Pas si gydytoja gimdziau pries gera savaitele, galiu pasakyti tikrai nuostabus gydytojas, tikras profesionalas, likom labai patenkinti pasirinke si gydytoja.
Labai didelis aciu siam gydytojaui.
Pas si gydytoja gimdziau pries gera savaitele, galiu pasakyti tikrai nuostabus gydytojas, tikras profesionalas, likom labai patenkinti pasirinke si gydytoja.
Labai didelis aciu siam gydytojaui. QUOTE(rugiliukass @ 2009 11 15, 11:05) Pas si gydytoja gimdziau pries gera savaitele, galiu pasakyti tikrai nuostabus gydytojas, tikras profesionalas, likom labai patenkinti pasirinke si gydytoja. Labai didelis aciu siam gydytojaui. super daktariukas - pakliuvau pas ji per jo naktini budejima. labai saunus - po apziuru viska paaiskindavo, daznai lanke, nors jo pamaina i gala ejo... trumpai tariant - tik patys geriausi zodziai jam
Aš irgi gimdžiau pas šį gydytoją. Tikrai geras, dėmesingas gydytojas
Neseniai sužinojau, kad mano klasiokė irgi pas jį gimdė, taip pat liko labai patenkinta
Ei...nejuokaukit apie isvykima...Gal kas zino tiksliai kaip ten yra del isvykimo i uzsieni ????
Antrą Kalėdų dieną budėjo. Labai geras daktaras
Aš gimdžiau pas Požėrą rugpjūčio mėn. - lenkiu galvą prieš šį nuostabų gydytoją ir atsiprašau jo, kad šiek tiek sutrumpinau jo atstogas, nes per mus jis negalėjo į jas išvažiuoti
Viena mano kolege gimde pas ji, irgi viska pasakojo graziausiais zodziais.
Galvoju apsilankyti pas si gydytoja, juk jis priziuri ir nestukes, ir tada geriausiai susidarys nuomone
nuostabus, demesingas rupestingas daktaras
taip,ir jis man dare operacija.rupestingas,nuosirdus,malonus,snekutis daktaras.Sake galiu ir pati vaika gimdyt,nes sedmenineje padetyje kas gimdo pagimdo,bet sako "tu jau viena vaika praradai,persileidai,tai nerizikuokim kito vaiko givybe,be to vaikutis nusimato nemazas" del mano israsymo is ligonines jis taresi su kitais daktarais,nes kelioms dienoms dar antibiotikus paskyre del kylancios temperaturos.susirupines buvo manimi labai.dar skyriaus vedejas su kitais gydytojais tyrinejo mane ieskodami klausimu kodel man kyla temperatura.Rupestingi ir susirupine mano sveikata buvo tada visi gydytojai.matosi demesys ir kova del paciento.
gal galėtumėte parašyti, kas tarėsi su šiuo gydytoju dėl gimdymo, kiek jam mokėjote? ir ar dar papildomai mokėjote į ligoninės kasą, jei gimdymas buvo ne per jo budėjima??
Būčiau labai dėkinga QUOTE(mongolija @ 2010 03 08, 01:42) gal galėtumėte parašyti, kas tarėsi su šiuo gydytoju dėl gimdymo, kiek jam mokėjote? ir ar dar papildomai mokėjote į ligoninės kasą, jei gimdymas buvo ne per jo budėjima?? Būčiau labai dėkinga Taip,mokėjom ir gydytojui(parašiau AŽ),ir dar į kasą virš 500lt,nes atvažiavo naktį iš namų,čia prieš metus
man šis daktaras atliko antrajį cezario pjūvį - tai tik gerus žodžius galiu apie jį pasakyti. Labai rūpestingas ir atidus. Operacija pavyko puikiai. Jei bus trečias vaikas - tai rinkčiausi vėl šį gydytoją! Dėkui jam labai!
Brukstelekite kas netingi kaip su tais mokejimais i kasa. Tarkime i kasa moki 700, o kiek dar gydytojui vokelyje? Akuserei, anesteziologui dar atskirai?
Ir dar - kaip matau, jis nelabai uz epidurus, bet jei noriu gimdyti tik su epiduru, kazin ar bandyti tartis su juo, ar paprasciau butu ieskoti kito gydytojo? Dekoju is anksto. QUOTE(Lina.Marija @ 2010 04 06, 17:26) Brukstelekite kas netingi kaip su tais mokejimais i kasa. Tarkime i kasa moki 700, o kiek dar gydytojui vokelyje? Akuserei, anesteziologui dar atskirai? Ir dar - kaip matau, jis nelabai uz epidurus, bet jei noriu gimdyti tik su epiduru, kazin ar bandyti tartis su juo, ar paprasciau butu ieskoti kito gydytojo? Dekoju is anksto. Mokejimu esme tokia. Jei tas gydytojas su kuriuo tariesi nebudi savo pamainos, tai tu ji turi kviestis is namu, kitaip sakant tu istaigai nurodai, kad atsissakai tuo metu (kai gimdysi) dirbancio gyd pagalbos ir kvieti savo, todel i kasa turi sumoketi 500 lt oficialiai. O kiek gydytojui duosi i vokeli- tai tik jusu susitarimo reikalas, ligonine i tai nesikisa. Del epiduro, tai konkreciai sis gydytojas, kai tariaus del pirmo gimdymo, iskart pasiule epidura, nes sake su mano skausmo slenksciu (kai sunkiai istveriamas skausmas) vargiai ar isgimdysiu. Taciau gimdziau 10 val ir pagimdziau naturaliai, zinoma skausmas buvo ojojoj, bet as pati labai jau tu adatu bijau ir siaip dabar laukdamasi antro net nesvarstau nuskausminimo galimybes, nes tas skausmas istveriamas ir trunka tik kol pagimdai QUOTE(Eosta @ 2010 04 11, 16:52) Mokejimu esme tokia. Jei tas gydytojas su kuriuo tariesi nebudi savo pamainos, tai tu ji turi kviestis is namu, kitaip sakant tu istaigai nurodai, kad atsissakai tuo metu (kai gimdysi) dirbancio gyd pagalbos ir kvieti savo, todel i kasa turi sumoketi 500 lt oficialiai. O kiek gydytojui duosi i vokeli- tai tik jusu susitarimo reikalas, ligonine i tai nesikisa. Del epiduro, tai konkreciai sis gydytojas, kai tariaus del pirmo gimdymo, iskart pasiule epidura, nes sake su mano skausmo slenksciu (kai sunkiai istveriamas skausmas) vargiai ar isgimdysiu. Taciau gimdziau 10 val ir pagimdziau naturaliai, zinoma skausmas buvo ojojoj, bet as pati labai jau tu adatu bijau ir siaip dabar laukdamasi antro net nesvarstau nuskausminimo galimybes, nes tas skausmas istveriamas ir trunka tik kol pagimdai Dekui uz atsakyma Del epiduro tai pirma gimdziau su, bet teko pasidziaugti juo tik pora valandu is gan ilgo gimdymo, tai su antru noreciau zinoti, kad yra galimybe tam, jei noresiu. Nenoriu vel "uzsirauti" ant naturalistu. Tai kaip ir viskas aisku su siuo gydytoju. Bandysime ieskoti budu patekti pas ji. QUOTE(Eosta @ 2010 04 11, 16:52) Mokejimu esme tokia. Jei tas gydytojas su kuriuo tariesi nebudi savo pamainos, tai tu ji turi kviestis is namu, kitaip sakant tu istaigai nurodai, kad atsissakai tuo metu (kai gimdysi) dirbancio gyd pagalbos ir kvieti savo, todel i kasa turi sumoketi 500 lt oficialiai. O kiek gydytojui duosi i vokeli- tai tik jusu susitarimo reikalas, ligonine i tai nesikisa. Del epiduro, tai konkreciai sis gydytojas, kai tariaus del pirmo gimdymo, iskart pasiule epidura, nes sake su mano skausmo slenksciu (kai sunkiai istveriamas skausmas) vargiai ar isgimdysiu. Taciau gimdziau 10 val ir pagimdziau naturaliai, zinoma skausmas buvo ojojoj, bet as pati labai jau tu adatu bijau ir siaip dabar laukdamasi antro net nesvarstau nuskausminimo galimybes, nes tas skausmas istveriamas ir trunka tik kol pagimdai tik dabar i kasa jau reikia moketi 700lt..
ar yra kokia galimybe apeiti ta kasa, kad nereiketu moketi tu 700 lt? Beja, kiek dabar mokama gydytojui? Gal galit kas parasyti i AZ? Aciu.
Nes pas si gydytoja gimdziau pries du metus, dabar gimdymolaukiu po 2 menesiu QUOTE(mongolija @ 2010 04 13, 14:25) ohoo... tai kažin kiek gydytojams nuo tos sumos atseikėja? o kaip sprendžiamas klausimas, jei gydytojas tiesiog fiziškai begali privažinėn ir priiminėt "užsakomųjų" gimdymų? Ar susimoki, kai gydytojas būna iškviestas ir jis sutinka atvažiuot? Ar jį pats turi išsikviest? ne apie gimdymą tektų galvot, bet kaip laiku susimokėt ir kad gydytojas ayvyktų o gydytojas tikrai super. džiaugiuosi, kad per jo budėjimą užtaikiau, nors, tiesa, kai tuomet dar apie jį tokį nebuvaunieko girdėjusi ir pamačiau, gydytojas bus vyras, kaip tai keistokai pasijaučiau...
man irgi idomu, kiek ten jiems nuo tos sumos atseikeja.. tikiuosi, kad kiek nors atseikeja..
o moketi i kasa tai reikia tik isvaziuojant is ligonines, aciu dievui, niekas ten nestovi ir nereikalauja susimoketi, ale - pirma pinigai, paskui gimdyk ir manau, kad gydytojai visgi kazkiek planuoja ir neprisiima tu uzsakomuju gimdymu tiek, kad nebespetu.. QUOTE(opium @ 2010 08 04, 20:00) ohoo... tai kažin kiek gydytojams nuo tos sumos atseikėja? o kaip sprendžiamas klausimas, jei gydytojas tiesiog fiziškai begali privažinėn ir priiminėt "užsakomųjų" gimdymų? Ar susimoki, kai gydytojas būna iškviestas ir jis sutinka atvažiuot? Ar jį pats turi išsikviest? ne apie gimdymą tektų galvot, bet kaip laiku susimokėt ir kad gydytojas ayvyktų
Super gydytojas
Vakar teko pas ji apsilankyti, tai tikrai gerai viska isaiskino, nuramino
Pas Robertą Pažėra negimdžiau, taciau teko pas ji lankytis po nesekmingai atliktos Abrazijos.
super
Gal kas galit parasyti i AZ kiek mokejote siam gydytojui uz gimdyma? Akuserei ir anestezeologui. Ta pati istorija - gimdziau pries du metus, tai norisi suzinoti kaip kito kainos
labai patiko sis gydytojas, gaila tik, kad apsilankymo proga buvo liudna.. jis atliko abrazija po persileidimo..
ramus, taktiskas, atsako i visus klausimus (ne vieno klausimo nelaiko kvailu iskilus butinybei tikrai rinkciausi si gydytoja.
Klausimas gal kiek ne į tema, bet
Teko apsilankyt pas R.Pažėrą, taip sakant, "privačiai" - susiskambinau, ir priėmė po visų pacienčių Antakalnio gimdymo namuose. Tačiau patarė būtinai užsirašyt pas jį "legaliai" - bet kaip tą padaryt, paaiškinkit man, bliondinei? Būsiu baisingai dėkinga Beje, nors lankiausi tik vienąkart, tačiau paliko man labai gerą įspūdį, toks ramybe dvelkiantis žmogus, švelnus ir malonus, viską paaiškina. Man jį rekomendavo draugė, kuri pas jį gimdė, ir sakė, kad jis atsisakė pinigėlių tiek už apžiūras, tiek už gimdymą, o priežiūra buvo super.
Gal kas turite sio gydytojo kontaktus?
Sveiki. Pirma karta kazka rasau siame forume, bet negalejau nepasidalinti
Pas šį gyditoja, kaip sakant baigiau gimdymą
aš rekomanduočiau šį gydytoją
Pries savaite gimdziau VGN, per gyd. R.Pazeros budejima. Su nieko is anksto nesitariau. Pagimdem sakyciau sklandziai. Kadangi ta nakti gimdymu buvo itin daug - teko gydytojui lakstyt is gimdyyklos i gimdykla, bet kai atejo pats gimdymo laikas - jau, zinoma niekur nejo - buvo tik su mumis. Palaike, pajuokaudavo, pasirode rupestingas. Kadangi siek tiek kirpo - paskui labai rupestingai ir kruopsciai siuvo. O gimus dukrytei paskui stovejo ir puikavosi, grozejosi ja
Mane sia savaite operavo Pazera, tikrai labai geras, nuostabus gydytojas, atliko puikiai savo darba, atsako i visus klausimus.
didlis ACIU siam gydytojui!!!!!
gimdziau pas si gydytoja. profesionalus, taktiskas, gerai atliekantis savo darba. nesitariau su juo, taciau del to negaliu pasakyti, kad gimdyme pritruko demesio.
galite parasyti sio gydytojo kontaktus?
Sveikos.
Gal galite parasyti i AŽ sio gydytojo kontaktus? Dekui |