as darau panasiai,bet vadinasi skruzdelynas,o tesla as sumalu per mesmale.mano receptas yra temoi -skruzdelynai.
Norėčiau jūsų paklausti ar trupiniuočio gamybai naudojote kondensuoto pieno su cukrumi gaminį, jis žymiai pigesnis, tik dilema ar sustings. Na šiandien bandysiu padaryti a la Rududu, virsiu šį kondensovkės pakaitalą. Žiūrėsiu kas gausis.
As cia gal kazka praleidau, bet man toks durnas klausimas kilo - o tuos trupinius tik iskeptus maisyt su kremu?
QUOTE(veveryčka @ 2009 04 03, 08:39) Norėčiau jūsų paklausti ar trupiniuočio gamybai naudojote kondensuoto pieno su cukrumi gaminį, jis žymiai pigesnis, tik dilema ar sustings. Na šiandien bandysiu padaryti a la Rududu, virsiu šį kondensovkės pakaitalą. Žiūrėsiu kas gausis. Geriau virti ne pieno gamini o kondensuota piena. Nes pieno gaminys virdamas nesutirstes. Jau isbandyta. QUOTE(simoselis @ 2009 04 04, 08:45) As cia gal kazka praleidau, bet man toks durnas klausimas kilo - o tuos trupinius tik iskeptus maisyt su kremu? Taip, trupinius reikia iskepti. Ir tada sumaisyti su virtu kondensuotu pienu.
Aciu
QUOTE Taip tikrai verdant 2 val. kondensuoto pieno gaminys nesukietėjo. Ir trupiniuotis nesigavo. Tiksliau nesustingo. taigi merginos nebandykite taupyti ant kondensuoto pieno gaminio
As vakar gaminau trupiniuoti iki puses11 vakaro.O jau siandien anksti ryte atsikele puse imetem i skranduka .Galvojau spesiu dar nufotkint ir imest nuotraukele,bet....Labai jau skanus gavos.
QUOTE(voveraite1302 @ 2008 01 09, 21:56) O mes panašų pyragėlį kepam, ar tiksliau verdam, namie šiek tiek kitaip. Tešla paprasta it du kart du Tešlą išminkom, kočiojam ir tada pjaustom juostelėmis, o tas juosteles trupiniukais/kubiukais. Ir tuos trupiniukus verdam aliejuje. Paskui į sietelį ir iš sietelio į didelį dubenį. Kai jau priverdi tų trupiniukų pilną dubenį, ateina metas virti "glajų". vat sitas pats skaniausias.Mociute ir mama sventem ji darydavo.na nerealus skonis. Reikss kada kai laiko bus pasidaryt.
man iskilo klausimas
skaiciau, kad trupiniuoti galima kepti su uogomis. Ar tai turi buti uogiene ar gali buti saldytos uogos (pvz. serbentai)?
Tai man daba pasakykit,ar nera kokio greutesnio metodo iskept tuos trupinius?nes kai plonu sluoksniu kepu,tai varge vargeli uzsiklnisau laaabai ilgai... o jei tarkuot tik stpra sluksni?vis pavartyt,pasmulkint kepat,o paskui iskeptus bulviu grustuvu patrint ?
negi nera greitesnio budo? QUOTE(Geltonazuvis @ 2009 12 02, 17:09) man iskilo klausimas skaiciau, kad trupiniuoti galima kepti su uogomis. Ar tai turi buti uogiene ar gali buti saldytos uogos (pvz. serbentai)? Jei kalbate apie trupinini pyraga, tai tada galima kepti su uogomis. Labiausiai tinka juoduju serbentu uogiene. Arba kokia kitokia, bet kad butu tirsta. QUOTE(wylia @ 2009 12 02, 22:49) Tai man daba pasakykit,ar nera kokio greutesnio metodo iskept tuos trupinius?nes kai plonu sluoksniu kepu,tai varge vargeli uzsiklnisau laaabai ilgai... o jei tarkuot tik stpra sluksni?vis pavartyt,pasmulkint kepat,o paskui iskeptus bulviu grustuvu patrint ? negi nera greitesnio budo? Kepkite keliose skardose is karto ir padidinkite temperatura. Greiciau iskeps.
Dekui Caramell
Kita savaitgali reikes isbandyti. Sia savaite bandysiu Kursenu vyniotini kepti
Sveikutės, štai mano trupiniuotis.
Šaldytą tešlą perleidau per tarybinę mėsmalę. Turiu didelių skylučių sietelį, todėl tešlos rutuliukai gavosi lazdyno riešuto dydžio.
na siandien ir as kepsiu trupiniuoti, atsimenu kai mama padarydavo tai tuoj nelikdavo
Aš irgi panašų kartais darau. Tik su "fantazija". ~1 val pavirtą pieną (1 dėž.) suplaku su 100 g tirpinto sviesto bei šlakeliu romo. O kepant į trupinius pidedu sezamo sėklų. Dar į visa tai gaaausiai įdedu smulkintų migdolų ar lazdyno riešutų, džiovintų vaisių... (Priklauso nuo mano virtuvinių dėžučių turinio
Tik turiu klausimą truputį ne į temą - o kaip jūs etiketės klijų likučius po virimo nuo puodo sienelių nuplaunat? QUOTE(Ju' @ 2010 01 09, 18:10) Aš irgi panašų kartais darau. Tik su "fantazija". ~1 val pavirtą pieną (1 dėž.) suplaku su 100 g tirpinto sviesto bei šlakeliu romo. O kepant į trupinius pidedu sezamo sėklų. Dar į visa tai gaaausiai įdedu smulkintų migdolų ar lazdyno riešutų, džiovintų vaisių... (Priklauso nuo mano virtuvinių dėžučių turinio Tik turiu klausimą truputį ne į temą - o kaip jūs etiketės klijų likučius po virimo nuo puodo sienelių nuplaunat? o man ju net nelieka
Keistas man tas trupiniuotis su kondensuotu pienu
Artimiausiu metu kepsiu su juoduju serbentu uogiene ,butent sito recepto ir ieskojau
As irgi ieskojau sio receptuko! Siandien kepsiu
Aš ir noriu išsikepti trupiniuotį
QUOTE(Aurinija @ 2010 02 26, 17:40) Aš ir noriu išsikepti trupiniuotį Kiek suprantu tai nori kepti trupinini pyraga.As kepu taip:padarau trapia tesla,ja pasaldau,tada per burokine tarka patarkuoju ant skardos dugno,keliais sluoksniais,tada dedu uogiene ir vel uztarkuoju tesla ir i orkaite.Tiesa skarda iskloju kepimo popieriumi,o uogenei nieko neatsitinka.Pyragas sis man labai patinka.
Sonatinos trupininis pyragas skanus, daznai kepu
QUOTE(Aurinija @ 2010 02 26, 16:40) Aš ir noriu išsikepti trupiniuotį Sonatinos PYRAGAS "TRUPINĖLIS" NUOTRAUKA Labai skanus
Ačiū už pagalbą, mielosios
Sveikos, merginos, labai norėčiau jūsų konsultacijos...
Šeštadienį buvome tokiame baliuje, ten teko ragauti torto, kuris pagamintas iš šakočio gabaliukų, suteptas tokiu kremu, man atrodo, ten su kondensuotu pienu kažkoks kremas, sun šokolado gabaliukais. Pats tortukas labai labai skanus (bet jau kaloringas, tai neduok die..). Taip jis ir vadinasi "Šakočio tortas". Gal kas ragavote, o dar geriau būtų, kad žinotumet jo gamybos receptuką . Gamina jį atrodo Kačerginėje kažkokia firma konditerijos. Iš anksto ačiū
Sveikos, kepėjos
Mane domina trupininis pyragas, ne trupiniuotis su kondensuotu pienu, bet kadangi kitokios temos neradau, o šitoj viena kita užsimenat apie pyragą, kurio man reikia, tai parašysiu Gal kas žinot receptą trupininio pyrago ne su uogiene bet su kremu? Valgiau tokį ir nežinau, koks ten kremas tepamas. Jis baltas. Kažin iš ko gaminta.
Labai prasau patyrusiu kepeju pagalbos
gal galima trupiniuocio receptuka su kondensuotu pienu? labai dekoju
|