Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šviesos ar Stanevičiaus mokykla?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2
Megi
Ruosiames rudeni eiti i Sviesos pradine mokykla.Fabijoniskese.Nieko nezinau apie mokytojas ,kurios mokys pirmokus.Gal kas zino ir gali apibudinti ir gal but rekomenduoti gera busimu pirmokeliu mokytoja.Mano sunus labai nedrasus ir issiblaskes,tad nenoreciau,kad butu prusiskos mokykos atstove.Be to labai noreciau,kad butu nusiteikusi mokyti visa klase,o ne tik grupele pirmaujanciu. Darzelyje jau susiduriau su aukletojomis ,kurios turi etatinius eilerasciu sakytojus, etatinius stukacius, o visi like- statistiniai vienetai.
mordashka
Va, man irgi idomu ka nors suzinoti apie mokytojas... As irgi saviske noreciau ten leisti. Beje, kaip ten su uzrasymu i ta mokykla?
jerry
Labai idomu butu suzinoti atsiliepimus apie sia mokykla. Sia savaite turime apsispresti, ka rinktis: ar sia pradine mokykla, ar Staneviciaus vidurine.
jerry
Sveiki.
Turime pasirinkti, kurią iš šių dviejų mokyklų lankysime. Šiaip Šviesos pradinė mokykla prie pat namų. Judrios gatvės pereiti nereikia. Kita vertus, baigus ją, vistiek reiks eiti į Stanevičiaus vidurinę (vėliau dar bus gimnazija). Galvojame, ar nebus vaikui per daug tų mokyklų keitimų, nors šiaip vyrukui bendravimo problemų nėra.
Gal kas turi kokių atsiliepimų apie šias mokyklas ir jų pradinių klasių mokytojas? Pradinukui ko gera svarbiausias pasirinkimo kriterijus yra mokytoja.
vicky
QUOTE(jerry @ 2005 08 22, 07:38)
Sveiki.
Turime pasirinkti, kurią iš šių dviejų mokyklų lankysime. Šiaip Šviesos pradinė mokykla prie pat namų. Judrios gatvės pereiti nereikia. Kita vertus, baigus ją, vistiek reiks eiti į Stanevičiaus vidurinę (vėliau dar bus gimnazija). Galvojame, ar nebus vaikui per daug tų mokyklų keitimų, nors šiaip vyrukui bendravimo problemų nėra.
Gal kas turi kokių atsiliepimų apie šias mokyklas ir jų pradinių klasių mokytojas? Pradinukui ko gera svarbiausias pasirinkimo kriterijus yra mokytoja.
*

Manyčiau, kad geriau iš karto eiti į Stanevičiaus mokyklą. Mokytojai tikrai geri (kažkada persitvarkė mokykla ir paliko tik geriausius mokytojus), didelės perspektyvos ateityje. Pati mokiausi ir Stanevičiaus mokykloj ir "Šviesoj" pora metų. Tai kad.."Šviesoj" gal mažiau atitrūkstama nuo "darželio" režimo. Vaikai turi ten vos ne žaislų kambarius. Nuoširdžiai patrariu rinktis Stanevičiaus mokyklą.
Pupsas
QUOTE(vicky @ 2005 08 22, 12:36)
Manyčiau, kad geriau iš karto eiti į Stanevičiaus mokyklą. Mokytojai tikrai geri (kažkada persitvarkė mokykla ir paliko tik geriausius mokytojus), didelės perspektyvos ateityje. Pati mokiausi ir Stanevičiaus mokykloj ir "Šviesoj" pora metų. Tai kad.."Šviesoj" gal mažiau atitrūkstama nuo "darželio" režimo. Vaikai turi ten vos ne žaislų kambarius. Nuoširdžiai patrariu rinktis Stanevičiaus mokyklą.
*

Negaliu palyginti siu mokyklu. Dukryte lanko Sviesos pradine. Kol kas esu labai patenkinta. O "zaislu" kambariai buvo labai gerai, vaikams daugiau erdves, bet nuo siu metu ju jau nebeliko, nes naikina antra pamaina ir is ju padare naujas klases.

O del mokyklu keitimo, tai as nemanau, kas siais "neramiais" smile.gif laikais vaikas mokysis visus 12 metu vienoje ir toje pacioje mokykloje. Juk atsiranda viskokios pakraipos, lygiai ir t.t. Man atrodo atvirksciai, as po pradines mazdaug matysiu i kuria puse ji linksta labaiu ir tokios mokyklos ieskosiu. Gal as klystu ir po 3 metu visai kitaip kalbesiu biggrin.gif
Pupsas
QUOTE(Megi @ 2005 04 12, 21:40)
Ruosiames rudeni eiti i Sviesos pradine mokykla.Fabijoniskese.Nieko nezinau apie mokytojas ,kurios mokys pirmokus.Gal kas zino ir gali apibudinti ir gal but rekomenduoti gera busimu pirmokeliu mokytoja.Mano sunus labai  nedrasus ir issiblaskes,tad nenoreciau,kad butu prusiskos mokykos atstove.Be to labai noreciau,kad butu nusiteikusi mokyti visa klase,o ne tik grupele pirmaujanciu. Darzelyje jau susiduriau su  aukletojomis ,kurios turi etatinius eilerasciu sakytojus, etatinius stukacius, o  visi like- statistiniai vienetai.
*

Na ir kuria pasirinkote? Man labai patiko mokytoja Lina. Kaip tik siemet mokys pirmokus.
vasariuke
Ruosiuosi simet leisti savo dukra.Ar nieks negalite konkreciau apibudinti busimu pirmoku mokytoju.O kas per Lina.Ta prasme,kuo ji tau,Pupse, patiko?
vasariuke
Zinau,kad direktore ten labai maloni.bet taip pat zinau,kad is tos mokyklos kai kurie iseina kitur,kadangi is vaiku per mazai reikalaujam.Drauges sunus,kai nuejo i kita mokykla, mokytojai sake,kad jis gan prastai paruostas.Tai vat ir zinok,zmogau,ar cia to vaiko intelektas kaltas, ar tikrai mokykla?
Ama
QUOTE(vasariuke @ 2005 10 26, 16:52)
Zinau,kad direktore ten labai maloni.bet taip pat zinau,kad is tos mokyklos kai kurie iseina kitur,kadangi is vaiku per mazai reikalaujam.Drauges sunus,kai nuejo i kita mokykla, mokytojai sake,kad jis gan prastai paruostas.Tai vat ir zinok,zmogau,ar cia to vaiko intelektas kaltas, ar tikrai mokykla?
*

Greiciau intelektas blush2.gif biggrin.gif Mano zuika dabar ketvirtoj klasej, mokytoja - stebuklas, dukra lydere, bet tiek veiklos turi ir tiek idomumo - ten dalyvauja, ta daro, ten laimi thumbup.gif Bent jau pas musu mokytoja mokymo lygis labai geras. Ankstesnese klasese tevai sutare samdydavo antra mokytoja, kad tuo paciu metu galetu padeti ir nespejantiems, ir per daug spejantiems bigsmile.gif - nes veiklos per pamokas tikrai netruksta. Dabar jau "dideli", taip stipriai suaugusiojo pagalbos nebereikia wub.gif
Apie mokykla - patys geriausi atsiliepimai, tik anglu mokytojos vis keiciasi (bet tai, matyt, daugumos mokyklu problema - geri anglistai uz mokytojo atlyginima sunkiai dirba...).
Dzastina
Mes ruošiamės nuo rudens lankyti Stanevičiaus mokyklą, gal patartumėt pas kurią pradinių klasių mokytoją geriau užrašyti?
Pupsas
As irgi nenusivylusi sia mokykla. Aisku, pasiziuresim kaip seksis 5 klasej kur nors kitur. Bet maniske irgi labai uzimta, mokytoja thumbup.gif moka suderinti grieztuma, reikluma, geruma, paskatinima ir t.t. Man labai patinka, kad ji daug snekasi su mokiniais, spendzia ivairias situacijas. Mokytoja sake , kad ju stipri klase, todel ir mokosi sparciai. O jau veiklos popamokines tikrai netruksta, dukra noriai lieka prailgintoj, nors nera dideles butinybes, bet jai patinka thumbup.gif
Ziemuzele
Na stai, suzinojau , kad labai geros mokytojos Sviesos pradinej simet bus mokytojos Zita ir Dziuginta.Buvo susirinkimas teveliams.Tikrai mokykloje vyrauja labai silta atmosfera, jokios itampos-zodziu man patiko!
Ir Guste
Pas kurią eisite?
Jorky
mamytes, kuriu vaikuciai lanko sia mokykla, padekite, nes taip pat negaliu apsispresti ar i sia mokykla leisti sunu ar i staneviciaus. kokio amziaus mokytojos? gal kieno nors vaikas si rudeni bus antrokas? atsiliepkite, papasakokite, ziauriai aktualu, nes mes is kauno atvykome, ziauriai pasimete, o jau laiko nebedaug lieka...padekite!
Jorky
QUOTE(Dzastina @ 2006 01 18, 15:59)
Mes ruošiamės nuo rudens lankyti Stanevičiaus mokyklą, gal patartumėt pas kurią pradinių klasių mokytoją geriau užrašyti?
*

mamytes, pagelbekite, mane taipogi kamuoja si dilema, sviesos ar staneviciaus. laukiu jusu patarimu 4u.gif
kamiles_mama
Siais metais eisime y Staneviciaus, nes y Sviesa nepriieme. Kokia mokytoja rinktis?
Jorky
QUOTE(kamiles_mama @ 2006 08 21, 18:01)
Siais metais eisime y Staneviciaus, nes y Sviesa nepriieme. Kokia mokytoja rinktis?
*

staneviciaus mokykloje 2 klases bent yra vietu tik choreografijos klaseje pas kazkokia toleikiene. buvau su ja susitikus jis man nepatiko.
kamiles_mama
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 08 22, 13:40)
staneviciaus mokykloje 2 klases bent yra vietu tik choreografijos klaseje pas kazkokia toleikiene. buvau su ja susitikus jis man nepatiko.
*

Siandien buvau mokykloje. Sudaromos trys klases.
Gal kas zinote apie Renata Orlovienė????. Nes jos klaseje kol kas tik 17 mokiniu.
Jorky
QUOTE(kamiles_mama @ 2006 08 22, 13:54)
Siandien buvau mokykloje. Sudaromos trys klases.
Gal kas zinote apie Renata Orlovienė????. Nes jos klaseje kol kas tik 17 mokiniu.
*

as turejau omeny, kad mano sunus eis i antra klase ir antroje vietu yra pas toleikiene tik. apie orloviene negirdejau nieko. tau reikejo su ja susitikti butim pamacius. nes jos jau sedi mokykloje.
kamiles_mama
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 08 22, 17:04)
as turejau omeny, kad mano sunus eis i antra klase ir antroje vietu yra pas toleikiene tik. apie orloviene negirdejau nieko. tau reikejo su ja susitikti butim pamacius. nes jos jau sedi mokykloje.
*

Na apie mokytoja Toleikiene esu girdejusi neblogu atsiliepimu. mano draugu sunus pas ja mokesi.
PS man sake, kad mokytojos dar atostogauja ir bus tik nuo 28 dienos.
Ir Guste
Jei tik būtų galimybė, visuomet rinkčiausi "Šviesą". Patys šviesiausi prisiminimai iš bet kada matytų mokyklų.
Chiki
Sveikos mamytes,
Prasidejo mokslo metukai ir jau ko gero galima pasidalinti ispudziais apie mokyklas ir mokytojus. Labai domina Sviesos ir Staneviciaus mokyklos. Kaip ten su prailginta veikla? Koks mokytoju lygis? Kaip vaikai jauciasi mokykloje? Ar dideles klases? Ar sunkus buvo priemimas ir adaptacinis periodas?

Aciu labai labai 4u.gif
Chiki
QUOTE(Chiki @ 2006 10 23, 16:10)
Sveikos mamytes,
Prasidejo mokslo metukai ir jau ko gero galima pasidalinti ispudziais apie mokyklas ir mokytojus. Labai domina Sviesos ir Staneviciaus mokyklos. Kaip ten su prailginta veikla? Koks mokytoju lygis? Kaip vaikai jauciasi mokykloje? Ar dideles klases? Ar sunkus buvo priemimas ir adaptacinis periodas?

Aciu labai labai 4u.gif
*

Nejaugi niekas nieko negali pasakyti ? verysad.gif O gal forumas lankomas tik pries einant i mokykla...labai reikia pagalbos, nes negaliu apsispresti o informacijos net nezinau is kur daugiau gauti.
mordashka
man irgi si informacija aktuali, bet idomiau butu suzinoti apie konkrecias mokytojas, kuriospriims pradimukus 2007-2008 metais
mordashka
kas gali apie mokytojas papasakoti? nes is patirties zinau, kad ne mokykla, o konretus pedagogas lemia sekme
Chiki
Mokytojos isties labai svarbu, o kur daugiau gauti info apie tai? Pazystamu neturiu, o vien pakalbejus su mokyklos direktorem sprendima sunku padaryti schmoll.gif gal gi atsiras zinanciu mamyciu, kurios veda ar planuoja vesti savo vaikucius.
alekse
mano sūnus šiais metais baigia Stanevičiaus mokyklos ketvirta klasę. tad tikrai galėčiau rekomeduoti mūsų mokytoją - Dainą Jauniškienę. jei reiktų daugiau info, galite man rašyti į až.
šiaip kiek teko girdėti paruošimas tikrai stipresnis Stanevičiaus mokykloje, o ne Šviesos.
Šiaip Stanevičiaus mokykla bus renovuojama iš pagrindų šią vasarą, sąlygos tikrai neblogos, daug popamokinės veiklos, daug dėmesio menams.
Kaip toliau mokytis šioje mokykloje, nėra aišku (mes išsikraustome, tai jau ir nesužinosime... smile.gif ), bet pradiniu paruošimu mes labai patenkinti. ir vaikui patinka ir klasė, ir mokytoja. thumbup.gif
alekse
rašiau jau kitoje tokioje pat temoje smile.gif

mes šiais metais baigiam ketvirtą klasę Stanevičiaus mok. pas Dainą Jauniškienę.
thumbup.gif mokytoja.
jei ką domina, rašykite až
Birute
Mano sūnus lanko Šviesos pradinę, pirmą klasę - irgi šią vasarą sprendėm, kurion mokyklon leisti būtų geriau - ar Stanevičiaus, ar Šviesos. Taip pat buvome gavę pasiūlymą iš kažkokios Šeškinės mokyklos. Pasirinkom Šviesą, nes ji visai šalia namų. Nežinau, pliusas tai ar minusas, kad mokykloje mokosi tik pradinukai, tai toks jausmas, lyg vaikas toliau darželį lankytų... Sąlygos panašios, akip darželyje, kol kas daugiau žaidimo forma tos vsos pamokos vyksta.
Birute
Mes po ilgų svarstymų pasirinkom Šviesos pradinę.
Picine
Gal kas gali patarti, pas kokia pirmokeliu mokytoja 2007 m. rudeni "Sviesos" mokykloje prasytis? Nieko ten nepazistam......... Padekit.
Laran
Labutis! man irgi ta pati problema , nezinau i kokia mok , vesti dukra . Tik girdejau apie s.Saneviciaus mok neigiamu atsiliepimu , o kaip ten istikruju pasakytu tik tai kaqs lanke.
Siupa
Sviesos pradinej labai gera pirmokeliu mokytoja bus Gintaute Preidiene.
Megi
Mes iegi pasirinkom Šviesos pradine. Pari mokykla, atmosfera , direktore, ir apskritai viskas be priekaištų. Bet svarbiausia yra mokytoja, o ne mokykla. Tuo isitikina visi.Nesinau ar patenkinti didziosios darzelio grupes teveliai, kurie nuvede i Staneviciaus mokykla, bet as tai nesu patenkinta musu mokytoja. Kai pristatinejo savo metodika- atrode,kad vaikai pateks i pasaka Alisa pasaku salyje. Su mano vaiku atejo dar viena mergaite is darzelio.Jos tevai manau patenkinti, nes darzelyje ji buvo uzgozta aukletojos numyletiniu, o cia vaikas po truputi ir prasilauze. O mano vaikui neuzteko ryzto susirasti vieta po saule, nes adaptacija buvo ilga ir sunki, didzioji dalis vaiku atveztiniai, tai yra darzelio grupes branduolys buvo mazas, tad kova del vietos po saule buvo ilga ir sunki. O musu mokytoja tinka tik reklaminima klipui apie mokykla. Gal gabiu vaiku tevai atsilieptu kitaip, bet as negaliu pasakyti daug gero. Jei pasiekimu knygeleje raso pastabas nesustodama, ir neranda nei smulkmenis kuo galima pasidziaugti. Pirma klase savaitgaliai buvo praduoti namu darbu, nepadarytu savaites begy darymui.O dabar ateina mokytoja i namus, savaitgaliais patys dirbame ir musu saunioji mokytoja sugeba dar parasyti pastaba : gal galetumete paapildomai padirbti su sunumi. Kai nori jis paraso su 1 -2 klaiomis, bet kai nesusikaupia - tada jau saugomis...Matematika sekasi super....Tad jis nera nei atsilikes, nei durna, o kad z,ogus nesugeba ismokyti vaiko mokytis - tai jau net nezinau ka ir besakyti....
Papildyta:
Tad ieskokite geros mokytokos, o ne geros mokykos doh.gif
Yoli
Apie kuria mokytoja kalba ena? Ir kelintokas taviskis?

QUOTE(Megi @ 2007 05 17, 15:08)
Mes iegi pasirinkom Šviesos pradine. Pari mokykla, atmosfera , direktore, ir apskritai viskas be priekaištų. Bet svarbiausia yra mokytoja, o ne mokykla. Tuo isitikina visi.Nesinau ar patenkinti didziosios darzelio grupes teveliai, kurie nuvede i Staneviciaus mokykla, bet as tai nesu patenkinta musu mokytoja. Kai pristatinejo savo metodika- atrode,kad vaikai pateks i pasaka Alisa pasaku salyje. Su mano vaiku atejo dar viena mergaite is darzelio.Jos tevai manau patenkinti, nes darzelyje ji buvo uzgozta  aukletojos numyletiniu, o cia vaikas po truputi ir prasilauze. O  mano vaikui neuzteko ryzto susirasti vieta  po saule, nes adaptacija buvo ilga ir sunki, didzioji dalis vaiku  atveztiniai, tai yra  darzelio grupes branduolys buvo mazas, tad kova del vietos po saule buvo ilga ir sunki. O musu mokytoja tinka tik reklaminima klipui apie mokykla. Gal gabiu vaiku tevai  atsilieptu kitaip, bet as  negaliu pasakyti daug gero. Jei  pasiekimu knygeleje raso pastabas nesustodama, ir neranda nei smulkmenis  kuo galima pasidziaugti. Pirma klase  savaitgaliai buvo praduoti namu darbu, nepadarytu savaites begy darymui.O dabar ateina mokytoja i namus, savaitgaliais  patys dirbame ir musu saunioji mokytoja sugeba dar parasyti pastaba : gal galetumete paapildomai padirbti su  sunumi. Kai nori jis paraso su 1 -2 klaiomis, bet kai nesusikaupia - tada jau saugomis...Matematika sekasi super....Tad jis nera nei atsilikes, nei  durna, o kad z,ogus nesugeba ismokyti vaiko mokytis - tai jau net nezinau  ka ir besakyti....
Papildyta:
*

RasaK
QUOTE(Megi @ 2007 05 17, 14:08)
Mes iegi pasirinkom Šviesos pradine. Pari mokykla, atmosfera , direktore, ir apskritai viskas be priekaištų. Bet svarbiausia yra mokytoja, o ne mokykla. Tuo isitikina visi.Nesinau ar patenkinti didziosios darzelio grupes teveliai, kurie nuvede i Staneviciaus mokykla, bet as tai nesu patenkinta musu mokytoja. Kai pristatinejo savo metodika- atrode,kad vaikai pateks i pasaka Alisa pasaku salyje. Su mano vaiku atejo dar viena mergaite is darzelio.Jos tevai manau patenkinti, nes darzelyje ji buvo uzgozta  aukletojos numyletiniu, o cia vaikas po truputi ir prasilauze. O  mano vaikui neuzteko ryzto susirasti vieta  po saule, nes adaptacija buvo ilga ir sunki, didzioji dalis vaiku  atveztiniai, tai yra  darzelio grupes branduolys buvo mazas, tad kova del vietos po saule buvo ilga ir sunki. O musu mokytoja tinka tik reklaminima klipui apie mokykla. Gal gabiu vaiku tevai  atsilieptu kitaip, bet as  negaliu pasakyti daug gero. Jei  pasiekimu knygeleje raso pastabas nesustodama, ir neranda nei smulkmenis  kuo galima pasidziaugti. Pirma klase  savaitgaliai buvo praduoti namu darbu, nepadarytu savaites begy darymui.O dabar ateina mokytoja i namus, savaitgaliais  patys dirbame ir musu saunioji mokytoja sugeba dar parasyti pastaba : gal galetumete paapildomai padirbti su  sunumi. Kai nori jis paraso su 1 -2 klaiomis, bet kai nesusikaupia - tada jau saugomis...Matematika sekasi super....Tad jis nera nei atsilikes, nei  durna, o kad z,ogus nesugeba ismokyti vaiko mokytis - tai jau net nezinau  ka ir besakyti....
Papildyta:
*

Nu bet ir klaidų doh.gif ,dar reikia kelis kart perskaityt, kad suprastum blush2.gif
Sirana
QUOTE(alekse @ 2007 01 05, 15:35)
mano sūnus šiais metais baigia Stanevičiaus mokyklos ketvirta klasę. tad tikrai galėčiau rekomeduoti mūsų mokytoją - Dainą Jauniškienę. jei reiktų daugiau info, galite man rašyti į až.
šiaip kiek teko girdėti paruošimas tikrai stipresnis Stanevičiaus mokykloje, o ne Šviesos.
Šiaip Stanevičiaus mokykla bus renovuojama iš pagrindų šią vasarą, sąlygos tikrai neblogos, daug popamokinės veiklos, daug dėmesio menams.
Kaip toliau mokytis šioje mokykloje, nėra aišku (mes išsikraustome, tai jau ir nesužinosime... smile.gif ), bet pradiniu paruošimu mes labai patenkinti. ir vaikui patinka ir klasė, ir mokytoja. thumbup.gif
*

Daina nebedirba, mokykla renovuota nebuvo - baisi kaip karas ir kiaurom sienom, nu bet ka darysi... mirksiukas.gif Popamokine veikla - intensyvi ir yra is ko pasirinkti, su tuo tikrai sutinku. thumbup.gif
Pupsas
Sviesos irgi turejo but renovuota, bet...deja kokia buvo, tokia liko unsure.gif Matyt cia buvo kitur suo pakastas tongue.gif
Jurlin
Mes lankome Sviesos mokykla ir esam labai nepatenkinti- klaiki visa siu metu laida, o apie patalpas patyliu, kur per susirinkima vos nenukritau nuo oro trukumo. kokiam 20 kvadratu klaseje mokosi 25 mokiniai, ventiliaciju nera, o apie Laima Skendeliene geriau visai patylesiu, nes ji ne mokytoja o kosmaras doh.gif
Ieskau kitos mokyklos verysad.gif
MaSole
sveikos mamos,

mes jau pradejome varginancius ir daug nervu kainuojancius zygius po mokyklas, taciau kaip paaiskejo, labai didele dalis teveliu tuo pradejo rupintis dar zymiai anksciau, dar pries Naujuosius...Jau lankiausi 3 mokyklose: pirmoji, i kuria noretume labai pakliuti, bet deja nepriklausome jos teritorijai, 2oji- pagal gyvenama vieta ir 3ioji- patogiausia ir arciausiai namu, taciau nepriklausanti aptarnaujamai teritorijai. Ir ka galvojate....paradoksalu, taciau labiausiai pasijutau nelaukiama toj mokykloj, kuri yra arciausiai namu, nors ir nepriklausome jos teritorijai..sako, kad pradine mokykla reiketu rinktis pagal mokytoja, taciau kai paklausiau apie busimas 2008-2009 pirmokeliu mokytojas, tai net pavardziu negalejo pasakyti...tai ka ir kaip rinktis???ar tai karine paslaptis???
Noreciau labai labai paprasyti dabartiniu 4toku mamyciu, gal galite parasyti savo atsiliepimus apie Staneviciaus ir Sviesos mokyklu mokytojus...Gal yra mamyciu, kurios si rudeni ves savo vaikucius i Sviesos pradine mokykla (gal jusu vaikai lanko dabar darzeli Sakalelis?) ir jau zinote ka nors apie busimas mokytojas (Jakubeniene, Zalonskyte, kitu neprisimenu)?
O gal zinote ka nors apie Staneviciaus m-los mokytojas: suzinojau, kad bus Nijole Bubeniene, Asta Sagatiene, Danguole Abrumaviciene (gal klystu del rasybos)..buciau labai labai dekinga...
...supratau, kad tikrai vargas su mokyklos pasirinkimu ne tik teveliams, bet ir mokyklu direktoriams galvos skausmas
MaSole
Vis dar labai labai laukiu atsiliepu is dabartiniu Sviesos pradines m-los ketvirtoku mamyciu ar siaip ka nors girdejusiu apie mokytojus, kurie siais metais prades mokyti pirmokus.. g.gif
daliuka
jei dar domina stanevičiaus mokytojos,tai daug gero girdėjau apie D.Abromavičienę,ji kaip tik nuo rudens turės pirmokus.jei lankytumėm tą mokyklą,ją rinkčiausi,deja Stanevičiaus mokyklai nepriklauso mūsų gatvė verysad.gif .
Vilva
QUOTE(daliuka @ 2008 02 07, 23:13)
jei dar domina stanevičiaus mokytojos,tai daug gero girdėjau apie D.Abromavičienę,ji kaip tik nuo rudens turės pirmokus.jei lankytumėm tą mokyklą,ją rinkčiausi,deja Stanevičiaus mokyklai nepriklauso mūsų gatvė verysad.gif .
*

Žiūrėjau m-klos internetiniame psl., kad ji moko dailės pakraipos klasėje. Tai nuo rudens irgi turės tokią klasę, ar keičia mokytojos pakraipas? g.gif
MaSole
Aciu labai uz komentarus. Kai buvau nuejusi i Staneviciaus m-la man pasake, kad dar galutinai neaisku kurios pakraipos klases bus..sake gali buti kad bus tik trys 1os klases, del to gali ir nelikti kazkurios pakraipos..bet kad mokys Abromaviciene tai tikrai sake
Dar sake, kad Staneviciaus m-loj prailginta grupe iki 17 val. Aeina su vaikais buti kitas mokytojas ir m-la visiskai neatsako uz tai, kaip ir kiek tas mokytojas uzsiima su vaikais, ji tik nuomoja patalpas. Pirmokai eina valgyt i bendra visos m-los valgykla, taciau tik per jiems skirta pertrauka (tai supratau, kad tuo metu valgykloje didzkiu nebuna). Beje, buvau pati ikisusi galva pasiziureti, ka veikia vaikai prailgintoj grupej..tai viena grupele prie kazkokio kompo subege, o kita grupele vaiku prie teliko..tai nezinau...nu gal taip tiesiog toks momentas buvo...siaip yra ivairiu bureliu: choras, daile, teatras, sokiai, etnografinis, keramika, sportas..

Vis dar labai laukiu mamu atsiliepimu apie Sviesos pradine..gal jau nesete prasymus ir suzinojote ka nors daugiau apie sia mokykla? Ypac apie busimu pirmoku mokytojas..aciu is anksto
Vilva
Apie Sviesos truputuka cia radau:
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...7804&st=192

ir dar va:

QUOTE(arminencija @ 2007 09 03, 14:49)
Labai gera mokykla, labai nuostabi mokytoja Danutė Jakubienene, mano sunus baige sioje mokykloje 4 klases, igijo stiprius mokymosi pagrindus ir dabar nors jis jau yra  aštuntokas, gerai toliau mokinasi ir sia mokykla labai nuosirdziai ir maloniai prisimename.
*

mordashka
Priatriu Julin. Musu vaikai klasiokai. Mokytoja - tikra tragedija...
Jurlin
QUOTE(musyte @ 2008 02 13, 11:29)
Priatriu Julin. Musu vaikai klasiokai. Mokytoja - tikra tragedija...
*

vau, idomu ir su kurio vaikucio mama cia susitikom bigsmile.gif galima ir az ir cia. tik su keliais teveliais teko isikalbeti ir pasisake, kad nori keisti mokykla, bet idomu kam dar ji nepatinka biggrin.gif jos buto sienos ribojasi su vaiko seneliais, tai sake ir kaip kaimyne nekokia ji biggrin.gif
MaSole
Norejau paklaustim mamu, kodel norite keisti mokykla? Kaip supratau, jei nepatinka tik konkreti mokytoja, tai gal pradzioje galima butu pakeisti klase, ar sioje mokykloje nera geru mokytoju? Sakote, kad patalpos prastos, bet kiek as apvaiksciojau mokyklu, tai daugumoje pradiniu mokyklu su patalpomis prastai...nors tiesa sakant, as apie Sviesos pradine tikrai nieko nezinau...nu bet gal vaikai gerai ismokomi ten?
mordashka
QUOTE(MaSole @ 2008 02 15, 09:21)
Norejau paklaustim mamu, kodel norite keisti mokykla? Kaip supratau, jei nepatinka tik konkreti mokytoja, tai gal pradzioje galima butu pakeisti klase, ar sioje mokykloje nera geru mokytoju? Sakote, kad patalpos prastos, bet kiek as apvaiksciojau mokyklu, tai daugumoje pradiniu mokyklu su patalpomis prastai...nors tiesa sakant, as apie Sviesos pradine tikrai nieko nezinau...nu  bet gal vaikai gerai ismokomi ten?
*

MaSole, klases pakeitimas - keblus reikalas, visos klases uzpildytos iki kakliuko, max vaiku skaicius visur. Bandyta, daryta, sneketa...
Man visai nebutina, kad klase butu ypatingo dizaino ar panasiai, bet noretusi, kad vaikas praeitu tarp suolo ir sienos nepasisukes sonu doh.gif
Mokytojos poziris uzmusantis. Isivede metu pradzioj drausminancia priemone, kuri veike lygiai dvi savaites ir viskas. Dabar joja jai vaikai ant galvos kaip nori ir kada nori. Ramesniems neimanoma mokytis.
Maniske rytais verkia kaip nenori i mokykla. Man asmeniskai yra nenormalu, kai vaikas nenori i mokykla pirmoje klaseje.
Bandom ruosti pamokas kartu - suprantu,. kad niekas neisaiskinama. Sakau dukrai - klausk pas mokytoja kas neaisku - ji atsako, kad mokytoja jiems pasakius - as 3 kartus nekartoju blink.gif Pabandziau pati paaiskinti - kita diena dukra supykus grizo - mama mus netaip moke, mokytoja sako cia nesamone, taip daryti nereikia, nors vadovelio apacioje lygiai ta pati taisykle,, kyuria as dukrai askinau...
Va tokios tokeles...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.