Sveikos, nezinot kartais tokio dalyko: stojant reikia biologijos egzamina but islaikius, o as jo nelaikiau, nes tada, kai vidurine baigiau (1987) biologijos brandos egzamino nebuvo. Tai man uzskaitys metini pazymi ar reiks ta egzamina su mokinukais kartu islaikyt ir tik tada stot?
QUOTE(susidomejus @ 2009 05 30, 02:22) Sveikos, nezinot kartais tokio dalyko: stojant reikia biologijos egzamina but islaikius, o as jo nelaikiau, nes tada, kai vidurine baigiau (1987) biologijos brandos egzamino nebuvo. Tai man uzskaitys metini pazymi ar reiks ta egzamina su mokinukais kartu islaikyt ir tik tada stot? Nereikia laikyti,bet pas mus,tai jeigu nėra laikyto egzo tai rašo 0 balų QUOTE(susidomejus @ 2009 05 30, 02:22) Sveikos, nezinot kartais tokio dalyko: stojant reikia biologijos egzamina but islaikius, o as jo nelaikiau, nes tada, kai vidurine baigiau (1987) biologijos brandos egzamino nebuvo. Tai man uzskaitys metini pazymi ar reiks ta egzamina su mokinukais kartu islaikyt ir tik tada stot? Užskaitys kaip 0 balų
Priemimo taisyklese punkte 4.6.6 rasoma, kad: asmeniui, kurio vidurini issilavinima liudijanciame dokumente, isduotame iki 1993 m. iskaitytinai, nera irasytu brandos egzaminu, numatyto dalyko brandos egzamino ir jo metiniu pazymiu iskaitomas to dalyko metinis (galutinis) pazymys.
Tai gal iskaitys ir nerasys nulio?
Tokiu atveju taip, metini turetu uzskaityt. Sekmes stojant
Gal visgi reikia pabandyti stot siemet, jeigu ne- tai islaikysiu ta biologijos egzamina ir stosiu kitamet
Aciu uz palaikyma
Visgi biologijos egzamina kitamet islaikyti teks. Toliau sieksiu savo svajones
QUOTE(Lemyna @ 2009 05 25, 22:38) Sveikos merginos, As dabar studijuoju dieniniame skyriuje, dar liko 1.5 metu. įstojau į visiškai man nepatinkančią ir šiaip nekokią specialybę Socialinį darbą. Noriu baigus šią aukštają, stoti iš naujo tik jau neakivaizdžiai. Labai norėčiau į kokį marketingo vadybą, prekybos vadybą, rinkodarą ar kažką panašaus stoti. Gal kuri galite patarti kur stoti? Gal netgi kuri nors kažką panašaus mokotės? Kokia neakivaizdinių studijų kaina šios specelybės? Nuoširdus dėkui bus visoms už bet kokią padėsiančią informaciją http://www.vvk.lt/programos/kainos - cia vadybos mokyklos kainos- 2200 Lt semestrui. mokytumeis verslo vadyba, veliau prasidetu visokios atsakos, galetum rinktis
Sveikutes studenciokes, esamos ir busimos!
QUOTE(Lemyna @ 2009 05 25, 21:38) Sveikos merginos, As dabar studijuoju dieniniame skyriuje, dar liko 1.5 metu. įstojau į visiškai man nepatinkančią ir šiaip nekokią specialybę Socialinį darbą. Noriu baigus šią aukštają, stoti iš naujo tik jau neakivaizdžiai. Labai norėčiau į kokį marketingo vadybą, prekybos vadybą, rinkodarą ar kažką panašaus stoti. Gal kuri galite patarti kur stoti? Gal netgi kuri nors kažką panašaus mokotės? Kokia neakivaizdinių studijų kaina šios specelybės? Nuoširdus dėkui bus visoms už bet kokią padėsiančią informaciją O kodėl tau nepatinka studijos? Aš kaip tik šiemet ruošiuosi stoti neakivaizdiniu į soc. darbą
Neakivaizdinis soc. darbas?
QUOTE(abiga @ 2009 06 16, 17:57) o tai cia jinai skaitosi labai brangi? as ketinu studijuoti ne dėl studijų kainos, o dėl to, kad dirbu vaikų globos namuose, man labai patinka mano darbas ir manau, kad reikėtų ir tokios pačios krypties išsilavinimą įsigyti
studijavau ir dieniniam, ir dabar baigiau neakivaizdziai kita specialybe (finansus).. bet galiu pasakyti kad dieniniu ir neakivaizdiniu studiju nera ka lyginti tiek informacijos gavimo prasme, tiek visu (studentu ir destytoju) poziuriu i studijas..
P.S. jei reikes kokios info apie destytojus ir panasiai sudijuojant VIKO.. mielai pasidalinsiu patirtimi:) QUOTE(-Vėja- @ 2009 06 17, 11:28) studijavau ir dieniniam, ir dabar baigiau neakivaizdziai kita specialybe (finansus).. bet galiu pasakyti kad dieniniu ir neakivaizdiniu studiju nera ka lyginti tiek informacijos gavimo prasme, tiek visu (studentu ir destytoju) poziuriu i studijas.. P.S. jei reikes kokios info apie destytojus ir panasiai sudijuojant VIKO.. mielai pasidalinsiu patirtimi:) Ka nori pasakyti "nera ka lyginti"? Neakivaizdziai viskas paprasciau? As lkka baigiau neakivaizdini tai mus ten ciupo... QUOTE(Jurapelius @ 2009 06 17, 13:11) Ka nori pasakyti "nera ka lyginti"? Neakivaizdziai viskas paprasciau? As lkka baigiau neakivaizdini tai mus ten ciupo... na tiesiog dieniniokus labiau spaudzia nei neakivaizdiai besimokinancius, bent jau man taip atrodo.. neakivaizdziai besimokinant ygytu ziniu kiekis labiau priklauso nuo taves, kiek daug paskirsi laiko savarankiskam mokykuisi, nes bent jau man tai paskaitu metu informacijos tikrai mazoka.. o beto juk kur ta paty dalyka mokiniesi visa semestra, o kur per pora paskaitu "pravaro" QUOTE(-Vėja- @ 2009 06 17, 14:42) na tiesiog dieniniokus labiau spaudzia nei neakivaizdiai besimokinancius, bent jau man taip atrodo.. neakivaizdziai besimokinant ygytu ziniu kiekis labiau priklauso nuo taves, kiek daug paskirsi laiko savarankiskam mokykuisi, nes bent jau man tai paskaitu metu informacijos tikrai mazoka.. o beto juk kur ta paty dalyka mokiniesi visa semestra, o kur per pora paskaitu "pravaro" studijos nuo mokymosi tuo ir skiriasi, kad mokykloj turi ismokint, o paskui turi pats ismokt. Tiesa sakant jei savo dalyka mokyciausi dieniniam, tai nuproteciau dieniniam tas pats per ta pati kalama i galva, ten turbut QUOTE(zvaigzdut @ 2009 06 17, 14:48) studijos nuo mokymosi tuo ir skiriasi, kad mokykloj turi ismokint, o paskui turi pats ismokt. Tiesa sakant jei savo dalyka mokyciausi dieniniam, tai nuproteciau dieniniam tas pats per ta pati kalama i galva, ten turbut na taip.. gal cia nuo studijuojamo dalyko priklauso..
Neakivaizdiniam svarbu visa literatura susirinkt ir ta medziaga galima ir paciam perskaityt. Jau viena neakivaizdini baigiau, viskas puiku. Kitais metais stosiu dar, labai nekantrauju
QUOTE(-Vėja- @ 2009 06 17, 14:42) na tiesiog dieniniokus labiau spaudzia nei neakivaizdiai besimokinancius, bent jau man taip atrodo.. neakivaizdziai besimokinant ygytu ziniu kiekis labiau priklauso nuo taves, kiek daug paskirsi laiko savarankiskam mokykuisi, nes bent jau man tai paskaitu metu informacijos tikrai mazoka.. o beto juk kur ta paty dalyka mokiniesi visa semestra, o kur per pora paskaitu "pravaro" Manau, kas tiek dieniniam, tiek neakivaizdiniam igytu ziniu kiekis priklauso nuo zmogaus. Svarbu kiek pats stengsis, tiek ir ismoksi. Ir cia jau nelabai svarbu kokiu budu mokysies.. QUOTE(1000ir1naktis @ 2009 08 17, 12:45) Manau, kas tiek dieniniam, tiek neakivaizdiniam igytu ziniu kiekis priklauso nuo zmogaus. Svarbu kiek pats stengsis, tiek ir ismoksi. Ir cia jau nelabai svarbu kokiu budu mokysies.. Papildyta: Aš irgi vat mokysiuos neakivaizdiniam ir esu nusiteikus pati ieškotis informacijos, domėtis studijuojamu dalyku ir pan. QUOTE(1000ir1naktis @ 2009 08 17, 11:45) Manau, kas tiek dieniniam, tiek neakivaizdiniam igytu ziniu kiekis priklauso nuo zmogaus. Svarbu kiek pats stengsis, tiek ir ismoksi. Ir cia jau nelabai svarbu kokiu budu mokysies.. As irgi pilnai pritariu siai nuomonei Pati studijuoju neakivaizdziai verslo vadyba, paskaitos idomios, viskas super, nors ir nelengva
Kai tas neakivaizdinis yra ne pirmas aukstasis, tai manau, kad visiems stojantiems tas mokslas patinka
Sveikos mergaites
Ir dar noriu paklausti, žėjau studijų programos tai dabar kaip suprantu neakivaizdiniame reikes mokytis 6 metus Mano drauges baige Lietuviu kalbos ir tikybos pedagogikos studiju programa Marijampoles Kolegijoje ir dziaugiasi: studijuoti nebuvo sunku, o isidarbinimo perspektyvos geros, nes mokyklose truksta lietuviu kalbos ir tikybos mokytoju. Girdejau, kad dar yra vietu i sia neakivaizdiniu studiju programa Marijampoles kolegijoje.
Jus manote, kad mokytojo darbas labai geras ir perspektyvus?
Na jau mokytoju buti tai nzn kas siais laikais noretu
Turiu drauge, kuri pries pora metu baige pedagogini, dabar dirba prancuzu kalbos mokytoja...kosmaras sake kazkoks
Tai va, ne kiekvienam tokius pazeminimus atlaikyti lemta.
Gal kas gali apšviest ar studijuojant neakivaizdžiai MRU daug tenka išsiprašinėt iš darbo? Gal įmanoma su dėstytojais susitart ir egzus 6dienį laikyt?
QUOTE(-Vėja- @ 2009 06 17, 14:42) na tiesiog dieniniokus labiau spaudzia nei neakivaizdiai besimokinancius, bent jau man taip atrodo.. neakivaizdziai besimokinant ygytu ziniu kiekis labiau priklauso nuo taves, kiek daug paskirsi laiko savarankiskam mokykuisi, nes bent jau man tai paskaitu metu informacijos tikrai mazoka.. o beto juk kur ta paty dalyka mokiniesi visa semestra, o kur per pora paskaitu "pravaro" pasakysiu iš patirties, kadangi mokiausi neakivaizdžiai specialybinio dalyko, kuriame "raukti" reiki gerokai, kad sugebėtum mokytis tai va galiu pasakyti tiesiai šviesiai dieninukams iki mūsų neakivaizdinio toli toli plaukti QUOTE(Naktibalda @ 2009 09 01, 19:06) pasakysiu iš patirties, kadangi mokiausi neakivaizdžiai specialybinio dalyko, kuriame "raukti" reiki gerokai, kad sugebėtum mokytis tai va galiu pasakyti tiesiai šviesiai dieninukams iki mūsų neakivaizdinio toli toli plaukti
Sveikutės
QUOTE(-Žiedė- @ 2009 09 07, 09:50) Sveikutės Mane irgi tas pats domina, tik aš buhalteriją studijuosiu QUOTE(audiga @ 2009 09 07, 10:54) Sveikutes, As studijuoju Kauko verslo vadyba neakivaizdziai, tai mum paskaitos vyksta keturis kartus per metus po 2 savaites, bet drauge buhalterijoj, kitam fakultete, tai ten pas juos kazkaip kitaip, ji ir savaitgaliais daznai vazineja, na tiksliai nezinau kaip ten pas juos.
Tai jau jaučiu kad mums bus tik savaitgaliais... kas man visai nepatinka, bet ką padarysi...
O man ŠU paskaitos būna savaitę. Truputį pasimokai, paskui atsiskaitymai būna. Tik va užduoda daug darbų rašyti ir turi juos padarytim per mėn laiko iki kitos sesijos. O kur dar darbas, paskaityti teorija, ar darbą parašyti. Bet mokslas yra jėga
VU Ekonomikos fakultete priešmagistrinės (papildomos, turintiems aukštąjį neekonominį išsilavinimą) neakivaizdinės studijos vyksta ketvirtadienio ir penktadienio vakarais, o gyvenantiems kituose miestuose- šeštadieniais. Labai patogu
O magistro neak. studijos tik šeštadieniais. Aišku dviems metams reikia nusiteikti, kad 2-3 šeštadienius į mėnesį šeima tave mažai matys
sveikos
Kazkaip keistai man atrodo tokios studijos, kai viskas nupirkta-ir breziniai ir egzaminai... Tada kam mokintis nemegstamo dalyko? Gal tu studiju nereikia? jeigu dalykas butu megstamas, tai niekam i galva nesautu pirkt visokius darbus ir siulanciu darytoju.
QUOTE(Rasiuge @ 2009 09 08, 17:34) O man ŠU paskaitos būna savaitę. Truputį pasimokai, paskui atsiskaitymai būna. Tik va užduoda daug darbų rašyti ir turi juos padarytim per mėn laiko iki kitos sesijos. O kur dar darbas, paskaityti teorija, ar darbą parašyti. Bet mokslas yra jėga o neakyvaizdines studijos 6 metai?
As labai noriu stoti i neakivaizdines studijas,i siauliu universiteta.Galvoju kaip nuo ateinancio pavasario.Bet va pradejo kamuoti mintis,ka daryti del reikiamos medzegos,nes gyvenu ir dirbu uzsienyje.Gryzineciau i sesijas.O mokytis labai noriu
sveikos,
baigiau VGTU verslo vadybos bakalaura. dabar baigineju magistra. jeigu kam reikia kokios nors medziagos (kursiniu, namu darbu, konspektu, ir tt.) rasykit AZ QUOTE(river* @ 2009 11 02, 18:29) As labai noriu stoti i neakivaizdines studijas,i siauliu universiteta.Galvoju kaip nuo ateinancio pavasario.Bet va pradejo kamuoti mintis,ka daryti del reikiamos medzegos,nes gyvenu ir dirbu uzsienyje.Gryzineciau i sesijas.O mokytis labai noriu Sveikute, seniai rasytas tavo pasisakymas, bet gal nepervelai as su savo patarimu Na noriu tik padrasinti, kad bandytus stoti ir mokytis. Manau viskas imanoma, jei labai pasistengsim ir labai tikiuosi, kad man pavyks baigti tai ka pradejau QUOTE(#tagra# @ 2010 03 03, 16:19) Sveikute, seniai rasytas tavo pasisakymas, bet gal nepervelai as su savo patarimu Na noriu tik padrasinti, kad bandytus stoti ir mokytis. Manau viskas imanoma, jei labai pasistengsim ir labai tikiuosi, kad man pavyks baigti tai ka pradejau Sveikute QUOTE(river* @ 2010 03 04, 13:07) Sveikute Taisingai, jeigu yra didelis noras, tai kazkaip viskas susitvarko. As irgi ruosiuos neakivaizdzaii studijuot, siaip kitiems atrodo keista sitas dalykas, gyvenima, atrodo, susitvarkius, bet AS LABAI TO NORIU ir viskas. Ir taip bus
sveikos, ar yra pirmakursiu susigrazinusiu uz mokslus deklarave pajamas, nes uz sese norim susigrazinti ji pirmakurse nedirbant, bet per tevu pajamas, sako susigrazinti gali tik dieninio kurso studentai
|