Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Trupiniuotis
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2
JOLKA999
as darau panasiai,bet vadinasi skruzdelynas,o tesla as sumalu per mesmale.mano receptas yra temoi -skruzdelynai.
veveryčka
Norėčiau jūsų paklausti ar trupiniuočio gamybai naudojote kondensuoto pieno su cukrumi gaminį, jis žymiai pigesnis, tik dilema ar sustings. Na šiandien bandysiu padaryti a la Rududu, virsiu šį kondensovkės pakaitalą. Žiūrėsiu kas gausis.
simoselis
As cia gal kazka praleidau, bet man toks durnas klausimas kilo - o tuos trupinius tik iskeptus maisyt su kremu? g.gif blush2.gif
caramell
QUOTE(veveryčka @ 2009 04 03, 08:39)
Norėčiau jūsų paklausti ar trupiniuočio gamybai naudojote kondensuoto pieno su cukrumi gaminį, jis žymiai pigesnis, tik dilema ar sustings. Na šiandien bandysiu padaryti a la Rududu, virsiu šį kondensovkės pakaitalą. Žiūrėsiu kas gausis.
*

Geriau virti ne pieno gamini o kondensuota piena. Nes pieno gaminys virdamas nesutirstes. Jau isbandyta. smile.gif

QUOTE(simoselis @ 2009 04 04, 08:45)
As cia gal kazka praleidau, bet man toks durnas klausimas kilo - o tuos trupinius tik iskeptus maisyt su kremu? g.gif  blush2.gif
*

Taip, trupinius reikia iskepti. Ir tada sumaisyti su virtu kondensuotu pienu.
simoselis
Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
veveryčka

Taip tikrai verdant 2 val. kondensuoto pieno gaminys nesukietėjo. Ir trupiniuotis nesigavo. Tiksliau nesustingo. taigi merginos nebandykite taupyti ant kondensuoto pieno gaminio doh.gif
giedre78
As vakar gaminau trupiniuoti iki puses11 vakaro.O jau siandien anksti ryte atsikele puse imetem i skranduka .Galvojau spesiu dar nufotkint ir imest nuotraukele,bet....Labai jau skanus gavos.
bumbasi
QUOTE(voveraite1302 @ 2008 01 09, 21:56)
O mes panašų pyragėlį kepam, ar tiksliau verdam, namie šiek tiek kitaip.

Tešla paprasta it du kart du  biggrin.gif  kokie 4 (ar daugiau) kiaušiniai, pagal receptą tiek pat šaukštų pieno, bet aš pilu šiek tiek daugiau, pora stiklinių miltų (aš dedu iš akies) ir viskas  smile.gif Nei plakti, nei ką. Tik minkyti.

Tešlą išminkom, kočiojam ir tada pjaustom  juostelėmis, o tas juosteles trupiniukais/kubiukais. Ir tuos trupiniukus verdam aliejuje. Paskui į sietelį ir iš sietelio į didelį dubenį. Kai jau priverdi tų trupiniukų pilną dubenį, ateina metas virti "glajų".

*

vat sitas pats skaniausias.Mociute ir mama sventem ji darydavo.na nerealus skonis. Reikss kada kai laiko bus pasidaryt. thumbup.gif
Geltonazuvis
man iskilo klausimas blush2.gif

skaiciau, kad trupiniuoti galima kepti su uogomis. Ar tai turi buti uogiene ar gali buti saldytos uogos (pvz. serbentai)?
wylia
Tai man daba pasakykit,ar nera kokio greutesnio metodo iskept tuos trupinius?nes kai plonu sluoksniu kepu,tai varge vargeli uzsiklnisau laaabai ilgai... o jei tarkuot tik stpra sluksni?vis pavartyt,pasmulkint kepat,o paskui iskeptus bulviu grustuvu patrint ? g.gif blush2.gif
negi nera greitesnio budo? blink.gif
caramell
QUOTE(Geltonazuvis @ 2009 12 02, 17:09)
man iskilo klausimas  blush2.gif

skaiciau, kad trupiniuoti galima kepti su uogomis. Ar tai turi buti uogiene ar gali buti saldytos uogos (pvz. serbentai)?
*

Jei kalbate apie trupinini pyraga, tai tada galima kepti su uogomis. Labiausiai tinka juoduju serbentu uogiene. Arba kokia kitokia, bet kad butu tirsta.

QUOTE(wylia @ 2009 12 02, 22:49)
Tai man daba pasakykit,ar nera kokio greutesnio metodo iskept tuos trupinius?nes kai plonu sluoksniu kepu,tai varge vargeli uzsiklnisau laaabai ilgai... o jei tarkuot tik stpra sluksni?vis pavartyt,pasmulkint kepat,o paskui iskeptus bulviu grustuvu patrint ? g.gif  blush2.gif
negi nera greitesnio budo?  blink.gif
*

Kepkite keliose skardose is karto ir padidinkite temperatura. Greiciau iskeps.
Geltonazuvis
Dekui Caramell 4u.gif

Kita savaitgali reikes isbandyti. Sia savaite bandysiu Kursenu vyniotini kepti smile.gif
Aronija
Sveikutės, štai mano trupiniuotis.
Šaldytą tešlą perleidau per tarybinę mėsmalę. Turiu didelių skylučių sietelį, todėl tešlos rutuliukai gavosi lazdyno riešuto dydžio.
širlė
na siandien ir as kepsiu trupiniuoti, atsimenu kai mama padarydavo tai tuoj nelikdavo ax.gif ziuresiu kaip man gausis rolleyes.gif
Ju'
Aš irgi panašų kartais darau. Tik su "fantazija". ~1 val pavirtą pieną (1 dėž.) suplaku su 100 g tirpinto sviesto bei šlakeliu romo. O kepant į trupinius pidedu sezamo sėklų. Dar į visa tai gaaausiai įdedu smulkintų migdolų ar lazdyno riešutų, džiovintų vaisių... (Priklauso nuo mano virtuvinių dėžučių turinio thumb_yello.gif mirksiukas.gif ) Kiekvieną kartą jis man gaunasi kitoks.
Tik turiu klausimą truputį ne į temą - o kaip jūs etiketės klijų likučius po virimo nuo puodo sienelių nuplaunat?
širlė
QUOTE(Ju' @ 2010 01 09, 18:10)
Aš irgi panašų kartais darau. Tik su "fantazija". ~1 val pavirtą pieną (1 dėž.) suplaku su 100 g tirpinto sviesto bei šlakeliu romo. O  kepant į trupinius pidedu sezamo sėklų. Dar į visa tai gaaausiai  įdedu smulkintų migdolų ar lazdyno riešutų, džiovintų vaisių... (Priklauso nuo mano virtuvinių dėžučių turinio thumb_yello.gif  mirksiukas.gif ) Kiekvieną kartą jis man gaunasi kitoks.
Tik turiu klausimą truputį ne į temą - o kaip jūs etiketės klijų likučius po virimo nuo puodo sienelių nuplaunat?
*

o man ju net nelieka g.gif arba mano puodai stebuklingi biggrin.gif
monyte
Keistas man tas trupiniuotis su kondensuotu pienu blink.gif ,toki varianta su kukuruzais tai zinau.(vietoj trupiniu)
Artimiausiu metu kepsiu su juoduju serbentu uogiene ,butent sito recepto ir ieskojau thumbup.gif
agute07
As irgi ieskojau sio receptuko! Siandien kepsiu thumbup.gif Rytoj maziukui 2m tai bus proga, bet mastau kaip cia sauniau ir graziau padarius g.gif
Aurinija
Aš ir noriu išsikepti trupiniuotį rolleyes.gif bet noriu su uogiene. smile.gif tai kaži ar tarkuoti tik viršutinį sluoksnį ant uogienės, ar ir apatinį? ir gal kvailai nuskambės, bet ar kol tešla iškeps neperkeps ta uogienė? g.gif Niekad nedarius tokių, tai nežinau... doh.gif
leandre
QUOTE(Aurinija @ 2010 02 26, 17:40)
Aš ir noriu išsikepti trupiniuotį  rolleyes.gif  bet noriu su uogiene.  smile.gif tai kaži ar tarkuoti tik viršutinį sluoksnį ant uogienės, ar ir apatinį? ir gal kvailai nuskambės, bet ar kol tešla iškeps neperkeps ta uogienė?  g.gif Niekad nedarius tokių, tai nežinau...  doh.gif
*

Kiek suprantu tai nori kepti trupinini pyraga.As kepu taip:padarau trapia tesla,ja pasaldau,tada per burokine tarka patarkuoju ant skardos dugno,keliais sluoksniais,tada dedu uogiene ir vel uztarkuoju tesla ir i orkaite.Tiesa skarda iskloju kepimo popieriumi,o uogenei nieko neatsitinka.Pyragas sis man labai patinka. thumbup.gif
KibirVibir
Sonatinos trupininis pyragas skanus, daznai kepu smile.gif
Renata123
QUOTE(Aurinija @ 2010 02 26, 16:40)
Aš ir noriu išsikepti trupiniuotį  rolleyes.gif  bet noriu su uogiene.  smile.gif tai kaži ar tarkuoti tik viršutinį sluoksnį ant uogienės, ar ir apatinį? ir gal kvailai nuskambės, bet ar kol tešla iškeps neperkeps ta uogienė?  g.gif Niekad nedarius tokių, tai nežinau...  doh.gif
*

Sonatinos PYRAGAS "TRUPINĖLIS" NUOTRAUKA
Labai skanus thumbup.gif
Aurinija
Ačiū už pagalbą, mielosios 4u.gif Bus išbandytas šis receptukas greitu metu rolleyes.gif
silsta
Sveikos, merginos, labai norėčiau jūsų konsultacijos...
Šeštadienį buvome tokiame baliuje, ten teko ragauti torto, kuris pagamintas iš šakočio gabaliukų, suteptas tokiu kremu, man atrodo, ten su kondensuotu pienu kažkoks kremas, sun šokolado gabaliukais. Pats tortukas labai labai skanus (bet jau kaloringas, tai neduok die..). Taip jis ir vadinasi "Šakočio tortas". Gal kas ragavote, o dar geriau būtų, kad žinotumet jo gamybos receptuką . Gamina jį atrodo Kačerginėje kažkokia firma konditerijos. Iš anksto ačiū 4u.gif
irmulia

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Aurore_
Sveikos, kepėjos smile.gif

Mane domina trupininis pyragas, ne trupiniuotis su kondensuotu pienu, bet kadangi kitokios temos neradau, o šitoj viena kita užsimenat apie pyragą, kurio man reikia, tai parašysiu smile.gif
Gal kas žinot receptą trupininio pyrago ne su uogiene bet su kremu? Valgiau tokį ir nežinau, koks ten kremas tepamas. Jis baltas. Kažin iš ko gaminta.
gryneja
Labai prasau patyrusiu kepeju pagalbos 4u.gif Gal galetumete parasyti kiek deti sviesto ir ka su juo daryti,kad nereiketu virti kondensuoto pieno? Labai noriu pasidaryti sita pyraga,bet tiek laiko virti ta piena paprasciausiai neturiu doh.gif Labai aciu 4u.gif
ligitukas
gal galima trupiniuocio receptuka su kondensuotu pienu? labai dekoju bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.