Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Antklodės vaikams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
dramblys
perskaičiau visą temą ir vistiek sunku apsispręsti... flokati,feretti, merkys.. net nežinau į kurios firmos antklodes verta kreipti dėmesį. noriu mažiukui - vilnonės, bet ne pačios storiausios - vidutinės,ir ne pačios brangiausios, gal kažką konkrečiau man patarsite, mamos smile.gif
Katulis1028
QUOTE(dramblys @ 2011 10 01, 11:08)
perskaičiau visą temą ir vistiek sunku apsispręsti... flokati,feretti, merkys.. net nežinau į kurios firmos antklodes verta kreipti dėmesį. noriu  mažiukui - vilnonės, bet ne pačios storiausios - vidutinės,ir ne pačios brangiausios, gal kažką konkrečiau man patarsite, mamos smile.gif
*

Pabandyk pažiūrėti Litekso produkcijos Kaune yra, kaip kituose miestuose nžn. Jie gamina ir vilnonius pledus. Aš savo vaikus, kai dar buvo kūdikis pirkau atraižų, dar ir dabar miega, šiltas, lengvas, plonas. Beje, iš gydytojų esu ne kartą girdėjus, kad neklot vaiko šiltai. Pagal juos 18-19 laipsnių... blink.gif nu man pačiai šalta, bet kiek pastebėjau, kai vėsiau vaikas užklotas - geriau miega thumbup.gif
vilmoske
Aš taip pat prisiskaičiau atsiliepimų įvairių.. bet taip ir neapsisprendžiu, kokią antklodę pirkti.. vaikelis gims pirmom kovo dienom. net neįsivaizduoju, kokios reikia.. storesnės ar plonesnės g.gif
aneriute
Mes naudojam Merkio vilnonę anklodę šaltuoju metu laiku, vasarą - medvilninę anklodę arba ploną medvilninį pleduką.
Miolanda
Gavom dovanu Merkio skalbiama aviu vilnos anklode 450g/m2 storio (vidutine) ir labai ji man smagi. Planuoju vasarai Merkio medvilnine isigyti 4u.gif
Lolili
Loritos kaldrytė vilnonė mums laba gera.
Raselija
Na, o as pradedu nusivilti Merkio kaldryte is merinosu vilnos verysad.gif mazoji nors ir stora pizamele aprengta, bet vistiek susala doh.gif tenka ant virsaus dar kazka uzkloti verysad.gif
`delfine`
o sakykit kur pirkti patalyne lopsiukui?
lopsio dugno ismatavimai 39 cm ir 89 cm - tai kokia cia kaldryte ir kur pirkti? doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.