Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Antklodės vaikams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
alinka
turėjom vatinį- kurį aš per nežinojimą išskalbiau ir.aišku išmečiau. ir pas senelius turim pukinį. vatinis -šiltas bet gal sunkokas? o pukinis -man kaip debėselis -kaba virš kūno ir nešildo smile.gif

bute dabar nešilta, nesam perdaug užsigrūdinę, bet ir kaisti nesinori. sintetikos nepripažįstu. bet tie su vilna (bauer - ar kaip ten..) man atorodo irgi pesunkus. nors mes patys miegam po tokiais. be to jei brangoki. bet tebunie tie 200-300 Lt jei bučiau tikra, kad ir sveika ir šilta..............

mačiau loritos -bet vilna yra viduj, išorėj medvilnė - bet pasirodė toks plonas plonas... nors sako kad užteks šilumos...

na vienu žodžiu svarstau...........ir lauiu patarimų.

labai dėkuoju visiems iš anksto...................
innngis
QUOTE(alinka @ 2006 10 23, 09:39)
turėjom vatinį- kurį aš per nežinojimą išskalbiau ir.aišku  išmečiau. ir pas senelius turim pukinį. vatinis -šiltas bet gal sunkokas? o pukinis -man kaip debėselis -kaba virš kūno ir nešildo smile.gif

bute dabar nešilta, nesam perdaug užsigrūdinę, bet ir kaisti nesinori. sintetikos nepripažįstu. bet tie su vilna (bauer - ar kaip ten..) man atorodo irgi pesunkus. nors mes patys miegam po tokiais.  be to jei brangoki. bet tebunie tie 200-300 Lt jei bučiau tikra, kad ir sveika ir šilta..............

mačiau loritos -bet vilna yra viduj, išorėj medvilnė - bet pasirodė toks plonas plonas... nors sako kad užteks šilumos...

na vienu žodžiu svarstau...........ir lauiu patarimų.

labai dėkuoju visiems iš anksto...................
*

Sveika. Manau kad visai neblogi yra naturalios vilnos adijaliukai. As pati katik toki nusipirkau tik mazesni savo busimam naujagimiui,bet yra pirkti ir didesniu uz visai padoria kaina. Savam mokejau 45l o didesni apie 90. Beto daug kas isgyre kad labai geri ir silti ir nuo alergijos kadangi gryna vilna. Sekmes!
patrakusi
QUOTE(innngis @ 2006 11 12, 23:09)
Sveika. Manau kad visai neblogi yra naturalios vilnos adijaliukai. As pati katik toki nusipirkau tik mazesni savo busimam naujagimiui,bet yra pirkti ir didesniu uz visai padoria kaina. Savam mokejau 45l o didesni apie 90. Beto daug kas isgyre kad labai geri ir silti ir nuo alergijos kadangi gryna vilna. Sekmes!
*

jei ne paslaptis kur pirkai?... ax.gif
alinka
ar as neteisingai suprantu, kad alergikams gryna vilna -tai labai blogai?
Pupsiukas
QUOTE(alinka @ 2006 11 13, 09:41)
*

Gerai bigsmile.gif , nes vilna natūrali medžiaga. Geriausiai pirkti tokią dvipusę kaldrytę, nes žiemai šilčiau, o ir naturalios vilnos gaminiai labai teigiamai veikia organizmą, praleidžia orą, žiemą nešalsi o vasarą irgi bus gerai(aišku ne per karščius) thumbup.gif
catherina
mes turim merinosu vilnos antklode thumbup.gif
Isila
mes turim vilnonį dekutį, tikrai labai gerai. Kol nešalta, miega su paprasta vaikiška antklodė, kai šalčiau, klojam dekiuku. Kai visai šalta, abiem blush2.gif
Medeina25
Man tai tik Lana , t.y. meronosu vilna thumbup.gif:
Naudojam ne tik antklode is jos, bet ir pirstinaites, kojinytes, megztuka ir kepuryte smile.gif
*Bonita*
Medeina, as jau bijau po taves rasyti, nes toks jausmas, kad mes viska ta pati susipirkusios lotuliukas.gif As tai uz naturalu dalyka, ieskojau vilnos. Radau tuos Lana merinosus, tai ne negalvojusi nusipirkau. Tokie svelnuciai, minksti, apglunda.
happy
QUOTE(alinka @ 2006 11 13, 08:41)
*

as alergiska tai visos vilnos man siauba kelia doh.gif grauzia ir ivilkus i medvilne,
merinosai irgi grauzia doh.gif
*Bonita*
QUOTE(happy @ 2006 11 17, 17:57)
as alergiska tai visos vilnos man siauba kelia  doh.gif  grauzia ir ivilkus i medvilne,
merinosai irgi grauzia  doh.gif
*

Lanos merinosai antialergiski - be jokiu alergenu. Nu jie zinok tikrai negrauztu.
NERA
Kur jūs tuos LANA perkat ir kiek maždaug kainuoja?
aschenputtel
mokiausi viesbucio adminstracijos ir pacios pacios geriausios antklodes yra is gagos (anties,gyvenancio Islandijoje)puku.Jos zinoma ir labai brangios.Viena antklode 155x220 cm kainuoja 2.500 EUR
Idomu ar yra tokiu Lietuvoje pirkti.

user posted image
NERA
Oho blink.gif Nu ir kainelė ax.gif
Velniukė
Cia tai tikrai kaina blink.gif blink.gif blink.gif
Mes tenkinames paprasta pukine kaldra [saltu metu laiku],ir medvilnine kai silciau ax.gif
erikiuxxx
QUOTE(aschenputtel @ 2006 12 06, 21:27)
mokiausi viesbucio adminstracijos ir pacios pacios geriausios antklodes yra is gagos (anties,gyvenancio Islandijoje)puku.Jos zinoma ir labai brangios.Viena antklode 155x220 cm  kainuoja 2.500 EUR
Idomu ar yra tokiu Lietuvoje pirkti.

user posted image
*

blink.gif gal kokia auksine lotuliukas.gif
Valentinka
Mes pirkome lietuvišką anklodėlę su vilna viduje, labai faina, patys irgi po tokia miegam thumbup.gif
Mea
LanaCare merinosų vilnos gaminių yra pirkti Kotrynoje ir Tindi Rindi 4u.gif
kainas gali pažiūrėt tindirindi internetinėj parduotuvėj mirksiukas.gif
Puma261
Gal kas naudojate naturalaus silko antklodes? girdejau is draugu , kad super dalykas. Jie parsiveze is Vokietijos. Noreciau nusipirkti. Gal kad parduoda Lietuvoje
Aurelija G
QUOTE(Puma261 @ 2007 02 22, 15:57)
Gal kas naudojate naturalaus silko antklodes? girdejau is draugu , kad super dalykas. Jie parsiveze is Vokietijos. Noreciau nusipirkti. Gal kad parduoda Lietuvoje
*

sveiki,

musu visa seima jau naudoja silko antklodes. Tai tikrai super dalykas smile.gif Jos palaiko kuno temperatura, yra ypac lengvos, nekaupia dregmes, vienu zodziu super thumbup.gif Is pradziu tetukas tik kiek su baime ziurejo kai nusipirkom mes su suneliu, nes jam pasirode r plona, taciau jau ir jis po jomis miega biggrin.gif
Nuo pradziu vaikui turejome nupirke vilnone, bet su silkine nera ko lygint.
pabandykit - nepasigailesite
Puma261
sveika,
man irgi drauge labai prigyre.kur jus pirkote? Kiek kainuoja?

QUOTE(Aurelija G @ 2007 02 22, 16:15)
sveiki,

musu visa seima jau naudoja silko antklodes. Tai tikrai super dalykas  smile.gif Jos palaiko kuno temperatura, yra ypac lengvos, nekaupia dregmes, vienu zodziu super thumbup.gif  Is pradziu tetukas tik kiek su baime ziurejo kai nusipirkom mes su suneliu, nes jam pasirode r plona, taciau jau ir jis po jomis miega  biggrin.gif
Nuo pradziu vaikui turejome nupirke vilnone, bet su silkine nera ko lygint.
pabandykit - nepasigailesite
*

NiBiRu
O mūsų antklodėlė avies vilnos, šilta ir gera.
bumbasi
Aš būsimam mažiukui nupirkau vilnone kaldryte su medvilnės vioršum. Mokėjau beveik 180 lt. Didžiajam močiutė padovanojo vilnone lietuvišką kaldryte, o mums dvigulę vilnone padovanojo mama.Tai visi miegam su vilnonėm ir esaam labai patenkinti.Ypač žiemą. Nes tikrai yra lengvos ir šiltos. Nekeisčiau i kitokias.
gustaine
Vyresnėliui pirkom vilnonę anklodę flokati parduotuvėj, bet ji ne flokati o lenkiška kažkokia, tai lyg ir nieko, tik nevelku to vadinamo čecholo, nes antklodė sukrenta į tokį "guzulą", tai apkloju be nieko, nesiskundžia, negraužia smile.gif
O mažytę apkloju Merkio kaldryte,- medvilnė su vilnos užpildu. Normaliai.
Turėčiau laisvų centų, pirkčiau Bauer mirksiukas.gif
Moon
Gal teko girdėti apie natūralaus pluošto anklodes su Lyocelio ( medžio lapų) arba kukurūzų užpildu? Ar po jom neprakaituojama, ar jos nealergizuoja? Noriu nupirkti alergiškam vaikui ir neapsisprendžiu. g.gif
Kotre
gal kas galit placiau papasakoti arba koki www ideti 4u.gif
-rasa-
QUOTE(SuperDuper @ 2007 05 26, 02:40)
gal kas galit placiau papasakoti arba koki www ideti 4u.gif
*

drinks_cheers.gif
laukiam info mirksiukas.gif
Braškutė
vaikui silkas? blink.gif as tik uz medvilne - flanele rolleyes.gif
dabej
Sveiki,
as visai neseniai aptikau tas silko uzpildymo antklodes...
pasirode labai idomus dalukas - kaip man pasakojo pardaveja, jos vasara vesina, o ziema sildo, ir jos tokios lengvos....

Galvoju jas pirkti kudikeliui, gal jau jas kas naudoja - gal pasidalintu ispudziais ar ziema ne salta?

Beje, kas domina sios anklodes, tai as jas maciau Trivilitos parduotuvese.

cia galite rasti parduotuviu adresus.
Winde
O as dar tik laukiu mazyliuko, bet gavau dovanu Bauer vilnoni dvieju daliu vokeli - apkloteli. Is vienos puses vilna o kita puse apsiuta medvilne. Tik va kyla klausimas, ar reikia tokiam dalykui uzvalkaliuko?? Gal kuri naudojates kazkuom panasiu ir galit patarti? blush2.gif
panelytes
Dukryte saltu metu miega po kaldryte su vilnos uzpildu, isorej medvilne, o kai karsta uzklojame medvilniniu didesniu ranksluosciu. Patys su vyru irgi turime kaldra su vilnos uzpildu ir labai liux:)
Liule
QUOTE(Winde @ 2007 08 21, 13:48)
O as dar tik laukiu mazyliuko, bet gavau dovanu Bauer vilnoni dvieju daliu vokeli - apkloteli.  Is vienos puses vilna o kita puse apsiuta medvilne. Tik va kyla klausimas, ar reikia tokiam dalykui uzvalkaliuko?? Gal kuri naudojates kazkuom panasiu ir galit patarti?  blush2.gif
*

oficialiai(jei taip galima issireiksti ax.gif )tokios kaldrytes ivilkineti nereikia..bet kiek is pazystamu girdejau, jas ivelka ir tada maziau problemu su prieziura buna mirksiukas.gif , o is kitos puses,kiek tavo leliukas ja naudosis? g.gif isaugs nepastebesi tai labai ir sunesiot manau nespesit biggrin.gif
Affroditė
paieškos sistemose radau:

http://patalyne.visiems.lt

yra vaikiškų Merkio thumbup.gif mano mazis po Merkio miega, liuks 4u.gif
nerko
o manoji visai nenori klotis, praeita ziema su miegmaisiuku miegojo, net nezinau kaip bus sia smile.gif kai mazute buvo klodavau su merinosu vilnos pleduku, labai patiko siltutis, svelnutis, lengvutis smile.gif
Antarė
QUOTE(Liudoskis @ 2007 02 26, 22:49)
O mūsų antklodėlė avies vilnos, šilta ir gera.
*

pritariu thumbup.gif
va čia vilnones parduoda

http://patalyne.visiems.lt/
Antarė
QUOTE(Antarė @ 2007 08 31, 12:13)
pritariu thumbup.gif
va čia vilnones parduoda

http://patalyne.visiems.lt/
*

vaje, pirmus pasisakymus paskaiciau, ne nemaciau kad pries pat nosi pasikartojau blush2.gif
jolanta18
Alergiskiems vaikuciams patarciau atsargiai su kukuruzu uzpildu patalyne, nors si patalyne ir vadinama antialergine. Mazyli irgi vargina alergija, tai alergologe patare ant maisto poduktu nemiegoti. Beje, ir atlikti tyrimai rode alergine reakcija kukuruzams. Kokoso ciuziniai irgi gali alergizuoti.
lauksna
mano mažiuko miegui naudoju merinosų vilnos pleduką - be jokio įvalkalo, o priežiūra thumbup.gif - nors tas pledukas sesės išaugtinis, skalbtas ir skalbtas. Užteks tokio ir žiemai, nors turim ir kaldrytę - vilna su medvilne, jei kartais labai vartytųsi miegodamas smile.gif
Vaidė
QUOTE(Affroditė @ 2007 08 30, 10:48)
paieškos sistemose radau:

http://patalyne.visiems.lt

yra vaikiškų Merkio thumbup.gif mano mazis po Merkio miega, liuks 4u.gif
*

Labai patraukliai atrodo Merkio vaikiškas patalynės rinkinys TUKAS iš merinosų vilnos i thumbup.gif Gal kas Kaune matėt, kur prekiaujama Merkio produkcija, ar kokia firminė yra? g.gif
immm
QUOTE(panelytes @ 2007 08 24, 10:06)
Dukryte saltu metu miega po kaldryte su vilnos uzpildu,  isorej medvilne, o kai karsta uzklojame medvilniniu didesniu ranksluosciu. Patys su vyru irgi turime kaldra su vilnos uzpildu ir labai liux:)
*

mes taip pat drinks_cheers.gif
Saron
Nu ir ką g.gif
Miegojo po medvilnine, po vilnone. Dabar tėvas parvežė šilko patalynę, bet vistiek miega nusiklojusi.
Užtai dabar užsiknisdama ieškau šiltų pižamų, bet tokiam amžiui nerandu. doh.gif
Antarė
QUOTE(Saron @ 2007 09 18, 15:29)
Nu ir ką  g.gif
Miegojo po medvilnine, po vilnone. Dabar tėvas parvežė šilko patalynę, bet vistiek miega nusiklojusi.
Užtai dabar užsiknisdama ieškau šiltų pižamų, bet tokiam amžiui nerandu. doh.gif
*

tai gal tiesiog miegmaisiuko reikia mirksiukas.gif ir miegos siltai...
Saron
Įtariu kad su miegmaišiuku nieko gero nebus, nes jei neras būdo kaip nusispardyti, tai gali labai supykti(matai miegmaišyje kojos viename daikte). Dabar turiu pusseserės atiduotą tokią fainą pižamą dvigubos medžiagos šiltą. Bet deja tik vieną. Ir nerandu kur dar įsigyti. Kiek žinau tokios šliaužtų tipo pižamos siuvamos tik iki 68 dydžio. O paskui tipo vaikai tampa sąmoningi ir jau patys užsikloja.
bigsmile.gif
Tik ne maniškė. Ir kaldros pririšimus turiu , ir visais būdais bandžiau apraišioti, deja doh.gif iššliaužia pro kitą pusę ir atsigula ant kaldros.

viola28
Mes mergaitei nupirkome vilnone antklode ir pagalve, apsiuta medvilne. Radome Hobby Hall kataloge. Kokybe patenkinti. Pries tai buvome pirke is ju sintetine patalyne, bet jau isaugo 4u.gif
gvineja
''Feretti'' patalinė su ekologišku antialerginiu užpildu thumbup.gif . Patinka, kad po skalbimo ''nesukrenta''. Ir kaina ''nesikandžioja '' biggrin.gif
vaidavel
Aš 6 metų dukrytei nupirkau tokią pat vilnonę antklodę, kaip ir sau, tik mano dvigulė, o jos, aišku, viengulė thumbup.gif tokią pirkau tuomet, kai pati metus laiko išbandžiau - liux antklodės - išorė 100 % medvilnė, užpildas 100 % vilna clap_1.gif
O savo būsimam mažyliui ar mažylei pirkau 7 dalių komplektą - išorė 100 % medvilnė, užpildas 30 % medvilnė ir 70 % vilna good.gif ok.gif
lietuvaite001
QUOTE(vaidavel @ 2007 11 24, 18:27)
Aš 6 metų dukrytei nupirkau tokią pat vilnonę antklodę, kaip ir sau, tik mano dvigulė, o jos, aišku, viengulė  thumbup.gif  tokią pirkau tuomet, kai pati metus laiko išbandžiau - liux antklodės - išorė 100 % medvilnė, užpildas 100 % vilna  clap_1.gif
O savo būsimam mažyliui ar mažylei pirkau 7 dalių komplektą - išorė 100 % medvilnė, užpildas 30 % medvilnė ir 70 % vilna  good.gif  ok.gif
*

kur pirkote ir kokia cia firma?
evaj
Mes ir turi ta vilna bet vaika nuo jos bere reik vilkt o ismatavimai tokie kad ner kur nupirkt 140x100 reik pasiut bet vis neprisiruosiu.
naminukė
QUOTE(evaj @ 2007 12 21, 18:19)
Mes ir turi ta vilna bet vaika nuo jos bere reik vilkt o ismatavimai tokie kad ner kur nupirkt 140x100 reik pasiut bet vis neprisiruosiu.
*

tai kad beveik visos vaikiskos patalynes ismatavimai 100x140, nereikia nieko siut. Na, nebent mama -siuveja, tai gal keliais litais bus pigiau nusipirkt medziagyte nei gatava uzvalkaliuku komplektuka. Gariunuose vaikiski komplektai apie 30-35lt kainuoja.
Linusikas
Naudoju vilnonę kaldrą, vasarą - medvilninę.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.