Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Neakivaizdinės studijos
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Mokslas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
eglelapas
QUOTE(mamamia* @ 2010 08 20, 18:33)
Na po pirmojo etapo buvo terminas iki kada priduoti turi dokumentus i ta vieta kur tave pakviete, jai nepridavei, automatiskai patenki i antra stojimo etapa, jai vel neatnesei dokumentu i ta kolegija ar univera, tada vyksta paskutinis trecias etapas, kuris berods jau baiges g.gif  Ir jai vel pavelavai nunesti dokumentus, tada sekanciais metais vel  reiks bandyti  blink.gif o tu sutarti sudarei su univeru paciu? Nes kaip supratau, kad tik prasyma buvai pateikus stojimui g.gif
*

Dar nepasirasiau sutarties, parasyta, kad per penkias izangines sesijos dienas pasirasoma, tai bus rugsejo 13-17 d.
susidomejus
QUOTE(eglelapas @ 2010 08 20, 20:13)
Dar nepasirasiau sutarties, parasyta, kad per penkias izangines sesijos dienas pasirasoma, tai bus rugsejo 13-17 d.
*

tai gal cia kazkaip kitaip, nei visiems. Nezinau
abiga
QUOTE(Karamel'e @ 2010 08 20, 13:54)
As niekaip nerandu kada atvykti I VU  doh.gif nuo siu metu studijuosu teise 4u.gif  Gal kas pagelbesit, kur surasti kada? blush2.gif
*

Parasyta, kad sesijos laikas spalio 4 - 31. O kada konkrecios paskaitos, turbut skelbs veliau.
eglelapas
QUOTE(susidomejus @ 2010 08 20, 21:58)
tai gal cia kazkaip kitaip, nei visiems. Nezinau
*

Oi merginos, bereikalo isgasdinot, visa savaitgali neramu apturejau doh.gif , viskas tvarkoj su tom studijom thumbup.gif . Kai pateiki dokumentus per priemima, jie kopijas pasidaro, to ir gana, o kai suzinai, kad istojai, niekur nei eiti reikia, nei papildomai kokiu dokumentu nesti. Ateini tiesiai i izangine sesija, mano atveju rugsejo 13 d., savo fakultete, ten vietoj pasirasai sutarti ir valio, esi pilnavertis studentas yahoo.gif
susidomejus
QUOTE(eglelapas @ 2010 08 23, 12:16)
Oi merginos, bereikalo isgasdinot, visa savaitgali neramu apturejau  doh.gif , viskas tvarkoj su tom studijom  thumbup.gif . Kai pateiki dokumentus per priemima, jie kopijas pasidaro, to ir gana, o kai suzinai, kad istojai, niekur nei eiti reikia, nei papildomai kokiu dokumentu nesti. Ateini tiesiai i izangine sesija, mano atveju rugsejo 13 d., savo fakultete, ten vietoj pasirasai sutarti ir valio, esi pilnavertis studentas  yahoo.gif
*

o tai gal Jums reikejo mokyklos tinklapy patvirtint, kad priimat kvietima, kai suzinojot, kad kviecia studijuoti?

ir tada isvis, ko as tada ten i ta Vilniu trenkiausi su dokumentais? Bet, kad taip reikejo g.gif Prieme dokumentus, viska. Ka as zinau, kaip cia buna. Gal kiekviena mokykla savaip priima.
Karamel'e
QUOTE(abiga @ 2010 08 20, 22:34)
Parasyta, kad sesijos laikas spalio 4 - 31. O kada konkrecios paskaitos, turbut skelbs veliau.
*

Aciu 4u.gif O kur pasiziureti galeciau sia informacija? ax.gif
eglelapas
QUOTE(susidomejus @ 2010 08 23, 17:02)
o tai gal Jums reikejo mokyklos tinklapy patvirtint, kad priimat kvietima, kai suzinojot, kad kviecia studijuoti?

ir tada isvis, ko as tada ten i ta Vilniu trenkiausi su dokumentais? Bet, kad taip reikejo  g.gif Prieme dokumentus, viska. Ka as zinau, kaip cia buna. Gal kiekviena mokykla savaip priima.
*

Tai turbut kiekviename universitete savos taisykles rolleyes.gif
abiga
QUOTE(Karamel'e @ 2010 08 23, 18:14)
Aciu 4u.gif  O kur pasiziureti galeciau sia informacija? ax.gif
*

www.tf.vu.lt
susidomejus
taip supratau, kad gauti bendrabuti be sansu... Visos vietos atiduotos dieniniams. Gal kuriai sesija Vilniuje nuo 13 d. ir nuomosites kazkur? Prisijungciau... g.gif
ginturiux1
QUOTE(river* @ 2010 07 26, 23:02)
Gal yra istojusiu i SU,verslo administravima????O mano pirmos paskaitos prasides rugpjucio 23d. o 22d.gryztu i Lietuva,ot faina iskart ant rytojaus i mokslus smartass.gif
*

o is kur tu gryzti,as ieskau tokiu bendraminciu kurios gyvena uzsienyje o istojo mokytis lt smile.gif man rugsejo 17 d. reikia gryzti i ta pazintine paskaita,bet jau bilietai kad uzbrango,tai galvoju gal geriau gryzti tik i paskaitas jau.... o rugsejo 17 neskristi.... kaip jus manot?ar labai svarbi buna ta paskaita?as istojau i kauno kolegija.... g.gif
Flafi
QUOTE(ginturiux1 @ 2010 09 04, 12:57)
o is kur tu gryzti,as ieskau tokiu bendraminciu kurios gyvena uzsienyje o istojo mokytis lt smile.gif man rugsejo 17 d. reikia gryzti i ta pazintine paskaita,bet jau bilietai kad uzbrango,tai galvoju gal geriau gryzti tik i paskaitas jau.... o rugsejo 17 neskristi.... kaip jus manot?ar labai svarbi buna ta paskaita?as istojau i kauno kolegija.... g.gif
*

pas mane ta pati situacija drinks_cheers.gif . Baugu darosi kaip pavyks viska suderinti. Labai praverstu ir man patarimai siuo atveju. Ar yra daugiau gyvenanciu ne lt be studijuojanciu cia. Kaip sekasi?
ginturiux1
QUOTE(Flafi @ 2010 09 04, 19:40)
pas mane ta pati situacija  drinks_cheers.gif . Baugu darosi kaip pavyks viska suderinti. Labai praverstu ir man patarimai siuo atveju. Ar yra daugiau gyvenanciu ne lt be studijuojanciu cia. Kaip sekasi?
*

o kur tu gyveni ir kur istojai?
Flafi
QUOTE(ginturiux1 @ 2010 09 05, 15:59)
o kur tu gyveni ir kur istojai?
*

Gyvenu dk, mokysiuosi Klaipedoje, bet esu ne klaipediete. As jau bilietukus turiu seniai, mes plaukiam.
susidomejus
Tai kaip neakivaizdininkems sekasi? Man tai puikiai biggrin.gif
eglelapas
QUOTE(susidomejus @ 2010 09 25, 21:33)
Tai kaip neakivaizdininkems sekasi? Man tai puikiai biggrin.gif
*

Galvojau, kad neakivaizdininkai tiek daug neraso, visad masciau, kad jie gauna daugiau ar maziau apdorota ir sukramtyta informacija, kalbant apie konspektus. Bet pasirodo klydau, vien siandien beveik 7 val. istisai rasem, net pirstai rodos nebesilanksto blink.gif
Smagu, kad kazkam geriau smile.gif
Flafi
Sveikutes studentes 4u.gif
Noreciau patarimu is uzsienyje gyvenanciu ir studijuojanciu LT. Ar jus griztate i egzaminus, ar derinates su destytojais ir laikotes juos kitos sesijos metu? As kazkaip tikejausi, kad egzai bus kitos sesijos metu,kad koki pora praleisiu ir susiderinsiu grizusi, bet dabar ziuriu kad visus reiks derint, nes ismete labai skirtingu laiku.Nebezinau kaip cia dabar geriau padarius?
Ir dar, ka darote su literatura? Perkate, biblioteka ar kt. variantai?
#tagra#
QUOTE(Flafi @ 2010 10 10, 21:55)
Sveikutes studentes  4u.gif
Noreciau patarimu is uzsienyje gyvenanciu ir studijuojanciu LT. Ar jus griztate i egzaminus, ar derinates su destytojais ir laikotes juos kitos sesijos metu? As kazkaip tikejausi, kad egzai bus kitos sesijos metu,kad koki pora praleisiu ir susiderinsiu grizusi, bet dabar ziuriu kad visus reiks derint, nes ismete labai skirtingu laiku.Nebezinau kaip cia dabar geriau padarius?
Ir dar, ka darote su literatura? Perkate, biblioteka ar kt. variantai?
*

As studijuoju ir gyvenu uzsieny 4u.gif . As visada griztu i sesijas ir tame laikotarpyje laikausi visus egzaminus, kartu su grupe per 2 metus laikiau tik 2 egzaminus 4u.gif . O del literaturos,kiek speju susirandu budama sesijoj, kaika internete galima rasti, o ir grupes draugai pasidalina kartais 4u.gif
Viskas bus gerai, daugiau pasitikejimo savimi, sekmes 4u.gif
Flafi
QUOTE(#tagra# @ 2010 11 08, 21:43)
As studijuoju ir gyvenu uzsieny 4u.gif . As visada griztu i sesijas ir tame laikotarpyje laikausi visus egzaminus, kartu su grupe per 2 metus laikiau tik 2 egzaminus 4u.gif . O del literaturos,kiek speju susirandu budama sesijoj, kaika internete galima rasti, o ir grupes draugai pasidalina kartais 4u.gif
Viskas bus gerai, daugiau pasitikejimo savimi, sekmes 4u.gif
*

Aciu uz palaikyma smile.gif Nedrasi ta pradzia, bet kai procesas isibeges manau bus aiskiau viskas.
Ziuriu ten pat studijuojam mirksiukas.gif
#tagra#
QUOTE(Flafi @ 2010 11 08, 23:24)
Aciu uz palaikyma  smile.gif  Nedrasi ta pradzia, bet kai procesas isibeges manau bus aiskiau viskas.
Ziuriu ten pat studijuojam  mirksiukas.gif
*

Tikrai viskas bus gerai, nera taip baisu, kaip atrodo pradzioj mirksiukas.gif O ka tu studijuoji??? smile.gif
Flafi
QUOTE(#tagra# @ 2010 11 10, 19:20)
Tikrai viskas bus gerai, nera taip baisu, kaip atrodo pradzioj mirksiukas.gif  O ka tu studijuoji??? smile.gif
*

As vaikystes pedagogika, o ka tu? smile.gif
#tagra#
QUOTE(Flafi @ 2010 11 10, 23:50)
As vaikystes pedagogika, o ka tu?  smile.gif
*

As edukologija, sausi grisiu jau trecio kurs sesija...aisku bijau, kaip visada,bet gal kaip nors ax.gif ... jei tau dar pirmas kursas, kai kurie ir destytojai ir pskaitos bus tos pacios, jei reikes gali prasyt pagalbos, mielai patarsiu ir jei tik galesiu padesiu mirksiukas.gif
secret_lover_
Labukės visos 4u.gif ir aš neakivaizdininkė 4u.gif pirmam kurse esu, darbus jau atsiskaitinėju, jau po nepilno mėnesio egzaminai startuoja.. doh.gif kaip bijau doh.gif šiaulių kolegijoj studijuoju įstaigų ir įmonių administravimą ax.gif
Flafi
QUOTE(#tagra# @ 2010 11 11, 14:14)
As edukologija, sausi grisiu jau trecio kurs sesija...aisku bijau, kaip visada,bet gal kaip nors ax.gif ... jei tau dar pirmas kursas, kai kurie ir destytojai ir pskaitos bus tos pacios, jei reikes gali prasyt pagalbos, mielai patarsiu ir jei tik galesiu padesiu mirksiukas.gif
*

Labai malonu gauti toki pasiulyma, esant progai mielai pasinaudosiu 4u.gif
Taip mums paskaitos buvo kartu su edukologais ir dar kt. specialybiu. Dabar telieka ruostis egzams is gautos medziagos.
O rasto darbu gavome tik is tu dalyku, kur musu spec., gudrauja jie cia kazka matyt g.gif
FruitSalad
Kur VDU studentės FC randa C grupės dalykų rezultatus? Tarp ABD dalykų rezultatų nėra.

Ar iš viso įstojusiems 2010 m. yra galimybė studijuoti neakivaizdžiai vf vietoj?
susidomejus
QUOTE(FruitSalad @ 2011 01 19, 23:16)
Ar iš viso įstojusiems 2010 m. yra galimybė studijuoti neakivaizdžiai vf vietoj?
*

galima taip, yra tokiu.
Atari22
Sveikos. Pakliuvau į tokią situaciją, pernai baigiau mokyklą, bet nusprendžiau metukus pailsėti. Šiemet žadėjau stoti, bet sužinojau, kad jau mėnesį esu nėščia smile.gif Bet mokytis vis tiek norėčiau. Tai norėjau paklausti, gal yra mamyčių kurios augina vaikutį ir mokosi? Nes aš nenoriu praleisti dar kažkiek metų, bet nežinau ar nebus per sunku... Aš Kauno kolegijoj viešbučių ir turizmo vadybą noriu studijuoti, aišku neakivaizdines studijas rinkčiausi, bet vis dar dvejoju, taigi laukiu Jūsų pasisakymų, bei patarimų smile.gif
MrsRAT
Na būtum ne pirma ir tikrai ne paskutinė, tik reikia tau pasidomėti kuriose kolegijose ar universitetuose atlaidžiau į lankomumą žiūri. Nes būna, kad neakivaizdinis, o vistiek lankymas daug lemia.
Liusii
mano maziukas gime antram kurse ir nieko, susitvarkau puikiai , siemet baigiu jau KTU, mokausi neakivazidiniu, mums paskaitos buna du kartus per menesi sestadieni, tai rasi gi kas isleistu, o kursinius per maziuko miega parasysi, taip kas stok ir negalvok drinks_cheers.gif
Kastuna
Labutis visoms, noreciau pasiteirautii jusu,pries 11metu, baigiau vienus mokslus,bet ne aukstasis, planuoju studijuoti visuomenes sveikata istestines studijas KU, ar sunku istoti, ar butu galimybe parvykti tik i sesijas, nes gyvenu ne LT., gal kam teko susidurti g.gif labai noriu pradeti jau siemet studijas. Aciu is anksto uz info.
joachime
Sveikos, gal yra kas Riomerio universitete socialinę psichologiją studijavo?
*fabulouslife*
sveikos smile.gif as gyvenu uzsienyje ir noreciau pradet studijuot neakivaizdziai.. kaip jum sekasi su destitojais susitarti, kad ne visose paskaitose busite ir, kad norite laikyti egzaminus ne su grupe? aciu labai 4u.gif
malvea
Sveikos 4u.gif

aš būsima Ktu pirmakursė, chemijos fakulteto neakivaizdininkė mirksiukas.gif jungiuos į ištęstininkų burelį 4u.gif
*Rūta*
QUOTE(malvea @ 2011 08 02, 18:15)
Sveikos 4u.gif

aš būsima Ktu pirmakursė, chemijos fakulteto neakivaizdininkė mirksiukas.gif  jungiuos į ištęstininkų burelį 4u.gif
*

sveika 4u.gif as irgi busima pirmakurse KVK statybos ax.gif

o KTU kaskada jauna Fizikos mokiausi, tai pirmuose kursuose bus ka veikti lotuliukas.gif programavima mokykis jau dabar doh.gif delfi C+++ trubo paskali lotuliukas.gif puse kurso atkratydavo, nors gal istestiniu taip nekankins

malvea
QUOTE(*Rūta* @ 2011 08 02, 18:51)
sveika  4u.gif  as irgi busima pirmakurse KVK statybos  ax.gif

o KTU kaskada jauna Fizikos mokiausi, tai pirmuose kursuose bus ka veikti  lotuliukas.gif  programavima mokykis jau dabar  doh.gif  delfi C+++ trubo paskali  lotuliukas.gif  puse kurso atkratydavo, nors gal istestiniu taip nekankins
*

žinau šitąbiggrin.gif eisiu rugsėjį net naujo-programavimui pritaikyto pc pirkt:D aš lb norėjau į šią spec, o dar vf vieta, tkr žadu stengtis, tik, kad aš dar ir profkėj šiemet 3kursą baigsiu, tai nžn kaip reiks spėt:D
vesta:6
As ir jungiuos biggrin.gif Busima viko pirmakurse,vvf fakulteto istestiniam 4u.gif biggrin.gif
*Rūta*
QUOTE(malvea @ 2011 08 02, 19:55)
žinau šitąbiggrin.gif eisiu rugsėjį net naujo-programavimui pritaikyto pc pirkt:D aš lb norėjau į šią spec, o dar vf vieta, tkr žadu stengtis, tik, kad aš dar ir profkėj šiemet 3kursą baigsiu, tai nžn kaip reiks spėt:D
*

spesi mirksiukas.gif kuo daugiua reikalu tuo daugiau padarai 4u.gif

QUOTE(vesta:6 @ 2011 08 04, 13:50)
As ir jungiuos biggrin.gif Busima viko pirmakurse,vvf fakulteto istestiniam 4u.gif  biggrin.gif
*

4u.gif sveikinu
vesta:6
QUOTE(*Rūta* @ 2011 08 04, 16:19)
spesi  mirksiukas.gif  kuo daugiua reikalu tuo daugiau padarai  4u.gif
4u.gif  sveikinu
*

Aciu 4u.gif Tave yrgi sveikinu 4u.gif smile.gif
Taippat jaudinuos kaip seksis,o ypac jei nepavyks i darzeli patekti doh.gif Aj aplamai tiek minciu kaip cia seksis rolleyes.gif
*Rūta*
QUOTE(vesta:6 @ 2011 08 04, 22:27)
Aciu 4u.gif Tave yrgi sveikinu 4u.gif smile.gif
Taippat jaudinuos kaip seksis,o ypac jei nepavyks i darzeli patekti doh.gif Aj aplamai tiek minciu kaip cia seksis rolleyes.gif
*

gerai seksis kaip kitaip gali buti ? bigsmile.gif

o del darzelio, laikau kumstukus, kad vieta rastumete, tik vilciu i ji daug nedeciau mes per 1,5 metu ne menesio be ligu neislankem doh.gif bijau ir pagalvoti apie siuos metus, nors paskaitos vakarais, vyras jau butu , bet vistiek noris kad i darzeli daugiau eitu ax.gif
#tagra#
QUOTE(*sunshine* @ 2011 06 23, 21:45)
sveikos smile.gif as gyvenu uzsienyje ir noreciau pradet studijuot neakivaizdziai.. kaip jum sekasi su destitojais susitarti, kad ne visose paskaitose busite ir, kad norite laikyti egzaminus ne su grupe? aciu labai 4u.gif
*

As studijuoju KU - PF, tai tikrai viskas imanoma ir nekyla dideliu problemu 4u.gif
ause makaliause
As irgi nuo siemet i istestines istojau KTU statyba ax.gif
*Rūta*
QUOTE(ause makaliause @ 2011 08 09, 15:00)
As irgi nuo siemet i istestines istojau KTU statyba  ax.gif
*

bigsmile.gif super saunuole, beveik kolege, as KLP kolegijoje statyba studijuosu, kaunan patrauksiu testiniu studiju
ause makaliause
aga beveik koleges bigsmile.gif O kaip tu cia sugalvojai i statyba? Maciau sarasa istojusiuju tai busiu vienintele tarp vaikinu. doh.gif
*Rūta*
QUOTE(ause makaliause @ 2011 08 09, 15:39)
aga beveik koleges  bigsmile.gif O kaip tu cia sugalvojai i statyba? Maciau sarasa istojusiuju tai busiu vienintele tarp vaikinu.  doh.gif
*

po studiju dieniniu KTU Taikomosios fizikos, 2 metai, ir 1 metai KTU ekonomikos pasidariau 7 metu pertrauka kad surasti save ax.gif uzsimaniau i pedagogini fizikos ar matematikos mokytoja (bet neakivaizdiniu klp nera, o vazinetis finansai neleidzia) tai liko statyba idomesnis mokslas, ir juo labiau 6 metai mano darbas glaudziai su jomis susijes, o kurse sake busim 2 moterys lotuliukas.gif vis sis tas
ause makaliause
As irgi po vidurines mokiausi kolegijoje, keliu inzineija taip pat neakivaizdziai ir dirbau, bet kitame miese... Bet zinai kai baigi mokslus dirbi ir uzsidirbi, tai tie mokslai atrodo, o kam, dirbu gera darba, gerai gaunu ir dar vazineti i kita Lietuvos gala.... nu nesamone... Taip po vidurines baigimo praejo 7 metai. doh.gif vazinejau 2 metus ir meciau (ot durna tuo metu buvau). Siemet sove i galva pabandyti paduoti prasyma i bendra konkursa ir galvojau, o gal papulsiu, tuo labiau statyba labai artima mano darbui, net neartima, o tiesiog susijusi, kuri dirbu jau 6 metai. Ir tuo labiau studijos tame paciame mieste kur dirbu ir gyvenu. Tai manau pliusas nerealus. Ir pinigu ant vazinejimo susitaupo, ir viska daug geriau galima suderinti. Ir dabar kai jau praejo tiek laiko, po vidurines ir noras atsirado mokytis toliau ir tas mastymas toks brandesnis. Ir vejas nebesvilpauja galvoje lotuliukas.gif

Eik tu sau dvi moterys tai jau JEGA thumbup.gif O kaip as paziurejau, kad nei vienos biski susirupinau blink.gif bet jau baigia praeiti depresija.
Papildyta:
O jus issiemet studento pazymejima? Man dar neduoda.
*Rūta*
QUOTE(ause makaliause @ 2011 08 09, 20:07)
Tai manau pliusas nerealus. Ir pinigu ant vazinejimo susitaupo, ir viska daug geriau galima suderinti. Ir dabar kai jau praejo tiek laiko, po vidurines ir noras atsirado mokytis toliau ir tas mastymas toks brandesnis. Ir vejas nebesvilpauja galvoje  lotuliukas.gif

Eik tu sau dvi moterys tai jau JEGA  thumbup.gif  O kaip as paziurejau, kad nei vienos biski susirupinau  blink.gif  bet jau baigia praeiti depresija.
Papildyta:
O jus issiemet studento pazymejima? Man dar neduoda.
*

tai va mes jau issilaksciusios ir zinom ko norim, tai tik pliusas mirksiukas.gif

o del tu dvieju moteru nesu tikra ar busim lotuliukas.gif nors siap vyriskas kolektyvas ner jau taip blogai 4u.gif

pazymejimo dar neduoda uzsisakyt, kiek supratau tik rugpjucio pabaigoj tegalesim
ause makaliause
Nu taip, dabar kazkaip viskas daug paprasciau atrodo... ax.gif matyt pribrendom mirksiukas.gif Vakar skaiciau delfyje, kad vaikinai ilgiau bresta, bet turbut ir man tas tinka lotuliukas.gif
*Rūta*
QUOTE(ause makaliause @ 2011 08 10, 07:54)
Nu taip, dabar kazkaip viskas daug paprasciau atrodo...  ax.gif  matyt pribrendom  mirksiukas.gif Vakar skaiciau delfyje, kad vaikinai ilgiau bresta, bet turbut ir man tas tinka  lotuliukas.gif
*

nu sitaip as nemanau ax.gif tik taip susikloste aplinkybes, kad neten patraukem, ne i ta vieta stojom ieskojom saves, bet per ta laika tranais tevam nebuvom, as va ir butuka ir ant koju pati atsistojau paskui ir seima atsirado, paprasciausiaia tik artejant 30-meciui ir dauk ka pabandzius atrodo sumasciau ko noriu ax.gif

o siap is vaikinai bresta anksciau tai pacios mamos kaltos, nes kai buvau kolegijoje ir univere (abi su sese stojom tai ir ten ir ten lankemes per priemima) vaizdelis liudnas iki negalejimo kaip panele taip viena, kai vaikinas tai sale mamyte su popieriukas ir myscioja, stovi koks kartis guma ziaumoja, golpo ranktus suka ir maigo telefona, o mama laksto suplukus doh.gif na ir kaip jie subres po sijonu sededami g.gif
ause makaliause
Jooo svarbiausia rasti tinkama kelia, nesvarbu kokiame amziuje... rolleyes.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.