Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Neakivaizdinės studijos
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Mokslas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
susidomejus
QUOTE(renatuxaass @ 2010 04 10, 13:34)
sveikos, ar yra pirmakursiu susigrazinusiu uz mokslus deklarave pajamas, nes uz sese norim susigrazinti ji pirmakurse nedirbant, bet per tevu pajamas, sako susigrazinti gali tik dieninio kurso studentai g.gif
*

tai neakivaizdininkai negali?
angel666
QUOTE(renatuxaass @ 2010 04 10, 13:34)
sveikos, ar yra pirmakursiu susigrazinusiu uz mokslus deklarave pajamas, nes uz sese norim susigrazinti ji pirmakurse nedirbant, bet per tevu pajamas, sako susigrazinti gali tik dieninio kurso studentai g.gif
*

Aš ir pernai ir šiemet deklaravau už mokslus,studijuoju neakivaizdiniame
susidomejus
QUOTE(angel666 @ 2010 04 10, 22:34)
Aš ir pernai ir šiemet deklaravau už mokslus,studijuoju neakivaizdiniame
*

o ka nors sugrazino mokesciu?
angel666
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 10, 22:37)
o ka nors sugrazino mokesciu?
*

Na deklaracijose buvo grąžintini pinigai už mokslą ir darbą
susidomejus
QUOTE(angel666 @ 2010 04 10, 22:43)
Na deklaracijose buvo grąžintini pinigai už mokslą ir darbą
*

tai gavot tuos pinigus?
angel666
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 10, 22:52)
tai gavot tuos pinigus?
*

Na gavau
susidomejus
QUOTE(angel666 @ 2010 04 10, 23:16)
Na gavau
*

aisku, tai gerai, reiks turet galvoj, nes reiks uz mokslus moket, jeigu istoti pavyks i neakivaizdini.
Flafi
As taip pat mastau apie neakivaizdines studijas Lietuvoje. Gal kas galetumete imesti nuorodu, kur galima rasti informacijos apie tai, domina pedagogika. Aciu 4u.gif
susidomejus
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 10, 23:43)
aisku, tai gerai, reiks turet galvoj, nes reiks uz mokslus moket, jeigu istoti pavyks i neakivaizdini.
*

man nepavyks susigrazinti, grazina tik uz pirmas studijas... sad.gif mano- ne pirmos.
69kleopatra
Sveikos merginos gal zinote kur Vilniuje galima mokytis neakivaizdziai teise,buciau dekinga jei parasytumet placiau mirksiukas.gif
Auruma
QUOTE(Soul @ 2009 09 11, 09:36)
VU Ekonomikos fakultete priešmagistrinės (papildomos, turintiems aukštąjį neekonominį išsilavinimą) neakivaizdinės studijos vyksta ketvirtadienio ir penktadienio vakarais, o gyvenantiems kituose miestuose- šeštadieniais. Labai patogu 4u.gif . Jokių išsiprašymų iš darbo nereikia  4u.gif .
O magistro neak. studijos tik šeštadieniais. Aišku dviems metams reikia nusiteikti, kad 2-3 šeštadienius į mėnesį šeima tave mažai matys  unsure.gif .
*

Labas visoms,
Gal kas galit plačiau parašyti apie ekonomikos priešmagistrines ir magistrines studijas VU. Ar labai sunku? Ar dėstytojai normalūs ar tokie, kad tik ir laukia dovanėlės? Kažkodėl iš mano pažįstamų aplinkos susiformavus tokia nuomonė, kad dėstytojai į neakivaizdininkus kaip į pasipelnymo šaltinį ziūri. O aš noriu mokytis ne dėl popieriuko.

Ačiū.
Rasiuge
QUOTE(angel666 @ 2010 04 10, 23:16)
Na gavau
*

Ir aš gavau. Čia nesvarbu ar dieninis ar neakivaidinis, jei deklaruoji, tai už mokslą susigrąžini. smile.gif Aš neakivaizdžiai studijuoju cool.gif
zara**
Man dar tikriausiai reikes palukt metus,kitus del stojimo,nerialiai subrango doh.gif SU,socialine pedagogika arba verslo administravimas(siu specelybiu ir noriu) kaina metams 4600lt verysad.gif
Flafi
Prasau pagalbos 4u.gif

Googlinu, googlinu, bet taip iki galo ir nesusigaudau. Gal kas galite papasakoti kada ir kaip vyksta priemimas i neakivaizdines studijas? Ar galioja tos pacios bendros priemimo taisykles ar kas nors kitaip yra stojant i neakivaizdines studijas?
zara**
QUOTE(Flafi @ 2010 05 11, 11:38)
Prasau pagalbos  4u.gif

Googlinu, googlinu, bet taip iki galo ir nesusigaudau. Gal kas galite papasakoti kada ir kaip vyksta priemimas i neakivaizdines studijas? Ar galioja tos pacios bendros priemimo taisykles ar kas nors kitaip yra stojant i neakivaizdines studijas?
*

Net neisivaizduoju,kiek supratau reikes uzpildyti viska internetu.As pati siuo metu ne LT,tai ipareigojau brolio sese notariskai,is pradziu bandysiu internetu,bet jei nepavyks,tai ji nuvaziuos i universiteta ir priduos paraiska mirksiukas.gif
http://www.lamabpo.lt/registracija_internetu.html
Flafi
QUOTE(river* @ 2010 05 11, 11:44)
Net neisivaizduoju,kiek supratau reikes uzpildyti viska internetu.As pati siuo metu ne LT,tai ipareigojau brolio sese notariskai,is pradziu bandysiu internetu,bet jei nepavyks,tai ji nuvaziuos i universiteta ir priduos paraiska mirksiukas.gif
*

Aciu 4u.gif
Tai visdelto apsisprendei bandyti? Praejusiam poste dvejojei.
Mano situacija tokia pati, vis bandau rinktis info per interneta, bet kazkaip sunkiai man eina susigaudyti. Ar dokumentus reikia priduoti istaigoje ar bus galima internetu? Ir ar tie patys laiko terminai dokumentu pridavimo kaip ir dieninems studijoms?
susidomejus
QUOTE(river* @ 2010 05 11, 12:44)
*

as irgi bandysiu i neakivaizdini ir supratau, kad vistiek viskas pildysis internetu. Ir moket pinigeliu pildant nereikes, o juos rekes sumoket kai istosiu ir nuvyksiu dokumentu tvarkytis. 4u.gif
*Saulyte
QUOTE(susidomejus @ 2010 05 11, 20:53)
as irgi bandysiu i neakivaizdini ir supratau, kad vistiek viskas pildysis internetu.  Ir moket pinigeliu pildant nereikes, o juos rekes sumoket kai istosiu ir nuvyksiu dokumentu tvarkytis. 4u.gif
*

laba, kol nesumokesi pinigeliu (stojimo imokos) tol nieko internetu neuzpildysi ir nepateiksi prasymo. Taip, kad pirma reik sumoket, o tik tada pildyt prasyma internetu. O jau po to nuvesi visus reikiamus dokumentus ir nuotraukas. Dokumentus galesi vezti i ta aukstaja mokykla kur tau patogiau, jeigu prasyma pildysi internetu. Tik ta aukstoji mokykla i kuria nori stoti, turi buti itraukta i bendraji priemima LAMABPO, Taip, kad linkiu sekmes wink.gif
susidomejus
QUOTE(*Saulyte @ 2010 05 12, 17:14)
laba, kol nesumokesi pinigeliu (stojimo imokos) tol nieko internetu neuzpildysi ir nepateiksi prasymo. Taip, kad pirma reik sumoket, o tik tada pildyt prasyma internetu. O jau po to nuvesi visus reikiamus dokumentus ir nuotraukas. Dokumentus galesi vezti i ta aukstaja mokykla kur tau patogiau, jeigu prasyma pildysi internetu. Tik ta aukstoji mokykla i kuria nori stoti, turi buti itraukta i bendraji priemima LAMABPO,  Taip, kad linkiu sekmes wink.gif
*

tai kad cia raso, kad imokos moket nereikes, Es parama padengs, o mokestis bus mokamas kai nuvyksim i aukstaja mokykla g.gif
rami80
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 16, 12:34)
man nepavyks susigrazinti, grazina tik uz pirmas studijas... sad.gif mano- ne pirmos.
*

gaila, kad uz antra moksla negalima susigrazint.............5000lt per metus.........labai didele suma.................tikejausi,kad bent susigrazint bus galima
susidomejus
gal galit man papasakot, kaip jus, studijuojancias neakivaidziai, isleidzia is darbo sesijoms kelioms savaitems? Be problemu isleidzia ar su problemom? Ar visai neisleidzia?
da'reda
QUOTE(susidomejus @ 2010 05 15, 00:01)
gal galit man papasakot, kaip jus, studijuojancias neakivaidziai, isleidzia is darbo sesijoms kelioms savaitems? Be problemu isleidzia ar su problemom? Ar visai neisleidzia?
*

priklauso nuo darbdavio mirksiukas.gif
susidomejus
QUOTE(dareda @ 2010 05 15, 16:19)
priklauso nuo darbdavio mirksiukas.gif
*

nzn, o nuo istatymu nepriklauso?
da'reda
QUOTE(susidomejus @ 2010 05 15, 22:11)
nzn, o nuo istatymu nepriklauso?
*

yra istatymas, kad turi isleisti atostogu , bet neapmokamos jos. Atsimenu net pirkau darbo kodekso knygute, kad , reikalui esant , parodyciau darbdaviui, bet neprireike.
susidomejus
QUOTE(dareda @ 2010 05 16, 22:12)
yra istatymas, kad turi isleisti atostogu , bet neapmokamos jos. Atsimenu net pirkau darbo kodekso knygute, kad , reikalui esant , parodyciau darbdaviui, bet neprireike.
*

dirbate biudzetinej organizacijoj ar privacioj?
da'reda
QUOTE(susidomejus @ 2010 05 16, 23:18)
dirbate biudzetinej organizacijoj ar privacioj?
*

maximoje dirbau tuo metu
_ne_svetima_
Sveikos, gal ne visai čia reikėjo rašyti, bet norečiau paklausti, ką geriau studijuoti Vilniaus kolegijoje buhalterinę apskaitą ar finansus? smile.gif ačiū už nuomones
destroide
Merginos, gal kas studijuoja nuotoliniu budu? nerandu info apie tokias studijas
zuasta
QUOTE(dareda @ 2010 05 17, 16:34)
maximoje dirbau tuo metu
*

Mane išleisdavo be problemų- pažymą tik pristatydavau ir viskas
susidomejus
nezinot - neakivaizdininkams duoda bendrabuti sesiju metu?
menininke
QUOTE(susidomejus @ 2010 07 24, 16:47)
nezinot - neakivaizdininkams duoda bendrabuti sesiju metu?
*

man atrodo kad taip g.gif .Siandien pildziau prasyma tai buvo toks klausimas ax.gif
zara**
niu va rasausi i jusu gretas,vakar istojau i SU neakivaizdini skyriu thumbup.gif mokslai prasedes rugpjucio 23d. ax.gif
blizard
Kaip vyksta tos neakivaizdinės studijos? Man duos kažkokią informaciją ar pati turėsiu viską susirinkti ir atsiskaityti?
susidomejus
QUOTE(blizard @ 2010 07 25, 05:25)
Kaip vyksta tos neakivaizdinės studijos? Man duos kažkokią informaciją ar pati turėsiu viską susirinkti ir atsiskaityti?
*

Bus sesijos, ten viska pasakys, Turesit gauti kvietima i sesija. As irgi istojau i neakivaizdini viko.
vyyšnia
Prisijungiu ir aš prie neakivaizdininkų 4u.gif Įstojau į kauko soc. pedagogiką valstybė finansuojamą thumbup.gif
madlena
Sveikos...As ir istojau i KK Teise neakivaizdini.....bet ieskau info apie mokslo metu tvarkarasti..kada kas bus....gal zinot,...ryt vaziuosiu pasirasyti sutarti..
audiga
QUOTE(madlena @ 2010 07 26, 12:27)
Sveikos...As ir istojau i KK Teise neakivaizdini.....bet ieskau info apie mokslo metu tvarkarasti..kada kas bus....gal zinot,...ryt vaziuosiu pasirasyti sutarti..
*

Kai pasirašysi sutartį tada viską ir pasakys... Šiaip paskaitos prasidės rugsėjo antroj pusėj, bus patalpintas tvarkaraštis jų internetiniam puslapy... Ar žinot kad paskaitos vyks ištisus metus, penktadieniais - sekmadieniais? Na ne kiekvieną dieną, bet tai penkt. - šeštadienį, kitą savaitgalį gal tik šeštadienį? Nes man tai buvo šokas - maniau bus kaip visur porą savaičių sesija ir mokaisi namie, bet teko aukot visus savaitgalius... Na gal šiemet bus kita tvarka, viską pasakys pasirašant sutartį... sėkmės 4u.gif
susidomejus
QUOTE(audiga @ 2010 07 26, 15:15)
Kai pasirašysi sutartį tada viską ir pasakys... Šiaip paskaitos prasidės rugsėjo antroj pusėj, bus patalpintas tvarkaraštis jų internetiniam puslapy... Ar žinot kad paskaitos vyks ištisus metus, penktadieniais - sekmadieniais? Na ne kiekvieną dieną, bet tai penkt. - šeštadienį, kitą savaitgalį gal tik šeštadienį? Nes man tai buvo šokas  -  maniau bus kaip visur porą savaičių sesija ir mokaisi namie, bet teko aukot visus savaitgalius... Na gal šiemet bus kita tvarka, viską pasakys pasirašant sutartį... sėkmės  4u.gif
*

blink.gif blink.gif blink.gif
tikiuosi viko viskas vyks sesijomis unsure.gif
oaze 2
QUOTE(susidomejus @ 2010 07 26, 15:24)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
tikiuosi viko viskas vyks sesijomis  unsure.gif
*

VIKO tikrai sesijomis, nuo 8 ryto iki 20 val.vakaro lotuliukas.gif
audiga
Kauno Kolegijoj kituose fakultetuose taip pat vyksta sesijomis o Ekonomikos ir teisės fakultete - savaitgaliais...
susidomejus
QUOTE(audiga @ 2010 07 26, 19:59)
Kauno Kolegijoj kituose fakultetuose taip pat vyksta sesijomis o Ekonomikos ir teisės fakultete - savaitgaliais...
*

man taip butu labai sunku...
lelyteuk
Prisijungiu ir as i jusu gretas smile.gif snd pasirasiau sutarti kk teise neakivaizdiniu, tik butu tikrai idomu kokiom dienom paskaitos vyksta, kazi kaip reiks suderint su darbu g.gif
Tiesa, pirma paskaita rugsejo 17d smile.gif
susidomejus
QUOTE(lelyteuk @ 2010 07 27, 00:10)
Prisijungiu ir as i jusu gretas  smile.gif snd pasirasiau sutarti kk teise neakivaizdiniu, tik butu tikrai idomu kokiom dienom paskaitos vyksta, kazi kaip reiks suderint su darbu  g.gif
Tiesa, pirma paskaita rugsejo 17d  smile.gif
*

as vaziuosiu tik treciadieni pasirasyt, nes pamirsau nusifotografuot, o senose nuotraukose kazkodel atrodau vyresne lotuliukas.gif
zara**
Gal yra istojusiu i SU,verslo administravima????O mano pirmos paskaitos prasides rugpjucio 23d. o 22d.gryztu i Lietuva,ot faina iskart ant rytojaus i mokslus smartass.gif
someday...
QUOTE(susidomejus @ 2010 07 27, 00:36)
as vaziuosiu tik treciadieni pasirasyt, nes pamirsau nusifotografuot, o senose nuotraukose kazkodel atrodau vyresne  lotuliukas.gif
*

O kam fotografuotis?? Reikia nuotraukos?? g.gif
susidomejus
QUOTE(someday... @ 2010 07 27, 09:58)
O kam fotografuotis?? Reikia nuotraukos??  g.gif
*

reikia triju nuotrauku 3x4
va cia pvz viskas parasyta
audiga
QUOTE(lelyteuk @ 2010 07 27, 00:10)
Prisijungiu ir as i jusu gretas  smile.gif snd pasirasiau sutarti kk teise neakivaizdiniu, tik butu tikrai idomu kokiom dienom paskaitos vyksta, kazi kaip reiks suderint su darbu  g.gif
Tiesa, pirma paskaita rugsejo 17d  smile.gif
*

Pasižiūrėkit Kauko psl. yra tvarkaraščiai pernai metų pirmakursių , ir pamatysit kaip vyksta paskaitos... Pirmam semestre sekmadieniais žiūriu nėra, kad neišgasdint pirmakursių, pavasario semestre jau reik sekmadieniais...Sėkmės 4u.gif Tvarkaraštis
susidomejus
o viko tvarkarasciu nerandu.... o idomu butu smile.gif
EgluteN
Sveikos 4u.gif
Ir as mokausi namuose.Kursus pasiemiau november2008,november 2010baigiasi,o as ne neipusejau blush2.gif ,auginu suneli,kuriam reikia laaabai daug demesio.Gal kas mokinasi HLC(Home Learning College) uk?Butu idomu pabendrauti ax.gif As mokausi Sage Payroll.
lelyteuk
QUOTE(susidomejus @ 2010 07 27, 00:36)
as vaziuosiu tik treciadieni pasirasyt, nes pamirsau nusifotografuot, o senose nuotraukose kazkodel atrodau vyresne  lotuliukas.gif
*

QUOTE(someday... @ 2010 07 27, 09:58)
O kam fotografuotis?? Reikia nuotraukos??  g.gif
*

Zinok, as irgi belekokia nuotrauka pasiemiau, o jos net neprireike, ten vietoj nufotkino, cia reikejo studento pazymejimui, tai taip ir nesupratau kam buvo reikalinga ta nuotrauka g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.