Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Neakivaizdinės studijos
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Mokslas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
susidomejus
Sveikos, nezinot kartais tokio dalyko: stojant reikia biologijos egzamina but islaikius, o as jo nelaikiau, nes tada, kai vidurine baigiau (1987) biologijos brandos egzamino nebuvo. Tai man uzskaitys metini pazymi ar reiks ta egzamina su mokinukais kartu islaikyt ir tik tada stot?
Gintarėja
QUOTE(susidomejus @ 2009 05 30, 02:22)
Sveikos, nezinot kartais tokio dalyko: stojant reikia biologijos egzamina but islaikius, o as jo nelaikiau, nes tada, kai vidurine baigiau (1987) biologijos brandos egzamino nebuvo. Tai man uzskaitys metini pazymi ar reiks ta egzamina su mokinukais kartu islaikyt ir tik tada stot?
*

Nereikia laikyti,bet pas mus,tai jeigu nėra laikyto egzo tai rašo 0 balų ax.gif Bet tada stojamasis automatiškai mažesnis balas bus smile.gif
Sinuhas
QUOTE(susidomejus @ 2009 05 30, 02:22)
*

Užskaitys kaip 0 balų mirksiukas.gif Metinio pažymio neima schmoll.gif Jei nori didesnio stojamojo balo, teks eiti laikyti su mokinukais 4u.gif
susidomejus
Priemimo taisyklese punkte 4.6.6 rasoma, kad: asmeniui, kurio vidurini issilavinima liudijanciame dokumente, isduotame iki 1993 m. iskaitytinai, nera irasytu brandos egzaminu, numatyto dalyko brandos egzamino ir jo metiniu pazymiu iskaitomas to dalyko metinis (galutinis) pazymys.

Tai gal iskaitys ir nerasys nulio?
abiga
Tokiu atveju taip, metini turetu uzskaityt. Sekmes stojant ax.gif
susidomejus
Gal visgi reikia pabandyti stot siemet, jeigu ne- tai islaikysiu ta biologijos egzamina ir stosiu kitamet smile.gif
Aciu uz palaikyma aciuks.gif
Sinuhas
QUOTE(susidomejus @ 2009 05 31, 14:50)
Gal visgi reikia pabandyti stot siemet, jeigu ne- tai islaikysiu ta biologijos egzamina ir stosiu kitamet smile.gif
Aciu uz palaikyma  aciuks.gif
*

Sėkmės 4u.gif
susidomejus
Visgi biologijos egzamina kitamet islaikyti teks. Toliau sieksiu savo svajones smile.gif Aciu uz grazius palinkejimus. Sekmes ir Jums.
martinke
QUOTE(Lemyna @ 2009 05 25, 22:38)
Sveikos merginos,  mirksiukas.gif
As dabar studijuoju dieniniame skyriuje, dar liko 1.5 metu. įstojau į visiškai man nepatinkančią ir šiaip nekokią specialybę Socialinį darbą.  verysad.gif  Neklauskit kodel stojau, nes atsakymo kaip ir nėra. reikėjo kažkur stot ir stojau  unsure.gif  šūdiniau pasirinkti ir negalėjau . Tai va.
Noriu baigus šią aukštają, stoti iš naujo tik jau neakivaizdžiai. Labai norėčiau į kokį marketingo vadybą, prekybos vadybą, rinkodarą ar kažką panašaus stoti.  blush2.gif
Gal kuri galite patarti kur stoti? Gal netgi kuri nors kažką panašaus mokotės? Kokia neakivaizdinių studijų kaina šios specelybės?  4u.gif

Nuoširdus dėkui bus visoms už bet kokią padėsiančią informaciją  mirksiukas.gif
*

http://www.vvk.lt/programos/kainos - cia vadybos mokyklos kainos- 2200 Lt semestrui. mokytumeis verslo vadyba, veliau prasidetu visokios atsakos, galetum rinktis smile.gif
erikiuxxx
QUOTE(fuksė @ 2009 05 25, 10:32)
ir man ,,juodas" egzu birzelis laukia - paskutinis birzelio 27 d. verysad.gif
*

man tas pats verysad.gif

QUOTE(susidomejus @ 2009 05 31, 14:50)
Aciu uz palaikyma  aciuks.gif
*

sekmes 4u.gif
Mabel
Sveikutes studenciokes, esamos ir busimos! hi.gif As tai tikiuosi busima,nes siemet stosiu i LZUU neakivaizdines verslo vadybos arba ekonomikos studijas,gal ir cia atsiras tokiu besiruosianciu sitam "malonumui" galetume kartu kulniuoti! mirksiukas.gif
desire
QUOTE(Lemyna @ 2009 05 25, 21:38)
Sveikos merginos,  mirksiukas.gif
As dabar studijuoju dieniniame skyriuje, dar liko 1.5 metu. įstojau į visiškai man nepatinkančią ir šiaip nekokią specialybę Socialinį darbą.  verysad.gif  Neklauskit kodel stojau, nes atsakymo kaip ir nėra. reikėjo kažkur stot ir stojau  unsure.gif  šūdiniau pasirinkti ir negalėjau . Tai va.
Noriu baigus šią aukštają, stoti iš naujo tik jau neakivaizdžiai. Labai norėčiau į kokį marketingo vadybą, prekybos vadybą, rinkodarą ar kažką panašaus stoti.  blush2.gif
Gal kuri galite patarti kur stoti? Gal netgi kuri nors kažką panašaus mokotės? Kokia neakivaizdinių studijų kaina šios specelybės?  4u.gif

Nuoširdus dėkui bus visoms už bet kokią padėsiančią informaciją  mirksiukas.gif
*

O kodėl tau nepatinka studijos? Aš kaip tik šiemet ruošiuosi stoti neakivaizdiniu į soc. darbą hihihi.gif
abiga
Neakivaizdinis soc. darbas? doh.gif O jus manot, kad si specialybe verta tokiu pinigu?
Jurapelius
QUOTE(abiga @ 2009 06 16, 19:57)
Neakivaizdinis soc. darbas? doh.gif O jus manot, kad si specialybe verta tokiu pinigu?
*

Juk ne visi verslininkais esame gime...
desire
QUOTE(abiga @ 2009 06 16, 17:57)
*

o tai cia jinai skaitosi labai brangi? as ketinu studijuoti ne dėl studijų kainos, o dėl to, kad dirbu vaikų globos namuose, man labai patinka mano darbas ir manau, kad reikėtų ir tokios pačios krypties išsilavinimą įsigyti g.gif
-Vėja-
studijavau ir dieniniam, ir dabar baigiau neakivaizdziai kita specialybe (finansus).. bet galiu pasakyti kad dieniniu ir neakivaizdiniu studiju nera ka lyginti tiek informacijos gavimo prasme, tiek visu (studentu ir destytoju) poziuriu i studijas..
P.S. jei reikes kokios info apie destytojus ir panasiai sudijuojant VIKO.. mielai pasidalinsiu patirtimi:)
Jurapelius
QUOTE(-Vėja- @ 2009 06 17, 11:28)
studijavau ir dieniniam, ir dabar baigiau neakivaizdziai kita specialybe (finansus).. bet galiu pasakyti kad dieniniu ir neakivaizdiniu studiju nera ka lyginti tiek informacijos gavimo prasme, tiek visu (studentu ir destytoju) poziuriu i studijas..
P.S. jei reikes kokios info apie destytojus ir panasiai sudijuojant VIKO.. mielai pasidalinsiu patirtimi:)
*

Ka nori pasakyti "nera ka lyginti"?
Neakivaizdziai viskas paprasciau? As lkka baigiau neakivaizdini tai mus ten ciupo...
-Vėja-
QUOTE(Jurapelius @ 2009 06 17, 13:11)
Ka nori pasakyti "nera ka lyginti"?
Neakivaizdziai viskas paprasciau? As lkka baigiau neakivaizdini tai mus ten ciupo...
*

na tiesiog dieniniokus labiau spaudzia nei neakivaizdiai besimokinancius, bent jau man taip atrodo..
neakivaizdziai besimokinant ygytu ziniu kiekis labiau priklauso nuo taves, kiek daug paskirsi laiko savarankiskam mokykuisi, nes bent jau man tai paskaitu metu informacijos tikrai mazoka.. o beto juk kur ta paty dalyka mokiniesi visa semestra, o kur per pora paskaitu "pravaro" smile.gif
zvaigzdut
QUOTE(-Vėja- @ 2009 06 17, 14:42)
na tiesiog dieniniokus labiau spaudzia nei neakivaizdiai besimokinancius, bent jau man taip atrodo..
neakivaizdziai besimokinant ygytu ziniu kiekis labiau priklauso nuo taves, kiek daug paskirsi laiko savarankiskam mokykuisi, nes bent jau man tai paskaitu metu informacijos tikrai mazoka.. o beto juk kur ta paty dalyka mokiniesi visa semestra, o kur per pora paskaitu "pravaro" smile.gif
*

studijos nuo mokymosi tuo ir skiriasi, kad mokykloj turi ismokint, o paskui turi pats ismokt. Tiesa sakant jei savo dalyka mokyciausi dieniniam, tai nuproteciau biggrin.gif ne kokia fizika ar chemija, kur sunku ismokt ir laboratorijose sedet. Pilnai uztenka kiek pasako per tas kelias paskaitas Kartais netgi per daug, nes esu moksle individualiste, paciai man geriau ieskot info, mokytis, o ne kazkokio senio klausyt, kuris pasakom lygiai ta pati, kad galima susirasti knygose ar internete.
dieniniam tas pats per ta pati kalama i galva, ten turbut unsure.gif nematau ka ten diena is dienos taip mokytis reik (savo dalyka turiu omeny)
-Vėja-
QUOTE(zvaigzdut @ 2009 06 17, 14:48)
studijos nuo mokymosi tuo ir skiriasi, kad mokykloj turi ismokint, o paskui turi pats ismokt. Tiesa sakant jei savo dalyka mokyciausi dieniniam, tai nuproteciau  biggrin.gif ne kokia fizika ar chemija, kur sunku ismokt ir laboratorijose sedet. Pilnai uztenka kiek pasako per tas kelias paskaitas Kartais netgi per daug, nes esu moksle individualiste, paciai man geriau ieskot info, mokytis, o ne kazkokio senio klausyt, kuris pasakom  lygiai ta pati, kad galima susirasti knygose ar internete.
dieniniam tas pats per ta pati kalama i galva, ten turbut  unsure.gif nematau ka ten diena is dienos taip mokytis reik (savo dalyka turiu omeny)
*

na taip.. gal cia nuo studijuojamo dalyko priklauso.. smile.gif
susidomejus
Neakivaizdiniam svarbu visa literatura susirinkt ir ta medziaga galima ir paciam perskaityt. Jau viena neakivaizdini baigiau, viskas puiku. Kitais metais stosiu dar, labai nekantrauju smile.gif
1000ir1naktis
*

Manau, kas tiek dieniniam, tiek neakivaizdiniam igytu ziniu kiekis priklauso nuo zmogaus. Svarbu kiek pats stengsis, tiek ir ismoksi. Ir cia jau nelabai svarbu kokiu budu mokysies.. g.gif
Cherry83
QUOTE(1000ir1naktis @ 2009 08 17, 12:45)
Manau, kas tiek dieniniam, tiek neakivaizdiniam igytu ziniu kiekis priklauso nuo zmogaus. Svarbu kiek pats stengsis, tiek ir ismoksi. Ir cia jau nelabai svarbu kokiu budu mokysies.. g.gif
*

drinks_cheers.gif
Papildyta:
Aš irgi vat mokysiuos neakivaizdiniam ir esu nusiteikus pati ieškotis informacijos, domėtis studijuojamu dalyku ir pan. mirksiukas.gif
aurasta2
QUOTE(1000ir1naktis @ 2009 08 17, 11:45)
*

As irgi pilnai pritariu siai nuomonei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pati studijuoju neakivaizdziai verslo vadyba, paskaitos idomios, viskas super, nors ir nelengva ax.gif Bet besidomedama ir besistengdama ieskoti informacijos bei mokytis galiu drasiai teigti, kad ziniomis visiskai neatsilieku nuo studijuojanciu dieniniame skyriuje mirksiukas.gif (turiu ne viena pazystama "dieninioka", taigi neretai pakalbame apie tas pacias paskaitas, daliname informacija). Manau svarbiausia studijuoti patinkanti dalyka, jei stosi tik tam kad stoti, tada noro stengtis abejoju ar atsiras schmoll.gif
susidomejus
Kai tas neakivaizdinis yra ne pirmas aukstasis, tai manau, kad visiems stojantiems tas mokslas patinka smile.gif Tas pirmas daznai buna nelabai patinkantis ...
Meege
Sveikos mergaites 4u.gif Gal kas iš jūsų studijuoja KU informatika neakivaizdiniame? blush2.gif

Ir dar noriu paklausti, žėjau studijų programos tai dabar kaip suprantu neakivaizdiniame reikes mokytis 6 metus unsure.gif
giedruole
4u.gif
Mano drauges baige Lietuviu kalbos ir tikybos pedagogikos studiju programa Marijampoles Kolegijoje ir dziaugiasi: studijuoti nebuvo sunku, o isidarbinimo perspektyvos geros, nes mokyklose truksta lietuviu kalbos ir tikybos mokytoju. Girdejau, kad dar yra vietu i sia neakivaizdiniu studiju programa Marijampoles kolegijoje.
susidomejus
Jus manote, kad mokytojo darbas labai geras ir perspektyvus?
aurasta2
Na jau mokytoju buti tai nzn kas siais laikais noretu g.gif schmoll.gif
Turiu drauge, kuri pries pora metu baige pedagogini, dabar dirba prancuzu kalbos mokytoja...kosmaras sake kazkoks verysad.gif kai tik dirbt pradejo namo grizus verkdavo vos ne kasdien...ir apspjaudyta buvo, ir slyksciausiais zodziais isvadinta...gi pas mus vaikai dabar tiek teisiu turi, kad ju bausti negali, tik jie elgtis gali kaip nori...zodziu kosmaras kazkoks...o apie alga uz toki juoda darba tai is viso patyliu... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
susidomejus
Tai va, ne kiekvienam tokius pazeminimus atlaikyti lemta.
Stigma
Gal kas gali apšviest ar studijuojant neakivaizdžiai MRU daug tenka išsiprašinėt iš darbo? Gal įmanoma su dėstytojais susitart ir egzus 6dienį laikyt? unsure.gif
Naktibalda
*

pasakysiu iš patirties, kadangi mokiausi neakivaizdžiai specialybinio dalyko, kuriame "raukti" reiki gerokai, kad sugebėtum mokytis tai va galiu pasakyti tiesiai šviesiai dieninukams iki mūsų neakivaizdinio toli toli plaukti blush2.gif , nes jos atėjusios po 12 klasių apie tą specialybę tik girdėjusios buvo, o mes beveik visos be išimties ir praktikės, tai manau tikrai priklauso nuo specialybės , ir per paskaitas neakivaizdininkams tik "pravaro" kur gauti literatūrą arba atsišvieti ką duoda dėstytojas ir mokaisi ir giliniesi pats, o dieninis kad ir sėdi paskaitose, bet gali varnas šaudyti ir toli gražu mažiau išmokti ir žinoti nei tas neakivaizdininkas , ir dar... tą dalyką mokais taip pat visą semestrą , nes semestro metu viską reik atsiskaityti kaip ir dieniniam, taip kad ax.gif ...., o spaudžia vienodai nes kreditų apimtis ta pati kaip ir dieninio, bent jau KTU tikrai ne taip jau ir lengva blush2.gif , ir netgi labai labai sunku, apie kitus univerus nežinau, gal ir užtenka dviejų paskaitų pravaryti ir galbūt nespaudžia rolleyes.gif
akvadigi
QUOTE(Naktibalda @ 2009 09 01, 19:06)
pasakysiu iš patirties, kadangi mokiausi neakivaizdžiai specialybinio dalyko, kuriame "raukti" reiki gerokai, kad sugebėtum mokytis tai va galiu pasakyti tiesiai šviesiai dieninukams iki mūsų neakivaizdinio toli toli plaukti  blush2.gif , nes jos atėjusios po 12 klasių apie tą specialybę tik girdėjusios buvo, o mes beveik visos be išimties ir praktikės, tai manau tikrai priklauso nuo specialybės , ir per paskaitas neakivaizdininkams tik "pravaro" kur gauti literatūrą arba atsišvieti ką duoda dėstytojas ir mokaisi ir giliniesi pats, o dieninis kad ir sėdi paskaitose, bet gali varnas šaudyti ir toli gražu mažiau išmokti ir žinoti nei tas neakivaizdininkas , ir dar... tą dalyką mokais taip pat visą semestrą , nes semestro metu viską reik atsiskaityti kaip ir dieniniam, taip kad  ax.gif ...., o spaudžia vienodai nes kreditų apimtis ta pati kaip ir dieninio, bent jau KTU tikrai ne taip jau ir lengva  blush2.gif , ir netgi labai labai sunku, apie kitus univerus nežinau, gal ir užtenka dviejų paskaitų pravaryti ir galbūt nespaudžia  rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif

MarryJane
QUOTE(Stigma @ 2009 08 22, 18:58)
Gal kas gali apšviest ar studijuojant neakivaizdžiai MRU daug tenka išsiprašinėt iš darbo? Gal įmanoma su dėstytojais susitart ir egzus 6dienį laikyt? unsure.gif
*

mane irgi tas domina. Planuoju magistra ten studijuot. Gyvenu uzsienyje. Kazin ar imanoma man bus viska suderinti? g.gif
-Žiedė-
Sveikutės smile.gif ,įstojau į Kauno kolegijos Kraštotvarkos fakultetą, gal kas žinote, kaip Kauno kolegijoje vyksta paskaitos pirmam kurse ištęstinių studijų, nes dar nėra tvarkaraščio, nežinau kaip reikės bandyti derinti su darbu ax.gif
audiga
QUOTE(-Žiedė- @ 2009 09 07, 09:50)
Sveikutės smile.gif ,įstojau į Kauno kolegijos Kraštotvarkos fakultetą, gal kas žinote, kaip Kauno kolegijoje vyksta paskaitos pirmam kurse ištęstinių studijų, nes dar nėra tvarkaraščio, nežinau kaip reikės bandyti derinti su darbu ax.gif
*

Mane irgi tas pats domina, tik aš buhalteriją studijuosiu ax.gif
aurasta2
QUOTE(audiga @ 2009 09 07, 10:54)
Mane irgi tas pats domina, tik aš buhalteriją studijuosiu  ax.gif
*

Sveikutes, smile.gif
As studijuoju Kauko verslo vadyba neakivaizdziai, tai mum paskaitos vyksta keturis kartus per metus po 2 savaites, bet drauge buhalterijoj, kitam fakultete, tai ten pas juos kazkaip kitaip, ji ir savaitgaliais daznai vazineja, na tiksliai nezinau kaip ten pas juos.
audiga
Tai jau jaučiu kad mums bus tik savaitgaliais... kas man visai nepatinka, bet ką padarysi...
aurasta2
QUOTE(audiga @ 2009 09 08, 10:22)
Tai jau jaučiu kad mums bus tik savaitgaliais... kas man visai nepatinka, bet ką padarysi...
*

Na, tikriausiai g.gif siaip as tai labai patenkinta savo grafiku, patinka man jis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif atsimokai tas dvi savaiteles, ir po to vel kuri laika ramu thumbup.gif
Rasiuge
O man ŠU paskaitos būna savaitę. Truputį pasimokai, paskui atsiskaitymai būna. Tik va užduoda daug darbų rašyti ir turi juos padarytim per mėn laiko iki kitos sesijos. O kur dar darbas, paskaityti teorija, ar darbą parašyti. Bet mokslas yra jėga thumbup.gif , pasimokai truputį, atitrūksti nuo kasdienybės ir gerai viskas būna
Soul
VU Ekonomikos fakultete priešmagistrinės (papildomos, turintiems aukštąjį neekonominį išsilavinimą) neakivaizdinės studijos vyksta ketvirtadienio ir penktadienio vakarais, o gyvenantiems kituose miestuose- šeštadieniais. Labai patogu 4u.gif . Jokių išsiprašymų iš darbo nereikia 4u.gif .
O magistro neak. studijos tik šeštadieniais. Aišku dviems metams reikia nusiteikti, kad 2-3 šeštadienius į mėnesį šeima tave mažai matys unsure.gif .
kartitiesa
sveikos 4u.gif as studijuoju neakiv LKKA , studiju grafikas labai patogus, sesijos buna tris kart per metus po dvi savaites, (rudeni, ziema, pavasari). drinks_cheers.gif
susidomejus
Kazkaip keistai man atrodo tokios studijos, kai viskas nupirkta-ir breziniai ir egzaminai... Tada kam mokintis nemegstamo dalyko? Gal tu studiju nereikia? jeigu dalykas butu megstamas, tai niekam i galva nesautu pirkt visokius darbus ir siulanciu darytoju.
bonitute20
QUOTE(Rasiuge @ 2009 09 08, 17:34)
O man ŠU paskaitos būna savaitę. Truputį pasimokai, paskui atsiskaitymai būna. Tik va užduoda daug darbų rašyti ir turi juos padarytim per mėn laiko iki kitos sesijos. O kur dar darbas, paskaityti teorija, ar darbą parašyti. Bet mokslas yra jėga  thumbup.gif , pasimokai truputį, atitrūksti nuo kasdienybės ir gerai  viskas būna
*

o neakyvaizdines studijos 6 metai? blush2.gif noreciau stoti i specialioji pedagogika, bet labai brabngus mokslai ir jei 6 metai tai is vis... doh.gif
zara**
As labai noriu stoti i neakivaizdines studijas,i siauliu universiteta.Galvoju kaip nuo ateinancio pavasario.Bet va pradejo kamuoti mintis,ka daryti del reikiamos medzegos,nes gyvenu ir dirbu uzsienyje.Gryzineciau i sesijas.O mokytis labai noriu 4u.gif
_abrakadabra_
sveikos,

baigiau VGTU verslo vadybos bakalaura. dabar baigineju magistra. jeigu kam reikia kokios nors medziagos (kursiniu, namu darbu, konspektu, ir tt.) rasykit AZ
#tagra#
QUOTE(river* @ 2009 11 02, 18:29)
As labai noriu stoti i neakivaizdines studijas,i siauliu universiteta.Galvoju kaip nuo ateinancio pavasario.Bet va pradejo kamuoti mintis,ka daryti del reikiamos medzegos,nes gyvenu ir dirbu uzsienyje.Gryzineciau i sesijas.O mokytis labai noriu 4u.gif
*

Sveikute, seniai rasytas tavo pasisakymas, bet gal nepervelai as su savo patarimu ax.gif
Na noriu tik padrasinti, kad bandytus stoti ir mokytis. 4u.gif As taip pat gyvenu uzsienyje ir studijuoju neakivaizdziai KU. Kolkas viska suderinu, dabar man IIkursas. Siek tiek gal sunkiau man nei grupiokam, nes kai as griztu visi jau buna issilaike egzaminus, o as ieskau destytoju ir tariuosi, kada galiu lakytis egzaminus. g.gif
Manau viskas imanoma, jei labai pasistengsim ir labai tikiuosi, kad man pavyks baigti tai ka pradejau g.gif
zara**
QUOTE(#tagra# @ 2010 03 03, 16:19)
Sveikute, seniai rasytas tavo pasisakymas, bet gal nepervelai as su savo patarimu ax.gif
Na noriu tik padrasinti, kad bandytus stoti ir mokytis. 4u.gif  As taip pat gyvenu uzsienyje ir studijuoju neakivaizdziai KU. Kolkas viska suderinu, dabar man IIkursas. Siek tiek gal sunkiau man nei grupiokam, nes kai as griztu visi jau buna issilaike egzaminus, o as ieskau destytoju ir tariuosi, kada galiu lakytis egzaminus. g.gif
Manau viskas imanoma, jei labai pasistengsim ir labai tikiuosi, kad man pavyks baigti tai ka pradejau g.gif
*

Sveikute 4u.gif aciu uz padrasinima 4u.gif liko savaite iki Lietuvos gryzimo,ir iskart tvarkysiuos dokumentus,truputuka bijau,bijau to kad nebutu per sunku mokytis g.gif bet sakau su noru viskas imanoma 4u.gif
susidomejus
QUOTE(river* @ 2010 03 04, 13:07)
Sveikute 4u.gif aciu uz padrasinima 4u.gif liko savaite iki Lietuvos gryzimo,ir iskart tvarkysiuos dokumentus,truputuka bijau,bijau to kad nebutu per sunku mokytis g.gif bet sakau su noru viskas imanoma 4u.gif
*

Taisingai, jeigu yra didelis noras, tai kazkaip viskas susitvarko. As irgi ruosiuos neakivaizdzaii studijuot, siaip kitiems atrodo keista sitas dalykas, gyvenima, atrodo, susitvarkius, bet AS LABAI TO NORIU ir viskas. Ir taip bus biggrin.gif
renatuxaass
sveikos, ar yra pirmakursiu susigrazinusiu uz mokslus deklarave pajamas, nes uz sese norim susigrazinti ji pirmakurse nedirbant, bet per tevu pajamas, sako susigrazinti gali tik dieninio kurso studentai g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.