Nesuprantu kaip jis apsaugo, jei du galai "kiauri"?
o jis atrodo stai taip?
teko girdeti, kad yra moteriski prezervatyvai,ar kas nors juos bandet naudoti? na tiesiog idomu.
Nesuprantu kaip jis apsaugo, jei du galai "kiauri"? o jis atrodo stai taip?
QUOTE(Raspberry @ 2006 10 23, 18:16) teko girdeti, kad yra moteriski prezervatyvai,ar kas nors juos bandet naudoti? na tiesiog idomu. Nesuprantu kaip jis apsaugo, jei du galai "kiauri"? o jis atrodo stai taip? ![]()
na apie toki teko girdeti, bet naudotis tai tikrao ne
Radau truputi info apie moteriskus prezervatyvus cia
http://www.saugesnisseksas.lt/lt/kontracep...sprezervatyvas/ kam idomu pasiskaitykit
Tikrai toks gumos gabalas nevilioja.Kaskokia nesamone
Nebandžiau ir vargu ar bandysiu
kazkaip isties neviliojanciai toks 'maiselis' atrodo
Šiaip ten tik vienas galas kiauras.
Jei būtų - bandyčiau, vis įdomumas
nenoreciau net pabandyti
prieš porą metų, kai dar rodė pirmus seksas ir miestas sezonus, mačiau tokį daikčiuką
Man asmeniškai toks daikčiukas laaabai nepatiktų
Turejau toki, idomu buvo apziureti, bet taip ir nepakilo noras ismeginti, nors pradzioj maniau, kad isbandysiu
Esu mačiusi, bet bandžiusi-ne, manau kad ir nenorėčiau
panasus i sketi nuo lietaus
na vaizdelis tokio prezervatyvo tikrai nevilioja jo isbandyti.o tai jei abu galai kiauri, tai kaip cia dabar, kur sperma dingsta?
nu pirma karta matau bet ziauriai be rysio
kaip juo naudotis
Man tai jį ginekologė rekomendavo, ale didžiausioj eurovaistinėj apie tokius nieks negirdėję net, pasiūlė į spec. prekių saloną nueit... va dabar tik pamačius temą ir prisiminiau apie juos. tikrai neviliojančiai atrodo išvyniotas
Perskaičiau visa temą,nu tai ir nesupratau,o gi noriu but apsišvietus
QUOTE(Naminė @ 2009 06 19, 17:58) Perskaičiau visa temą,nu tai ir nesupratau,o gi noriu but apsišvietus Yra kiauras vienas galas. Ten kur ziedas fotkes virsuje, isikisa gilyn ir atsiremia i gimdos kakleli. Ir paprastam maiseliui tikrai nelygus- kitoks tamprumas, tekstura, galu gale juk guminis, o ce celofaninis
ydomus dalikėlis, noreciau isbandyt
mačiau www.condomania.lt prezervatyvų parduotuvėje, tik truputi kitokius, jie su kazkokia kempinele. Mastau nusipirkti pabandymui 1 vnt. http://www.condomania.lt/category.php?id_category=21 Uzklausiau toj parduotuvej ar tures tokiu kur jus nuotraukas dejot, kur be kempineles, tai sake kad tures ir tokiu veliau va tokie ten su kempinele. Gal bandėt jau kas? ![]()
pirma kart girdziu apie toki
O ar teko kam nors naudoti diafragmą? Ar gaubtuvėlį? Visai įdomūs daikčiukai, tik nesu mačius jų pas mus... ŠTAI TOKIE
QUOTE(Čika @ 2010 07 06, 23:31) O ar teko kam nors naudoti diafragmą? Ar gaubtuvėlį? Visai įdomūs daikčiukai, tik nesu mačius jų pas mus... ŠTAI TOKIE jo sitie dalykeliai irgi butu labai idomus.. Ar niekas nera bande??
nebandziau, bet ir nenoreciau isbandyt
O man teko pabandyti tu moteriskuju
o daugiau atsliepimų nebus? labai įdomu
tikrai viliojanciu dalyku neapibudinciau. Jauciu tuos dalykus isrado vyrai.
Pirma karta girdziu
nepasakyciau ,kad patogus
pirma karta girdziu, bet noreciau pabandyti
itartinai nepatikimas atrodo
|