas, jį reikia skubiai pilti ant trupinėlių į dubenį ar formą ir greitai greitai maišyti, nes pyragas tiesiog akyse stingsta, o jei liks neapvoliotų glajuj trupiniukų,bus nelabai gerai, nes pjaustant jie labai trupės. Kadangi mes su teta atsidarančios formos neturėjom, tai makaluodavom viską dubeny, o paskui tik ant padėklo visą dar nelabai sustingusį kalną ir padarydavom jam kalno formą tongue.gif Tik atsargiai! Galima nusideginti rankas. Paskui tas kalnas lukteldavo valandą kitą ant stalo ir visi kibdavom jį pjaustyt. smile.gif

Šitą pyragą mes vadinam "TRUPINTUKU". Ir su medumi man jis toks tikresnis ir šventiškesnis, nei su kondensuotu, nes tas medus taip kveeeeepia... rolleyes.gif
Haske
doh.gif doh.gif 4u.gif
Lina_Linute
o as pasidomejusi, kaip kepamas trupininis pyragas dariau taip: viska kaip ir tokiai minetai teslai:

3 kiaušiniai
200 g grietinės
200 g margarino
miltų (tiek, kad tešla būtų kieta)
smile.gif

viskas gerai, tik man liko puse teslos, nes i didele skarda pritarkavau puse tos teslos (pasaldziusi saldiklyje), ir tai, man gavosi ne vienu plonu sluoksniu - gavosi sulipe, bet kai iskepe, as juos sutrupinau, o trupinosi labai lengvai ax.gif ir tada sumaisiau su 2x kondensuoto pieno indeliais (virtais2 geras valandas), ir idejau i puoda, ir i saldytuva smile.gif eisim veliau ragauti thumbup.gif
rupe
QUOTE(ziuzete @ 2007 12 29, 16:45)
Sveikutes norejau paklausti ar butina virti kondensuota piena ar galima paprasta deti virto as nelabai megstu  4u.gif
*

Jei nevirsi- nesukietės pats pyragas, bus košė. Kitos sviesto deda, tada nereikia virti.
a123456
dariau siandien trupiniuoti su rududu.sprogsta ore.liko dar teslos savaitrali reiks vel daryt mirksiukas.gif
viola28
Vakar pagaminau trupiniuoti pagal Sonatinos rp, gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Labai skanus. Vienintelis nervuojantis dalykas - sutarkuoti saldyta tesla blush2.gif
Gal per daug uzsaldziau, nes sunkiai tarkavosi. Net rankas paskaudo. Pritarkavau tris skardas. Bet kaip sakoma, mokslo saknys karcios, vaisiai - saldus. Pyragas gavosi liuks!
jurvite
QUOTE(viola28 @ 2008 04 06, 15:03)
Vakar pagaminau trupiniuoti pagal Sonatinos rp, gavosi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Labai skanus. Vienintelis nervuojantis dalykas - sutarkuoti saldyta tesla blush2.gif
Gal per daug uzsaldziau, nes sunkiai tarkavosi. Net rankas paskaudo. Pritarkavau tris skardas. Bet kaip sakoma, mokslo saknys karcios, vaisiai - saldus. Pyragas gavosi liuks!
*

Tris skardas??? blink.gif bigsmile.gif O kad vierna skardelė ant manojo stalo atsidurtų biggrin.gif Visgi, trupiniuotis nusimato vardinėms kitą savaitgalį... Tiek daug receptų, taip sunku išsirinkti kurį...
MO
QUOTE(viola28 @ 2008 04 06, 14:03)
Vienintelis nervuojantis dalykas - sutarkuoti saldyta tesla blush2.gif
Gal per daug uzsaldziau, nes sunkiai tarkavosi. Net rankas paskaudo. Pritarkavau tris skardas.

pritariu doh.gif
as per dvi skardas iskepiau, tik gavos pritarkuota storu sluoksniu, tai teko bekepant peiliu pakapot ir pavartyt, kad tolygiai gautusi ax.gif
viola28
QUOTE(monikiux @ 2008 04 06, 15:35)
pritariu  doh.gif
as per dvi skardas iskepiau, tik gavos pritarkuota storu sluoksniu, tai teko bekepant peiliu pakapot ir pavartyt, kad tolygiai gautusi  ax.gif
*

As trupinius paskleidziau plonu sluoksniu, todel gavosi trys skardos. ir vistiek bekepant viskas sulipo, tai po to, kai atveso, pirstais sutrupinau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jurvite @ 2008 04 06, 15:29)
Tris skardas???  blink.gif  bigsmile.gif O kad vierna skardelė ant manojo stalo atsidurtų  biggrin.gif  Visgi, trupiniuotis nusimato vardinėms kitą savaitgalį... Tiek daug receptų, taip sunku išsirinkti kurį...
*

Aha, tris. Plonai paskleidziau. Tarkuoju ir ziuriu, kad galo nesimato doh.gif , tai pagalvojau, kad jei viska suversiu i viena skarda, trupiniai blogai iskeps. Todel panaudojau visas skardas, kiek turejau. Pyragas vertas pastangu, taip seniai buvau ji valgiusi ax.gif
aguonele
Pas mane ir jau stengsta saldytuve clap.gif . Isivaizduoju kad bus velniskai skanus, nes jau vien kondencovke galejau saukstai valgyt wub.gif
*Marija*
dry.gif pasidariau ir as, bet jis kazkoks ne toks schmoll.gif siaip niekad nedariau pati, tai nezinau, koks skonis turi gautis. viena karta kazkur ragavau, tai toks skanus buvo thumbup.gif o sitas ne toks, idomu, ka i ji dar galima butu idet, kad dar skanesnis butu mastau.gif
Ramunytė kaip gėlytė :)
As irgi tokio skanesto uzsinorejau..m... o kaip ta kondensuota piena reikia virti?
svytejimas ezero dugne
Nuo skardinių nulupi popierių, skardines įdedi į puodą, visiškai apsemi jas vandeniu, ir verdi apie porą valandų- gaunasi kaip tas Rududu- rudas ir kietas ax.gif

Bet daug kam būna, kad sprogsta tos skardinės, jei nebūna visiškai apsemtos, arba jei neseki, ir nepamatai, kaip nugaruoja vandens, nedapildai..

Kad nesprogtų- galima padaryti skardinėse po skylutę - ir tada jau pilti tiek vandens, kad tik per skylutes nepribėgtų į vidų- irgi verdi panašiai tiek laiko:ax: Šis variantas gali gautis tokiu baltesniu ir skystesniu viršumi- o vidus, prie dugno rudas išvirtos masės bus- bet kai viską išmaišai- viskas būna ruda ir tiršta- taip, kaip reikia. mirksiukas.gif

Aš tai šįkart nesiterliojau- vakar vėlai vakare sugalvojau daryt, kad šiam rytui būtų- tai nesiterliojau su kepimais, o dariau iš sausainių ax.gif Ir dariau pyragėlius, o ne pyragą. Beje, tas kur su kondensuotu- ne trupiniuotis, o skruzdėlynas vadinas- neseniai valgiau kavinėje tokių pyragėlių, ir jie tikrai vadinosi skruzdėlynai- ir senovėj ( - šį žodį į kabutes reiktų dėt:lotuliukas: ) darydavo tokį skruzdėlyną- nes jis būna kelių rūšių- toks, ir tas kur aliejuje lapai iškočioti verdami ax.gif

Tai vat aš naudojau sutrupintus nesaldžius krekerius, kad nebūtų saldu- ir dėjau sviesto, Rududu, aguonų, skrudintų žemės riešutų- ir lipdžiau pyragėlius biggrin.gif kažkas gavosi ax.gif Nu valgoma ax.gif biggrin.gif

Kai kuriuos pyragėlius dariau tik su rududu-o į kai kuriuos dėjau kavinio kondensuoto pieno (aš jį labai mėgstu blush2.gif )
Isivaizduoju kaip skanu smile.gif Tai kai jau bus laiko darysiu ir sios rusies "skruzdelyna" ir tingini biggrin.gif issiaiskunau su tuo pienu kondensuotu ir dabar reikia tik prisiruost smile.gif Aciu, Svytejimas ezero dugne wink.gif
svytejimas ezero dugne
Štai, kas gavosi (dariau pyragėlius, ne vientisą pyragą- čia su krekeriais):

user posted image

Tik fotografuoti nemoku, tai kokybė foto doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 09 14, 14:56)
Štai, kas gavosi (dariau pyragėlius, ne vientisą pyragą- čia su krekeriais):
*

Labai gerai ir skaniai atrodo!!
@adrij@
Tai ,kad gera ta kokybe bigsmile.gif , tu paziurek kokia mano pirma nuotrauka isejo - nugriuti galima ( 4 temoj ) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na va smile.gif katik i saldytuva ikisau savo trupinini smile.gif Jau taip skaniai atrodo!!!
niam niam smile.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.