Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ne tik mamytėms-balzamas lūpoms
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2
zappy
Taigi....Greitai pajaučiame kai mums ima sausėti lūpos ,o mažylių lūpytės atrodo visada tokios minkštutės,bet.... unsure.gif Ar eidamos į lauką jas patepate kokiu lūpų balzamu?Jei taip,tai kokiu?Ačių už atsakymus(būsimus,tikiuosi bigsmile.gif )
*Lina*
QUOTE(TITŪŠKA @ 2006 10 22, 17:17)
Taigi....Greitai pajaučiame kai mums ima sausėti lūpos ,o mažylių lūpytės atrodo visada tokios minkštutės,bet.... unsure.gif Ar eidamos į lauką jas patepate kokiu lūpų balzamu?Jei taip,tai kokiu?Ačių už atsakymus(būsimus,tikiuosi bigsmile.gif )
*

netepu nėkuom schmoll.gif schmoll.gif
Nihile
Mėgstu Sebamed, Eucerin balzamus (parduodami vaistinėse), nes bekvapiai ir maloniai naudojasi. Tiesa, dukrytei dar netepu, ji, juos aptikusi, tik krapšto su pirščiuku ir laižo doh.gif Taigi darau išvadą - jei tiko vidiniam vartojimui, išoriniam irgi tiks kuo puikiausiai... biggrin.gif
Paja
Tepu, nes tik vėsesnis vėjukas papučia, maniškių iškart išsausėja lūpytės. Eucerinu, sebamedu ir kartais Nivea. ax.gif
ingridukas
Kolkas niekuo netepu smile.gif
Nireglina
Žiemą arba kai oras atšiaurus, tepu AVON lūpų balzamu, tačiau sūnus visada jį nulaižo. Naudos jokios.
SuperMama
Netepu, bet kelis kartus bandžiau. Nupirkau balzamą vaikams, atrodo vadinasi "Malenkaja feja", bet labai man nepatiko jos kvapas ir skonis, tai iškart ir išmetėme.
Žiemą reikės nupirkti, bet pirksiu tik lietuvių gamybos, vaikišką "Jean Neal".
rutast
Orams atšalus tepam Eucerino lūpų balzamu.Esam išbandę ir lietuvių gamybos, bet jie kažkaip greit nulūžta.
Meka Pinavija
Aš irgi kolkas nieko netepu bigsmile.gif
ponchka
As netepu, bet jei kartais suskirsta, tai naudoju Labello vazelina lupom su ramunelem. Man jis pats paciausiais thumbup.gif
Vilsen
4u.gif aš netepu vaikui,o ir pati retai naudoju vazelina
litavkasam
Netepu, bet manau žiemą jau norėsis ax.gif
Dasha
as naudoju nivea arba body shop'o sviesta lupoms. mazajai kol kas nieko. kai bus salciau gal tuo sviestu perbrauksiu unsure.gif
Siracusa
as su savo balzamu pateplioju blush2.gif
santechnikas
Kai šalta visada smile.gif
mutantė
Turiu problemą su lupim tad žinau daug apie jas sugadinau lupas, nes vartojau per daug visokių vazelinų ir balzamų be to pirkau iš pigesnių (nors geriau pagalvojus ką vaistininkė duodavo tą ir imdavau), paskui tik sužinojau, kad juos rekia saikingai vartoti. Eucerin lupų balzamas man nepatiko, nuo jo lupos darosi sausokos.
O taip labai rekomenduoju lupų kremukus išpradžių vartojau Lumenes geras labai dabar Nivea geras labai vaistineje si pirkau
O vartojau Labella krema lupų tai labai nusivyliau patariu nepirkti mirksiukas.gif
Edelveis
man labai patinka lūpų balzamai su medetkom ir šaltalankiais stikliniuose indeliuose thumbup.gif
egzigo
as kai salta patepu zandus"Dermobaza"ir per lupas perbraukiu.
Agate
Butinai patepu zandus Bepantenu, kartais tiesiog Nivea ar Neutrogena lupu balzamu.
Zinau, kad esant saltiems orams, kudikiams negalima naudoti priemoniu, kuriu sudetyje yra vandens.
LIUKA*
Dukrytei (11men.), kai salti orai tepu Essex kremu.

Bekvapis puikiai minkštinantis ir apsaugantis odą tepalas, turintis 100% riebalų. Vartojamas esant ypač sausai odai, sergant psoriaze, egzema. Puiki priemonė nušalimų profilaktikai.
http://www.aai.lt/alergija/vaistai/schering/essex/essex.htm

Pati- lupu balzama, nelabai svarbu koki. biggrin.gif
catherina
tepu sau visada,o maziukui kai tik saltesnis oras butinai patepu eucerinu arba balzamu su saltalankiais. thumbup.gif
Sisi
Kai budavo mazi kartais patepdavau savo balzamu, bet tik esant labai saltam ir vejuotam orui. Kazkaip neturejom problemu su lupom g.gif
muciacikee
pries einant i lauka as visada lupas pasitepu balzamu,kai mazylis (pusantru metuku)pamato visada praso kad ir jam patepciau,taip graziai papucia savo lupikes ir laukia biggrin.gif o kai salta tada ir patepu zandziukus essex'u tik gaila kad reikai tepti valanda iki ejimo i lauka,nes labai ilgai geriasi,karta patepiau pusvalandziu iki kelioniu,tai lauke visas blizgejo blush2.gif
Kolekcionierė
QUOTE(Tito_mama @ 2006 10 22, 18:17)
*

tepu didziajai dukrai tada kai matau jog jos sausolo tikrai netepu
gabvidas
Aš naudoju Blistex firmos,tai ir vaikams kartais perbraukiu,o kol buvo mažesni tepdavau kremukus nuo atšiauraus vėjo tai ir lupytėm kliūdavo. 4u.gif
vataipva
tepu, nes sausėja lūpos. naudoju natūralų l'occatinane. jei mano super sausėjančiom lūpom tinka, tai tinka ir vaikui apsaugot.
virginija.k
Tepu einat į lauką kai šalta, nes kitaip lūpytės apsilupa. Padeda thumbup.gif
sirenita
Mano panycka pati tepasi biggrin.gif
goya
drinks_cheers.gif tepam iki šiol... Vaidina didelę prieš veidrodį, tipo su lupdažiu rytais dažosi biggrin.gif
vodka
lotuliukas.gif manoji pati atkisa lupas ir tepk jau 4u.gif
ir dar rodo pakvepink
Zunkelis
As tai visada tepu, cia mano pagrindine kosmetika thumbup.gif
Mildute
Maniškei aš patepdavau žiemą pirkau jai spicealiai kažkokį balzamą ... o dabar tai vistiek prašo, nors gal ir reikalo nėra, bet patepu-blogiau nebus biggrin.gif
Omrum
pas mane berniukas be kai žiema keliauja i daržiuką visada lūpytės patebdavau vazelinu jei pamiršdavau budavo siskilusios kraujotos verysad.gif veliau ir palikinejau spintėlei koki balzamą smile.gif
Ramune_lt
As pati tepuosi Nivea lupu balzamu (vazelinu) ir dukruze daznai praso, kad patepciau. Bet as tik imituoju jai tepima, uzdedu kamstuka ir tada perbraukiu per lupytes.
Niktė
Aš nepratinu prie tepliojimų nes paskui kai pradedi tai ir reikia dažnai
vaida L
Aš tepu dukrytei visada, nes lūpos išsausėjusios pas ją ax.gif
Indre
tepu ir sau ir vaikams biggrin.gif , šiaip iš tikro geri eucerin, bet jei būna, kad pasibaigęs ir neturiu, tai labai tinka ir paprastas vaikams skirtas kremukas veidukui specialiai prieš einant į lauką 4u.gif Tiesiog tepant veiduką ir per lūpytes brūkšteliu 4u.gifO tepti dar ir dėl to gerai, kad vaikai labai mėgsta "apsilaižyti" lūpas lauke, o vėjas papučia pradeda "šerpetoti", parausta, o kai su vazelinu, tai tokio noro nekyla 4u.gif
Brooke
Žiemą tepu, nes kitaip nuo šalčio ir dažno laižymo labai nušerpetojusios palieka. Taipogi žiemą ir kremuką tepam, nes pas ją oda jautri. Vasarą tai ne, nebent būna šalta. Lūpytėms naudojam The Bodyshop lūpų sviestą, arba rutulinį Blistex'ą, todėl, kad jie patogiausi mažoms rankutėms smile.gif Šiaip, manau, kad dukra turi visas kosmetikos priemones, kokias turiu aš. Neskaitant, aišku, dekoratyvinės ir dezodorantų.. Tiesa, stengiuos pirk vaikams pritaikytus, su kuo mažiau chemijos.
Lantaja
Visa seima naudojame blistex lupu piestuka, saikingai ax.gif
balock
Nenaudojom dar kazkaip neprireike, bet jei reiks, tai ir panaudosim smile.gif .
miilunela
mes EUCERIN visi naudojam rolleyes.gif
*Svajone*
vasarą nieko netepu,tepu tik žiemą su eucerin'o pieštuku-balzamu smile.gif
AtoMama
Sveikutes, nebezinau ka daryti, mano 6 men. suneliui pradejo trukineti lupytes, dabar net dviejose vietose iplyse verysad.gif . Bandau tepti Nivea hydro care lupu balzamu, bet jis vis nusilaizo ir ta lupyte net ciulpia - skauda turbut vargsiukui... Nelabai suprantu nuo ko - pastaruoju metu dideli salciai, tai net i lauka nejom, o gal namie oras per sausas? g.gif Arba kokiu medziagu, vitaminu organizmui truksta unsure.gif ?
Gal kam taip buvo? Ka galetumete patarti?
aissttee
QUOTE(AtoMama @ 2010 02 03, 13:01)
Sveikutes, nebezinau ka daryti, mano 6 men. suneliui pradejo trukineti lupytes, dabar net dviejose vietose iplyse verysad.gif . Bandau tepti Nivea hydro care lupu balzamu, bet jis vis nusilaizo ir ta lupyte net ciulpia - skauda turbut vargsiukui... Nelabai suprantu nuo ko - pastaruoju metu dideli salciai, tai net i lauka nejom, o gal namie oras per sausas? g.gif Arba kokiu medziagu, vitaminu organizmui truksta unsure.gif ?
*

Gali but nuo sauso oro namuose, gi ir suaugusiems sildymo sezonu buna kad trukineja lupos, o dar mazasisi jei nuolat laizo lupytes, tai ir negyja. Kai vitaminu truksta, tai berods trukineja lupu kampuciai...Pameginkit vaistinej paklausti, kas tokiu atveju tiktu, kuo tepti.
antanina22
QUOTE(AtoMama @ 2010 02 03, 13:01)
*

mano sunui irgi iki kraujo trukinedavo, as pirkau vaistinej spec kudikiams balzama lupoms seba med, tai mums padejo. tepdavau po kokius 4 kartus per diena. dazniausiai mieganciam, nes kitaip tai jis kandzioja ta piestuka smile.gif
mil
Dukros labai jautrios lupos. Kiekvienais metais atsalus orams prasideda bedos serpetoja, kraujuoja.Jei tvarkingai po kelis kartus pasitepa viskas susitvarko, o jei pamirsta doh.gif Esam daug ka isbange, o dabar sese dave kazkokio kremuku,lyg is Orifleimo, tai kol kas viskas tvarkoj smile.gif
AtoMama

Aciu uz patarimus - Litfarma vaistineje nusipirkome ten gaminama "Vitaminini" tepala, tai jau lupytes susigydeme thumbup.gif
*Selma*
Taip, einant į laukutį pasitepam balzamu ax.gif
Partneris
Tepamės kai yra reikalas visa šeima, nes dažnai suskirsta lūpos.
MaiMa
QUOTE(zappy @ 2006 10 22, 16:17)
*

tepam vaikui, ypatingai ziema, ir siaip, kai matau, kad reikia.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.