Gal kas gimdėte pas gyd. Požėrą, niekur nerandu atsiliepimų apie jį. Ačiū
aš . gydytpjas super. nesitariau su juo, tiesiog jis tą naktį budėjo. geriausi atsiliepimai. po gimdymo sakiau, kad gydytojas toks, kokio man reikėjo. stebėjausi kad apie jį nieks nerašė, silver 27, o Tu su juo tariesi?
mano drauge gimde balandi. taip pat nesitare, jis tiesiog budejo tuo metu. Viskas praejo sklandziai. Jokiu problemu. Drauge neturejo jokiu priekaistu nei paciam gudytojui, nei budejusiu su juo akuseriu (taip taip, isivaizduokit, ji gimde tarp 3 vyru
Labai malonus gydytojas, be jokiu pinigeliu lepina ir gerai priziuri. As pas ji negimdziau, bet jis buvo mano palatos gydytojas, esu jam dekinga uz puikia prieziura.
Aš gimdžiau pas jį, irgi nusisitarius, jis budėjo tą naktį. Viskas praėjo sklandžiai, jokių priekaištų jam neturiu
Aš pas jį negimdžiau, bet tą naktį jis budėjo. Nors buvau susitarusi su kita gydytoja, bet jis padarė gerą įspūdį. Buvo atėjęs pasižiūręti, kaip laikausi, maloniai pasikalbėjom. Vėliau ir į pogimdyvinę per budėjimą buvo užsukęs, maloniai atsakė į mano klausimus. Jis mane išrašė iš ligoninės, vėlgi viską maloniai paaiškino.
Žodžiu, kiek teko susidurti, malonus ir suteikiantis pakankamai informacijos gydytojas. Sėkmės!!!!
man irgi sis gydytojas dare cezare, viskas gerai praejo, randas graziai susiutas ir nelabai didelis. pats gydytojas buvo labai malonus, po gimdymo lanke, papasakojo issamiai kodel kaip ir ka dare. siaip paliko labai malonaus zmogaus ispudi. gimdziau nesusitarus. labai dziaugiuosi kad patekau butent pas ji.
As pas ji ir gimdziau ir jis mane priziurejo po gimdymo. gydytojas
Ir aš pas jį gimdžiau. Labai malonus vyras.
Darė cezarį, nes pačiai nepavyko pagimdyt - vaikas didelis, padėties negalėjo tinkamos rasti. Prieš operaciją Požėra pakvietė dar kitus gydytojus, kurie apžiūrėjo mane, pasikonsultavo ir pasakė, kad vis dėl to teks operuoti. Operacija praėjo sklandžiai. Beje, nesitariau su juo, nieko nemokėjom. Bet visą laiką buvo jausmas, jog jis laukia kažko... Kiekvieną kartą per savo budėjimą ateidavo apžiūrėt mane, kaip viskas gyja. Vieną kartą pastebėjau, kad jis pirštais trina su manim kalbantis (na, žinot, toks gėstas yra, apie pinigus Nežinau, gal sutapimas, gal šiaip aš tiesiog prisiskaičiau daug nuomonių apie tą "atlygį".
as pries 4 dienas (06.25) gimdziau pas si daktara. Atvykau su prasidejusiais saremiais 12 nakties, tai tuo metu budejo kita gdytoja, kurios pavardes nezinau, ji mane pagulde i gimdymo palata ir liepe miegoti nes jau naktis o nakti visi miega
Labuka visiems!!!
Tai va, linkiu visiems, kas dar gimdys, kad priimtu gimdyma POZERA!!!!! Jis SUPER daktaras!!!!
Aš taip pat nesitarus pakliuvau pas jį gimdyti
Superinis gydytojas!
irgi pas ji nesitariau gimdyt, bet be galo dziaugiuosi kad jis prieme gimdyma. labai nustebau koks supratingas ir geras gali buti gydytjas. gimdymo metu kalbejosi, visaip ramino, gyre, kad gerai laikausi, net nugara masazavo, nes gimdziau viena. gimdymas praejo sklandziai, tik truputi persistengiau su stumimais tai iplyso kai kur, bet siaip jokiu cezariu ir ikirpimu. fainas gydytojas. kazkaip neradau progos jam piniginiskai atsidekot, taip ir nesumkejau, bet jis vertas padekos. nors mano palatos kaimyne irgi gimde pas ji ir veliau pinigeliu dave, bet jis vienodai gerai mumis rupinosi ir ateidavo paziureti kaip sekasi. jei gimdyciau dar karta, tai jau susitarciau su juo, tikriausiai. dar karta
labas..pries savaite buvau paguldyta del gresiancio prieslaikinio gimdymo ir Pozera mane prieme priimamajame..uz jo visa konsultacija nebutu buve ir kruva pinigu gaila duoti, matosi- tikras profesionalas ir siaip siltas zmogus, atejo tiesiai is gimdyklos, dar atsiprase ir buvo geros nuotaikos, juokavo, net parode kaip sedeti ant gedes kad nugaros neskaudetu, nu vaizdelis buvo
QUOTE(zyzlute @ 2007 08 17, 13:37) labas..pries savaite buvau paguldyta del gresiancio prieslaikinio gimdymo ir Pozera mane prieme priimamajame..uz jo visa konsultacija nebutu buve ir kruva pinigu gaila duoti, matosi- tikras profesionalas ir siaip siltas zmogus, atejo tiesiai is gimdyklos, dar atsiprase ir buvo geros nuotaikos, juokavo, net parode kaip sedeti ant gedes kad nugaros neskaudetu, nu vaizdelis buvo Labas,zyzlute, tu tikrai esi 100% teisi del sio gydytojo! Labai geras ir atsakingas gydytojas, bet, kas ne maziau svarbu, ir nuostabus zmogus. Dirba VGN kiek zinau labai daznai, taigi susirasti ji nebus sudetinga. Si menesi jis dirba 1-3-5 nuo ryto iki vakaro.Taip pat turi budejimus Susitarti taip pat labai paprasta- paskambinkite i priemima jo darbo metu, ji pakvies akusere prie telefono ir susitarsite. Jis pasakys Jums mobilu telefona ir t.t. Geriausia, aisku, kad susitartumete pasikonsultuoti ir tada viska suderinsite Sekmes
Ar gydytojas Požėra prižiūri nėštumus?
Taip, gydytojas priziuri nesciasias ir priima gimdymus
rugpjucio 10 diena man gime sunelis, gimdziau pas gydytoja Roberta Pazera - super gysdytoja.nesitariau su juo, jis tiesiog tada budejo, bet per gimdyma neatsitrauke nuo manes nei minutei...labai jam esu dekinga...jei tik reikes tai tik pas ji kreipsiuosi antra karta, nes toks zmogus - SUPER!matosi, kad ne del pinigu dirba, bet is tikruju padeda zmonems...ZEMAI LENKIU PRIES JI GALVA!
As gimdziau VGN pas gydytoja Roberta Pazera. Su gydytoju tariausi is anksto, bet taip isejo, kad ir gimdziau per jo pamaina, tai papildomai kviestis nereikejo.
Talkino akusere Jolanta , epiduro proceduromis rupinos gydytoja Ramute (na, gal ir neteisingai isgirdau varda, labai atsiprasau, tiesiog tai buvo gydytoja, budejusi 09 11-12). Visai komadai galiu pasakyti tik pati dideliausia ACIU! Tik ju profesionalumo deka pavyko pagimdyti beveik 4 kg vaikina neplysus ir be kirpimu, taktiskumo ir supratimo deka tikrai komfortabliai emociskai jautemes tiek as tiek vyras. Epiduras taip pat labai pavyko: nei po to nugara nei galva neskaudejo, nebuvo "uztirpisios" kojos ar pan. Tik tiek, kiek reikia nuskausminimui! Beje, gydytojas tikrai nuosirdziai rupinosi ir pries gimdyma, kai atvaziuodavau konsultuotis. Visos apziuros buvo atliekamos maksimaliai neskausmingai ir suteikiama visa info apie mano ir kudikiuko bukle. Demesio sulaukeme ir po gimdymo - ir profesionalios apziuros, konsultaciju ir tiesiog zmogisko demesio.
Labutis
Aš ir gimdžiau antrą vaikiuką pas šį gyditoją, iš anksto nesitariau tiesiog tą dieną jis dirbo, labai fainas žmogus ir geras gyditojas. Pinigų nemokėjom bet kaip padėką vyras nuvežė šampano ir saldainių. Tikrai QUOTE(Ivonita @ 2007 08 30, 18:09) rugpjucio 10 diena man gime sunelis, gimdziau pas gydytoja Roberta Pazera - super gysdytoja.nesitariau su juo, jis tiesiog tada budejo, bet per gimdyma neatsitrauke nuo manes nei minutei...labai jam esu dekinga...jei tik reikes tai tik pas ji kreipsiuosi antra karta, nes toks zmogus - SUPER!matosi, kad ne del pinigu dirba, bet is tikruju padeda zmonems...ZEMAI LENKIU PRIES JI GALVA! O gal kas pasakys kiek mazdaug moket reikia? QUOTE(Oksanik @ 2007 10 07, 18:57) Sveikos busimos mamytes, as gimdziau pas gydytoja R.Pazera (jo tokia tikra pavarde Jei ruosiates gimdyti ir nesate pasirinke gydytojo-net neabejokite! Busite globojamos, priziurimos. Atsilyginome 400 litu, bet dar ilgai su vyru jautemes skolingi, nes tokia prieziura tikrai prilygst BAK QUOTE(Ivonita @ 2007 08 30, 18:09) rugpjucio 10 diena man gime sunelis, gimdziau pas gydytoja Roberta Pazera - super gysdytoja.nesitariau su juo, jis tiesiog tada budejo, bet per gimdyma neatsitrauke nuo manes nei minutei...labai jam esu dekinga...jei tik reikes tai tik pas ji kreipsiuosi antra karta, nes toks zmogus - SUPER!matosi, kad ne del pinigu dirba, bet is tikruju padeda zmonems...ZEMAI LENKIU PRIES JI GALVA!
11,26 mum gime sunelis, kuri prieme Pazera..nesigailiu kad su juo tariausi..nuostabus zmogus, tikras profesionalas..tiesa gimdem AK, jis dabar ten ruosiasi pereiti, bet buvo neesme kur, nes su juo buvo saugu ir ramu
Zyzlute, jei gali placiau papasakok apie sio gydytojo elgesi gimdymo metu, ar jis neskuba skatinti, ar islaukia... Ir siaip visi visi tavo pastebejimai labai labai laukiami:)))))
QUOTE(vilnele @ 2007 12 06, 21:06) Zyzlute, jei gali placiau papasakok apie sio gydytojo elgesi gimdymo metu, ar jis neskuba skatinti, ar islaukia... Ir siaip visi visi tavo pastebejimai labai labai laukiami:))))) na jis man pasiule nestabdyti gimdymo veiklos su epiduru ir gimdyti kuo naturaliau..saremiu metu intensyviai kvepavome
sveikutes
Laba diena,
rašau l. retai, bet dabar ieškausi daktaro gimdymui Kaune. kadangi pirmą dukrą 2003.02 men gimdžiau pas R. Požėrą be jokių susitarimų, tai ir dabar ieškojau info apie jį. Galiu tik pritarti visoms čia teigiamoms nuomonėms apie jį. Jis tiesiog nuostabus: rūpestis - begalinis. Atsidėkoti nė nespėjau, nes gimdžiau kaišiadoryse, o ten jis turėdavo budėjimus gal 1 karta per 2 savaites. Pagimdžius sveiką dukrytę, teko dar man atlikti operaciją, nes neišėjo "maišas". Jis nuramino, kad operacija ilgai netruks, kad taip jau pasitaiko. tik baigus operaciją ir man atsigavus, jam baigėsi budėjimas ir jis išvyko. Tikrai galiu patarti gimdyti pas jį. tikriausiai reikės pasistengti pas jį pateikti ir vėl.
Sveikos,aš irgi gimdžiau pas gydytoją R.Pažerą.tai buvo 2007.07.19,iš anksto nesitarėm,viskas praejo puikiai, gimdžiau,6 val.Gydytojas tikrai superinis,labai padrasindavo, pasakojo ką daryti,kad padėčiau vaikui greičiau ateiti į šį pasaulį,tikrai antrą kartą vėl norėčiau gimdyti tik pas jį,super gydytojas,didelis jam ačiu,kad turiu sveiką mergytę,kuriai dabar jau pusė metukų
Sveikutės,
Na sprendžiant iš jūsų pagyrų tai šis gydytojas tikrai nuostabus. Planuoju gimdyti balandžio men. ir norėčiau kad šio gydytojo rankos padėtų į pasauly ateiti mano vaikeliui. Tik norėčiau Jūsų pasiklausti tai kur šis gydytojas dirba ar AK ar VGN? QUOTE(juratexxx @ 2008 02 08, 17:54) Sveikutės, Na sprendžiant iš jūsų pagyrų tai šis gydytojas tikrai nuostabus. Planuoju gimdyti balandžio men. ir norėčiau kad šio gydytojo rankos padėtų į pasauly ateiti mano vaikeliui. Tik norėčiau Jūsų pasiklausti tai kur šis gydytojas dirba ar AK ar VGN? anksčiau jis dirbo tiek AK, tiek VGN, tačiau šiuo metu dirba tik AK, VGN bent jau vasario mėnesį atostogauja, o kaip vėliau bus-nežinia...
Ar galetumet aprasyti kaip jis atrdo, bent jau amziu??
amzius apie 37 metus.Plaukai tamsus atgal susukuoti.
Normalaus sudejimo, nestambus.
jo nuotrauka gali paziureti sveikapradzia.lt prie lektoriu
Gal kas žinot, ar šiuo metu jis dirba tik Ak, ar ir VGN?
Aciu, radau
Pasirašau po visais gerais žodžiais apie šį gydytoją
Gal galit į a.ž. parašyt, kas tarėtės su šiuo gydytoju, kiek mokėjot?
QUOTE(Willma @ 2008 02 25, 17:05) Pasirašau po visais gerais žodžiais apie šį gydytoją gal gali smulkiau papasakoti apie gimdyma, jei teko su juo gimdyti apie jo elgesi gimdymo metu, ar pasakoja gimdyvei, kas vyksta, ka darys ir pan QUOTE(vilnele @ 2008 02 15, 16:00) as buvau jo paskaitelese sveikoj pradzioj - tai man jis labai gera ispudi paliko ir uzsimaniau pas ji gimdyti jis pats asmeniskai sake, kad dirba ir AK ir VGN siaip tikrai sakiau niekad negidysiu pas vyra, bet kai su juo praleidom 3val kazkaip radikaliai pasikeite nuomone ir kai paskaiciau dar cia sm atsiliepimus apie ji tai tikrai bandysiu tarti su juo QUOTE(vilnele @ 2008 02 26, 22:06) gal gali smulkiau papasakoti apie gimdyma, jei teko su juo gimdyti apie jo elgesi gimdymo metu, ar pasakoja gimdyvei, kas vyksta, ka darys ir pan Na, mano gimdymas nebuvo pavyzdinis, nes prasidejo gimdymu, o baigesi cezariu. Gydytojas gimdykloje mums su vyru aiskino situacija ir ka reikia daryti, bet apie operacija neuzsimine iki paskutines minutes, nes matyt nenorejo musu jaudinti, tik nuolat seke musu vaikucio bukle. Veliau pasikviete dar viena gydytoja pasitarti ir sprendimas vis tik buvo operuoti, nes, kaip jis veliau sake, ilgiau nebuvo galima laukti, nes vaikucio tonai eme dingineti, o vaikutis buvo dar labai aukstai.Taigi as jam dekinga uz tai, kad laiku buvo priimtas teisingas sprendimas ir dabar galiu dziaugtis savo suneliu
Pas šį gydytoją ir akušerę Boženą gimdžiau lapkričio mėn. Šiaip labai šaunus žmogus, tik kiek natūralistas, jei būtų jo valia tai visos moterys gimdytų be jokių nejautrų. Turbūt neįsivaizduoja skausmo, kurį tenka jausti ne valandą ar dvi, o kai jau tenka stumti tai nebėra jėgų. Tuo tarpu akušerė labai pritarė mano pasirinkimui gimdyti su epidurine nejautra, pasak jos tai,kad moteris gali gimdyti be skausmo ir laukti tos akimirkos kada greičiau išvys savo vaikelį yra didelis komfortas. O ne prisiminti vėliau kaip didelį košmarą, be to siuvant (nes mane kirpo) jokio skausmo. O dėl to kad viskas vyks greičiau valandą nemanau kad verta kankintis. Šiaip tai per visą gimdymą bendravo labai šiltai, pasakojo visokius atsitikimus, patarė kokius pratimus daryti, kad greičiau atsistatytų gimda. Buvo net į palatą užėjęs apžiūrėjo dar kartą, išrašant namo receptą išrašė susiutai vietai gydyti, pas prižiūrintį gydytoją teiravosi apie vaikelį. Aš visom keturiom už gimdymą pas jį, tikrai jokio komforto kad vyras.
QUOTE(Willma @ 2008 02 27, 13:05) Na, mano gimdymas nebuvo pavyzdinis, nes prasidejo gimdymu, o baigesi cezariu. Gydytojas gimdykloje mums su vyru aiskino situacija ir ka reikia daryti, bet apie operacija neuzsimine iki paskutines minutes, nes matyt nenorejo musu jaudinti, tik nuolat seke musu vaikucio bukle. Veliau pasikviete dar viena gydytoja pasitarti ir sprendimas vis tik buvo operuoti, nes, kaip jis veliau sake, ilgiau nebuvo galima laukti, nes vaikucio tonai eme dingineti, o vaikutis buvo dar labai aukstai.Taigi as jam dekinga uz tai, kad laiku buvo priimtas teisingas sprendimas ir dabar galiu dziaugtis savo suneliu o kaip jis atliko cezari? ta prasme kaip siule gerai susiuta, gerai gijo? labai idomu, nes man planinis irgi gresia ir nzn jau pas ka ji darytis.... QUOTE(Velniukstis @ 2008 03 14, 15:09) o kaip jis atliko cezari? ta prasme kaip siule gerai susiuta, gerai gijo? labai idomu, nes man planinis irgi gresia ir nzn jau pas ka ji darytis.... na, neturiu su kuo lyginti. Po poros savaičių eisu pasitikrinti, nes bus praėję 6 savaitės, tada bus matyt, ar ten viskas tvarkoj. Dabar yra praėjęs mėnuo, iki šiol niekas nesupūliavo. Siūlė 15 cm, nekreiva QUOTE(Willma @ 2008 03 14, 16:57) na, neturiu su kuo lyginti. Po poros savaičių eisu pasitikrinti, nes bus praėję 6 savaitės, tada bus matyt, ar ten viskas tvarkoj. Dabar yra praėjęs mėnuo, iki šiol niekas nesupūliavo. Siūlė 15 cm, nekreiva o tu su juo tareisi is anksto? gal gali parasyti kiek jam mokejai, jei cia nenori gali AZ? aciu
as taip pat savo pirmąjį vaikutį gimdžiau pas gyd. R.Požėrą. Nors į nėštumo pabaigą lankiausi pas gyd. K. Mačiulienę, bet naktį nubėgus vandenims važiavom į Gimdymo namus ir dabar labai džiaugiuosi, kad tuo metu budėjo Požėra. Tikrai tikrai super gydytojas
|